分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型Unit 7 单元话题阅读理解专项练习-2022-2023学年九年级英语全一册单元重难点易错题精练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:783057
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:204.80KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解专项练习-2022-2023学年九年级英语全一册单元重难点易错题精练人教版 单元 话题 阅读 理解 专项 练习 2022 2023 学年 九年级 英语 一册 难点 易错题
    资源描述:

    1、Unit 7 Students should be allowed to choose their own clothes?单元话题阅读理解专项练习(2022安徽九年级单元测试)阅读下面短文,选出能完成所给句子的最佳选项。 Bullying (欺凌) can happen to anyone. A great many children around the world are bullied every year, but there are things that can be done to help.What is bullying?Bullying is when someone m

    2、akes you feel bad or hurts you again and again. Bullying can happen at school, out of school and online. Bullying includes:calling people mean (恶意的) nameslaughing at peopletelling lies about peopletaking someones things without permission (允许)not letting someone play in a grouphitting peopleWhat is

    3、cyberbullying?Cyberbullying includes:sending bad messages onlinesharing photos online without permissionnot letting someone be part of an online groupspreading lies onlineWhat can you do?If someone is not kind to you, tell an adult what you know and like. For example, talk to a parent or a teacher.I

    4、f you get bad messages, dont reply. You should save them and give them to your teacher, your family, or the police. Ask an adult for help. Dont share something before you make sure it is true. That will help stop the cyberbullying.Talk to your parents or teacher or an adult if you see bullying or if

    5、 you are worried about a friend.Say sorry if you are not kind to someone. You can write a message or talk to the person. And always remember: think about how to be kind in the future.For more information, visit our home page at .1According to the passage, the following are bullying EXCEPT _.Acalling

    6、 people mean namesBhitting peopleCtelling lies about peopleDlaughing with people2Cyberbullying means bullying _.Aat schoolBat homeCon the streetDon the Internet3When you get bad messages online, you should _.Ashare them with friendsBgive them to your teacherCreply to them at onceDkeep them as your s

    7、ecrets4If you are not kind to someone, you should _.Asay sorry to that personBtalk about it in publicCask your parents to say sorryDfeel sad and keep quiet5This passage is mainly written for _.AteachersBparentsCchildrenDthe police(2022浙江九年级课时练习)Every school has its own set of rules to keep students

    8、disciplined (遵守纪律的). The rules change from one school to another. Some schools are much stricter than others. There are also some rules that look strange or funny to us. Here are some funny school rules.In Japan, most schools demand (要求) that students wear uniforms, such as sports suits or skirts. B

    9、ut many Japanese schools even regulate (规定) the colour of underwear (内衣)! They also demand that girls white socks be folded in a certain way and boys heads be shaved (剃掉). And Japanese schools also tell students that they may not date (约会), go to movies, leave home after sunset or play video games w

    10、ithout permission from the school.In America, for safety at some schools, students must have a pair of indoor shoes to change into at school every day. This makes sure students wont fall over on the wet floors and keeps the schools clean. Gum (口香糖) chewing is not allowed in many US school buildings,

    11、 as it is difficult to clean up. And if students chew gum in class, _.In Britain, strange hairstyles are not allowed in some schools. But they might allow students to wear certain hairstyles during the World Cup years. Two students had a special design shaved into their hair during 2014 World Cup. B

    12、ut they were not accepted by their school after that because the school said the rules had changed since then.6The text mainly talks about _ .Ahow foreign students keep themselves disciplinedBhow important school rules becomeChow strange some foreign school rules areDhow foreign students get used to

    13、 their school rules7In Japan, many schools dont allow their students to _ .Ashave their headsBdate without permissionCwear sports suitsDplay basketball at home8Which is the best one to be put into the blank in the third paragraph?Ait is hard to clean up as wellBthey will make too much noiseCit is un

    14、fair for the others who dontDthey may not focus on their study9In which country, students are allowed to wear certain hairstyles during the World Cup years?AChina.BAmerica.CBritain.DJapan.10From the text we can infer (推断) _.Adifferent countries may have different school rulesBsome funny school rules

