分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型江西省抚州市三校2022-2023学年高二英语上学期第二次联考试卷(PDF版含解析).pdf

  • 上传人:a****
  • 文档编号:789506
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:PDF
  • 页数:16
  • 大小:652.56KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    江西省 抚州市 2022 2023 学年 英语 上学 第二次 联考 试卷 PDF 解析
    资源描述:

    1、高二英语第 1 页 共 8 页崇仁一中、广昌一中、金溪一中高二第二次月考联考英语试题考试时间:12 月 13 日注意事项:1.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号等填写在答题卡和试卷指定位置上。2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。第一部分 听力(共两节,满分 30 分)第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后

    2、,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A.19.15B.9.18C.9.15答案是 C。1.Where might the conversation take place?A.In the cinema.B.At home.C.In the street.2.How much does the man give the woman?A.1.60.B.3.40.C.5.00.3.What does the woman mean?A.She wont hold a birthday party.B.She is p

    3、lanning a birthday party.C.She will check out her birthday.4.What might be the womans advice?A.It is good to have breaks when studying.B.Studying every thirty minutes is reasonable.C.Moving and drinking are important to study.5.What are the speakers talking about?A.Their dinner.B.Their plan.C.A new

    4、movie.第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第 6 段材料,回答第 6、7 题。6.When can kids under 16 train?A.On Mondays.B.On Thursdays.C.On Saturdays.7.What should the woman do to join the club

    5、?A.Fill in a form.B.Show her ID card.C.Get her parents permission.听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。8.What makes Erin uncomfortable?A.Having a business trip with her boss.B.Making a lecture in the company.C.Booking a hotel room for her boss.9.How does the man view Erins boss?A.Unconcerned.B.Positive.C.Negative.

    6、10.What advice does the man give Erin?A.Avoiding meeting the boss.B.Inviting another clerk along.C.Learning some body language.高二英语第 2 页 共 8 页听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。11.Where is the man now?A.In France.B.In England.C.In Canada.12.What did the man worry about at first?A.Language.B.Accommodation.C.Tran

    7、sport.13.How was the mans living place?A.Large.B.Terrible.C.Satisfying.听第 9 段材料,回答第 14 至 17 题。14.Whats wrong with the woman?A.She has a headache.B.She cant concentrate.C.She failed in the exam.15.Why does the woman feel stupid?A.She often gets lost.B.She often loses things.C.She often feels worried.

    8、16.What does the man advise the woman to do?A.Have more rest.B.Consult a doctor.C.Turn to their professor.17.Where does the conversation probably happen?A.In the yard.B.At the doctors.C.In the classroom.听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。18.What does the killing of wild animals result in?A.The shortage of food

    9、.B.The happening of disasters.C.The imbalance of nature.19.How do some rare diseases affect humans?A.Through humans unhealthy lifestyle.B.Through mans contact with wild animals.C.Through destroying the earth.20.What is the text mainly about?A.Wildlife protection.B.Nature reserves.C.Coronavirus treat

    10、ment.第二部分 阅读(共两节,满分 50 分)第一节(共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出最佳选项。ACamp Odayin provides fun,safe and supportive camp experiences and community buildingopportunities for young people and their families this year.Winter CampFebruary 15-February 17It is hosted in Amery,a two

    11、-hour drive from the Twin Cities and free round trip transportationis provided from Minneapolis and Madison.This camp is for children who have attendedResidential Camp or Day Camp before.Campers can experience snowshoeing,skiing andsnowboarding.Registrations are processed during December&January.Mom

    12、s RetreatMay 16-May 17Scheduled in downtown Stillwater.Moms Retreat will seek to improve the quality ofcaregivers life.It will include meals,boarding and yoga-activities.Registration will open in Aprilfor moms that receive the email invitation from Camp Odayin.If the limit is reached,we will starta

    13、wait list.Residential CampJuly 13-July 18Campers will have a chance to communicate with other young people sharing the same grade.高二英语第 3 页 共 8 页Hosted in Lutherdale,it will include swimming,horseback riding and talent show.The approvalby the Camp Odayin Director is necessary.Registration will open

    14、in early March and is due May1st.Family CampOctober 26-November 1Hosted in Camp Lake,the camp is a two-night commitment for families with childrensuffering from heart diseases,who will benefit from connecting with other families who havesimilar health,emotional and social concerns.Activities will in

    15、clude drawing,fancy dress ballsand movies.Families who have a child in 12th grade or younger(no minimum age)can attend.Camper registration is available online in late August.21.Which camp will you choose if you are interested in yoga?A.Moms Retreat.B.Winter Camp.C.Family Camp.D.Residential Camp.22.W

    16、here can you go if you register in late March?A.To Amery.B.To Stillwater.C.To Lutherdale.D.To Camp Lake.23.What is special about Family Camp?A.It offers snow activities.B.It welcomes all families.C.It is intended for previous campers only.D.It accepts children with health problems.BThe tables quickl

    17、y turned for an 89-year-old pizza delivery driver who received a surprisedelivery of his own from“regulars”on his route-a$12,000 tip.Derlin Newey delivered pizzas for Papa Johns about 30 hours a week.He started the jobafter realizing he couldnt live only on social security checks.Despite being force

    18、d to work at hisadvanced age,he didnt let that affect his attitude.In addition to being a delivery driver,Neweywas also a rising TikTok star thanks to some loyal customers inspired by his kindness.Fans ofpizza,the Valdez family said they always requested him when ordering pizza and started recording

    19、his deliveries as TikTok videos.“Its crazy.Everybody loves him.”said Dad Carlos Valdez.Thefamily said his signature phrase with each delivery was,“Hello,are you looking for some pizza?”With more than 53,000 followers,the Valdez family often got comments asking why Neweywas delivering pizzas at his a

    20、ge.The family agreed that he shouldnt have to work so much anddecided to use their platform for some good.They asked their followers to make a donation tohelp Newey,and the money started rolling in.They were quickly able to raise$12,000.All thatwas left was to surprise Newey in his own home,making a

