分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 266

类型导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT5 CANADA-“THE TRUE NORTH”(新人教版必修3).ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:765702
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:PPT
  • 页数:266
  • 大小:4.52MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT5 CANADA-“THE TRUE NORTH”新人教版必修3 2013 届高三 英语 全程 复习 方略 UNIT5 CANADA THE NORTH
    资源描述:

    1、.句式填空1.“the+序数词+形容词的最高级”结构It is the second largest country(第二大国家)in the world.2.rather than结构用法Rather than take the aeroplane all the way(而不是一路乘飞机),they decided to fly to Vancouver and then take the train from west to east across Canada.3.not.until的用法They were not leaving for Montreal until later(要晚

    2、些时候才动身去蒙特利尔),so they went on a tour of the city.4.as far as 的用法Its too bad you cant go as far as(远到)Ottawa,Canadas capital.5.现在分词作伴随状语As they sat in a buffet restaurant looking over(眺望)the broad St Lawrence River,a young man sat down with them.教材设题1.The thought _ they could cross the whole continent

    3、 was exciting.A.what B.when C.which D.that【解析】选D。句意:他们能穿过整个大陆的想法非常令人振奋。that 引导同位语从句,从句强调事实性,不缺成分。2.People say it is Canadas most beautiful city,_ by mountains and the Pacific Ocean.A.having surrounded B.surroundingC.surrounded D.being surrounded【解析】选C。句意:人们说那是加拿大的一个非常美丽的城市,由群山和太平洋环绕。非谓语动词 surround 与

    4、其逻辑主语 city 间为被动关系,且表示状态,故用 surrounded。3.Earlier that day,when they crossed the Rocky Mountains,they managed to _ some mountain goats and even a grizzly bear and an eagle.A.catch sight of B.look atC.refer to D.search for【解析】选A。后半句句意:他们看到了一些野山羊,甚至一只大灰熊和鹰。catch sight of 看到;look at 看;refer to 提及,查阅;sear

    5、ch for 寻找。4.Many of them _ riding wild horses and can win thousands of dollars in prizes.A.get a gift of B.have a gift forC.get gifts for D.have gifts of【解析】选B。句意:他们中许多人有骑野马的天赋,能赢得数千美元。have a gift for 对有天赋。5.The girls told him _ they were on a train trip across Canada and _ they had only one day in

    6、Montreal.A.that;不填B.不填;thatC.that;which D.不填;不填【解析】选B。told 后连接了两个 that 引导的宾语从句,第一个 that 可以省略,第二个不能省略。1.The school advisers help you talk through your problems but they dont give you any direct _.2010浙江,16A.solution B.targetC.measure D.function【解析】选A。分析四个选项:solution 解决方法;target 目标;measure 措施;function

    7、 功能。句意为:学校的建议者们帮助你分析问题,但是他们不会给你直接的解决方法。2.Do you think that bridge _ 2,000 meters long?It doesnt appear _ long.2011南京模拟A.measures;that B.is measured;soC.is measured;such D.measures;much【解析】选A。measure 在此表示“(测量后)有长(或宽、高、大等)”,that(与表数量或范围的形容词和副词连用)那样,那么。3.完成句子1)Its better for you to keep him at a distan

    8、ce(与他保持一定距离).2)The foreigners were deeply impressed by(留下很深的印象)the beauty of Guangzhou.3)The island is surrounded with/by the sea(四周环海).1.It took _ building supplies to construct these energy-saving houses.It took brains,too.2009浙江,10A.other than B.more thanC.rather than D.less than【解析】选B。句意:要建造这些节能

    9、房需要的不仅仅是建筑材料,还需要智慧。more than 不仅仅,符合题意。other than 除了;rather than 而不是;less than 少于。2.How about your journey to Guangzhou?Everything was quite okay except that our car _ twice on the way.2011济南模拟A.broke down B.turned downC.let down D.settled down【解析】选A。答语句意:除了我们的车在路上抛锚了两次,一切事情都进展顺利。break down 抛锚,崩溃;tur

    10、n down 调小,拒绝;let down 使失望;settle down 定居,平静下来。3.完成句子1)He prefers to live in the country rather than stay in the city(而不是呆在城市).(rather)2)She caught sight of a car in the distance(瞥见远处有辆车).(sight)1.Not until they had been married for years _.2011重庆模拟A.did they have a baby B.they had a babyC.had they a

    11、 baby D.a baby they had【解析】选A。考查倒装语序。not until 置于句首时,主句使用部分倒装语序,故此处只有A项正确。C项为全部倒装语序,故被排除。2.In ancient times,people rarely travelled long distances and most farmers only travelled _ the local market.2010上海,30A.longer than B.more thanC.as much as D.as far as【解析】选D。根据动词 travel 可判断此处应填关于路程的介词词组,本题即为 as

    12、far as。as far as 远到。3._ you want me to fire you,I suggest you not wear sports clothes in the office next time.A.As long as B.As far asC.Since D.Unless【解析】选D。句意:我建议你下次在办公室不要穿运动衫,除非你想让我解雇你。unless 除非;as long as 只要;as far as 远到,直到;since 自从。4.完成句子1)As far as Im concerned(就我而言),I prefer beef to pork.(conc

    13、ern)2)It was not until I told my mother(直到我告诉母亲)that she knew it.(until)3)As/So long as you try hard(只要你努力),youll get well-known in time.(long)1.The middle-aged man said he would accept the job,so we have asked him to _ his acceptance in writing.2011合肥模拟A.confirm B.conveyC.convince D.consider【解析】选A。

    14、后半句句意:我们让他以书面的形式确认接受。confirm 确认,批准;convey 传递,表达;convince 使确信;consider 考虑。2.Their daughter has _ for language while the son is a _ pianist.A.gift;gifted B.a gift;giftedC.a present;presented D.present;presented【解析】选B。句意:他们的女儿在语言方面有天赋,而他们的儿子是一位天才钢琴家。have a gift for 对方面有天赋;gifted 天才的。.单词拼写1.As is known

    15、to all,there are seven continents(洲)in the world.2.There is a harbour(海港)near our city,where you can find many big ships in and out.3.There is a slight(轻微的)difference between the two words.4.The terrible sound made me terrified(恐惧的).5.I have such a good eyesight that I can see the small things in th

    16、e distance(远方).6.The police surrounded(包围)the house and caught the kidnapper eventually.7.We listened to the news with a mixture(混合)of surprise and happiness.8.The area,which measures(测量)5 kilometres by 3 kilometres,has been purchased by the army.9.Can you confirm(证实)what happened?10.Your mother was

    17、 clearly not impressed(印象深刻)by our behaviour in the restaurant.完成句子1.Standing on the top of the hill,you can see as far as the sea(远至大海).(as)2.He asked what the distance was(有多远)between Beijing and Qingdao.(distance)3.Rather than leave the village(而不是离开村子),they decided to settle there forever.(rathe

    18、r)4.We must take immediate measures(采取紧急措施)to fight against H1N1 flu.(measure)5.We managed to get to(设法到了)the airport in time.(manage)6.She was impressed with(印象很深)the painting.(impress)7.It was not until yesterday(直到昨天)that I noticed that the window was broken.(until).单项填空1.How was Roberts cooking?

    19、Oh,pretty good.I was quite _.A.admired B.interestedC.impressed D.inspired【解析】选C。句意:Robert 做饭怎么样?噢,非常棒。给我留下了深刻的印象。admire 钦佩,羡慕;interest 感兴趣;impress 给留下深刻印象;inspire 启发。2.Before 1973,it was a common _ that Roman children were taken away from their parents and sent to nurseries.2011金陵模拟A.behavior B.conv

    20、entionC.practice D.tradition【解析】选C。1973年前,罗马儿童要从他们的父母那里带到托儿所,这已成惯例。common practice 惯例;behavior 行为;convention 习俗;tradition 传统。3.Your evidence has _ him in his theory.2011三明模拟A.confused B.confirmedC.controlled D.confessed【解析】选B。confirm 证明;证实;confuse 使困惑;control 控制;confess 承认;供认。句意为:你的证据已经证实了他的理论。4.Hea

    21、ring that most of the members voted against her,she _ a smile.A.wore B.managedC.performed D.controlled【解析】选B。句意:听到大部分成员对她投反对票,她勉强一笑。manage a smile 勉强笑。5.Being a shy person,he often finds it hard to _ others offer.A.put away B.settle downC.turn down D.receive【解析】选C。句意:他很羞涩,经常很难拒绝别人的请求。turn down 拒绝;se

    22、ttle down 定居;put away 收拾;整理。6.It was the way he spoke _ what he said that made his dad angry.A.other than B.or ratherC.rather than D.more than【解析】选C。句意:他说话的方式而不是他说的内容使他的爸爸生气。rather than 而不是;other than 除了;or rather 更确切地说;more than 多于。7.Many people are worried that so many college graduates each year