    15、 are of real useCschool rules in the UK are not very strictDschool rules in Japan are better than those in the US(2022安徽省马鞍山市第七中学一模)Can the “double reduction” policy (双减政策) really help you? Some students have different answers. Lets have a look.Shen Yuzhe, 13, BeijingIt really helps me a lot. I dont

    16、 need to do too much homework. I can finish it at school. I dont need to take it home. I can swim or play ping-pong with my father. Im very happy.Zhang Hangming, 13, TlanjinI like the “double reduction” policy very much, because I can have free time to do my favorite things on Saturday and Sunday. I

    17、 like to play the piano and play volleyball. I join a music club and I can go there on Saturday.Yu Zhiyue, 14, JiangsuWith the “double reduction” policy, I really have less homework to do. But now I can only take tutoring classes (辅导班) from Monday to Friday. So Monday is a very long day for me. On t

    18、hat day, I need to have classes on the computer at home after school. I am very tired.Cui Ruqi, 12, LiaoningIt makes me have happy weekends. I can play the piano or read my favorite books on the weekend. I want to be a musician like my mother. She can play the piano and the violin very well.11What c

    19、an Shen Yuzhe do after school now?APlay sports with his father.BPlay volleyball.CGo to a dancing club.DPlay the piano.12How many students like the “double reduction” policy?AOne.BTwo.CThree.DFour.13Who have the same hobby?AShen Yuzhe and Cui Ruqi.BZhang Hangming and Yu Zhiyue.CCui Ruqi and Zhang Han

    20、gming.DShen Yuzhe and Yu Zhiyue.(2022河北石家庄二模)Many kids are using technology to spend their free time. Read about two kids here.Frank Smith, age 11, New YorkI used my savings to buy a 3D printer. It was so exciting! I began designing (设计) things even before it came. I started with simple designs. One

    21、 was a pencil box for my sister. Then I created more difficult ones.I have a love for 3D printing. It allowed me to help my community. I worked with Good Karma Engineering. We created reusable masks (口罩) with 3D printed designs.Kelly Rogers, age 12, HawaiiMy aunt suggested science livestreams (直播).

    22、I could learn from scientists all over the world. My new friends teach me the importance of environment.The more I learn, the more I want to help make the world a better place. Ive started by trying to live a green life. I cut down on my single use plastics. I ride a bike to school.What new hobbies

    23、have you tried lately? Share your story with us at tfkeditors.14What did Frank design to help his community?AEnvironmental bikes.BReusable masks.CA pencil box.DA 3D printer.15What did Kelly learn from her friends?AThe importance of environment.BSome advice on keeping fit.CHow to live a green life.DS

    24、kills on livestreaming.16What is the passage mainly about?AAdvice on choosing a new hobby.BNew hobbies with technology.CStories of two scientits.DThe latest inventions.(2022安徽霍邱县第三中学模拟预测)Games and HobbiesThere are websites for nearly every game and hobby out there.Teen ReadsYoung book lovers will en

    25、joy Teen Reads. The website includes reviews of new and popular books for teenagers, along with service, competitions and places to discuss favorite books. Teens can also work their way through the “final” reading list on the site.Teen NickFans of entertainment(娱乐)channel Teen Nick will find informa

    26、tion on the latest shows, as well as games, videos and quizzes. While the site offers the latest news on Teen Nick shows, it also includes stories just for tens, offering suggestions on how to survive high school or giving back to school ideas.The InsiteThe Insite is set up for teens who have an int

    27、erest in improving the world. Teens can learn about social fairness, how to build a positive selfimage(自我形象)and how to help the Planet. They can also share artwork and writing or discuss how to make the world a better place.Challenge You.Challenge You is a computer game design website. Teens can des

    28、ign games on the site, or play games designed by other kids and teens. They can share their games with friends or take part in weekly gamebuilding competitions. There is also a chat room where site users can discuss game building or decide when to play together.17Where might you find information on

    29、the latest Teenager books?AOn Teen Reads.BOn Teen Nick.COn the Insite.DOn Challenge You.18If you have designed a computer game and want to share it with your friends, you should go to _.ATeen readsBTeen NickCThe InsiteDChallenge You19The text is most probably written for _.ALibrarians.BTeenagers.CGa

