分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型Unit 2 Colours-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年九年级英语上册(牛津译林版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:780483
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:218.81KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    教材同步拓展阅读
    资源描述:

    1、2022-2023学年 九年级英语上册单元话题拓展阅读(牛津译林版) Unit 2 Colours一、 完型填空阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 What is your favourite colour? Do you like yellow, orange or red? If you do, you (1) be an optimist, a leader, or an active person (2) enjoys life and excitement. Do you prefer gray or blue? Then you are pro

    2、bably (3) , shy and you would rather follow than (4) . If you love green, you are strong minded and determined. You wish to succeed and want (5) people to see you are successful. This is what psychologists tell us, and they are sure about this, because they have been seriously studying the meaning o

    3、f colour preference, (6) the effect that colours have on human beings. They tell us that we wont change our favourite colour as we grow up. A yellow room makes us feel more cheerful and comfortable (7) a dark green one, and a red dress brings warmth and cheer (8) the saddest winter day. But black is

    4、 depressing. Light and bright colours can make people not only happier but more active. It is a fact that factory workers work better, harder, and have (9) accidents when their machines (10) orange rather than black or dark grey. Remember that, if you feel low, you can always cheer up your day or yo

    5、ur life with a new shirt or a new colourful thing.(1)Acan Bmust Cmay Dshould(2)Awhom BwhoCwhichDwhat(3)AquietBquite Cquietly Dquitely(4)Alike Btake Cleave Dlead(5)Aothers Banother Cother Dthe other(6)AbutBorCso Dand(7)Athen Bas Cthan D/(8)Afor Bwith Cto Dof(9)Aless Bfewer Cmore Dmost(10)Apaint Bare

    6、painted Cdraw Dare drawn二、阅读理解AFestivals play an important role in a culture. Its best to appreciate a new culture by taking part in one of its festivals to feel it. Here are some special festivals all over the world. HoliIndiaHoli, the Festival of Colors, is an Indian celebration full of joy. Durin

    7、g that day of last full moon in late February or early March, the air is full of colored powder. Peoples faces and clothes are painted in different colors, what fun it is!National Elephant DayThailandIn Thailand, March 13th is regarded as National Elephant Day to show that elephants play an importan

    8、t part in Thai history. It started in 1998, special events are held in northern Thailand. It has become a tradition on March 13 for the elephants to be treated to a big dinner of fruits and sugarcane. 1The underlined word appreciatemeans in Chinese. A欣赏B出现C接近2People can experience the Festival of Co

    9、lors in . AThailandBIndiaCall the countries in the world3According to the passage, we know that . Ait is a custom for the Thailand elephants to eat sugarcane and vegetables on March 13.Bpeople color the elephants with powder on Holi in India.CNational Elephant Day is celebrated to show that elephant

    10、s play an important part in Thai history.4Holi is the day is of in late February or early March.Afull moonBfirst full moonClast full moon5What is the main idea of the passage? ATo get people to celebrate different kinds of customs.BTo tell people how to enjoy their lives and how to relax themselves.

    11、CTo introduce some special festivals throughout the world.BGreen is an important color in nature. It is the color of grass and the leaves on trees. It is also the color of most growing plants. Sometimes, the word green means young, fresh and growing. For example, a greenborn is someone who has no ex

    12、perience. In the 15th century, a greenborn was a young cow or an ox whose borns (角) had not yet developed. A century later, a greenborn was a soldier who had no experience in war. By the 18th century, a greenborn had the meaning it has todaya person who is new in a job. Someone who is good at growin

    13、g plants is said to have a green thumb(大拇指). The expression comes from the early 20th century. A person with a green thumb can make plants grow quickly and well. The Green Revolution(绿色革命) is the name given some years ago to the development of new kinds of rice and other grains. It was the result of