    23、cant find a job.There is no need to worry about it as the government is now making every _ to provide more jobs.A.effort B.effectC.measure D.action【解析】选A。答句句意:没必要担忧,因为政府现在正努力提供更多的工作。make every effort to do sth.努力干某事。8.The faces of four famous American presidents on Mount Rushmore can be seen from a

    24、_ of 60 miles.A.length B.distance C.way D.space【解析】选B。a distance of 60 miles“60英里的距离”。length 长度;way 道路;space 空间。9.How far do they live?_ I know,they live in the same neighbourhood.A.As long as B.As far asC.As well as D.As often as【解析】选B。答句句意:就我所知道的,他们住在同一个地方。as far as 尽;就而言。as long as 只要;as well as

    25、和;以及。10.How much do you know about the 3D film technology?A little.Not until _ the hot movie Avatar _ some about it.2011沈阳模拟A.did I see;did I begin to learnB.I saw;I began to learnC.I saw;did I begin to learnD.did I see;I began to learn【解析】选C。not until 置于句首时,主句要用部分倒装,从句不倒装。11.Dont leave the matches

    26、or cigarettes on the table _ reach of little children.A.beyond B.withoutC.besides D.within【解析】选D。句意:不要将火柴或烟放在小孩能够到的桌子上。within(the)reach of.在够得着的地方。12.Its getting dark.Wed better find a hotel and _.A.set out B.settle downC.make out D.move down【解析】选B。句意:天快黑了,我们最好找家旅馆安顿下来。settle down 定居,安顿下来。13.In your

    27、 opinion,who is the best basketball player in the world?Yao Ming.I think he has a(n)_ for basketball.A.present B.limit C.interest D.gift【解析】选D。答句句意:姚明。我认为他有打篮球的天赋。have a gift for 有的天赋。14.Where did you live as a child?A village _ by hills on three sides.A.was surrounded B.surroundingC.surrounded D.to

    28、 be surrounded【解析】选C。由句意可知,答语是 I lived in a village surrounded by hills on three sides.的省略。【方法技巧】如何使用非谓语作定语过去分词、现在分词的被动式,不定式的被动式都可以作定语,试用一句话比较一下它们的区别:由此可以看出:过去分词表完成,现在分词的被动式表进行,不定式的被动式表将来。注意:现在分词的被动完成式也表示被动和完成,但一般不用作定语,主要作状语,现就现在分词的被动完成式与过去分词作状语,作如下对比:现在分词的被动完成式表示先于谓语动词而发生的被动动作,而过去分词所表示的动作,有时发生在谓语动词

    29、所表示的动作之前,有时与谓语动词所表示的动作同时发生,有时表示未来的被动动作或状态。例如:(Having been)Used for a long time,the watch needs to be mended.用了很长时间,这块表需要修理。Used in this way,the word shouldnt be taken as a verb.如果这样用,这个词不能用作动词。15.The question seemed easy _,but when the students tried to answer it,they discovered how difficult it was

    30、.A.in the first place B.in sightC.first of all D.at first sight【解析】选D。at first sight 乍一看;in the first place 第一;in sight 看得见;first of all 首先。.阅读理解(A)2011哈尔滨模拟Have you ever dreamed of visiting a planet in the Milky Way(银河系)?While the trip sounds exciting,it would take years and years to reach your des

    31、tination.So in the future,bedtime for astronauts may be more than a few hours of regular shut eye.They would have to sleep for years.European researchers are now conducting hibernation(冬眠)experiments.The study may help them understand whether humans could ever sleep through the years it would take f

    32、or a spaceflight to distant planets.“If there was an effective technology,it could make deep space travel a reality,”said Mark Ayre of the European Space Agency last month.What seems like a science fiction is not completely unlikely.Researchers have been able to use chemicals to put living cells int

    33、o a sleep-like state where they dont age.They have now moved on to the small,non-hibernating mammals(哺乳动物)like rats.A major challenge is the fact that cells can be very simple systems,whereas body organs are far more complex.“Its like moving from a simple Apple computer to a supercomputer,”said Marc

    34、o Biggiogera,a hibernation researcher at Italys University of Pavia.Just like bears and frogs,the hibernation of human beings would cause a persons metabolism(新陈代谢)to lower so they would need less energy.Medical research,however,is just half of a space flight hibernation system.There is a challenge

    35、of designing a suitable protective shelter.Such a shelter would provide the proper environment for hibernation,such as the proper temperature.It would also have to monitor(监 控)life functions and serve the physiological needs of the hibernator.According to Ayre,the six-person Human Outer Planets Expl

    36、oration Mission(使命)to Jupiters moon(木星的卫星)Callisto,could be an opportunity to use human hibernation.The mission aims to send six persons on a five-year flight to Callisto,where they will spend 30 days,in 2045.1.According to the text,the hibernation research _.A.is just an ideaB.is always a science f

    37、ictionC.has already finished successfullyD.has made some progress【解析】选D。细节理解题。根据第三段的“Researchers have been able to use chemicals to put living cells into a sleep-like state where they dont age.”可知冬眠的研究已经取得进展。故选D。2.In a hibernating state,a person needs _.A.less sleep B.more foodC.less energy D.more m

    38、ovement【解析】选C。细节理解题。根据文章第四段的“.the hibernation of human beings would cause a persons metabolism to lower so they would need less energy.”可知,选C。3.The first try of the hibernation technology _ the six-person Human Outer Planets Exploration Mission to Jupiters moon Callisto.A.will be B.has been planned

    39、forC.is certain to be D.may be【解析】选D。细节理解题。根据文章最后一段的“.could be an opportunity to use human hibernation.”可知,选D。4.Which can be the best title of the text?A.Hibernation study for space travelB.Welcome to our space travelC.To hibernate,to live longerD.Welcome to the Milky Way【解析】选A。主旨大意题。整篇文章讲的是对太空旅行和冬

    40、眠 的 研 究 情 况,从 文 章 第 二 段 中 的“conducting hibernation experiments”和 最 后 一 段 中 的“human hibernation”可知,选A。(B)Martin Frobisher,born in Yorkshire,went to London as a boy to be educated by a relative.He showed no talent for book learning,so his relative sent him to sea.Before reaching manhood,Frobisher had

    41、been on two voyages to the Guinea Coast.On the second he was captured and handed over to the Portuguese garrisoning(驻 守)Sao Jorge daMina(now Elmina,Ghana),who allowed him to return to England.By the 1570s,England had largely abandoned hope of finding a Northeast Passage to Asia,and thoughts turned t

    42、o the Northwest.Frobisher worked together with Michael Lok,a man of some wealth and learning.Frobishers first voyage,in 1576,took him to Frobisher Bay in Baffin Island.English investors(投资者),including Queen Elizabeth,poured money into Loks Company of Cathay.Frobisher sailed again in 1577,this time t

    43、o ship home what he mistakenly thought was gold-bearing minerals.Lok still felt hopeful and sent Frobisher back in 1578.This time the mariner discovered the Hudson Strait.He followed the strait for nearly 200 miles,believing it to be a more promising Northwest Passage than Frobisher Bay.He brought h

    44、ome more dirt and rocks,but English confidence had gone;Lokwent to a debtors prison and Frobisher sought other employment.Frobisher accompanied Sir Francis Drake to the West Indies in 15851586.When Philip s Spanish Armada(无敌舰队)entered the English Channel in 1588,Frobishers part in the fighting was s

    45、uccessful and he received knighthood(爵士爵位).He died of a wound received near Brest,where he had been sent to relieve the siege(解除包围).He lived just long enough to be taken back to Plymouth.本文记叙了英国著名探险家 Martin Frobisher,他发现了加拿大的哈得孙海峡。5.The underlined word“abandoned”in Paragraph 2 can best be replaced b

    46、y _.A.kept alive B.given upC.seen D.shared【解析】选B。词义猜测题。根据本句的 thoughts turned to the Northwest 可知,当时英国人基本放弃了东北通道的探寻,把目光投向了西北通道,故选B项。6.From Paragraph 3 we learn that Frobisher at first _.A.brought gold to EnglandB.discovered a Northeast PassageC.received strong supportD.had been put into prison【解析】选C。

    47、细节理解题。根据第三段第一句的 including Queen Elizabeth 和poured money 可知,Frobisher 当时得到了很大的支持,故选C项。7.According to the text,Frobisher died in _A.Frobisher Bay B.the West IndiesC.Brest D.Plymouth【解析】选D。细节理解题。根据文章最后一句 He lived just long enough to be taken back to Plymouth 可知,Frobisher是被送回普利茅斯以后去世的,故选D。8.Which of the