    21、 special delivery to their specialdelivery man.Newey was completely caught off guard.The“TikTok-famous”delivery man thought theywere going to bring him a shirt with their signatures,which they did,but he got far more than hehad expected when Valdez handed him a fat envelope filled with cash.“We coll

    22、ectively prepared agift for you,and Im here to deliver that gift to you on behalf of the TikTok community,”Valdezsaid.Newey didnt even know what TikTok was,asking,“Is that an online group where youcommunicate with each other through the telephone?”Tears welled up in his eyes as he gratefullyaccepted

    23、 the amazing gift.24.Why did Newey work as a delivery man?A.He had to cover his living expenses.B.He did so at the request of his friend.C.He considered delivery an interesting job.D.He wanted to give his family a surprise.高二英语第 4 页 共 8 页25.What about Newey impressed the Valdez family most?A.His age

    24、.B.His punctuality.C.His sense of humor.D.His kind attitude.26.How did their followers react to the Valdez familys appeal on TikTok?A.Cautiously.B.Positively.C.Doubtfully.D.Indifferently.27.What can we learn about Newey from the last two paragraphs?A.He failed to get his desired shirt.B.He knew litt

    25、le about some social media.C.He preferred TikTok to other platforms.D.He was very active in the TikTok community.CDespite the fact that there were a lot of great Hong Kong movies and singers in the 1990s,Hong Kong has been called a cultural desert for quite a long time.But since the handover,the sit

    26、uation has changed.Currently known as one of the worlds topinternational financial centers,Hong Kong also wants to achieve the status of a global art center.Galleries from the Chinese mainland began to come to Hong Kong in 2008.After three years,international galleries also set their sights on Hong

    27、Kong.Within three months,10 internationalgalleries opened locations.After Art Basel,an international art fair,launched in Hong Kong in 2013,the region becameone of the three global art markets,after New York and London.The Hong Kong Tourism Boardseized the opportunity to make art the regions new cul

    28、tural and tourism product.“Art March”became a regular art festival along with Art Basel and Art Central,an event showcasing talentfrom innovative galleries.In just 25 years,commercial art in Hong Kong has seen a lot of development.The number ofgalleries has increased from 10 to hundreds.Famous aucti

    29、on(拍卖)houses have also set up officesin Hong Kong,all of which represent Hong Kongs flourishing(繁荣)art trade.In the past couple of years,Hong Kongs museums and art galleries have sprung up likemushrooms after rain.In 2021,Hong Kongs new landmark cultural and art project-the M+Museum-officiallyopened

    30、.It has received positive feedback from people in Hong Kong.It is the worlds largestmuseum dedicated to modern visual art from Asia.Whats more,in July this year,the Hong Kong Palace Museum will also be completed.Witha new curatorial(策展)approach of presenting both global and local perspectives,it wil

    31、l promotethe publics appreciation for Chinese art and culture.28.What opportunity did the Hong Kong Tourism Board seize to promote art?A.The launch of Art March as an art festival.B.The increased value of artworks auctioned.C.The flourishing art market in Hong Kong in 2010s.D.The Chinese mainland op

    32、ening galleries in Hong Kong.29.What do we learn about the Hong Kong Palace Museum?A.It officially opened in 2021.B.It is the largest museum of its kind in Asia.C.It received local and global positive feedback.D.It aims to boost peoples love for Chinese art and culture.30.What is the text mainly abo

    33、ut?A.The fast development of art in Hong Kong.B.The benefits art has brought to Hong Kong.高二英语第 5 页 共 8 页C.Hong Kongs famous cultural and art projects.D.The factors that make Hong Kong a global art center.31.Which section can you read about the passage in the newspaper?A.Sports ExpressB.Education of

    34、 ArtsC.City DevelopmentD.Science&TechnologyDA new technology project in southern Greece is helping visitors experience the ancientbirthplace of the Olympic Games.The project used Augmented Reality(AR)to recreate temples and competition areas in theancient city of Olympia.It was recently launched in

    35、the city,one of the worlds majorarchaeological sites.Augmented Reality is a technology that can project computer-createdimagery onto special eyeglasses.Through the eyeglasses,the images appear along with otherphysical objects in the environment.The project is a partnership between American software

    36、maker Microsoft and GreecesMinistry of Culture and Sport.The ministry helped Microsoft map and build virtualrepresentations of Olympia.The city was used for nearly a thousand years to host the games inancient Greece that served as the model for the modern Olympics.The experience provides usersthe ch

    37、ance to virtually walk through the ruins of Olympia.At the Olympic Museum in Athens,people can also use Microsofts AR headsets for a similar experience.Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis joined a group of schoolchildren who were usingthe app for the first time.“Im absolutely thrilled that were

    38、 able to present to the world acompletely new cultural experience utilizing technology to recreate the ancient world of Olympia,”Mitsotakis told the media.Students from a local middle school looked at statues and structures that were brought to lifeon their phones.One of the children,Panagiotis Chri

    39、stopoulos,called the project“impressive”.“Ithink it can help with teaching in schools,”the student said.They were able to virtually visit insideand outside settings to explore where ancient Olympians had competed in different sports.The project began 18 months ago with a series of imaging flights to

    40、 help map areas acrossOlympia.Microsoft is to build several data centers in and near Athens as part of a$1 billioninvestment agreement with the Greek government.32.What can users do with the eyeglasses?A.Move physical objects.B.Take photos of the ruins of Olympia.C.Take part in the virtual Olympic G

    41、ames.D.Pay a virtual visit to the ruins of Olympia.33.What does the underlined word“utilizing”in paragraph 4 mean?A.Using.B.Recycling.C.Replacing.D.Determining.34.What will Microsoft do according to the last paragraph?A.Develop advanced operating systems.B.Make an agreement with other companies.C.Sp

    42、end lots of money setting up data centers.D.Help the Greek government to plan the city.35.Which can be the best title for the text?A.Greece Will Open a New Olympic MuseumB.Digital Project Brings Olympics Birthplace to LifeC.The AR Glasses Helps You See More about the WorldD.The Olympic Museum in Ath

    43、ens Will Create a Virtual Map高二英语第 6 页 共 8 页第二节(共 5 小题;每小题 2.5 分,满分 12.5 分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为名余选项。Good neighbors are a lot like electricity or running water:We dont know how much wedepend on them until we dont have them.36Here is how to develop your relationshipswith these very imp