    14、 hard work by agricultural 农业的scientists who had green thumbs. Green is also the color used to describe the powerful feeling. Jealousy(嫉妒). The green eyed monster is not a dangerous animal from outer space. It is an expression used about 400 years ago by the British writer William Shakespeare in his

    15、 play Othello. It describes the unpleasant feeling when someone has something he wants. In most places in the world, a green light is a signal(信号) to move ahead. In everyday speech, a green light means approval(赞成) to continue with a project. 1A new solider was called a greenborn in the _ century. A

    16、15thB16thC18thD20th2A person with a green thumb_. Ais good at growing plantBreally has a green thumbChas no experience in warDis new in a job3A man may meet the green eyed monster if _. Ahe sees a dangerous animalBhe cant get somethingChe reads a sad playDhis friend gets a prize that he wants4This p

    17、assage doesnt mention the history of the expression _. Aa green thumbBa greenbornCthe green eyed monsterDa green light5Which would be the best title of the passage? AGreen, the color of grass and treesBThe stories about the color greenCGreen, a sign of approvalDDifferent meanings of greenC阅读下列短文,从每小

    18、题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个最佳选项。Have you ever walked into a room and felt relaxed? It could be because the walls were painted blue, a calm and peaceful color.Sometimes colors can affect our feelings and moods. Some colors can make us feel calm and peaceful. Blue is one of these. Wearing blue clothes or sle

    19、eping in a blue room is good for our mind and body, because this color makes a good feeling. Blue is also the color of sadness, so you may say youre feeling blue when you are feeling sad. White is another calm color. You should wear white clothes if you are feeling nervous. White is also the color o

    20、f purity(纯洁). Many women like to be in white on their wedding day. Green is the color of nature. It can give us more energy when we are feeling tired.Some colors can make you feel warm. These colors can give you a happy feeling. People who live in cold climates use warm colors in their homes like or

    21、ange and yellow instead of white and blue. Orange shows joy. It can bring you success and cheer you up when you are feeling sad. Yellow is the color of the sun, so it can remind you of a warm, sunny day. Yellow is also the color of wisdom. Some people prefer this color when they study for exams. For

    22、 example, they may use yellow school things. Red is one of the strong colors. Wearing red often makes us active.In short, we can try out different colors if we arent feeling our best.1According to the passage, which color of the following can make you feel relaxed? AYellow.BOrange.CRed.DWhite.2Whats

    23、 the meaning of the sentence She is blue today.? AShe is angry.BShe is sad.CShe is bored.DShe is excited.3Some students prefer yellow rulers or erasers when they study for exams because yellow is the color of_ AwisdomBpurityCnatureDpeace4According to the passage, which of the following is NOT true?

    24、APeople who live in cold climates had better paint the walls of their houses white.BMany women like to be in white on their wedding day because its the color of purity.CSometimes colors can affect our feelings and moods.DWearing green can give us more energy when we are feeling tired.DAs usual, Ambe

    25、r was hurrying to catch the yellow school bus. Luckily the traffic lights turned green as she was to cross the road, so she made it. When the bus passed the golden arches(拱形门)of McDonalds, they reminded her of a hamburger. She hadnt had breakfast that morning because the fruit salad on the blue dish

    26、 didnt look delicious at all. However, Amber remembered that she was still on a diet. So now she was really in a black mood.You may have noticed that several colors were used in the above story so as to help describe Ambers morning. In fact, colors influence your life more than you can ever imagine.

