分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型21 5G新时代 2022年中考英语时事热点话题题型专练.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:769308
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:572.44KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    21 5G新时代 2022年中考英语时事热点话题题型专练 时代 2022 年中 英语 时事 热点话题 题型
    资源描述:

    1、21 5G新时代2022年中考英语时事热点话题题型专练一、阅读还原7选5QR code(二维码)yes or noWalking along a common street in China, you will easily find people hold their phones, scan(扫描)something and take away the products. 1. But Chinese people are used to it-QR code. 2. However, people did not pay much attention to it until the ne

    2、w century. Entering the 21st century, people start to use QR code widely. 3. If you make a new friend, the first thing you should do is to scan his or her WeChat code; If you go to the supermarket, you dont have to bring some cash(现金)because you can use WeChat payment or Ali payment(支付宝). 4. However

    3、, some people are afraid of using it. 5. Its much easier to spend more money if you dont use cash. Also, some bad people can use QR code to get your information-your name, your phone number and even your address. What do you think of QR code? Do you like to use it?AIf you want to know some informati

    4、on of a product, just scan the QR code.BQR code was first invented by a Japanese company in 1994.CPeople all over the world use QR code.DIf you are a foreigner, you may feel surprised because people dont pay cash.E.Nowadays in China, QR code can be found in every corner of the society.F.The first re

    5、ason is that you cant control your spending.G.They think QR code is dangerous.【答案】1-5DBEAF【分析】本文主要讲述二维码在现在中国被广泛运用,还通过举例子的方式写出了使用二维码的利弊。1根据下文中的“But”可知,前后句之间是转折关系,意思相反,下文表示“但中国人已经习惯了二维码。”由此可推断,此处表达的是外国人买东西时,不习惯使用二维码,选项D“如果你是外国人,你可能会感到惊讶,因为人们不用付现金。”符合语境。故选D。2根据下文“However, people did not pay much attent

    6、ion to it until the new century.”可知,然而,直到新世纪,人们才开始重视它。由此可推断,二维码被发明出来的时候并没有被广泛运用。选项B “二维码是1994年由一家日本公司发明的。”符合语境。故选B。3根据下文“If you make a new friend; If you go to the supermarket”可知,此处,在举例说明中国使用二维码是很广泛的,选项E“在现代中国,二维码在社会的每个角落都可以被看到。”符合语境。故选E。4根据上文“If you make a new friend; If you go to the supermarket”可

    7、知,如果你去一个超市,你不需要带一些现金,因为你可以使用支付宝或微信支付。由此说明,此处通过举去超市的例子,来说明二维码使用广泛。选项A“如果你想知道一些产品的重要信息,只需扫一下二维码。”故选A。5根据下文“Its much easier to spend more money if you dont use cash.”如果你不用现金的话,更容易多花钱。由此可推断,人们不想使用二维码的一个原因是控制不住,花得更多。选项F“第一个原因是你无法控制自己的消费。”符合语境。故选F。二、完型填空 Shanghai Renji Hospital broadcast(直播)a cancer opera

    8、tion, using 5G technology first in China with the Da Vinci Robotics System. It is the 6 robotic system for difficult operations. It uses a minimally invasive approach(微创方法).The broadcast 7 doctors in Renji Hospitals Ningbo branch (分院) in Zhejiang and their workmates in Shanghai to watch each step of

    9、 the operation 8 at the same time. It was just like being the surgeon(外科医生)in the operation room. The patient was a 65-year-old woman 9 from cancer. The degree of 10 for the operation was high. The 11 was performed by Zhong Ming, a pioneer surgeon. The hospitals Ningbo branch was in 12 in 2018. But

    10、Zhong Ming, who works in both hospitals, soon found that the doctors in Ningbo did not have enough 13 to watch difficult cases and master medical technology. The hospital came up with the 14 to broadcast a live operation. Doctors in Ningbo are able to 15 the details of the difficult operation with a

    11、 wider view. The doctors can see clearly 16 Zhong operated on the blood vessels(血管)and nerves(神经). One of the doctors in Ningbo said that in the past they had tried to use other technologies during such broadcasts, but none of them is clear or 17 enough. The 5G network helps the medical circle 18 th