    44、ortant people in your life.Reach out to the newcomers.These days,the old Welcome Wagon(欢迎礼车)is a thing of the past.37If theyhave kids,tell them where the children in the neighborhood live.Introduce the best places to eatand sleep.Invite them over for coffee or tea when they get settled,give them you

    45、r number,andpoint to your house as you say good-bye.Avoid causing inconvenience.Return anything that you borrow from a neighbor,such as tools,in good condition as soon asyouve finished with them.Replace anything that belongs to your neighbor if damaged.38Such acts of consideration will have your nei

    46、ghbors talkingand the talk will be good.Make time for friendships.If you value a friendship with your neighbors,spend time with them.Better yet,you mighteven consider throwing a get-together in their honor.Deliver the invitations in person to everyonewho lives on your street and chat with each for f

    47、ive minutes before moving on to the next house.39So you can plan for proper food and music.40Help to bring in the mail for the elderly neighbor when there is a heavy rain.When yourneighbor forgets to take in his rubbish cans,roll them back into his yard.If youre truly concerned,youll give a bunch of

    48、 flowers or a helping hand when its needed.All it takes to develop yourrelationship with neighbors is the respect for their feelings.A.Care about details.B.Show interest in their life.C.They make our lives more pleasant.D.Your new neighbors are good listeners.E.This way,youll know what your neighbor

    49、s are like.F.Make sure that your car is not blocking their doorway.G.But your new neighbors may be feeling lonely and unsure.第三部分语言运用(共两节,满分 30 分)第一节(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分)阅读下面短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项选出可以填入空白处的最佳选项。The first time my mom came over to babysit Alice,our newborn daughter,for a couple of

    50、hours,all I wanted to do was take my elderly Brooklyn out for a walk.Brooklyn was41my dog.Fourteen years ago,when I first saw her in the pet store,Iknew it was a done deal:we were42.I had never had a pet growing up,but I welcomedeverything about it.I43her whole life in photos.And during large44gathe

    51、rings,seeing me with baby Brooklyn,my favorite aunt would tell me one day I would be a great mother.Brooklyn was already getting old and grey when my daughter was born,but she45the new baby with gentleness.However,as my daughter46more and more space in mylife,Brooklyns place in it began to47.And the

    52、 less of a priority she became,the further Ifelt from my old self and the things that used to be48to me.By the time she was nearly 17,she was in a(n)49condition.The day she died,she高二英语第 7 页 共 8 页was in so much pain.I fought back my tears and buried my50in her fur as I carried herto the51.When the p

    53、et doctor gave her two shots that would make her52forever,I watched her big brown eyes go still.“Rest now,my baby.”I53to her.Four years later,I still54that dog every day,because she was the one who taughtme the heart-breaking beauty of being55by another living being.41.A.actuallyB.merelyC.surelyD.ap

    54、parently42.A.recognizedB.perceivedC.reunitedD.attached43.A.protectedB.documentedC.identifiedD.recalled44.A.companyB.familyC.schoolD.club45.A.welcomedB.huggedC.fedD.satisfied46.A.savedB.exploredC.occupiedD.created47.A.fallB.disappearC.expandD.shift48.A.simpleB.tiringC.importantD.safe49.A.criticalB.fa

    55、irC.steadyD.original50.A.handsB.faceC.bodyD.feet51.A.farmB.parkC.zooD.hospital52.A.cheer upB.fall asleepC.hold onD.keep quiet53.A.whisperedB.sighedC.whistledD.nodded54.A.attendB.greetC.guardD.miss55.A.admiredB.approvedC.neededD.remembered第二节(共 10 小题,每小题 1.5 分,满分 15 分)阅读下面短文,在空白处填入 1 个适当的单词或括号内单词的正确形

    56、式。At this years Singles Day shopping spree(狂欢),domestic brands56(fill)up theshopping cart of Wang Xinyi,57university student from Southwest Chinas Chongqing.“Most of us choose domestic products owing to the fact58they are cost-effective andhigh in quality”said Wang,59bought daily necessities,clothes

    57、 and digital productsmade by local brands during last weeks shopping festival.Wang said many young Chinese60(increase)chose domestic brands,61(add)that this trend could not only satisfy consumers needs but incorporate(融入)traditional Chineseculture into the products.Nearly 70%of post-90s and around 8

    58、0%of post-00s generations prefer to buy domesticbrands.Young consumers have62(strong)confidence and a higher sense of nationalidentity than those of other groups.Overall,Chinese peoples interest in domestic productsincreased by 528 percent63(compare)with 10 years ago.The64(improve)in quality and bra

    59、nding have helped promote domestic products.Besides,domestic brands have become popular among young consumers due to their innovativeuse of65(tradition)Chinese elements and culture.第四部分写作(共两节,满分 40 分)第一节(满分 15 分)假如你是李华,你校将于下周举办一年一度的文化周活动,今年的主题为“中国饮食文化”,请你用英语为本次活动写一则宣传稿,内容包括:1.活动内容;2.活动意义;3.欢迎参与。注意:1

    60、.词数 80 左右;高二英语第 8 页 共 8 页2.可适当增加细节,以使行文连贯。_第二节(满分 25 分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。A light knock on the door brought me from my kitchen.Because we had just moved into theneighborhood,I couldnt imagine who it would be.Opening the door,an old man stood there,whowas dressed in dirty clothing a

    61、nd wearing dirty rubber boots.His hand hung a plastic bag.“Can I help you?”I asked.“Would you like to buy some fresh garden vegetables?”His blue eyes were hopeful.“Are they from your garden?”I looked inside his plastic bag and saw some carrots with soil.“Yes,”his voice was soft.“And I can get some a

    62、pples from a tree in my yard.Would you likesome of those,too?”My heart softened,and I wondered if he was badly in need of money.With a sigh,I said,“Please step inside and Ill get my money.”The next day,he knocked at our door again.This time,my little four-year-old daughter gotthere first.“Oh,hello.W