    27、 Take language for example: You may describe a sick person as being a bit green. To describe a depressed(沮丧的) person, you say that the person is feeling blue. In short, colors do add interest to daily conversations.Besides, colors can be used in many parts of your daily life. Have you ever thought a

    28、bout why many school buses and taxis are painted yellow, and stop signs red? Since yellow is the most eye-catching color, it can catch peoples attention, especially in heavy traffic. As for red, it is the color which usually shows warning; as a result, some traffic signs use this color. For the same

    29、 reason, hot-water taps are usually marked red.The colors of a dining environment possibly decide how much you eat. Most fast-food restaurants are often decorated in bright colors such as red, yellow, orange, and white for the purpose of increasing peoples appetites (胃口). This is because bright colo

    30、rs are natural colors found in many foods, and, therefore, able to raise peoples spirits. Blue, in comparison with bright colors, is said to lower peoples appetites because few foods are blue in nature. For those who are on a diet, blue dishes and bowls might help!Morning, Amber! What happened? You

    31、look a bit green, said Violet, Ambers best friend.Nothing. just feeling. blue, said Amber.Hey! Come to my place tonight. Do you know what I just bought? A wii! Its red-hot. Amber was tickled pink to have the chance to play with the wii and said, Sounds great!1According to the passage, if you are on

    32、a diet, might help. Aputting your food in a blue dish or bowlBturning on a yellow light during the mealCpainting the walls of the dining room whiteDcovering the dining table with an orange cloth2Most school buses are painted yellow because . Ait tells other drivers to prepare to stopBit helps bus dr

    33、ivers stay in a good moodCit can easily catch other peoples attentionDit is the color that most schoolchildren like3Which of the following statements is true? AAmber looked ill when Violet saw her first.BAmber ate up all her fruit salad in the morning.CAmber refused to go to Violets house in the end

    34、.DAmber didnt catch the school bus and was late for school.4Which of the following is NOT mentioned in the passage? AColors influence peoples daily lives.BMost fast-food restaurants are painted grey.CDifferent colors are used for different purposes.DColors make daily conversations more interesting.5

    35、What can we infer(推断) from the passage? AAmber was not fat at all.BAmber cheered up at Violets invitation at last.CViolet didnt know how colors influenced our lives.DArches of McDonalds are painted gold only to make them beautiful.EWelcome to the Chinese Traditional Artwork WebsiteName: paper cuttin

    36、gColor: redPrice: 15 (30 for three during the Spring Festival)Delivery time: You can get your goods within 3 days.The most popular pictures are flowers, animals, and things about Chinese history.Name: Chinese knot Color: red and yellowPrice: 160 (300 for two during the Spring Festival)Delivery time:

    37、 You can get your goods within 5 days.Cur new styles may give you a big surprise.Name: silk umbrella Color: pink, red, green, yellow and purplePrice: 60Delivery time: You can get your goods within 6 days.Our umbrellas are made of good silk. They are wonderful gifts for women.1If you want to buy the

    38、artworks online, which one can you get in the shortest time? APaper cutting.BChinese knot.CSilk umbrella.2How many colors does the silk umbrella have? A3B4C53From the website, we can know that . ASilk umbrella is the cheapestBPaper cutting has many different shapesCIf you want to buy two Chinese kno

    39、ts during the Spring Festival, you need to pay 320 yuan三、阅读表达Do some colors make you feel calm while others give you energy? Scientists have studied the connection between color and mood (心情)for a long time. Many believe that color can influence our moods. Warm, bright colors such as yellow and red

    40、are positive colors. They can give people a pleasant feeling. Cool colors such as blue, purple and green are relaxing colors. They help people experience calm feelings. Many public places are decorated (装饰) with certain colors in order to create certain moods. Orange makes people feel hungry, and ma

    41、ny restaurants are painted in this color. People use color in their homes to create moods as well. Blue is a peaceful color. It helps you rest, so it is a very good color for a bedroom. Colors can create bad moods, too. Some types of blue make people feel sad. Red can make people feel angry. What is

    42、 your mood right now? Now look at the color of the walls round you. Does it match your mood?1What do scientists believe can influence peoples moods?_2What cool colors help people experience?_3Why many restaurants are painted orange?_4Which color is a good choice for a bedroom?_5The language goal of