    12、e problem. This was the 19 time he had watched such a clear broadcast of an operation, and it was impressive(令人印象深刻的). Maybe one day, well be able to watch a(n) 20 broadcast of an operation in Shanghai through our phones with 5G network. Such broadcasts are good 21 young doctors to learn the most mo

    13、dern technology to treat more patients.6AnewestBoldestCbiggestDsmallest7AtaughtBchoseCallowedDunderstood8AclearlyBbeautifullyCcarefullyDhappily9AcomingBhearingClearningDsuffering10AtemperatureBdifficultyCperformanceDeducation11AprogramBoperationCactionDillness12AorderBdangerCtroubleDservice13AtimeBm

    14、oneyCchancesDexperience14AdiscussionBargumentCideaDagreement15AwatchBfindCforgetDbuild16AwhyBhowCwhereDwhen17AstrongBcheapCsmoothDlively18AsolveBmeetCenterDdiscover19AfirstBsecondCthirdDfourth20AfreeBbusyCactiveDlive21AtoBatCforDwith【答案】6-10ACADB11-15BDCCA16-21BCAADC【分析】本文主要讲了仁济医院采用了5G的医疗技术,可以通过无线播放

    15、来让医生观看如何动手术,从而提高治愈疾病的故事。6句意:这是最新的机器人系统,用于困难的操作。newest最新的;oldest最老的;biggest最大的;smallest最小的。根据“ using 5G technology first in China”在中国第一次使用5G,可知这项技术是最新的,故选A。7句意:直播允许在同一时刻,浙江仁济医院宁波分院医生和他们在上海的的同事们一起清晰地观看了手术操作的每个步骤。taught教;chose选择;allowed允许;understood理解。allow sb. to do sth.允许某人做某事。这里表示直播能让医生们一起观看手术操作。故选C

    16、。8句意:直播允许在同一时刻,浙江仁济医院宁波分院医生和他们在上海的的同事们一起清晰地观看了每一步的手术操作。clearly清晰地;beautifully美丽地;carefully仔细地;happily开心地。直播让医生们同事看清楚每一个操作步骤。故选A。9句意:病人是一位65岁的癌症患者。coming来;hearing听;learning学习;suffering遭受。根据后面的cancer癌症,可知此处表示,正在遭受癌症的痛苦。故选D。10句意:这次手术的难度很大。temperature温度;difficulty困难;performance表现;education教育。因为是癌症手术,所以手

    17、术难度较大。故选B。11句意:这个手术由外科先驱钟明主持。program节目;operation手术;action行动;illness疾病。根据“The degree of. for the operation was high. ”可知,这里表示外科先驱钟明主持手术。故选B。12句意:该院宁波分院于2018年投入使用。order顺序;danger危险;trouble麻烦;service服务。in service运行中;投入使用。故选D。13句意:但在两家医院工作的钟明很快发现,宁波的医生没有足够的机会观看疑难病例,掌握医疗技术。time时间;money金钱;chances机会;experie

    18、nce经历,经验。“have enough.to watch difficult cases and master medical technology. ”可知,没有足够的机会去看疑难病例,掌握医疗技术。故选C。14句意:医院想出了直播手术的主意。discussion讨论;argument安排;idea想法;agreement同意。come up with the iade,想出一个主意,此处表示想出直播手术的做法。故选C。15句意:宁波的医生们能够以更广阔的视野观察这个艰难手术的细节。watch看;find发现;forget忘记;build建立。根据“with a wider view”,

    19、可知是观看手术细节。故选A。16句意:医生们能清楚地看到钟医生是如何操作血管还有神经。why为什么;how怎样;where在哪儿;when什么时候。根据“Zhong operated on the blood vessels(血管)and nerves(神经).”可知,这里表示清楚地看钟医生的操作方式。故选B。17句意:宁波的一位医生说,过去他们曾尝试在这种直播中使用其他技术,但都不够清晰和流畅。strong强壮的;cheap便宜的;smooth流畅的;lively生动的。根据常识以及clear清晰的,可知此处表示画面的清晰和流畅。故选C。18句意:5G网络帮助医疗界解决了这个问题。solve