    48、 following shows the right order of the events relating to Frobisher?a.He arrived in Baffin Island.b.He voyaged to the Guinea Coast.c.He went to the West Indies.d.He discovered the Hudson Strait.A.b,a,d,c B.b,c,d,aC.a,d,c,b D.a,b,c,d【解析】选A。细节理解题。根据第一段第三句、第二段最后一句、第三段第三、四句和最后一段第一句可知A项正确。.单词拼写1.As is k

    49、nown to all,there are seven continents(洲)in the world.2.There is a harbour(海港)near our city,where you can find many big ships in and out.3.There is a slight(轻微的)difference between the two words.4.The terrible sound made me terrified(恐惧的).5.I have such a good eyesight that I can see the small things

    50、in the distance(远方).6.The police surrounded(包围)the house and caught the kidnapper eventually.7.We listened to the news with a mixture(混合)of surprise and happiness.8.The area,which measures(测量)5 kilometres by 3 kilometres,has been purchased by the army.9.Can you confirm(证实)what happened?10.Your mothe

    51、r was clearly not impressed(印象深刻)by our behaviour in the restaurant.完成句子1.Standing on the top of the hill,you can see as far as the sea(远至大海).(as)2.He asked what the distance was(有多远)between Beijing and Qingdao.(distance)3.Rather than leave the village(而不是离开村子),they decided to settle there forever.(

    52、rather)4.We must take immediate measures(采取紧急措施)to fight against H1N1 flu.(measure)5.We managed to get to(设法到了)the airport in time.(manage)6.She was impressed with(印象很深)the painting.(impress)7.It was not until yesterday(直到昨天)that I noticed that the window was broken.(until).单项填空1.How was Roberts coo

    53、king?Oh,pretty good.I was quite _.A.admired B.interestedC.impressed D.inspired【解析】选C。句意:Robert做饭怎么样?噢,非常棒。给我留下了深刻的印象。admire钦佩,羡慕;interest感兴趣;impress给留下深刻印象;inspire启发。2.Before 1973,it was a common _ that Roman children were taken away from their parents and sent to nurseries.2011铜陵模拟A.behavior B.conv

    54、entionC.practice D.tradition【解析】选C。1973年前,罗马儿童要从他们的父母那里带到托儿所,这已成惯例。common practice惯例;behavior行为;convention习俗;tradition传统。3.Your evidence has _ him in his theory.A.confused B.confirmedC.controlled D.confessed【解析】选B。confirm证明;证实;confuse使困惑;control 控制;confess 承认;供认。句意为:你的证据已经证实了他的理论。4.Hearing that most

    55、 of the members voted against her,she _ a smile.A.wore B.managedC.performed D.controlled【解析】选B。句意:听到大部分成员对她投反对票,她勉强一笑。manage a smile勉强笑。5.Being a shy person,he often finds it hard to _ others offer.A.put away B.settle downC.turn down D.receive【解析】选C。句意:他很羞涩,经常很难拒绝别人的请求。turn down拒绝;settle down定居;put

    56、away 收拾;整理。6.It was the way he spoke _ what he said that made his dad angry.2011青岛模拟A.other than B.or ratherC.rather than D.more than【解析】选C。句意:他说话的方式而不是他说的内容使他的爸爸生气。rather than 而不是;other than 除了;or rather更确切地说;more than多于。7.Many people are worried that so many college graduates each year cant find a

    57、 job.There is no need to worry about it as the government is now making every _ to provide more jobs.A.effort B.effectC.measure D.action【解析】选A。答句句意:没必要担忧,因为政府现在正努力提供更多的工作。make every effort to do sth.努力干某事。8.The faces of four famous American presidents on Mount Rushmore can be seen from a _ of 60 mil

    58、es.A.length B.distanceC.way D.space【解析】选B。a distance of 60 miles“60英里的距离”。length长度;way 道路;space 空间。9.How far do they live?_ I know,they live in the same neighbourhood.A.As long as B.As far asC.As well as D.As often as【解析】选B。答句句意:就我所知道的,他们住在同一个地方。as far as 尽;就而言。as long as只要;as well as 和;以及。10.How mu

    59、ch do you know about the 3D film technology?A little.Not until _ the hot movie Avatar _ some about it.2011温州模拟A.did I see;did I begin to learnB.I saw;I began to learnC.I saw;did I begin to learnD.did I see;I began to learn【解析】选C。not until置于句首时,主句要用部分倒装,从句不倒装。11.Dont leave the matches or cigarettes o

    60、n the table _ reach of little children.A.beyond B.withoutC.besides D.within【解析】选D。句意:不要将火柴或烟放在小孩能够到的桌子上。within(the)reach of.在够得着的地方。12.Its getting dark.Wed better find a hotel and _.A.set out B.settle downC.make out D.move down【解析】选B。句意:天快黑了,我们最好找家旅馆安顿下来。settle down定居,安顿下来。13.In your opinion,who is

    61、the best basketball player in the world?Yao Ming.I think he has a(n)_ for basketball.A.present B.limitC.interest D.gift【解析】选D。答句句意:姚明。我认为他有打篮球的天赋。have a gift for 有的天赋。14.Where did you live as a child?A village _ by hills on three sides.A.was surrounded B.surroundingC.surrounded D.to be surrounded【解析

    62、】选C。由句意可知,答语是I lived in a village surrounded by hills on three sides.的省略。【方法技巧】如何使用非谓语作定语过去分词、现在分词的被动式,不定式的被动式都可以作定语,试用一句话比较一下它们的区别:由此可以看出:过去分词表完成,现在分词的被动式表进行,不定式的被动式表将来。注意:现在分词的被动完成式也表示被动和完成,但一般不用作定语,主要作状语,现就现在分词的被动完成式与过去分词作状语,作如下对比:现在分词的被动完成式表示先于谓语动词而发生的被动动作,而过去分词所表示的动作,有时发生在谓语动词所表示的动作之前,有时与谓语动词所表

    63、示的动作同时发生,有时表示未来的被动动作或状态。例如:(Having been)Used for a long time,the watch needs to be mended.用了很长时间,这块表需要修理。Used in this way,the word shouldnt be taken as a verb.如果这样用,这个词不能用作动词。15.The question seemed easy _,but when the students tried to answer it,they discovered how difficult it was.A.in the first pl

    64、ace B.in sightC.first of all D.at first sight【解析】选D。at first sight 乍一看;in the first place 第一;in sight 看得见;first of all首先。.阅读理解(A)Will young people in the future get the same kind of higher education as they do today?Perhaps no.Bill Gates,for one,thinks the idea of a college education is on the way o

    65、ut.“Five years from now on the Web for free youll be able to find the best lectures in the world,”said the 55-year-old Microsoft chairman at the Techonomy conference in California,US,last month.“It will be better than any single university,”he continued.Gates points out the high expense of college t

    66、uition fees and argues that textbooks are of lower quality than resources available online.Online technology is the only way to reform education and to expand it,Gates claimsalthough he certainly has an interest in its increased use.Google has now scanned and made available online 7 million books an

    67、d Wikipedia is the worlds largest ever encyclopedia(百 科 全 书).Changes such as these are altering the way people share information.“Suddenly,it is possible to imagine a new model of education using online resources to serve more students,more cheaply than ever before,”Anya Kamenetz wrote,in an article

    68、 for the magazine Fast Company.The author thinks that traditional universities will find themselves on the wrong side of history,along with print newspapers and record stores.Professor David Wiley of Brigham Young University in Utah,US,agrees:“If universities cant find the will to innovate(创新)and ad

    69、apt to changes in the world around them,universities will be irrelevant by 2020.”The Massachusetts Institute of Technology put coursework online for free in 2001.Today,there are a great many educational websites,offering video and audio lectures by the best professors in their fields for free.With m

    70、ore university course materials available on the Web,education is changing fast.“The old model of education is no longer sustainable(可持续的).The university of the future cant be far away,”Kamenetz concluded.But there are worries.“I see a problem with online lectures.Learners have access to games,blogs

    71、 and other sites at a click(敲)of a button.Those are more fun than a lecture.Being in a classroom at least makes them more focused on the lecture,”said Zhang Zheng,a 17-year-old student in Wuhan.Gates also commented that students would need to be as hard-working as ever,“Well,provided theyre self-mot

    72、ivated(自觉的)learners.”1.What is the main point of the text?A.To suggest that higher education will become less important in the future.B.To suggest ideas about university education in the future.C.The challenges that college students will face in the future.D.The need for college students to make bet

    73、ter use of online materials.【解析】选B。由文章开篇的问题“Will young people in the future get the same kind of higher education as they do today?”可知本文讨论的是“future higher education”的发展,列举了Bill Gates等人关于将来高等教育的一些观点,认为现在的大学教育亟待改革,充分利用网络才能跟上时代,否则会太落后。2.The underlined word“irrelevant”in Paragraph 9 could be replaced by