    43、this passage is about._答案解析一、【答案】(1)B;(2)B;(3)A;(4)D;(5)C;(6)D;(7)C;(8)C;(9)B;(10)B【解析】文章讲的是颜色及它们所代表的含义。句意:如果你喜欢黄色,橙色或红色,你一定是一个乐观的人,一个领导者或者一个活跃的人。表示肯定的猜测,故选B定语从句修饰person,从句中缺少主语,故用who引导。因此选B。句意:那么你可能是安静的,害羞的,你宁愿跟随而不愿领导。quiet安静的;quite很,十分;故选A。句意:你宁愿跟随而不愿领导。like喜欢;take拿;leave离开;lead领导。与follow对应,故选D。句意

    44、:你希望成功,想让别人看见你是成功的。other people别人=others。故选C。句意:这就是心理学家告诉我们的,他们相信这一点,因为他们认真的研究颜色偏爱的意义,和颜色对人类的影响。表示并列关系,故选D。句意:一个黄色的房间比暗绿色的房间能让我们感到更高兴、舒服。more是比较级,故选C。句意:红色的衣服给最伤心的冬日带来温暖和快乐。bring sth to 带来。故选C。句意:事实上,当机器被漆成黄色而不是黑色或暗灰色的时候,工厂的工人们工作更好,更努力并且有更少的事故。accidents可复数,根据逻辑关系,故选B。机器被漆成黄色而不是黑色或暗灰色的时候。被动语态,故选B。【点评

    45、】完形填空考查词汇在篇章中的运用能力,做完形填空首先要跳过空格通读文章掌握其大意,然后细读文章字斟句酌逐一作答,注意考虑句型、语法、搭配、语境等因素。最后通读一遍检查验证。二A【答案】1A2B3C4C5C【解析】短文大意:本文主要介绍了世界各地的四种节日及节日时间和节日时的活动。【点评】考查社会文化类阅读。猜测词义我们可以尽可能地利用上下文来猜测词义,即从已知推求未知,也就是用我们所熟悉的词或短语来猜测我们不熟悉的词的词义。主旨大意题是在阅读和理解全文的基础上对文章进行归纳,概括和总结。不能只凭文中的只言片语而断章取义,需要在细读全文的基础上进行逻辑思维推理判断,从而获取文章中内含的信息。1词

    46、义猜测题。根据 Its best to appreciate a new culture by taking part in one of its festivals to feel it. Here are some special festivals all over the world. 最好通过参加它的节日来_一种新的文化。这里有一些世界各地的特殊节日。结合选项可知, 应该是欣赏它。所以划线词意为欣赏。故答案为A。2细节理解题。根据Holi,the Festival of Colors,is an Indian celebration full of joy. 可知,人们可以在印度体验

    47、色彩节。故答案为B。3细节理解题。根据In Thailand,March 13 is regarded as National Elephant Day to shoW that elephants play an important part in Thai history.可知,庆祝国家大象日是为了表明大象在泰国历史上发挥着重要作用。故答案为C。4细节理解题。根据During that day of last full moon in late February or early March可知,胡里节是在2月底或3月初最后一次满月的日子。故答案为C。5主旨大意题。根据Here are s

    48、ome special festivals all over the World.以及全文内容可知,本文主要介绍了世界各地的四种节日及节日时间和节日时的活动。故答案为C。B【答案】1B2A3D4D5D【解析】文章大意:主要讲了绿色是自然界中一种重要的颜色。它是树叶和青草的颜色。这也是大多数生长中的植物的颜色。有时,绿色意思是年轻的,新鲜和成长。在世界上大部分地方,绿灯是前进的信号。【点评】考查阅读理解。本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案。推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案。1

    49、细节理解题,根据文中的第二段In the 15th century,a greenhorn was a young cow or an ox whose horns(角)had not yet developed. A century later,a greenhorn was a soldier who had no experience in war可知,前面说15世纪,后面说一个世纪后,所以应该是16世纪,故答案为:B。2细节理解题,根据文中的第三段Someone who is good at growing plants is said to have a green thumb(大拇