    20、解决;meet遇见;enter进入;discover发现。根据“ The 5G network helps the medical circle. the problem.”可知,这里表示5G帮助解决了问题。故选A。19句意:这是他第一次看到如此清晰的手术广播,令人印象深刻。first第一;second第二;third第三;fourth第四。根据前文内容“Shanghai Renji Hospital broadcast(直播)a cancer operation, using 5G technology first in China with the Da Vinci Robotics Sy

    21、stem.”可知,这是第一次很清晰地看到手术直播。故选A。20句意:也许有一天,我们可以通过5G网络的手机观看上海一次手术的实况转播。free自由的;busy忙碌的;active积极的;live现场直播的。根据“through our phones with 5G network”可知,这里表示的是现场直播。故选D。21句意:这样的直播有利于年轻医生学习最现代的技术来治疗更多的病人。to到;at在;for为了,相对于;with和。be good for对由好处;这里表示手术直播对年轻医生由好处。故选C。三、阅读单选AIf you look at the top of your phone, y

    22、ou will usually see a little symbol that says 3G or 4G. The “G” stands for the “generation(代)” of your mobile network(网络). The 5G mobile network is 100 times faster compared with the 4G mobile network. In recent years, China pays great attention to the use of 5G. On March 30th, 2019, Shanghai vice-m

    23、ayor(副市长)Wu Qing made the first 5G video call on a Huawei Mate 10 smartphone, CGTN reported. Shanghai is also the first city in China to start testing the 5G network. 5G will not just bring faster mobile Internet. People can use it for many other things, too. For example, 5G will help to make self-d

    24、riving cars safer. Todays self-driving test cars have one problem-the lag(滞后). When the car “sees” an obstacle, it sends this information to a data(数据)center and gets instructions(指示). However, it takes time to send and get this information. With this kind of lag, the car accident might happen becau

    25、se the car doesnt get instructions in time. With 5G, this lag will be greatly reduced(减少)and make the cars safer. 5G could also be used to make the Internet of Things(IOT) stronger. This refers to a large online network that connects( 联系)all things and people. For example, with the IOT, your fridge

    26、could order eggs online when it finds there are no eggs left inside. How amazing!22In which city was 5G tested for the first time in China?ABeijing.BShanghai.CShenzhen.23We can learn from the story that _.AChina will pay little attention to the use of 5GBthere will be no difference between phonesCth

    27、e 5G mobile network is much faster than the 4G mobile network24The writer uses self-driving as an example to _.Atell us how 5Gs fast speed(速度)can be helpfulBshow us how fast self-driving cars areCtell us the possible dangers of self-driving cars25The underlined word “obstacle” in Para. 3 means _ in

    28、Chinese.A障碍物B警告C目标26According to the story, the IOT is _.Aa robot that can do houseworkBa large online store where you can buy anything you wantCa large online network that connects everything and everyone【答案】22-26BCAAC【分析】这是一篇说明文,文章讲述5G网络的意义和优势。22细节理解题。根据“Shanghai is also the first city in China to

    29、 start testing the 5G network.”可知,上海也是中国第一个开始测试5G网络的城市。故选B。 23推理判断题。根据“The 5G mobile network is 100 times faster compared with the 4G mobile network.”可知,5G移动网络比4G移动网络快100倍。 故选C。 24细节理解题。根据“For example, 5G will help to make self-driving cars safer.”可知,5G将有助于使自动驾驶汽车更安全。故选A。 25词句猜测题。根据“When the car see

    30、s an obstacle, it sends this information to a data center and gets instructions.”可知,当汽车“看到”障碍物时,它会把这个信息发送到数据中心,并得到指示,obstacle的意思是“障碍物”,故选A。 26细节理解题。根据“5G could also be used to make the Internet of Things (IOT) stronger. This refers to a large online network that connectsall things and people.”可知,IOT

    31、指的是一个连接所有人和事的大型在线网络。故选C。 B There is much heated discussion today about 5G. Your Internet experience is not pleasant when the net speed is too slow it takes so long to open a web page and the talk show youre watching stops every few minutes. But soon it could be a thing of the past. On June 3, 2020,

    32、the Chinese government announced (宣布) that 5G services would be provided around the country.5G is the 5th generation network. It is a new network after 1G, 2G, 3G and 4G and it can connect everyone and everything together. 5G speed can be very fast. In the near future, 5G network will cover many cit