    74、 _.A.in a fine condition B.beside the point C.behind the times D.no longer existent【解析】选C。根据文章开始Gates的观点和该段上文的提示,不能创新和与时俱进,结果当然是“落伍,落后于潮流”,所以答案为C。3.Compared with college education today,online resources _.A.are inexpensive and allow a course to combine a wide range of subjectsB.allow students to lea

    75、rn and play at the same timeC.are of better quality and meet students needs better D.emphasize the improvement of students practical skills【解析】选C。根据第三段的“Five years from now on the Web for free youll be able to find the best lectures in the world”以 及 第 四 段“argues that textbooks are of lower quality t

    76、han resources available online”可知C项正确。由第四段“the high expense of college tuition fees”可知网络资源相对现在大学教育便宜,A项的后半部分文中没有提及,由倒数第二段可知网络上的游戏资源是学生学习的很大干扰因素,故B项不对;D项文中没有提及。4.Which of the following is TRUE of Gates idea of higher education?A.Universities will still be essential in the near future.B.A university e

    77、ducation on its own will be enough in the future.C.Online universities will definitely replace place-based universities.D.College students need to work hard if they are to make full use of online resources.【解析】选D。文中多次列举Bill Gates的观点,第二段“thinks the idea of a college education is on the way out”,第三段“.

    78、youll be able to find the best lectures in the world.It will be better than any single university”可知Gates对现在的高等教育的发展是持怀疑态度的,所以A、B不对;Gates没有提及网络大学一定会取代传统大学,C项不对;根据最后一段“students would need to be as hard-working as ever”可知D项正确。(B)Martin Frobisher,born in Yorkshire,went to London as a boy to be educated

    79、 by a relative.He showed no talent for book learning,so his relative sent him to sea.Before reaching manhood,Frobisher had been on two voyages to the Guinea Coast.On the second he was captured and handed over to the Portuguese garrisoning(驻守)Sao Jorge da Mina(now Elmina,Ghana),who allowed him to ret

    80、urn to England.By the 1570s,England had largely abandoned hope of finding a Northeast Passage to Asia,and thoughts turned to the Northwest.Frobisher worked together with Michael Lok,a man of some wealth and learning.Frobishers first voyage,in 1576,took him to Frobisher Bay in Baffin Island.English i

    81、nvestors(投 资 者),including Queen Elizabeth,poured money into Loks Company of Cathay.Frobisher sailed again in 1577,this time to ship home what he mistakenly thought was gold-bearing minerals.Lok still felt hopeful and sent Frobisher back in 1578.This time the mariner discovered the Hudson Strait.He f

    82、ollowed the strait for nearly 200 miles,believing it to be a more promising Northwest Passage than Frobisher Bay.He brought home more dirt and rocks,but English confidence had gone;Lok went to a debtors prison and Frobisher sought other employment.Frobisher accompanied Sir Francis Drake to the West

    83、Indies in 15851586.When Philip s Spanish Armada(无敌舰队)entered the English Channel in 1588,Frobishers part in the fighting was successful and he received knighthood(爵士爵位).He died of a wound received near Brest,where he had been sent to relieve the siege(解除包围).He lived just long enough to be taken back

    84、 to Plymouth.本文记叙了英国著名探险家Martin Frobisher,他发现了加拿大的哈得孙海峡。5.The underlined word“abandoned”in Paragraph 2 can best be replaced by _.A.kept alive B.given upC.seen D.shared【解析】选B。词义猜测题。根据本句的thoughts turned to the Northwest可知,当时英国人基本放弃了东北通道的探寻,把目光投向了西北通道,故选B项。6.From Paragraph 3 we learn that Frobisher at

    85、first _.A.brought gold to EnglandB.discovered a Northeast PassageC.received strong supportD.had been put into prison【解析】选C。细节理解题。根据第三段第一句的including Queen Elizabeth和poured money 可知,Frobisher 当时得到了很大的支持,故选C项。7.According to the text,Frobisher died in _A.Frobisher Bay B.the West IndiesC.Brest D.Plymouth

    86、【解析】选D。细节理解题。根据文章最后一句He lived just long enough to be taken back to Plymouth可知,Frobisher是被送回普利茅斯以后去世的,故选D。8.Which of the following shows the right order of the events relating to Frobisher?a.He arrived in Baffin Island.b.He voyaged to the Guinea Coast.c.He went to the West Indies.d.He discovered the

    87、Hudson Strait.A.b,a,d,c B.b,c,d,aC.a,d,c,b D.a,b,c,d【解析】选A。细节理解题。根据第一段第三句、第二段最后一句、第三段第三、四句和最后一段第一句可知A项正确。.单词拼写1.As is known to all,there are seven continents(洲)in the world.2.There is a harbour(海港)near our city,where you can find many big ships in and out.3.There is a slight(轻微的)difference between t

    88、he two words.4.The terrible sound made me terrified(恐惧的).5.I have such a good eyesight that I can see the small things in the distance(远方).6.The police surrounded(包围)the house and caught the kidnapper eventually.7.We listened to the news with a mixture(混合)of surprise and happiness.8.The area,which m

    89、easures(测量)5 kilometres by 3 kilometres,has been purchased by the army.9.Can you confirm(证实)what happened?10.Your mother was clearly not impressed(印象深刻)by our behaviour in the restaurant.完成句子1.Standing on the top of the hill,you can see as far as the sea(远至大海).(as)2.He asked what the distance was (有

    90、多远)between Beijing and Qingdao.(distance)3.Rather than leave the village (而不是离开村子),they decided to settle there forever.(rather)4.We must take immediate measures (采取紧急措施)to fight against H1N1 flu.(measure)5.We managed to get to (设法到了)the airport in time.(manage)6.She was impressed with (印象很深)the pai

    91、nting.(impress)7.It was not until yesterday (直到昨天)that I noticed that the window was broken.(until).单项填空1.How was Roberts cooking?Oh,pretty goodI was quite_.Aadmired BinterestedCimpressed D inspired【解析】选C。句意:Robert做饭怎么样?噢,非常棒。给我留下了深刻的印象。admire钦佩,羡慕;interest感兴趣;impress给留下深刻印象;inspire启发。2.Before 1973,

    92、it was a common _ that Roman children were taken away from their parents and sent to nurseries.A.behavior B.conventionC.practice D.tradition【解析】选C。1973年前,罗马儿童要从他们的父母那里带到托儿所,这已成惯例。common practice惯例;behavior行为;convention习俗;tradition传统。3.Your evidence has _ him in his theory.2011三明模拟A.confused B.confir

    93、medC.controlled D.confessed【解析】选B。confirm证明;证实;confuse使困惑;control 控制;confess 承认;供认。句意为:你的证据已经证实了他的理论。4.Hearing that most of the members voted against her,she _ a smile.A.wore B.managedC.performed D.controlled【解析】选B。句意:听到大部分成员对她投反对票,她勉强一笑。manage a smile勉强笑。5.Being a shy person,he often finds it hard

    94、to_ others offer.A.put away B.settle downC.turn down D.receive【解析】选C。句意:他很羞涩,经常很难拒绝别人的请求。turn down拒绝;settle down定居;put away 收拾;整理。6.It was the way he spoke _ what he said that made his dad angry.2011青岛模拟A.other than B.or ratherC.rather than D.more than【解析】选C。句意:他说话的方式而不是他说的内容使他的爸爸生气。rather than 而不是;

    95、other than 除了;or rather更确切地说;more than多于。7.Many people are worried that so many college graduates each year cant find a job.There is no need to worry about it as the government is now making every _ to provide more jobs.A.effort B.effect C.measure D.action【解析】选A。答句句意:没必要担忧,因为政府现在正努力提供更多的工作。make ever

    96、y effort to do sth.努力干某事。8.The faces of four famous American presidents on Mount Rushmore can be seen from a _ of 60 miles.A.length B.distance C.way D.space【解析】选B。a distance of 60 miles“60英里的距离”。length长度;way 道路;space 空间。9.How far do they live?_I know,they live in the same neighbourhood.A.As long as

    97、B.As far asC.As well as D.As often as【解析】选B。答句句意:就我所知道的,他们住在同一个地方。as far as 尽;就而言。as long as只要;as well as 和;以及。10.How much do you know about the 3D film technology?A little.Not until_ the hot movie Avatar_ some about it.2011温州模拟A.did I see;did I begin to learnB.I saw;I began to learnC.I saw;did I be