    30、me lovers.DSchool teachers.(2022山东菏泽二模)Teenagers should be allowed to develop a hobby. A hobby can give you different types of challenges. Youll need to find different interests and decide which hobby really interests you. You can take up a hobby that can challenge you physically, such as rock climb

    31、ing or kayaking. While this may be hard to do, here are four great reasons to work it in: Hobbies help build a teens confidence. By finding an area of interest, a teen can build his skills. This leads to positive results and builds teenagers confidence. A hobby helps teens have a sense of their iden

    32、tity. Our likes and dislikes help us know who we are as people. Hobbies help by sending a signal, “I like doing this. This makes me feel good. Therefore, this is a part of who I am.”Hobbies keep teens from getting bored. Bored teens look for things to do and are more likely to do something bad. Help

    33、ing teens develop a hobby is helping them stay out of trouble. Hobbies will help teens to get on well with their parents. When a teen is busy with a hobby, his parents have easy access (机会) to something to praise him about. They can communicate with each other easily.20According to the passage, hobb

    34、ies can make teens _.Abe sure something they want will happen in the futureBknow they are different from their parentsCfeel a little bad about themselves21The underlined word “positive” in the passage probably means “_”.A现实的B消极的C积极的22If Jim has a hobby, he will _ in his free time.Abe boredBbe in tro

    35、ubleCfeel happy23Hobbies will help teens to get on well with their parents because _.Ateens are busy and have no time to fight with parentsBparents never praise them about their hobbiesCparents have an interesting topic to talk about with children24The passage is mainly about _.Awhy its not easy to

    36、find a hobbyBhow to develop a hobbyCwhy teens need a hobby(2022浙江杭州九年级期末)16-year-old Bridget Peters writes about her hobby, making soap sculptures. I have an unusual hobby you probably only use it to wash your face or hands, but I make small sculptures out of soap. Im really good at it these days, h

    37、aving read about it in many different books, and Ive even got several friends interested in doing it. I didnt even know people made sculptures from soap until I found a short online film about it by accident and thought it was something Id like to try.Its very popular in Thailand. They often make sc

    38、ulptures of flowers there so I decided to try that. I surprised myself with how good my first sculpture was. I felt more confident about trying other things after my family told me how good it looked. It took quite a long time, and I didnt really have the right tools, but I enjoyed making it.After l

    39、ots of practice, I had my first exhibition (展览) when I was fifteen. It went really well, even though the place where it was held was rather small. I made some nice posters with photos of my works on, and put them up wherever I could. So although very few people had heard of soap sculpture, they coul

    40、d see exactly what it was. The posters worked, because lots of people came.Lots of people ask me why I dont try making sculptures using stone or metal. Its never really attracted(吸引) me, though. I prefer learning by doing instead of going to classes, so Id love to teach people how to create these ki

    41、nds of things. Everything I do is small, because soap is hard to work with. Whatever happens, Im sure Ill love my hobby for years to come.25When did Bridget first become interested in soap sculptures?AAfter visiting Thailand with her family.BAfter being praised for her first sculpture.CAfter reading

    42、 a book about it in the library.DAfter watching a video about it on the Internet.26How did Bridget feel about the first soap sculpture she made?AWorried.BUpset.CSurprised.DAngry.27In the future, what might Bridget like to do?ATeach soap sculpture to other people.BWatch more soap operas online.CTake

    43、some lessons about sculptures.DCreate sculptures out of stone.28What would Bridgets best friend say about her?A“Bridget never talks about her hobby much to me or her other friends.”B“I was amazed how good the sculptures were at her exhibition last year.”C“I think Bridgets starting to get bored of ma

    44、king sculptures with soap.”D“Now Bridgets got the right tools to make more sculptures with metal.”(2022河北模拟预测)Juan is ten years old now. When Juan was just two years old, his father bought him a ball. Ever since then Juan has loved playing sports about balls. His bedroom is covered with sports thing