    33、ies in China.5G will make self-driving cars possible. For safety, self-driving cars need super-fast data transmission (传输) to communicate with their nearby environment. 5G is just what makes self-driving cars achieve this. Even airplanes will become “smart” in the near future. Passengers will be abl

    34、e to use 5G networks in the air to connect to the Internet or order food and drinks.5G will be a big help for students who take online classes. In the world, many people live in poor areas where there are no schools. But with 5G, this will change. Students all over the world will be able to see plac

    35、es like the Great Wall without leaving their rooms.In addition, 5G will be used in hospitals. It will be easier for doctors to care for patients who live far away by 5G.However, 5G has its own weaknesses. According to China National Radio, though 5G will make our lives easier, it will not be perfect

    36、. For one thing, 5G will not “travel” far. On 4G networks, you can be 10 kilometers away from the nearest transmission centre and connect the Internet easily. But 5G will only cover about 300 meters. And in order to use 5G, we will have to buy new products specifically designed for 5G that are expen

    37、sive at present.27The underlined word “it” in Paragraph 1 refers to _.Athe talk showBthe slow net speedCthe web pageDthe heated discussion28According to the passage, 5G will make _ possible in peoples life.online classes self-driving cars “smart” airplanes hospitals without doctorsABCD29Paragraph 6

    38、is mainly about the _ of 5G.AproductsBnetworksCcentersDdisadvantages30Whats the purpose of the passage?ATo show 5G is perfect.BTo give an introduction of 5G.CTo call on people to use 5G.DTo explain how 5G becomes popular.【答案】27-30BADB【分析】本文是一篇说明文,介绍了5G这一新技术,其优点及其缺点。27词句猜测题。根据原文“Your Internet experie

    39、nce is not pleasant when the net speed is too slow But soon it could be a thing of the past”可知,此处it指代的是上文提到的网速慢的现象。故选B。28细节理解题。根据原文“5G will make self-driving cars possible Even airplanes will become “smart” in the near future 5G will be a big help for students who take online classes 5G will be used

    40、 in hospitals. It will be easier for doctors to care for patients”可知,5G不会让医院没有医生,故可排除,故正确,故选A。29主旨大意题。通读第六段可知,本段主要说的是5G的缺点。故选D。30主旨大意题。通读全文可知,本文是一篇说明文,介绍了5G这一新技术,其优点及其缺点。故选B。 CIf you look at the top of your phone, youll usually see a small symbol that shows 3G or 4G. The “G” means the “generation (代

    41、)” of your mobile network. But they will become history after 5G network fully arrives.In recent years, China makes great achievement in 5G network. Now its making efforts to popularize the business use of 5G. Shanghai is the first city in China to start testing 5G networks. On March 30, 2019, Wu Qi

    42、ng, one of the leaders of Shanghai, made the first 5G video call with Huawei Mate Smartphone. 5G allows people download and upload data faster than ever before. It is 100 times faster than 4G mobile network. But 5G doesnt just bring faster mobile Internet. People can use it for many other things as

    43、well. For example, 5G can make selfdriving cars safer. Todays selfdriving cars have one problem-time lag (滞后). When a selfdriving car “sees” an obstacle (障碍物), it sends this information to data center and receives instructions. However, it takes time to do that. Thats the time lag. With this kind of

    44、 lag, the car might have an accident because it doesnt receive instructions in time. But with 5G, the selfdriving car can receive instructions more quickly.5G can also be used to power the Internet of Things (IoT). This refers to a large online network that connects all things and people. Fast Inter

    45、net speeds will be the key to developing this technology. For example, with IoT, your smart fridge could order eggs online when it notices that there are no eggs left inside.31What is true about 5G?A5G can only make mobile Internet faster.BThe first city in China to do 5G test is Shanghai.C5G networ

    46、k has been fully used in China.D5G network is 10 times faster than 3G network.32Why does the writer use selfdriving cars as an example?ATo explain how selfdriving cars work.BTo show us how important selfdriving cars are.CTo tell about the possible dangers of selfdriving cars.DTo explain how 5Gs fast

    47、 speed can be helpful.33What can we learn from the passage?AChina supports the development of 5G network.BThere are no differences between 3G and 4G.CThere will be no car accidents.DThe 5G network can control fridges, TVs and other appliances.34Where can you probably read this article?AIn a science