    98、gin to learnD.did I see;I began to learn【解析】选C。not until置于句首时,主句要用部分倒装,从句不倒装。11.Dont leave the matches or cigarettes on the table_ reach of little children.A.beyond B.without C.besides D.within【解析】选D。句意:不要将火柴或烟放在小孩能够到的桌子上。within(the)reach of.在够得着的地方。12.Its getting dark.Wed better find a hotel and_.A

    99、.set out B.settle downC.make out D.move down【解析】选B。句意:天快黑了,我们最好找家旅馆安顿下来。settle down定居,安顿下来。13.In your opinion,who is the best basketball player in the world?Yao Ming.I think he has a(n)_for basketball.A.present B.limit C.interest D.gift【解析】选D。答句句意:姚明。我认为他有打篮球的天赋。have a gift for 有的天赋。14.Where did you

    100、 live as a child?A village_ by hills on three sides.A.was surrounded B.surroundingC.surrounded D.to be surrounded【解析】选C。由句意可知,答语是I lived in a village surrounded by hills on three sides.的省略。【方法技巧】如何使用非谓语作定语过去分词、现在分词的被动式,不定式的被动式都可以作定语,试用一句话比较一下它们的区别:由此可以看出:过去分词表完成,现在分词的被动式表进行,不定式的被动式表将来。注意:现在分词的被动完成式也

    101、表示被动和完成,但一般不用作定语,主要作状语,现就现在分词的被动完成式与过去分词作状语,作如下对比:现在分词的被动完成式表示先于谓语动词而发生的被动动作,而过去分词所表示的动作,有时发生在谓语动词所表示的动作之前,有时与谓语动词所表示的动作同时发生,有时表示未来的被动动作或状态。例如:(Having been)Used for a long time,the watch needs to be mended.用了很长时间,这块表需要修理。Used in this way,the word shouldnt be taken as a verb.如果这样用,这个词不能用作动词。15.The qu

    102、estion seemed easy_,but when the students tried to answer it,they discovered how difficult it was.A.in the first place B.in sightC.first of all D.at first sight【解析】选D。at first sight 乍一看;in the first place 第一;in sight 看得见;first of all首先。.阅读理解(A)Will young people in the future get the same kind of hig

    103、her education as they do today?Perhaps no.Bill Gates,for one,thinks the idea of a college education is on the way out.“Five years from now on the Web for free youll be able to find the best lectures in the world,”said the 55-year-old Microsoft chairman at the Techonomy conference in California,US,la

    104、st month.“It will be better than any single university,”he continued.Gates points out the high expense of college tuition fees and argues that textbooks are of lower quality than resources available online.Online technology is the only way to reform education and to expand it,Gates claimsalthough he

    105、 certainly has an interest in its increased use.Google has now scanned and made available online 7 million books and Wikipedia is the worlds largest ever encyclopedia(百科全书).Changes such as these are altering the way people share information.“Suddenly,it is possible to imagine a new model of educatio

    106、n using online resources to serve more students,more cheaply than ever before,”Anya Kamenetz wrote,in an article for the magazine Fast Company.The author thinks that traditional universities will find themselves on the wrong side of history,along with print newspapers and record stores.Professor Dav

    107、id Wiley of Brigham Young University in Utah,US,agrees:“If universities cant find the will to innovate(创新)and adapt to changes in the world around them,universities will be irrelevant by 2020.”The Massachusetts Institute of Technology put coursework online for free in 2001.Today,there are a great ma

    108、ny educational websites,offering video and audio lectures by the best professors in their fields for free.With more university course materials available on the Web,education is changing fast.“The old model of education is no longer sustainable(可持续的).The university of the future cant be far away,”Ka

    109、menetz concluded.But there are worries.“I see a problem with online lectures.Learners have access to games,blogs and other sites at a click(敲)of a button.Those are more fun than a lecture.Being in a classroom at least makes them more focused on the lecture,”said Zhang Zheng,a 17-year-old student in

    110、Wuhan.Gates also commented that students would need to be as hard-working as ever,“Well,provided theyre self-motivated(自觉的)learners.”1.What is the main point of the text?A.To suggest that higher education will become less important in the future.B.To suggest ideas about university education in the f

    111、uture.C.The challenges that college students will face in the future.D.The need for college students to make better use of online materials.【解析】选B。由文章开篇的问题“Will young people in the future get the same kind of higher education as they do today?”可知本文讨论的是“future higher education”的发展,列举了Bill Gates等人关于将来

    112、高等教育的一些观点,认为现在的大学教育亟待改革,充分利用网络才能跟上时代,否则会太落后。2.The underlined word“irrelevant”in Paragraph 9 could be replaced by_.A.in a fine condition B.beside the point C.behind the times D.no longer existent【解析】选C。根据文章开始Gates的观点和该段上文的提示,不能创新和与时俱进,结果当然是“落伍,落后于潮流”,所以答案为C。3.Compared with college education today,onl

    113、ine resources_.A.are inexpensive and allow a course to combine a wide range of subjectsB.allow students to learn and play at the same timeC.are of better quality and meet students needs better D.emphasize the improvement of students practical skills【解析】选C。根据第三段的“Five years from now on the Web for fr

    114、ee youll be able to find the best lectures in the world”以 及 第 四 段“argues that textbooks are of lower quality than resources available online”可知C项正确。由第四段“the high expense of college tuition fees”可知网络资源相对现在大学教育便宜,A项的后半部分文中没有提及,由倒数第二段可知网络上的游戏资源是学生学习的很大干扰因素,故B项不对;D项文中没有提及。4.Which of the following is TRU

    115、E of Gates idea of higher education?A.Universities will still be essential in the near future.B.A university education on its own will be enough in the future.C.Online universities will definitely replace placebaseduniversities.D.College students need to work hard if they are to make full use of onl

    116、ine resources.【解析】选D。文中多次列举Bill Gates的观点,第二段“thinks the idea of a college education is on the way out”,第三段“.youll be able to find the best lectures in the world.It will be better than any single university”可知Gates对现在的高等教育的发展是持怀疑态度的,所以A、B不对;Gates没有提及网络大学一定会取代传统大学,C项不对;根据最后一段“students would need to be

    117、 as hard-working as ever”可知D项正确。(B)Martin Frobisher,born in Yorkshire,went to London as a boy to be educated by a relative.He showed no talent for book learning,so his relative sent him to sea.Before reaching manhood,Frobisher had been on two voyages to the Guinea Coast.On the second he was captured

    118、 and handed over to the Portuguese garrisoning(驻 守)Sao Jorge daMina(now Elmina,Ghana),who allowed him to return to England.By the 1570s,England had largely abandoned hope of finding a Northeast Passage to Asia,and thoughts turned to the Northwest.Frobisher worked together with Michael Lok,a man of s

    119、ome wealth and learning.Frobishers first voyage,in 1576,took him to Frobisher Bay in Baffin Island.English investors(投资者),including Queen Elizabeth,poured money into Loks Company of Cathay.Frobishersailed again in 1577,this time to ship home what he mistakenly thought was goldbearing minerals.Lok st

    120、ill felt hopeful and sent Frobisher back in 1578.This time themariner discovered the Hudson Strait.He followed the strait for nearly 200 miles,believing it to be a more promising Northwest Passage than Frobisher Bay.He brought home more dirt and rocks,but English confidence had gone;Lokwent to a deb

    121、tors prison and Frobisher sought other employment.Frobisher accompanied Sir Francis Drake to the West Indies in 15851586.When Philip s Spanish Armada(无敌舰队)entered the English Channel in 1588,Frobishers part in the fighting was successful and he received knighthood(爵士爵位).He died of a wound received n

    122、ear Brest,where he had been sent to relieve the siege(解除包围).He lived just long enough to be taken back to Plymouth.本文记叙了英国著名探险家Martin Frobisher,他发现了加拿大的哈得孙海峡。5.The underlined word“abandoned”in Paragraph 2 can best be replaced by_.A.kept alive B.given upC.seen D.shared【解析】选B。词义猜测题。根据本句的thoughts turne

    123、d to the Northwest可知,当时英国人基本放弃了东北通道的探寻,把目光投向了西北通道,故选B项。6.From Paragraph 3 we learn that Frobisher at first_.A.brought gold to EnglandB.discovered a Northeast PassageC.received strong supportD.had been put into prison【解析】选C。细节理解题。根据第三段第一句的including Queen Elizabeth和poured money 可知,Frobisher 当时得到了很大的支持

    124、,故选C项。7.According to the text,Frobisher died in_A.Frobisher Bay B.the West IndiesC.Brest D.Plymouth【解析】选D。细节理解题。根据文章最后一句He lived just long enough to be taken back to Plymouth可知,Frobisher是被送回普利茅斯以后去世的,故选D。8.Which of the following shows the right order of the events relating to Frobisher?a.He arrived