    63、ould you like to come in for some tea?”Without a second thought,the oldman stepped inside and held out a broken basket with several apples.“From my tree,”he said,removing a worn cap.“You might like to make a pie.”The three of us sat at the kitchen table and drank our tea.It was obvious that my daugh

    64、terliked hosting a visitor in her never-ending questions.“What is your name?Where do you live?Why are your clothes so dirty?”The homeless-looking man laughed as he answered each question.His name was Mr.Locketand he lived around the corner.His wife had passed away several years ago,and his children

    65、alllived far away.He was lonely.His need for friends had sent him door to door selling fruit andvegetables.Ours was the only door opened to him that day.注意:1.续写词数应为 150 左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Paragraph 1:When he finished the tea,he said he had to go home and promised to return the next day._Paragrap

    66、h 2:Several years later,a letter from the old mans daughter was delivered to our home.学科网(北京)股份有限公司崇仁一中、广昌一中、金溪一中高二第二次月考联考英语参考答案1-5 CCAAB6-10 BAABC11-15 BBCBC16-20 BACBA21-25 ACDAD26-30 BBCDA31-35 CDACB36-40 CGFEA41-45 ADBBA46-50 CACAB51-55 DBADCpared64.improvement65.traditional第四部分:第一节应用文写作【答案】One

    67、possible version:The annually held Cultural Festival,which will focus on Chinese food this year,is scheduledto take place next week.To immerse the participants in the Chinese food culture,the coming festival offers variousactivities,including a dumpling making contest where you will learn the recipe

    68、 for the mostfamous traditional Chinese food and be entertained with delicious dumplings as well.Also,alecture themed Chinese table manners will be arranged,from which you will grasp a betterunderstanding of Chinese table manners and be more polite and proper on certain occasions.Those who are inter

    69、ested in it are welcome to get involved.Dont miss it!【解析】【导语】本篇书面表达属于应用文。要求考生写一篇宣传稿介绍学校的文化周活动。【详解】1.词汇积累集中于:focus on concentrate on竞赛,比赛:contest competition另外:also besides有名的:famous well-known2.句式拓展简单句变复合句原句:Also,a lecture themed Chinese table manners will be arranged,from which you will grasp abett

    70、er understanding of Chinese table manners and be more polite and proper on certain occasions.拓展句:Also,a lecture whose theme is Chinese table manners will be arranged,from which youwill grasp a better understanding of Chinese table manners and be more polite and proper oncertain occasions.【点睛】【高分句型 1

    71、】To immerse the participants in the Chinese food culture,the coming festivaloffers various activities,including a dumpling making contest where you will learn the recipe forthe most famous traditional Chinese food and be entertained with delicious dumplings as well.(使用了 where 引导的定语从句)【高分句型 2】Also,a

    72、lecture themed Chinese table manners will be arranged,from which youwill grasp a better understanding of Chinese table manners and be more polite and proper oncertain occasions.(使用了一般将来时的被动语态,使用了“介词+关系代词”结构非限制性定语从句)第二节:短文续写学科网(北京)股份有限公司One possible version:Paragraph 1:When he finished the tea,he sai

    73、d he had to go home and promised to return the next day.Making his way to the door,he turned and waved us goodbye.My daughter excitedly waited forhis next visit and made full preparations.As the old man visited us the next day,he was amazed byall of the preparations for him,including apple pies.His

    74、eyes were filled with tears.We becamefriends,and my daughter and I enjoyed the company the old visitor offered us.But before long,hehad to move to live with his daughter and we hadnt seen him ever since.Paragraph 2:Several years later,a letter from the old mans daughter was delivered to our home.She

    75、informed us that our dear old friend had passed away and sent us another letter written by the oldman,which said,“Thank you for all your kindnesses to an old man.When I was lonely,you tookme in.When I was badly in need of a family,you accepted me.My last few years are filled withhappiness because of

    76、 you.”After reading the letter,we wished the old man would lead a happy lifein the heaven.通过阅读所给文章可知,Mr.Locket 的妻子几年前去世了,他的子女都离得远,他一个人孤独地生活,为了排解孤独他上门向邻居推销自己种的蔬菜和水果。作者刚刚搬来这个社区,Mr.Locket 敲响了她家的门,并且请他进门,第二天他再来时还请他喝了茶,作者一家是唯一给他开门的邻居。第一段可以写当天他们三人一起喝茶后,老人不舍地离去的场景,作者的女儿再次邀请老人来家里做客,为老人准备的各种茶点,老人的言谈举动等,三人一起度

    77、过的愉快的时光,后来老人经常性地来访,他们成为了可以谈话的朋友。第二段可以写老人去世后作者收到了老人女儿寄来的信,写信里的内容,表达老人女儿对作者一家的感激,可以写老人给作者一家的留言,通过老人的话来表现作者一家在老人最需要陪伴的日子里所做的一切,对老人的意义.高分句型一:Making his way to the door,he turned and waved us goodbye.译文:他走到门口,转身向我们挥手道别。分析:这句话使用现在分词作状语。高分句型二:When I was badly in need of a family,you accepted me.译文:当我急需一个家庭

    78、时,你接受了我。分析:when 引导时间状语从句。答案解析听力材料1-5 CCAAB6-10 BAABC11-15 BBCBC16-20 BACBAText 1M:Hey!That car just ran a red light and hit that truck!W:Is anyone hurt?M:I dont know.Watch out!Text 2M:Hello.Ill take this magazine and a bottle of water.Here is the money.W:OK.The total is 3.40,please.And theres 1.60 c

    79、hange.Text 3M:Oh!Its your 30th birthday!Are you planning a party?W:No,I never celebrate birthdays.I dont see why this one should be any different.Text 4M:Im so tired.I have studied tor two hours.学科网(北京)股份有限公司W:Well,that isnt very good!I always study for thirty minutes.Then I have a break for fivemin

    80、utes.I move my arms and legs and drink some water.Then I study again for thirty minutes.Its good to have a short rest during your study.Text 5W:Would you like to go out to dinner or to a movie tonight?I hear there is a new movie on in theNew World Cinema.M:Either one,it is up to you.Text 6W.Hello.Id