    45、s. Juan spends a lot of time practicing in his room. He wants to be the first whatever he does.When Juan wakes up, he always does all kinds of exercise in his bedroom. One morning, nobody heard the usual noise coming from Juans room. Juans mother knew something was wrong. She hurried upstairs to his

    46、 room. There sat Juan. His eyes were red. After his mother asked. Juan handed his mother a letter. His mother took the letter and began to read.Dear Juan,We are excited to tell you that you have been picked out to play in our team. You will be a backup quarterback (后备四分卫) for the “Litter Rams” youth

    47、 football team. Practice will begin in two weeks. We are Looking forward to working with you.Sincerely,Coach HarveyAfter reading the letter, mother asked why Juan was sad. Juan said that he wanted to be the first-starting quarterback, not the backup quarterback.Juans mother looked at her son. She th

    48、ought for a moment. Then she said, “You have been given a chance to join a great team. Every member of the team is important. There is no I in the word teamwork. To be really great, you have to learn to play each role you are given. Everybody in the team will be depending on you to do your job.”Afte

    49、r hearing his mothers words, Juan thought them over. Then he knew what he would do.29What does Juan do to be the first?AWatching sports videos.BPlaying with the team.CPracticing in his room.DLearning from sports stars.30Why did Juan feel sad?ABecause he didnt have time to play.BBecause he didnt like

    50、 his role in the team.CBecause he was laughed at by other players.DBecause he didnt want to be chosen by the team.31What will probably happen to Juan next?AHe happily joined the practice.BHe refused to join this ball team.CHe thought of how to be the best player.DHe gave up his dream of being the fi

    51、rst.参考答案:1D2D3B4A5C【导语】本文主要介绍了现实生活中的欺凌和网络暴力,以及如何应对和避免这类现象。1细节理解题。根据“What is bullying?”这栏所列的六点可知,欺凌包括骂人,打人,编造关于他人的谎言,而D项表述与原文不一致。故选D。2细节理解题。根据“What is cyberbullying?”这栏所介绍的cyberbullying的特征可知,cyberbullying都发生在因特网上。故选D。3细节理解题。根据倒数第四段“If you get bad messages, dont reply. You should save them and give th

    52、em to your teacher, your family, or the police.”可知,当你在网上收到带有恶意的消息后,不要回复,而是应该保存好并转给老师、家人或警方。故选B。4细节理解题。根据倒数第二段“Say sorry if you are not kind to someone.”可知,如果你对某人不友好,就要道歉。故选A。5推理判断题。根据文章主要内容可知,本文主要介绍了生活中的欺凌和网络暴力,并教孩子们如何应对这种现象,因此本文主要是写给孩子们的。故选C。6C7B8D9C10A【导语】本文主要介绍了日本、美国和英国的一些学校奇怪的规定。6主旨大意题。根据第一段“The

    53、re are also some rules that look strange or funny to us.”及全文主要内容,可知本文主要介绍了国外一些学校的奇怪的或滑稽的校规。故选C。7细节理解题。根据第二段“And Japanese schools also tell students that they may not date (约会), go to movies, leave home after sunset or play video games without permission from the school.”可知,日本的学校不允许学生未经允许去约会。故选B。8词句猜

    54、测题。根据第三段“And if students chew gum in class”可知,此处应填前面条件下的后果。根据语境,如果学生在上课时嚼口香糖,那么可能会导致学生不把注意力集中在学习上。故选D。9细节理解题。根据第四段“But they might allow students to wear certain hairstyles during the World Cup years.”可知,在世界杯期间,英国的学校可能会允许学生留特定的发型。故选C。10推理判断题。根据第一段“The rules change from one school to another.”可知,不同的国家

    55、有着不同的校规。故选A。11A12C13C【导语】本文是一篇记叙文。文章主要向我们展示了“双减”政策给孩子们带来的不同影响。11细节理解题。根据“Shen Yuzhe, 13, Beijing: It really helps me a lot. I dont need to do too much homework. I can finish it at school. I dont need to take it home. I can swim or play ping-pong with my father.”可知沈玉哲在“双减”政策后可以有时间和爸爸一起游泳或打乒乓球。故选A。12细

    56、节理解题。根据“Shen Yuzhe, 13, Beijing: It really helps me a lot.”“Zhang Hangming, 13, Tlanjin: I like the double reduction policy very much”和“Cui Ruqi, 12, Liaoning: It makes me have happy weekends.”可知三个孩子喜欢“双减”政策,故选C。13细节理解题。根据“Zhang Hangming, 13, Tlanjin: . I like to play the piano and play volleyball.”