    125、in Baffin Island.b.He voyaged to the Guinea Coast.c.He went to the West Indies.d.He discovered the Hudson Strait.A.b,a,d,c B.b,c,d,aC.a,d,c,b D.a,b,c,d【解析】选A。细节理解题。根据第一段第三句、第二段最后一句、第三段第三、四句和最后一段第一句可知A项正确。.单词拼写1.As is known to all,there are seven continents (洲)in the world.2.There is a harbour (海港)ne

    126、ar our city,where you can find many big ships in and out.3.There is a slight (轻微的)difference between the two words.4.The terrible sound made me terrified (恐惧的).5.I have such a good eyesight that I can see the small things in the distance (远方).6.The police surrounded (包围)the house and caught the kidn

    127、apper eventually.7.We listened to the news with a mixture (混合)of surprise and happiness.8.The area,which measures (测量)5 kilometres by 3 kilometres,has been purchased by the army.9.Can you confirm (证实)what happened?10.Your mother was clearly not impressed (印象深刻)by our behaviour in the restaurant.完成句子

    128、1.Standing on the top of the hill,you can see as far as the sea(远至大海).(as)2.He asked what the distance was (有多远)between Beijing and Qingdao.(distance)3.Rather than leave the village (而不是离开村子),they decided to settle there forever.(rather)4.We must take immediate measures (采取紧急措施)to fight against H1N1

    129、 flu.(measure)5.We managed to get to (设法到了)the airport in time.(manage)6.She was impressed with (印象很深)the painting.(impress)7.It was not until yesterday (直到昨天)that I noticed that the window was broken.(until).单项填空1.How was Roberts cooking?Oh,pretty goodI was quite _.Aadmired BinterestedCimpressed Di

    130、nspired【解析】选C。句意:Robert做饭怎么样?噢,非常棒。给我留下了深刻的印象。admire钦佩,羡慕;interest感兴趣;impress给留下深刻印象;inspire启发。2.Before 1973,it was a common _ that Roman children were taken away from their parents and sent to nurseries.2011泰安模拟A.behavior B.conventionC.practice D.tradition【解析】选C。1973年前,罗马儿童要从他们的父母那里带到托儿所,这已成惯例。comm

    131、on practice惯例;behavior行为;convention习俗;tradition传统。3.Your evidence has _ him in his theory.A.confused B.confirmedC.controlled D.confessed【解析】选B。confirm证明;证实;confuse使困惑;control 控制;confess 承认;供认。句意为:你的证据已经证实了他的理论。4.Hearing that most of the members voted against her,she _ a smile.2011九江模拟A.wore B.manage

    132、dC.performed D.controlled【解析】选B。句意:听到大部分成员对她投反对票,她勉强一笑。manage a smile勉强笑。5.Being a shy person,he often finds it hard to _ others offer.A.put away B.settle downC.turn down D.receive【解析】选C。句意:他很羞涩,经常很难拒绝别人的请求。turn down拒绝;settle down定居;put away 收拾;整理。6.It was the way he spoke _ what he said that made h

    133、is dad angry.2011宜春模拟A.other than B.or ratherC.rather than D.more than【解析】选C。句意:他说话的方式而不是他说的内容使他的爸爸生气。rather than 而不是;other than 除了;or rather更确切地说;more than多于。7.Many people are worried that so many college graduates each year cant find a job.There is no need to worry about it as the government is no

    134、w making every _ to provide more jobs.2011连云港模拟A.effort B.effectC.measure D.action【解析】选A。答句句意:没必要担忧,因为政府现在正努力提供更多的工作。make every effort to do sth.努力干某事。8.The faces of four famous American presidents on Mount Rushmore can be seen from a _ of 60 miles.A.length B.distanceC.way D.space【解析】选B。a distance o

    135、f 60 miles“60英里的距离”。length长度;way 道路;space 空间。9.How far do they live?_ I know,they live in the same neighbourhood.A.As long as B.As far asC.As well as D.As often as【解析】选B。答句句意:就我所知道的,他们住在同一个地方。as far as 尽;就而言。as long as只要;as well as 和;以及。10.How much do you know about the 3D film technology?A little.N

    136、ot until _ the hot movie Avatar _ some about it.2011温州模拟A.did I see;did I begin to learnB.I saw;I began to learnC.I saw;did I begin to learnD.did I see;I began to learn【解析】选C。not until置于句首时,主句要用部分倒装,从句不倒装。11.Dont leave the matches or cigarettes on the table _ reach of little children.A.beyond B.with

    137、outC.besides D.within【解析】选D。句意:不要将火柴或烟放在小孩能够到的桌子上。within(the)reach of.在够得着的地方。12.Its getting dark.Wed better find a hotel and _.A.set out B.settle downC.make out D.move down【解析】选B。句意:天快黑了,我们最好找家旅馆安顿下来。settle down定居,安顿下来。13.In your opinion,who is the best basketball player in the world?Yao Ming.I thi

    138、nk he has a(n)_ for basketball.A.present B.limitC.interest D.gift【解析】选D。答句句意:姚明。我认为他有打篮球的天赋。have a gift for 有的天赋。14.Where did you live as a child?A village _ by hills on three sides.A.was surrounded B.surroundingC.surrounded D.to be surrounded【解析】选C。由句意可知,答语是I lived in a village surrounded by hills

    139、on three sides.的省略。【方法技巧】如何使用非谓语作定语过去分词、现在分词的被动式,不定式的被动式都可以作定语,试用一句话比较一下它们的区别:由此可以看出:过去分词表完成,现在分词的被动式表进行,不定式的被动式表将来。注意:现在分词的被动完成式也表示被动和完成,但一般不用作定语,主要作状语,现就现在分词的被动完成式与过去分词作状语,作如下对比:现在分词的被动完成式表示先于谓语动词而发生的被动动作,而过去分词所表示的动作,有时发生在谓语动词所表示的动作之前,有时与谓语动词所表示的动作同时发生,有时表示未来的被动动作或状态。例如:(Having been)Used for a lon

    140、g time,the watch needs to be mended.用了很长时间,这块表需要修理。Used in this way,the word shouldnt be taken as a verb.如果这样用,这个词不能用作动词。15.The question seemed easy _,but when the students tried to answer it,they discovered how difficult it was.A.in the first place B.in sightC.first of all D.at first sight【解析】选D。at

    141、 first sight 乍一看;in the first place 第一;in sight 看得见;first of all首先。.阅读理解(A)Young Britons have been getting stick recentlyfor what?Some people think they dont speak properly.Apparently,theyre too influenced by the speech of American TV and movies,and are letting down the language.If you have watched

    142、a US youth soap(肥 皂 剧)like Gossip Girl you may have heard a character make use of the slang(俚语)term“like”.A teenage girl criticized by her parents might say to them in protest(抗议),“Thats,like,so unfair.”The transfer of the use of such informal language to the UK has British actress Emma Thompson up

    143、in arms.In an interview she told reporters:“Young people make themselves sound stupid by speaking slang outside of school.”She is so angry when she hears someone say“like”or“innit”isnt it?she feels“insane”(荒唐的).Thompson thinks young people need to return to“proper English”.But John Ayto,editor of th

    144、e Oxford Dictionary of Modern Slang,is more understanding teenage culture.He explains that“like”is an example of what linguists(语言学家)call a“filler”term.“The fillers are a way we all stall(拖延)for time when speaking and historically always have,”he said to the BBC.He believes that we all use fillers b

    145、ecause“we cant keep up highly-grammatical language all the time”.“We all have to pause and think,”he said.He doesnt agree with the accusation that it is a lazy use of language.Instead,the filler words make sentences run smoothly.The fillers in English are nothing new.People have used“um”,“ah”and“wel

    146、l”for a long time.But“like”can do more than plug a gap(空 隙)in a sentence.Slang is meant to be“something that keeps groups together and keeps people out”,Aaron Peckham,the founder of ,told The New York Times.Language specialist Professor Clive Upton,from the University of Leeds,agreed.For him,using“l

    147、ike”this way is also about“signaling membership of a group”.“Its a way that they signal they belong in a group,the way that they fit in,”he said.1.Young Britons have been criticized for _.A.not showing respect for their parentsB.not showing respect for their languageC.copying American TV and movie f

    148、ashion styleD.speaking like Americans【解析】选B。细节理解题。从第一段可知英国的青年人被批评了,原因是他们没有使用正规的语言,因为美剧的影响,很多英国的青年人大量使用俚语。而从letting down the language,还有对此有批评态度的Emma Thompson的话可以看出,这些人认为他们对自己的语言不够尊重。2.The underlined word“transfer”in Paragraph 3 is closest in meaning to_.A.spread B.shiftC.popularity D.influence【解析】选A。