    81、 like some information about how your swimming club train kids under 16.M:Lets see,the under 16s train two evenings a week,on Mondays.no sorry.on Tuesdays andThursdays from 6:30 pm-8.00 pm.And matches are on Saturday mornings.W:Great!What do I have to do to join?Should I take my ID card?M:Just compl

    82、ete a form and bring a photograph too.Text 7W:Im going on a business trip with my boss.M:How do you feel about that,Erin?W:Uncomfortable.Ive never traveled with my boss before.And our hotel rooms are next toeach other.M:Then what is the problem?W:We have to sit on the plane together and eat meals to

    83、gether.M:Your boss is really nice.You shouldnt worry.W.I know.Im just afraid Im going to make a bad impression.M:Youre worrying too much.Just be yourself.And remember to learn some basic knowledgeabout body language.In this way you can understand him better and make the trip morepleasant.Text 8W:Hi,

    84、Dave.Youre back now,arent you?M:Yeah,I got back two days ago.I actually wouldnt answer the phone if I saw the call wascoming from England.W:Yeah.So,how was the trip to Canada?Did you have trouble with the language ortransportation?M:No.It was very good.At first I was worried about my accommodation b

    85、ecause I kept readingstories about rental flats going all wrong.W:Oh,was it one of those?My friend Karl had a terrible experience in France with one of them.The place didnt look anything like the photos.M:Right.I was really worried because I heard these stories.And at first when I arrived in Toronto

    86、I couldnt find the place.It turned out I was in the wrong building.It was next door,and onthe top floor,and.wow.Jean,this place was wonderful with these floor-to-ceiling windowsand the most scenic views of the city.W:Sounds pretty cool.Im dying to see your photos.Text 9M:Hi,how are you?I havent seen

    87、 you in class for a while.W:Im struggling a bit.Ive not been sleeping well at all and then I cant concentrate.And allthese things are just going around and around in my head.M:Mmm.that doesnt sound good.W:Whats worse,Im afraid of going outside.I find myself worrying about stupid things like whatif I

    88、 forget the way home.Or,what if I go to class thinking its Monday but actually its Friday.It sounds even more stupid when I say out loud.M:It doesnt sound stupid at all.It actually sounds a lot like me last year.I used to have panicattacks.And youd be surprised how common they are.Our professor once

    89、 told me that lotsof people have them;they just dont talk about it.W:How did you get over them?M:I actually talked to a doctor about it,and I think you should too.But Ive learned some学科网(北京)股份有限公司practical things.Well talk about it later in the classroom,OK?Its a little cold here in the yard.W:OK.Te

    90、xt 10Since the novel coronavirus broke out in Wuhan in December 2019,the number of people infectedand patients who have died keep climbing.It is reported that the disease has something to do withthe killing,selling and eating wild animals.With the decrease of wild animals,many animals areendangered.

    91、Worse still,some of them may disappear forever.There is no doubt that hunting andkilling wild animals has a bad influence.Wild animals are killed for their fur,which causes theimbalance of nature.For another,due to the close contact between humans and wild animals,some rare and deadly diseases may i

    92、nfect humans easily.As far as I am concerned,somethingmust be done to stop this illegal action.First,Nature Reserves are supposed to be built so as tooffer more living space to wildlife.Also,remember to never have wild animals for food,as theyare part of environment.Last but not least,it is high tim

    93、e that we raised peoples awareness toprotect wildlife.A21-23 ACD这是一篇应用文,文章主要介绍了 Odayin 营地为人们提供的四个露营项目,包括它们举办的时间、地点、要求、活动内容以及各自的特色等情况。21 细 节 理 解 题。根 据 Moms Retreat 部 分 的 It will include meals,boarding and yogaactivities.(它将包括餐饮、寄宿和瑜伽活动。)可知对瑜伽感兴趣可以选择 Moms Retreat。故选 A。22推理判断题。根据 Residential Camp 部分的 H

    94、osted in Lutherdale,it will include swimming,horseback riding and talent show.(它将在 Lutherdale 举办,包括游泳、骑马和才艺表演。)和最后一句 Registration will open in early March and is due May 1st.(注册将于 3 月初开始,截止日期为 5 月 1 日。)可知在三月底报名的话可以去在 Lutherdale 举办的 Residential Camp。故选C。23细节理解题。根据 Family Camp 部分的 Hosted in Camp Lake,

    95、the camp is a two-nightcommitment for families with children suffering from heart diseases,who will benefit fromconnecting with other families who have similar health,emotional and social concerns.(该夏令营在 Camp Lake 举办,为患有心脏病的孩子的家庭提供为期两晚的服务,他们将从与其他有类似健康、情感和社会问题的家庭的联系中受益。)可知 Family Camp 特别之处是接受有健康问题的孩子

    96、。故选 D。B24-27ADBB本文是一篇记叙文,主要讲的是 89 岁的披萨送餐员从他的“常客”那里得到了 1.2 万美元的惊喜小费的故事。24 细节理解题。根据第二段中的 He started the job after realizing he couldnt live only onsocial security checks(他在意识到他不能只靠社会保障过活后开始了这份工作)可知,Newey在 89 岁高龄选择做送餐员是生活压力所迫,是为了支付生活费用,故选 A。25 推理判断题。根据第二段中的 In addition to being a delivery driver,Newey

    97、was also arising TikTok star thanks to some loyal customers inspired by his kindness(除了是一名送货司机,纽威也是一名冉冉升起的 TikTok 明星,因为他的善良激励了一些忠诚的客户)可知,Newey送披萨时对自己的客户总是态度和蔼可亲。这一点深深打动了 Valdez 一家。故选 D。26 推理判断题。根据第三段中的 They asked their followers to make a donation to helpNewey,and the money started rolling in.They w

    98、ere quickly able to raise$12,000(他们要求粉丝们捐款帮助纽威,于是钱就滚滚而来。他们很快就筹到了 12000 美元)可知,Valdez 一家的五万多抖音粉丝对他们帮助 Newey 的倡议非常热情。故选 B。27 细节理解题。根据最后一段中的 Newey didnt even know what TikTok was,asking,“Isthat an online group where you communicate with each other through the telephone?”(Newey 甚至不知道 TikTok 是什么,他问:“那是一个你