    57、和“Cui Ruqi, 12, Liaoning: .I can play the piano or read my favorite books on the weekend.”可知张航铭和崔如琪有相同的爱好。故选C。14B15A16B【导语】本文是一篇记叙文。文章向我们介绍了现如今有许多孩子通过使用科技来度过他们的空闲时间。14细节理解题。根据“I have a love for 3D printing. It allowed me to help my community. I worked with Good Karma Engineering. We created reusable

    58、 masks with 3D printed designs.”可知弗朗克为他的社区设计了可重复使用的口罩,故选B。15细节理解题。根据“My new friends teach me the importance of environment.”可知她的新朋友教她了解了环境的重要性。故选A。16主旨大意题。根据“Many kids are using technology to spend their free time. Read about two kids here.”及其后内容可知,文章主要讲述了当今孩子的新技术爱好。故选B。17A18D19B【导语】本文主要介绍了4个适合青少年浏览

    59、的网站,并对网站的主要功能进行了简单的介绍, 以便感兴趣的青少年选择适合自己的网站进行浏览。17细节理解题。根据“Teen Reads: The website includes reviews of new and popular books for teenagers, along with service, competitions and places to discuss favorite books”可知,你在Teen Reads可以找到最新青少年书籍的信息。故选A。18细节理解题。根据“Challenge You is a computer game design website

    60、. Teens can design games on the site, or play games designed by other kids and teens. They can share their games with friends” 可知,ChallengeYou是一个电脑游戏设计网站,青少年可以设计并分享自己的游戏给朋友。故选D。19推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍了4个适合青少年浏览的网站,并对网站的主要功能进行了简单的介绍,以便感兴趣的青少年选择适合自己的网站进行浏览。故推理出,这篇课文很可能是为青少年写的。故选B。20A21C22C23C24C【导语】本文介绍

    61、了青少年需要爱好的四个理由:有助于建立信心;有助于发展个性;防止感到厌烦;帮助青少年与父母相处得很好。20推理判断题。根据“Hobbies help build a teens confidence. By finding an area of interest, a teen can build his skills. This leads to positive results and builds teenagers confidence.”可知,通过找到一个感兴趣的领域,青少年可以建立自己的技能,这会带来积极的结果,并建立青少年的信心。由此可知业余爱好使孩子们确信他们能实现自己的愿望,

    62、故选A。21词句猜测题。根据“By finding an area of interest, a teen can build his skills. This leads to positive results and builds teenagers confidence.”可知,通过找到一个感兴趣的领域,青少年可以建立自己的技能,这会带来积极的结果,并建立青少年的信心。此处“positive”的意思是“积极的”,故选C。22细节理解题。根据“I like doing this. This makes me feel good.”可知,爱好让我们感觉很好,故选C。23推理判断题。根据“Wh

    63、en a teen is busy with a hobby, his parents have easy access (机会) to something to praise him about. They can communicate with each other easily.”可知,当一个青少年忙于一项爱好时,他的父母很容易就能赞扬他,他们可以很容易地相互交流。故选C。24主旨大意题。根据“While this may be hard to do, here are four great reasons to work it in:”可知,本文主要介绍了青少年需要爱好的四个理由,故

    64、选C。25D26C27A28B【导语】本文是一篇记叙文。介绍了一个16岁女孩的爱好,她的爱好是用肥皂做小雕塑。25细节理解题。根据第一段最后一句“I didnt even know people made sculptures from soap until I found a short online film about it by accident and thought it was something Id like to try.”可知,Bridget在网上看了一个关于肥皂的网络短片,开始对肥皂雕塑感兴趣。故选D。26细节理解题。根据第二段第三句“I surprised mysel