    50、指).可知,擅长让植物长势良好的人据说有绿色拇指,故答案为:A。3细节理解题,根据文中的第四段It describes the unpleasant feeling when someone has something he wants.可知,绿色描述了当某人拥有他想要的东西时的不愉快感觉。所以,如果一个人到他想要的奖品,他的朋友得可能会遇到绿眼怪物。故答案为:D。4细节理解题,从文中第二段对a greenhorn的用法从15世纪一直讲到了现在,即指明了发展史;文中第三段介绍的是green thumb的来历及发展,文中第四段讲述的是The green-eyed monster的来历都已在文章中

    51、指明了,唯独没有a green light没有阐明来源,故答案为:D。5主旨归纳题。根据文中的第二段Sometimes, the wordgreenmeans young,fresh and growing. For example,a greenhorn is someone who has no experience可知,主要描述的是绿色的不同意义,故答案为:D。C【答案】1D2B3A4A【解析】大意:简而言之,如果感觉不太好,我们可以尝试不同的颜色。【点评】考查阅读理解。本文涉及细节题、推断题和主旨题三种常考题型,细节题要注意从文中寻找答案;推断题需要联系上下文,推断出需要的信息;主旨题

    52、需要通读全文,了解大意之后找出中心思想。1细节理解题,根据文章第二段中You should wear white clothes if you are feeling nervous. 可知感到紧张时可以穿白色的衣服,使我们放松,故选D。2细节理解题,根据第二段中Blue is also the color of sadness, so you may say youre feeling blue when you are feeling sad,可知她很伤心。故选B。3细节理解题,根据第四段Yellow is also the color of wisdom, 可知黄色代表智慧,故选A。4细

    53、节理解题,根据第三段中People who live in cold climates use warm colors in their homes like orange and yellow instead of white and blue,可知居住在寒冷气候的人们应该把墙涂成桔色和黄色而不是白色和蓝色。故选A。 D【答案】1A2C3A4B5B【解析】大意:本文讲述了颜色在生活中对我们的影响。【点评】考查阅读理解,本文涉及细节题、推断题两种常考题型,细节题要注意从文中寻找答案;推断题需要联系上下文,推断出需要的信息。1细节理解题。根据第四段中的“For those who are on

    54、a diet,blue dishes and bowls might help!可知,如果节食可以使用蓝色的盘子和碗。故选A。2细节理解题。根据第三段中的“Since yellow is the most eye-catching color,it can catch peoples attention,especially in heavy traffic.可知,校车被漆成黄色是为了引起人们的注意。故选C。3推理判断题。根据第二段中的“You may describe a sick person as being a bit green. 你可以用“有点绿”来形容病人,和第五段中的“Morn

    55、ing,Amber! What happened? You look a bit green 早上好,Amber!怎么搞的?你看起来有点绿,可知Amber看起来有点像生病的样子。故选A。52细节理解题。根据第四段中的“Most fast-food restaurants are often decorated in bright colors such as red,yellow,orange,and white可知,大部分的快餐店都装修成鲜艳的颜色,而不是灰色,B项表述错误。故选B。5推理判断题。根据最后一段中的“Amber was tickled pink to have the chan

    56、ce to play with the wii and said,Sounds great!”可知,Amber很高兴有机会玩wii游戏机,由此推知Amber很高兴得到Violet的邀请。故选B。E【答案】1A2C3B【解析】文章大意:短文讲了中国传统艺术网站,详细地介绍了剪纸、中国结和丝伞的信息。【点评】考查阅读理解题。在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案。1细节理解题。根据Name paper cutting剪纸; Delivery time: You can get your goods within 3 days.可知如果你想在网