    99、们通过电话相互交流的在线小组吗?”)可知,Newey 对于像抖音这样的现代社交媒体了解很少。故选 B。C28-31 CDAC学科网(北京)股份有限公司本文是说明文。尽管在 20 世纪 90 年代有很多优秀的香港电影和歌手,但香港在相当长的一段时间内一直被称为文化沙漠。但自交接以来,香港艺术得以快速发展。28细节理解题。根据第四段 After Art Basel,an international art fair,launched in Hong Kong in2013,the region became one of the three global art markets,after New

    100、 York and London.TheHong Kong Tourism Board seized the opportunity to make art the regions new cultural andtourism product.(继 2013 年在香港举办的国际艺术博览会巴塞尔艺术展(Art Basel)之后,香港成为继纽约和伦敦之后的全球三大艺术市场之一。香港旅游发展局抓住这个机会,让艺术成为区内新的文化和旅游产品。),可知,香港旅游发展局抓住 2010 年代香港艺术市场的繁荣机会推广艺术。故选 C。29推理判断题。根据最后一段 Whats more,in July thi

    101、s year,the Hong Kong Palace Museumwill also be completed.With a new curatorial(策展)approach of presenting both global and localperspectives,it will promote the publics appreciation for Chinese art and culture.(更重要的是,今年 7 月,香港故宫博物院也将落成。它将以全新的策展方式,从全球和本土的角度,促进公众对中国艺术和文化的欣赏。),可知,香港故宫博物院旨在提高人们对中国艺术和文化的喜爱

    102、。故选 D。30主旨大意题。根据第五段 In just 25 years,commercial art in Hong Kong has seen a lot ofdevelopment.The number of galleries has increased from 10 to hundreds.Famous auction(拍卖)houses have also set up offices in Hong Kong,all of which represent Hong Kongs flourishing arttrade.(在短短 25 年的时间里,香港的商业艺术有了很大的发展。画

    103、廊的数量从 10 个增加到数百个。著名拍卖行也纷纷在香港设立办事处,这些办事处都代表着香港繁荣的艺术品贸易。过去几年,香港的博物馆和美术馆如雨后春笋般涌现。)可知,可知,本文主要讲述了香港艺术的快速发展。故选 A。31推理判断题。根据第两段 But since the handover,the situation has changed.Currently knownas one of the worlds top international financial centers,Hong Kong also wants to achieve thestatus of a global art

    104、center.(但自交接以来,情况发生了变化。作为目前世界上最顶尖的国际金融中心之一,香港还希望实现全球艺术中心的地位。),以及第五段 In just 25 years,commercial art in Hong Kong has seen a lot of development.The number of galleries hasincreased from 10 to hundreds.Famous auction(拍卖)houses have also set up offices in HongKong,all of which represent Hong Kongs flou

    105、rishing art trade.(在短短 25 年的时间里,香港的商业艺术有了很大的发展。画廊的数量从 10 个增加到数百个。著名拍卖行也纷纷在香港设立办事处,这些办事处都代表着香港繁荣的艺术品贸易。过去几年,香港的博物馆和美术馆如雨后春笋般涌现。)可知,本文主要讲述了香港艺术的快速发展,所以在报纸的“城市发展”版面中可以看到本文。故选 C。D32-35 DACB这是一篇说明文,主要在南部希腊,一项新技术将帮助游客体验奥运会的古代诞生地。32.细节理解题。根据第二段“Augmented Reality is a technology that can projectcomputer-cre

    106、ated imagery onto special eyeglasses.Through the eyeglasses,the images appearalong with other physical objects in the environment.”(增强现实技术 AR 是一种可以将计算机生成的图像投射到特殊眼镜上的技术。通过这种眼镜,图像与环境中的其他物体一起出现在眼前)可知,带上这种眼镜为用户提供了虚拟漫步于奥林匹亚废墟中的机会。故选 D。33词义猜测题。根据第四段“Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis joined a group

    107、ofschoolchildren who were using the app for the first time.”(希腊首相 Kyriakos Mitsotakis 也加入到学生中,和他们第一次使用这款应用)”可知,这是使用新技术的一款应用。因此“utilizingtechnology to recreate the ancient world of Olympia,”中的 utilizing 是和 using(使用)同义的词。故选 A。34细节理解题。根据最后一段“Microsoft is to build several data centers in and near Athens

    108、 aspart of a$1 billion investment agreement with the Greek government.(作为与希腊政府达成的一项 10 亿美元投资协议,微软将在雅典及其附近地区建立几个数据中心)”可知,微软将投巨资在雅典及其附近地区建立几个数据中心。故选 C。35主旨大意题。根据第一段“A new technology project in southern Greece is helping visitorsexperience the ancient birthplace of the Olympic Games.(在南部希腊,一项新技术将帮助游客体验

    109、奥运会的古代诞生地)”可知,这篇文章主要介绍一种新技术可以让更多的人体验奥运学科网(北京)股份有限公司会的古代诞生地。因此 B.Digital Project Brings Olympics Birthplace to Life(数字项目使奥运会诞生地复活)可以概括全文大意,适合做文章标题。故选 B。七选五:36-40CGFEA本文是一篇说明文。文章主要介绍了好的邻里关系对于我们来说很重要,并告诉我们如何拥有好的邻里关系。36根据上文“Good neighbors are a lot like electricity or running water:We dont know howmuch

    110、we depend on them until we dont have them.(好邻居很像电或自来水:只有当我们没有他们的时候时,我们才知道我们有多依赖他们。)”可知,好的邻居对我们很重要。选项 C“Theymake our lives more pleasant.(他们让我们的生活更愉快。)与上文一致,故选 C。37根据下文“If they have kids,tell them where the children in the neighborhood live.(如果他们有孩子,告诉他们邻居家的孩子住在哪里。)”可知,这是给邻居的孩子提供玩伴。选项 G“Butyour new n