    65、f with how good my first sculpture was.”可知,Bridget对自己做的第一个肥皂雕塑感到惊奇,故选C。27推理判断题。根据第四段第三句“ I prefer learning by doing instead of going to classes, so Id love to teach people how to create these kinds of things.”可知,Bridget将来会把肥皂雕塑教给别人。故选A。28推理判断题。根据第三段第二句“It went really well, even though the place wher

    66、e it was held was rather small.”和第三段第四句“So although very few people had heard of soap sculpture, they could see exactly what it was.”可知,Bridget最好的朋友会说,她展览会上的雕塑很好。故选B。29C30B31A【导语】本文主要讲述了从小就喜欢玩球而且凡事都想做第一的Juan被一个球队邀请做替补队员后很不开心,后来通过妈妈的话后他明白了团队里的每一个角色都很重要。29细节理解题。根据“Juan spends a lot of time practicing

    67、in his room. He wants to be the first whatever he does.”可知,Juan为了做第一名,花了大量的时间在屋子里练习。故选C。30细节理解题。根据“Juan said that he wanted to be the first-starting quarterback, not the backup quarterback.”可知Juan之所以不开心是因为他不喜欢他在队里的角色。故选B。31推理判断题。根据“After hearing his mothers words, Juan thought them over. Then he knew what he would do.”可推断Juan后来加入了训练。故选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 7 单元话题阅读理解专项练习-2022-2023学年九年级英语全一册单元重难点易错题精练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-783057.html
    相关资源 更多
  • 上海版九年级化学第三章第三节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第三节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第三章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第三章第一节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第三章第一节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第四节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第四节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第四节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第四节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节基础题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节基础题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第三节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第三节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第一节难度偏大尖子生题(word有答案).docx
  • 上海版九年级化学第一章第一节中档难度提升题(word有答案).docx上海版九年级化学第一章第一节中档难度提升题(word有答案).docx
  • 上海版九年级上册《2.2氧气》测试(含答案).docx上海版九年级上册《2.2氧气》测试(含答案).docx
  • 上海浦东新区侨光中学2022-2023学年六年级上学期期中英语试卷.docx上海浦东新区侨光中学2022-2023学年六年级上学期期中英语试卷.docx
  • 上海浦东区进才中学2020-2021学年高一上学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx上海浦东区进才中学2020-2021学年高一上学期期中考试数学试题 WORD版含答案.docx
  • 上海浦东上外附中高三上学期英语9月第三周周练.docx上海浦东上外附中高三上学期英语9月第三周周练.docx
  • 上海杨浦高级中学2018届高三上学期第一次月考数学试题.docx上海杨浦高级中学2018届高三上学期第一次月考数学试题.docx
  • 上海杨浦区初三 期中数学试卷(手写答案).docx上海杨浦区初三 期中数学试卷(手写答案).docx
  • 上海期末全真模拟试卷(5)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(5)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(3)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(3)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)解析版.docx上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(2)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期末全真模拟试卷(1)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx上海期末全真模拟试卷(1)(考试范围:七上全部内容)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海期中解答题精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx上海期中解答题精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中解答题精选50题(压轴版)-(沪教版)解析版.docx上海期中解答题精选50题(压轴版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中填选精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx上海期中填选精选50题(提升版)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)解析版.docx上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)解析版.docx
  • 上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)原卷版.docx上海期中全真模拟试卷(2)(考试范围:9.1字母表示数-9.16分组分解法)-(沪教版)原卷版.docx
  • 上海明珠中学沪教版七年级上整式的乘除 练习二(无答案).docx上海明珠中学沪教版七年级上整式的乘除 练习二(无答案).docx
  • 上海新版九年级化学第四单元第二节《反应中的质量关系》基础题(word版有答案解析).docx上海新版九年级化学第四单元第二节《反应中的质量关系》基础题(word版有答案解析).docx
  • 上海新版九年级化学第四单元第二节《化学反应中的质量关系》难度偏大尖子生题(word版有答案).docx上海新版九年级化学第四单元第二节《化学反应中的质量关系》难度偏大尖子生题(word版有答案).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1