    48、magazine.BIn a historical novel.CIn a fashion magazine.DIn a story book.【答案】31-34BDAA【分析】本文是一篇说明文。文章主要介绍了什么是5G,这个新的技术会给我们的生活带来哪些变化。31细节理解题。根据文章第二段中的“Shanghai is the first city in China to start testing 5G networks”可知,上海成为中国第一个开始测试5G网络的城市,故选B。32推理判断题。根据文章第三段中的“But 5G doesnt just bring faster mobile I

    49、nternet. People can use it for many other things as well. For example, 5G can make selfdriving cars safer”可知,作者用自动驾驶汽车作为例子,告诉我们5G网络的使用不仅是给我们带来更快的移动网络,它的快速还有很多其他的用途,故选D。33细节理解题。根据文章第二段中的“Now its making efforts to popularize the business use of 5G”可知,现在中国正在努力推广5G的商业应用,所以A项说法正确,故选A。34推理判断题。通读全文可知,文章主要介

    50、绍了5G网络会给我们的生活带来哪些变化,所以最有可能在科学杂志上读到这篇文章,故选A。 DWhether from news, reports or social media articles, you may know that 5G is coming.5G is the 5th generation network. It is a new network after 1G, 2G, 3G and 4G and it can connect everyone and everything together. 5G means super-fast data (数据) speed. One

    51、 can download a two-hour movie in fewer than 10 seconds, and it is making our lives more and more convenient.5G will make self-driving cars possible. For safety, self-driving cars need super-fast data transmission (传输) to communicate with their nearby environment. 5G is just what makes self-driving

    52、cars achieve this. Even airplanes will become “smart” in the near future.5G will be a big help for students who take online classes. Students all over the world will be able to see places like the Great Wall without leaving their rooms.It will be also easier for doctors to treat patients remotely by

    53、 5G. It means caring for patients from far away.The facts listed above are only part of what 5G will make possible and popular. Just as in the early days of the Internet in the 1990s, few could see how it could change the world. The same will surely be true of 5G. With 5G, many things do not seem li

    54、ke dreams to anyone. Now lets get ready to say goodbye to 4G and welcome the coming of 5G.35How long may it take to download a two-hour movie with 5G?A15 seconds.B8 seconds.C10 minutes.D2 hours.36From the last paragraph, we can know that _.A4G is no more used in our daily life nowBthe writer is worr

    55、ied about the coming of 5GCwith 5G, some of our dreams will come true for sure one dayDin the 1990s, all the people believed that the Internet would change our life375G will make the following things more and more popular EXCEPT _.Aself-driving carsB“smart” airplanesConline classesDhospitals with do

    56、ctors【答案】35-37BCA【分析】5G是第五代网络,它是继1G、2G、3G、4G之后的一种新网络,它可以将所有人和所有事物连接在一起。5G网络很快将覆盖中国许多城市,它将在自动化驾驶汽车、智能飞机、在线学习和远程治疗等方面发挥作用。35细节理解题。 根据“One can download a two-hour movie in fewer than 10 seconds”可知,人们可以在不到10秒的时间内下载一部2小时的电影,故选B。36推理判断题。 根据“With 5G, many things do not seem like dreams to anyone.”可知,有了5G,很

    57、多事情对任何人来说都不像是梦想,由此推出有了5G,我们的一些梦想总有一天会实现。 故选C。 37细节理解题。 根据“5G will make self-driving cars possible.”可知,5G将使自动驾驶汽车成为可能,故选A。 四、多任务混合阅读 More and more people are using mobile phones now. Smartphones are used as televisions, cameras and music players. They are also used for sending emails or surfing the I

    58、nternet. If someone talks about mobile phones, many Chinese will think of Huawei.In China, even in the world, Huawei is a wonder. Ren Zhengfei set up Huawei Company in 1987. After more than 30 years of development, the company has become the worlds second largest maker of smartphones behind Koreas S

    59、amsung. It has also become the worlds largest supplier(供应商)of 5G.But recently, Huawei faced some difficulties. The U.S. government ordered a ban(禁令)on its sales in America. American officials said Huawei gave information that it collected to the Chinese government. At the same time, the U.S. governm