    111、eighbors may be feeling lonely and unsure.(但是你的新邻居或许会感到孤独和不确定。)”承接下文,符合下文给邻居介绍小孩都住在哪儿。故选 G。38根据小标题“Avoid causing inconvenience.(避免造成不便)”可知,这一段主要讲述的就是不要给邻居带来不便。选项 F“Make sure that your car is not blocking their doorway.(确保你的车没有挡住他们的门口)”,正是讲的不要给邻居带来不便,符合本段主要内容。故选 F。39根据下文“So you can plan for proper fo

    112、od and music.(所以你可以准备适当的食物和音乐。)”可知,先要去了解才能知道邻居喜欢什么。选项 E“This way,youll know what your neighborsare like.(这样的话,你就会知道你的邻居是怎样的。)”正是讲的通过上文可以了解邻居,承上启下,符合文意。故选 E。40空处是小标题,为本段中心句。根据下文“Help to bring in the mail for the elderly neighborwhen there is a heavy rain.When your neighbor forgets to take in his rubb

    113、ish cans,roll them backinto his yard.If youre truly concerned,youll give a bunch of flowers or a helping hand when itsneeded.(下大雨时,帮年迈的邻居拿邮件。当你的邻居忘记收垃圾筒时,把它们滚回他的院子里。如果你真的关心,你会送一束花或在需要的时候伸出援助之手。)”可知,本段讲述的是你可以为邻居做的各种细节小事,关心他们的生活。选项 A“Care about details.(关心细节)”正是此意,不管从形式还是内容都符合要求。故选 A。第三部分:第一节完形填空41-45

    114、 ADBBA46-50 CACAB51-55 DBADC【分析】这是一篇记叙文。文章主要讲述了 14 年前作者开始养了一只狗,作者很喜欢她,像一位母亲一样照顾她,但是后来作者的女儿出生了,作者把注意力都放在女儿身上,而狗狗的地位下降了。后来,狗狗去世了,作者很伤心,现在仍然每天都想起它。41考查副词词义辨析。句意:事实上,Brooklyn 是我的狗。A.actually 事实上;B.merely仅仅,只是;C.surely 肯定;D.apparently 显而易见地。由上文“all I wanted to do was take myelderly Brooklyn out for a wal

    115、k.”可知,上文提到作者的母亲第一天来照顾自己的孩子时,作者想做的事就是带着 Brooklyn 出去散步,此处具体解释谁是 Brooklyn,事实上,Brooklyn是作者的狗。故选 A。42考查动词词义辨析。句意:14 年前,当我第一次在宠物店见到它时,我就知道收养它是板上钉钉的事,我们彼此很喜欢对方。A.recognized 认出;B.perceived 察觉;C.reunited团聚;D.attached 系上,使依恋。由上文“Fourteen years ago,when I first saw her in the pet store,I knew it was a done dea

    116、l”可知,作者第一次在宠物店见到 Brooklyn 的时候,就知道 Brooklyn就是自己想要的狗,所以此处说彼此很喜欢。故选 D。43考查动词词义辨析。句意:我用照片记录了它的一生。A.protected 保护;B.documented记录;C.identified 认出;D.recalled 回想。由下文“her whole life in photos.”可知,作者用照片来记录 Brooklyn 的一生。故选 B。44考查名词词义辨析。句意:在大家庭聚会的时候,看到我和 Brooklyn 在一起,我最喜欢的阿姨告诉我,有一天我会成为一位好母亲。A.company 公司;B.family

    117、 家庭;C.school学校;D.club 俱乐部。由下文“my favourite aunt”可知,此处指家庭聚会。故选 B。45考查动词词义辨析。句意:我女儿出生的时候,Brooklyn 已经老了,毛发也变白了,但它还是温柔地迎接了我刚出生的女儿。A.welcomed 欢迎;B.hugged 拥抱;C.fed 喂养;D.satisfied 使满意。由下文“the new baby with gentleness.”可知,Brooklyn 温柔地迎接作者刚出生的女儿。故选 A。46考查动词词义辨析。句意:然而,随着我女儿占据我越来越多的生活空间,Brooklyn学科网(北京)股份有限公司的地

    118、位开始下降。A.saved 节省;B.explored 探索;C.occupied 占据;D.created 创作。由下文“more and more space in my life,”可知,此处指作者把越来越多的注意力都放在女儿身上。故选 C。47考查动词词义辨析。句意:然而,随着我女儿占据我越来越多的生活空间,Brooklyn的地位开始下降。A.fall 下降;B.disappear 消失;C.expand 扩大;D.shift 移动。由下文“Andthe less of a priority she became”可知,此处指 Brooklyn 的地位开始下降。故选 A。48考查形容词

    119、词义辨析。句意:它变得越来越不重要,我就越觉得自己和以前的自己,以及那些曾经对我很重要的东西越来越疏远。A.simple 简单的;B.tiring 令人疲倦的;C.important 重要的;D.safe 安全的。由上文“And the less of a priority she became,the further I feltfrom my old self and the things that used to be”可知,Brooklyn 变得越来越不重要,作者和它开始疏远,Brooklyn 曾经在作者心里很重要,所以此处指作者觉得和以前的自己,以及对自己很重要的东西,如 Brook

    120、lyn,越来越疏远。故选 C。49考查形容词词义辨析。句意:在它快 17 岁的时候,它病重了。A.critical 病重的;B.fair公平的;C.steady 稳定的;D.original 原先的。由下文“The day she died”可知,后来 Brooklyn死了,所以可以推断出,此处指 Brooklyn 病重。故选 A。50考查名词词义辨析。句意:当我把它送到医院时,我强忍住眼泪,把脸埋在它的毛发里。A.hands 手;B.face 脸;C.body 身体;D.feet 脚。由下文“in her fur”可知,作者强忍住泪水,把脸埋在它的毛发里。故选 B。51考查名词词义辨析。句意

    121、:当我把它送到医院时,我强忍住眼泪,把脸埋在它的毛发里。A.farm 农场;B.park 公园;C.zoo 动物园;D.hospital 医院。由下文“the pet doctor”可知,作者把 Brooklyn 带到了医院。故选 D。52考查动词短语词义辨析。句意:当宠物医生给它打了两针,让它永远睡着的时候,我看着它棕色的大眼睛一动不动。A.cheer up 使高兴;B.fall asleep 睡着;C.hold on 等一下;D.keep quiet 保持安静。由下文“Rest now,my baby,”和上文“The day she died”可知,此处指宠物医生给它打了两针,让它永远睡