    149、词义猜测题。因为第一段说明是受了美剧的影响,所以是从美国传过来的风气,所以选A。3.According to Clive Upton,_.A.young British people should learn to speak their language properlyB.British youngsters use the term“like”to indicate they are thinkingC.it is difficult to keep speaking for long in a grammatically correct wayD.using slang reflect

    150、s that they belong to a particular group【解析】选D。细节理解题。Clive Upton出现在最后一段,他认为使用俚语是小团体小圈子的体现。所以D正确。4.Who thinks young Britons should change how they speak?A.Emma Thompson.B.Aaron Peckham.C.Clive Upton.D.John Ayto.【解析】选A。细节理解题。根据第三、四段可以确定应该选A。5.The text is mainly about _.A.British teenage cultureB.popul

    151、ar British and American slangC.the use of slang among British young peopleD.the influence of the speech of American TV and movies【解析】选C。主旨大意题。文章讲述了很多英国青年人使用俚语引起的种种反应,以及心态分析。所以C正确。(B)The Internet and advances in technology are transforming fashion,making it easier for designers to create collections

    152、and less expensive for them to show and sell their works,experts say.Instead of spending tens of thousands of dollars on a show at New York Fashion Week,some designers presented collections for spring and summer 2010 online,while others are expanding their brand by making it easier for shoppers to b

    153、uy their clothes online.“This is the technology thats changing our lives,”said Designer Norma Kamali,who displayed her spring and summer 2010 collection as well as exclusive lines(专卖品)for eBay Inc and W at the Apple store in Manhattans Soho Neighborhood.Kamalis iPhone application has a“Try Before Yo

    154、u Buy”option,which allows clothes to be sent overnight to a customer,who provides her credit card information,so she can try them on at home before deciding to buy.Menswear designer Miguel Antoinne and womensweardesigner Marc Bouwer both put on virtual fashion shows,while models at fashion designer

    155、Vivienne Tams show carried a laptop computer adorned(装饰)with a Tam design.Mazdack Rassi,co-founder and creative director of Milk Studios,a downtown space that showed about 70 collections during New York Fashion Week,was considering projecting shows on the side of a building so people at nearby park

    156、could watch.With cable TV and the Internet,designers know that their shows can be seen by many more people than just the editors and the media who attend.Designers are finding that technology can also help the actual design work by allowing artists to explore new ideas and processes.But Simon Collin

    157、s,the dean of fashion at Parsonsthe new school for design,said even though technology is helpful,there is still no substitute for talent and hard work.“Absolutely,therell be people out there that have successful businesses that dont know the first thing about draping(剪裁)and construction,just think i

    158、t up,put it on the computer,fire it off the factory and it works,”Collins said.“But theyre the exception,not the rule.”因特网和科技的进步正在进一步影响着时装行业的发展,给这一行业带来了日新月异的变化。6.According to the passage,one advantage of the Internet is that it allows the designers to _.A.share their collections with other designers

    159、B.display their work at a lower cost than usualC.get information about the popular fashion trendD.inform the editors and the media of their collections【解析】选B。细节理解题。依据第一段中的making it easier for designers to create collections and less expensive for them to show and sell their works可知,因特网使得设计师更容易展示自己的作

    160、品,而且成本更低。7.Which of the following is TRUE about Kamali?A.Shes aware of the importance of the Internet.B.Shes strongly against buying clothes online.C.She thinks highly of New York Fashion Week.D.Shes running a“Try Before You Buy”website.【解析】选A。细节理解题。依据第三、四段得知,Kamali充分意识到因特网的魅力和优势,不仅在知名网站上展示自己的服装设计,还

    161、利用它推出“先试穿后购买”的特色服务。8.We can infer from the passage that _.A.its difficult to become a well-known designerB.its very dangerous to do online shopping nowC.few people pay attention to virtual fashion showsD.designers are struggling to promote their shows【解析】选D。推理判断题。依据第五至八段内容推断,设计师们正充分利用因特网和其他方法挖掘潜力,施展

    162、才华、开拓市场,打造属于自己的新天地。9.According to the passage,_ values peoples natural gift and hard work.A.Norma Kamali B.Miguel AntoinneC.Mazdack Rassi D.Simon Collins【解析】选D。细节理解题。依据最后一段中Simon Collins强调there is still no substitute for talent and hard work可知选D项。10.The purpose of the writing is to _.A.celebrate the

    163、 success of New York Fashion WeekB.stress the important role of the Internet and technology in fashionC.introduce the activities in New York Fashion WeekD.advertise New York Fashion Week on the Internet【解析】选B。意图推断题。本文写作主旨是强调因特网和科技进步给时装设计行业带来的巨大推动作用。.语音知识1.cultureA.bury B.century C.upward D.argue2.ex

    164、traA.excellent B.existC.explain D.expect3.surroundA.country B.groundC.shoulder D.cough4.stomachA.chat B.merchantC.technical D.machine5.floorA.poor B.flood C.schoolmate D.door.单词拼写1.As is known to all,there are seven continents(洲)in the world.2.There is a harbour(海港)near our city,where you can find m

    165、any big ships in and out.3.There is a slight(轻微的)difference between the two words.4.The terrible sound made me terrified(恐惧的).5.I have such a good eyesight that I can see the small things in the distance(远方).6.The police surrounded(包围)the house and caught the kidnapper eventually.7.We listened to th

    166、e news with a mixture(混合)of surprise and happiness.8.The area,which measures(测量)5 kilometres by 3 kilometres,has been purchased by the army.9.Can you confirm(证实)what happened?10.Your mother was clearly not impressed(印象深刻)by our behaviour in the restaurant.语法和词汇知识1.How was Roberts cooking?Oh,pretty g

    167、oodI was quite _.2011延安模拟Aadmired BinterestedCimpressed Dinspired【解析】选C。句意:Robert做饭怎么样?噢,非常棒。给我留下了深刻的印象。admire钦佩,羡慕;interest感兴趣;impress给留下深刻印象;inspire启发。2.Before 1973,it was a common _ that Roman children were taken away from their parents and sent to nurseries.A.behavior B.conventionC.practice D.tr

    168、adition【解析】选C。1973年前,罗马儿童要从他们的父母那里带到托儿所,这已成惯例。common practice惯例;behavior行为;convention习俗;tradition传统。3.Your evidence has _ him in his theory.2011三明模拟A.confused B.confirmedC.controlled D.confessed【解析】选B。confirm证明;证实;confuse使困惑;control 控制;confess 承认;供认。句意为:你的证据已经证实了他的理论。4.Hearing that most of the membe

    169、rs voted against her,she _ a smile.2011德州模拟A.wore B.managedC.performed D.controlled【解析】选B。句意:听到大部分成员对她投反对票,她勉强一笑。manage a smile勉强笑。5.Being a shy person,he often finds it hard to _ others offer.A.put away B.settle downC.turn down D.receive【解析】选C。句意:他很羞涩,经常很难拒绝别人的请求。turn down拒绝;settle down定居;put away

    170、收拾;整理。6.It was the way he spoke _ what he said that made his dad angry.A.other than B.or ratherC.rather than D.more than【解析】选C。句意:他说话的方式而不是他说的内容使他的爸爸生气。rather than 而不是;other than 除了;or rather更确切地说;more than多于。7.Many people are worried that so many college graduates each year cant find a job.There is

    171、 no need to worry about it as the government is now making every _ to provide more jobs.A.effort B.effectC.measure D.action【解析】选A。答句句意:没必要担忧,因为政府现在正努力提供更多的工作。make every effort to do sth.努力干某事。8.The faces of four famous American presidents on Mount Rushmore can be seen from a _ of 60 miles.A.length B

    172、.distance C.way D.space【解析】选B。a distance of 60 miles“60英里的距离”。length长度;way 道路;space 空间。9.How far do they live?_ I know,they live in the same neighbourhood.A.As long as B.As far asC.As well as D.As often as【解析】选B。答句句意:就我所知道的,他们住在同一个地方。as far as 尽;就而言。as long as只要;as well as 和;以及。10.How much do you kn

    173、ow about the 3D film technology?A little.Not until _ the hot movie Avatar _ some about it.2011温州模拟A.did I see;did I begin to learnB.I saw;I began to learnC.I saw;did I begin to learnD.did I see;I began to learn【解析】选C。not until置于句首时,主句要用部分倒装,从句不倒装。11.Dont leave the matches or cigarettes on the table

    174、_ reach of little children.A.beyond B.without C.besides D.within【解析】选D。句意:不要将火柴或烟放在小孩能够到的桌子上。within(the)reach of.在够得着的地方。12.Its getting dark.Wed better find a hotel and _.A.set out B.settle downC.make out D.move down【解析】选B。句意:天快黑了,我们最好找家旅馆安顿下来。settle down定居,安顿下来。13.In your opinion,who is the best ba

