2024七年级英语下册 Unit 6 I.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2024七年级英语下册 Unit 2024 年级 英语 下册
- 资源描述:
-
1、Unit 6单元阅读专练Day 1It is Saturday.Mary will have a family lunch at her grandparents home.Lets see what her family are doing at different times.At 8:30Mary is taking a bus to her grandparents house with her parents.They bring some fruit with them.At 9:45Marys grandmother is cooking(做饭) chicken in the k
2、itchen.Her grandfather is making soup and icecream.At 10:30Mary and her parents are in the living room.The doorbell is ringing(门铃响).Marys uncle,aunt and cousin are out of the house.They take some apple pies(派) and fried potatoes(炸土豆).At 12:10Its time for lunch.Mary and her family are enjoying(享受) th
3、e food.The food is really delicious.At 13:40Marys mother and aunt are washing the dishes.Marys father and uncle are watching TV.Marys grandparents are having a talk with Mary and her cousin.1.How does Mary get to her grandparents home?ABy bike. BBy car. CBy subway. DBy bus.2Who is making chicken?AMa
4、rys grandma. BMarys grandpa.CMarys mom. DMarys dad.3What does Marys uncle take to her grandparents home?ASome fruit. BSome vegetables.CSome fruit and fried potatoes. DSome apple pies and fried potatoes.4The family lunch is at _.Aten to one Bten past twelveCten to twelve Dten past one5From the passag
5、e,we can know _.AMary goes to her grandparents home on SundayBMarys grandparents watch TV after lunchCMarys grandpa is making fried potatoes at 10:15DMary has a great lunch in her grandparents home【文章大意】本文主要介绍的是Mary和父母在星期六去祖父母家吃午饭,大家在祖父母家在不同的时间正在做的事情。1D细节理解题。根据“At 8:30”所对应的内容中的“Mary is taking a bus
6、to her grandparents house with her parents.”可知,Mary是乘公共汽车去她祖父母家的。2A细节理解题。根据“At 9:45”所对应的内容中的“Marys grandmother is cooking chicken in the kitchen.”可知,Mary的祖母在做鸡肉。3D细节理解题。根据“At 10:30”所对应的内容中的“Marys uncle, aunt and cousin are out of the house.They take some apple pies and fried potatoes.”可知,Mary的叔叔把一些苹
7、果派和炸土豆带到祖父母家。4B细节理解题。根据“At 12:10”所对应的内容中的“Its time for lunch.”可知,午饭在十二点十分。5D推理判断题。根据表格上面的“It is Saturday.Mary will have a family lunch at her grandparents home.”可知,Mary是在星期六去祖父母家的,故A选项错误;根据“At 13:40”所对应的内容中的“Marys father and uncle are watching TV.”可知,Mary的父亲和叔叔在午饭后看电视,故B选项错误;根据“At 9:45”所对应的内容中的“Her
8、grandfather is making soup and icecream.”可知,Mary的祖父做的汤和冰激凌,故C选项错误;根据“At 12:10”所对应的内容中的“Mary and her family are enjoying the food.The food is really delicious.”可推知,Mary在她的祖父母家吃了一顿美味的午饭,故D选项正确。Day 2Dear Sally,Thank you for your email and the photos of Canada.Here are some photos of my family trip in W
9、uhan.In the first photo,my sister Jane is wearing traditional(传统的) Chinese clothes on the Yellow Crane Tower(黄鹤楼).In the second picture,my father and I are swimming in a river.It is so cool! In the next picture,my parents,Jane and I are eating a kind of great noodles.Its name is hot dry noodles.It t
10、astes very nice!In the last picture,my family are at my friends home.We are having some mooncakes because its the MidAutumn Festival(中秋节).It is an important festival in China.On this day,all the families get together and have a happy dinner.I think Wuhan is a nice city in China.The people there are
11、friendly.I want to go there again.Yours,David1What does David think of swimming in a river?ARelaxing. BNice. CCool. DScary.2What is David doing in the third picture?AHe is visiting the Yellow Crane Tower.BHe is eating hot dry noodles.CHe is swimming in a river.DHe is having mooncakes with his family
12、.3The underlined word “mooncakes” means “_” in Chinese.A月饼 B面条 C蛋糕 D汤圆4Which of the following is TRUE?ASally is writing an email to David.BThere are three people in Davids family.CIn the second picture,David and his parents are swimming.DDavid shows Sally four pictures.5The passage mainly(主要地) wants
13、 to tell us _.AWuhan is a great city in ChinaBDavid likes the MidAutumn Festival a lotCDavids family has a great trip in WuhanDthe people in Wuhan are friendly【文章大意】本文以介绍照片内容的形式讲述了David一家在武汉旅游的情况。1C细节理解题。根据第一段倒数第四句“It is so cool!”可知,David认为在河里游泳是非常酷的。2B细节理解题。根据第一段倒数第二、三句“In the next picture, my pare
14、nts, Jane and I are eating a kind of great noodles.Its name is hot dry noodles.”可知,在第三张照片里,David正在吃热干面。3A词义猜测题。根据第二段第二句中的“its the MidAutumn Festival”可知,当天是中秋节,根据生活常识可知,中秋节吃的应该是“月饼”。4D推理判断题。根据称呼“Dear Sally”和落款“David”可知,这是David写给Sally的电子邮件,故A选项错误;根据第一段内容可知,David家中有他的父母、他的姐姐和他一共四个人,故B选项错误;根据第一段第四句“In t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上语文课件-白兔和月亮_ 沪教版(2015秋).ppt