    60、ent planned to stop selling parts and services to Huawei, which was believed that Huaweis business would be hurt.“We have never received such a request from the Chinese government and we have never tried to get into other systems to collect information.” Ren Zhengfei, Huaweis founder and president s

    61、aid. “The ban from the U. S. would have little effect on our company. Huawei has enough ability to deal with the problems.” Ren added.In an interview several years ago, Ren Zhengfei said, “I started Huawei with only 400 at the beginning but now it has become a $100 billion company. The experience wa

    62、s not as romantic(浪漫的) as you imagine.”Facing the ban of the U.S., Huawei is growing. Huaweis smartphone sales around the world rose 50 percent compared to a year earlier in the first three months of 2019. It may beat Samsung as the largest smartphone maker in the near future.1题完成句子; 2、3题简略回答问题;4题找出

    63、并写下第三段的主题句;5题将文中画线句子译成汉语。38Smartphones are used for sending e mails or _.39When did Ren Zhengfei start Huawei Company?_40Why did the U. S. government order a ban on Huawei sales in America?_41_42_【答案】38surfing the Internet39In 1987.40Because it said Huawei gave information that it collected to the C

    64、hinese government.41But recently, Huawei faced some difficulties. 42这个经历不如你想象的浪漫。【分析】本文是一篇说明文。主要介绍了华为公司的成就和现阶段面临的困难。38根据“They are also used for sending emails or surfing the Internet.”可知,智能手机被用来发送电子邮件或上网。故填surfing the Internet。39根据“Ren Zhengfei set up Huawei Company in 1987.”可知,任正非于1987年创办华为公司。故填In

    65、1987.40根据“American officials said Huawei gave information that it collected to the Chinese government.”可知,美国政府认为华为向中国政府提供了其收集的信息。故填Because it said Huawei gave information that it collected to the Chinese government.41根据第三段内容可知,主要讲了华为公司遇到的一些困难,因此主旨句是第一句。故填But recently, Huawei faced some difficulties.42The experience:这个经历;not as.as:不如;romantic:浪漫的;you imagine:你想象的。故填:这个经历不如你想象的浪漫。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:21 5G新时代 2022年中考英语时事热点话题题型专练.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-769308.html
    相关资源 更多
  • 上海版九年级化学第三章第三节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第三节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第三章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第三章第一节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第一节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第四节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第四节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第四节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第四节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节基础题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节基础题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第一节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第一节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级上册《2.2氧气》测试(含答案).docx上海版九年级上册《2.2氧气》测试(含答案).docx
  • 上海浦东新区侨光中学2022-2023学年六年级上学期期中英语试卷.docx上海浦东新区侨光中学2022-2023学年六年级上学期期中英语试卷.docx
  • 上海浦东区进才中学2020-2021学年高一上学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx上海浦东区进才中学2020-2021学年高一上学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx
  • 上海浦东上外附中高三上学期英语9月第三周周练.docx上海浦东上外附中高三上学期英语9月第三周周练.docx
  • 上海杨浦高级中学2018届高三上学期第一次月考数学试题.docx上海杨浦高级中学2018届高三上学期第一次月考数学试题.docx
  • 上海杨浦区初三 期中数学试卷(手写答案).docx上海杨浦区初三 期中数学试卷(手写答案).docx
  • 上海期末全真模拟试卷(5)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(5)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(3)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(3)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)解析版.docx上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(1)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(1)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期中解答题精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx上海期中解答题精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中解答题精选50题(压轴版)-(沪教版)解析版.docx上海期中解答题精选50题(压轴版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中填选精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx上海期中填选精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)解析版.docx上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)原卷版.docx上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海明珠中学沪教版七年级上整式的乘除 练习二(无答案).docx上海明珠中学沪教版七年级上整式的乘除 练习二(无答案).docx
  • 上海新版九年级化学第四单元第二节《反应中的质量关系》基础题(word版有答案解析).docx上海新版九年级化学第四单元第二节《反应中的质量关系》基础题(word版有答案解析).docx
  • 上海新版九年级化学第四单元第二节《化学反应中的质量关系》难度偏大尖子生题(word版有答案).docx上海新版九年级化学第四单元第二节《化学反应中的质量关系》难度偏大尖子生题(word版有答案).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1