    175、sketball player in the world?Yao Ming.I think he has a(n)_ for basketball.A.present B.limit C.interest D.gift【解析】选D。答句句意:姚明。我认为他有打篮球的天赋。have a gift for 有的天赋。14.Where did you live as a child?A village _ by hills on three sides.A.was surrounded B.surroundingC.surrounded D.to be surrounded【解析】选C。由句意可知,

    176、答语是I lived in a village surrounded by hills on three sides.的省略。【方法技巧】如何使用非谓语作定语过去分词、现在分词的被动式,不定式的被动式都可以作定语,试用一句话比较一下它们的区别:由此可以看出:过去分词表完成,现在分词的被动式表进行,不定式的被动式表将来。注意:现在分词的被动完成式也表示被动和完成,但一般不用作定语,主要作状语,现就现在分词的被动完成式与过去分词作状语,作如下对比:现在分词的被动完成式表示先于谓语动词而发生的被动动作,而过去分词所表示的动作,有时发生在谓语动词所表示的动作之前,有时与谓语动词所表示的动作同时发生,有

    177、时表示未来的被动动作或状态。例如:(Having been)Used for a long time,the watch needs to be mended.用了很长时间,这块表需要修理。Used in this way,the word shouldnt be taken as a verb.如果这样用,这个词不能用作动词。15.The question seemed easy _,but when the students tried to answer it,they discovered how difficult it was.A.in the first place B.in s

    178、ightC.first of all D.at first sight【解析】选D。at first sight 乍一看;in the first place 第一;in sight 看得见;first of all首先。.阅读理解(A)Will young people in the future get the same kind of higher education as they do today?Perhaps no.Bill Gates,for one,thinks the idea of a college education is on the way out.“Five y

    179、ears from now on the Web for free youll be able to find the best lectures in the world,”said the 55-year-old Microsoft chairman at the Techonomyconference in California,US,last month.“It will be better than any single university,”he continued.Gates points out the high expense of college tuition fees

    180、 and argues that textbooks are of lower quality than resources available online.Online technology is the only way to reform education and to expand it,Gates claimsalthough he certainly has an interest in its increased use.Google has now scanned and made available online 7 million books and Wikipedia

    181、 is the worlds largest ever encyclopedia(百科全书).Changes such as these are altering the way people share information.“Suddenly,it is possible to imagine a new model of education using online resources to serve more students,more cheaply than ever before,”Anya Kamenetz wrote,in an article for the magaz

    182、ine Fast Company.The author thinks that traditional universities will find themselves on the wrong side of history,along with print newspapers and record stores.Professor David Wiley of Brigham Young University in Utah,US,agrees:“If universities cant find the will to innovate(创新)and adapt to changes

    183、 in the world around them,universities will be irrelevant by 2020.”The Massachusetts Institute of Technology put coursework online for free in 2001.Today,there are a great many educational websites,offering video and audio lectures by the best professors in their fields for free.With more university

    184、 course materials available on the Web,education is changing fast.“The old model of education is no longer sustainable(可持续的).The university of the future cant be far away,”Kamenetz concluded.But there are worries.“I see a problem with online lectures.Learners have access to games,blogs and other sit

    185、es at a click(敲)of a button.Those are more fun than a lecture.Being in a classroom at least makes them more focused on the lecture,”said Zhang Zheng,a 17-year-old student in Wuhan.Gates also commented that students would need to be as hard-working as ever,“Well,provided theyre self-motivated(自觉的)lea

    186、rners.”1.What is the main point of the text?A.To suggest that higher education will become less important in the future.B.To suggest ideas about university education in the future.C.The challenges that college students will face in the future.D.The need for college students to make better use of onl

    187、ine materials.【解析】选B。由文章开篇的问题“Will young people in the future get the same kind of higher education as they do today?”可知本文讨论的是“future higher education”的发展,列举了Bill Gates等人关于将来高等教育的一些观点,认为现在的大学教育亟待改革,充分利用网络才能跟上时代,否则会太落后。2.The underlined word“irrelevant”in Paragraph 9 could be replaced by _.A.in a fine

    188、 condition B.beside the point C.behind the times D.no longer existent【解析】选C。根据文章开始Gates的观点和该段上文的提示,不能创新和与时俱进,结果当然是“落伍,落后于潮流”,所以答案为C。3.Compared with college education today,online resources _.A.are inexpensive and allow a course to combine a wide range of subjectsB.allow students to learn and play at

    189、 the same timeC.are of better quality and meet students needs better D.emphasize the improvement of students practical skills【解析】选C。根据第三段的“Five years from now on the Web for free youll be able to find the best lectures in the world”以 及 第 四 段“argues that textbooks are of lower quality than resources

    190、available online”可知C项正确。由第四段“the high expense of college tuition fees”可知网络资源相对现在大学教育便宜,A项的后半部分文中没有提及,由倒数第二段可知网络上的游戏资源是学生学习的很大干扰因素,故B项不对;D项文中没有提及。4.Which of the following is TRUE of Gates idea of higher education?A.Universities will still be essential in the near future.B.A university education on it

    191、s own will be enough in the future.C.Online universities will definitely replace place-based universities.D.College students need to work hard if they are to make full use of online resources.【解析】选D。文中多次列举Bill Gates的观点,第二段“thinks the idea of a college education is on the way out”,第三段“.youll be able

    192、to find the best lectures in the world.It will be better than any single university”可知Gates对现在的高等教育的发展是持怀疑态度的,所以A、B不对;Gates没有提及网络大学一定会取代传统大学,C项不对;根据最后一段“students would need to be as hard-working as ever”可知D项正确。(B)Martin Frobisher,born in Yorkshire,went to London as a boy to be educated by a relative

    193、.He showed no talent for book learning,so his relative sent him to sea.Before reaching manhood,Frobisher had been on two voyages to the Guinea Coast.On the second he was captured and handed over to the Portuguese garrisoning(驻 守)Sao Jorge daMina(now Elmina,Ghana),who allowed him to return to England

    194、.By the 1570s,England had largely abandoned hope of finding a Northeast Passage to Asia,and thoughts turned to the Northwest.Frobisher worked together with Michael Lok,a man of some wealth and learning.Frobishers first voyage,in 1576,took him to Frobisher Bay in Baffin Island.English investors(投资者),

    195、including Queen Elizabeth,poured money into Loks Company of Cathay.Frobisher sailed again in 1577,this time to ship home what he mistakenly thought was gold-bearing minerals.Lok still felt hopeful and sent Frobisher back in 1578.This time the mariner discovered the Hudson Strait.He followed the stra

    196、it for nearly 200 miles,believing it to be a more promising Northwest Passage than Frobisher Bay.He brought home more dirt and rocks,but English confidence had gone;Lokwent to a debtors prison and Frobisher sought other employment.Frobisher accompanied Sir Francis Drake to the West Indies in 1585158

    197、6.When Philip s Spanish Armada(无敌舰队)entered the English Channel in 1588,Frobishers part in the fighting was successful and he received knighthood(爵士爵位)He died of a wound received near Brest,where he had been sent to relieve the siege(解除包围)He lived just long enough to be taken back to Plymouth.本文记叙了英

    198、国著名探险家Martin Frobisher,他发现了加拿大的哈得孙海峡。5 The underlined word“abandoned”in Paragraph 2 can best be replaced by _.Akept alive Bgiven upCseen Dshared【解析】选B。词义猜测题。根据本句的thoughts turned to the Northwest可知,当时英国人基本放弃了东北通道的探寻,把目光投向了西北通道,故选B项。6From Paragraph 3 we learn that Frobisher at first _.Abrought gold to

    199、 EnglandBdiscovered a Northeast PassageCreceived strong supportDhad been put into prison【解析】选C。细节理解题。根据第三段第一句的including Queen Elizabeth和poured money 可知,Frobisher 当时得到了很大的支持,故选C项。7According to the text,Frobisher died in _ AFrobisher Bay Bthe West IndiesCBrest DPlymouth【解析】选D。细节理解题。根据文章最后一句He lived ju

    200、st long enough to be taken back to Plymouth可知,Frobisher是被送回普利茅斯以后去世的,故选D。8Which of the following shows the right order of the events relating to Frobisher?aHe arrived in Baffin Island.bHe voyaged to the Guinea Coast.cHe went to the West Indies.dHe discovered the Hudson Strait.Ab,a,d,c Bb,c,d,aCa,d,c,b Da,b,c,d【解析】选A。细节理解题。根据第一段第三句、第二段最后一句、第三段第三、四句和最后一段第一句可知A项正确。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:导与练2013届高三英语全程复习方略:UNIT5 CANADA-“THE TRUE NORTH”(新人教版必修3).ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-765702.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1