    57、上购买艺术品,你可以在最短的时间内买到剪纸。故选A。2细节理解题。根据Color:pink,red, green,yellow and purple可知这把真丝伞有5种颜色。故选C。3细节推理题。根据The most popular pictures are flowers, animals, and things about Chinese history.可知剪纸有许多不同的形状。故选B。三、【答案】1Color/ Colour. 2Calm feelings. 3Because orange makes people feel hungry. 4Blue. 5How colors can

    58、 influence our moods. 【解析】文章大意:文章主要论述了颜色是如何影响我们的情绪这一观点。【点评】考查任务型阅读。注意首先查看题干,划取问题关键词;再仔细阅读文章,根据关键词锁定答案,根据题干要求进行作答。1细节理解题。根据第一段 Scientists have studied the connection between color and mood (心情)for a long time. 长期以来,科学家们一直在研究颜色和情绪之间的关系,可知科学家相信颜色会影响情绪。故答案为:Color/ Colour. 2细节理解题。根据第二段 Cool colors such a

    59、s blue, purple and green are relaxing colors. They help people experience calm feelings. 蓝色、紫色和绿色等冷色是令人放松的颜色。它们帮助人们体验平静的感觉,可知冷色可以使人感到冷静。故答案为: Calm feelings. 。3细节理解题。根据第三段 Orange makes people feel hungry, and many restaurants are painted in this color. 可知,因为橙色让人感到饥饿,许多餐馆都被漆成这种颜色。故答案为:Because orange makes people feel hungry. 4细节理解题。根据第四段 Blue is a peaceful color. It helps you rest, so it is a very good color for a bedroom. 蓝色是和平的颜色。它可以帮助你休息,所以它是卧室的一个很好的颜色,可知蓝色适合卧室。故答案为:Blue. 5主旨大意题。通读全文可知,文章主要论述了颜色是如何影响我们的情绪的。故答案为:How colors can influence our moods.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 2 Colours-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年九年级英语上册(牛津译林版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-780483.html
    相关资源 更多
  • 上海版九年级化学第三章第三节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第三节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第三章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第三章第一节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第一节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第四节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第四节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第四节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第四节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节基础题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节基础题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第一节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第一节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级上册《2.2氧气》测试(含答案).docx上海版九年级上册《2.2氧气》测试(含答案).docx
  • 上海浦东新区侨光中学2022-2023学年六年级上学期期中英语试卷.docx上海浦东新区侨光中学2022-2023学年六年级上学期期中英语试卷.docx
  • 上海浦东区进才中学2020-2021学年高一上学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx上海浦东区进才中学2020-2021学年高一上学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx
  • 上海浦东上外附中高三上学期英语9月第三周周练.docx上海浦东上外附中高三上学期英语9月第三周周练.docx
  • 上海杨浦高级中学2018届高三上学期第一次月考数学试题.docx上海杨浦高级中学2018届高三上学期第一次月考数学试题.docx
  • 上海杨浦区初三 期中数学试卷(手写答案).docx上海杨浦区初三 期中数学试卷(手写答案).docx
  • 上海期末全真模拟试卷(5)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(5)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(3)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(3)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)解析版.docx上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(1)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(1)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期中解答题精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx上海期中解答题精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中解答题精选50题(压轴版)-(沪教版)解析版.docx上海期中解答题精选50题(压轴版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中填选精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx上海期中填选精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)解析版.docx上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)原卷版.docx上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海明珠中学沪教版七年级上整式的乘除 练习二(无答案).docx上海明珠中学沪教版七年级上整式的乘除 练习二(无答案).docx
  • 上海新版九年级化学第四单元第二节《反应中的质量关系》基础题(word版有答案解析).docx上海新版九年级化学第四单元第二节《反应中的质量关系》基础题(word版有答案解析).docx
  • 上海新版九年级化学第四单元第二节《化学反应中的质量关系》难度偏大尖子生题(word版有答案).docx上海新版九年级化学第四单元第二节《化学反应中的质量关系》难度偏大尖子生题(word版有答案).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1