    122、着,此处“永远睡着”是指 Brooklyn 死了。故选 B。53考查动词词义辨析。句意:“好好休息吧,我的宝贝,”我低声对它说。A.whispered 小声说;B.sighed 叹息;C.whistled 吹口哨;D.nodded 点头。由上文“Rest now,my baby,”可知,作者低声对 Brooklyn,让它安息。故选 A。54考查动词词义辨析。句意:四年后,我仍然每天都想念那只狗,因为是它教会了我,被另一个生命所需要的那种令人心碎的美。A.attend 出席,参加;B.greet 打招呼;C.guard守卫;D.miss 想念。由下文“that dog every day,”可知

    123、,作者仍然每天都想念那只狗。故选 D。55考查动词词义辨析。句意:四年后,我仍然每天都想念那只狗,因为是它教会了我,被另一个生命所需要的那种令人心碎的美。A.admired 钦佩;B.approved 同意;C.needed 需要;D.remembered 记住。由上文“And during large family gatherings,seeing me with babyBrooklyn,my favourite aunt would tell me one day I would be a great mother.”可知,作者收养Brookly 时,Brookly 还是一只小狗,它的

    124、成长需要作者的照顾和陪伴,所以这里意思是作者被狗狗所需要。故选 C。第二节:语法填空pared64.improvement65.traditional【分析】本文为一篇说明文。越来越多的人买国内产品,因为国内产品价格合适,并且质量好。买国内产品不仅能满足消费者的需求,并能将中国文化融入到产品中。56考查动词时态。句意:在今年的双十一购物节中,国内品牌装满了王欣怡的购物车,王欣怡是来自重庆的大学生。根据句子分析可知,domestic brands 为主语,此空为谓语动词,时间状语为“在今年的双十一购物节中”,为过去时,故用一般过去时,故填 filled。57考查冠词。句意:句意:在今年的双十一购

    125、物节中,国内品牌装满了王欣怡的购物车,王欣怡是来自一位重庆的大学生。根据句子分析可知,student 为可数名词,且此处表泛指“一个学生”,university 的音素是以辅音开头,故用冠词 a,故填 a。58考查同位语从句。句意:我们大多数的人都选择国内产品,是因为国内产品不仅划算,而且质量高。根据句子分析可知,the fact 做先行词,后跟同位语从句,进一步解释说明 thefact,从句不缺成分,并没有意思,故用 that 引导,故填 that。59考查定语从句。句意:王欣怡说道:“我们大多数的人都选择国内产品,是因为国内产品不仅划算,而且质量高。”王欣怡在上周的购物节中,购买了国内品牌

    126、的日需品,衣服和学科网(北京)股份有限公司电子产品。根据句子分析可知,Wang 做先行词,指人,后跟非限制性定语从句,从句中 bought做谓语动词,daily necessities,clothes and digital products 做宾语,故缺主语,故填 who。60考查副词。句意:越来越多的中国年轻人选择国内产品。根据句子分析可知,many youngChinese 做主语,chose 为谓语动词,故此空用副词修饰动词,故填 increasingly。61考查现在分词。句意:王说,越来越多的中国年轻人选择国内产品,并补充说道这种趋势不仅能满足顾客的需求,而且还能将传统中国文化融入

    127、到产品中。根据句子分析可知,add与 Wang 之间为主动关系,故用现在分词做状语,故填 adding。62考查形容词比较级。句意:年轻顾客比其他人对国内产品有更强的信心,并且有高的国家认同感。根据空后的“and a higher sense”可知,and 连接前后相同的比较级,故此空也应用比较级,故填 stronger。63考查过去分词。句意:总的来说,与十年前相比,中国人对国内品牌的兴趣增加了 528%。根据句子分析可知,空处需填非谓语动词,Chinese peoples interest 和 compare 为逻辑动宾关系,需用过去分词形式。故填 compared。64考查名词。句意:质量的提高以及品牌化促进了国内产品的发展。根据句子分析可知,此空为主语,空前定冠词 the,故此空应用名词,故填 improvement。65考查形容词。句意:此外,国内品牌在年轻顾客中变得越来越流行,是因为他们创新地使用了中国传统元素和文化。根据空后的名词 elements 可知,此空应填形容词修饰名词,故填 traditional。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:江西省抚州市三校2022-2023学年高二英语上学期第二次联考试卷(PDF版含解析).pdf
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-789506.html
    相关资源 更多
  • 专题 01中国文化读写专项:中国概况 中国简介- 2024年高考英语常考中国文化读写专练 素材积累.docx专题 01中国文化读写专项:中国概况 中国简介- 2024年高考英语常考中国文化读写专练 素材积累.docx
  • 专题 01 英美文化阅读理解专项:移民之国 早期美国 印第安人-2024年高考英语常考英美文化阅读专练 素材积累.docx专题 01 英美文化阅读理解专项:移民之国 早期美国 印第安人-2024年高考英语常考英美文化阅读专练 素材积累.docx
  • 专题 01 生物多样性保护--2023年高考英语外刊时文精读精练.docx专题 01 生物多样性保护--2023年高考英语外刊时文精读精练.docx
  • 专题 01 推断题(下)-【尖子生训练营】2022年初中化学尖子生选拔专题训练(解析版).docx专题 01 推断题(下)-【尖子生训练营】2022年初中化学尖子生选拔专题训练(解析版).docx
  • 专题 01 推断题(下)-【尖子生训练营】2022年初中化学尖子生选拔专题训练(原卷版).docx专题 01 推断题(下)-【尖子生训练营】2022年初中化学尖子生选拔专题训练(原卷版).docx
  • 专题 01 单项选择【考题猜想 】 -2023-2024学年七年级英语上学期期末考末大串讲(人教版)原卷版.docx专题 01 单项选择【考题猜想 】 -2023-2024学年七年级英语上学期期末考末大串讲(人教版)原卷版.docx
  • 专题 01申请信 (应用文写作)-2024年新高考英语一轮复习练小题刷大题提能力(解析版).docx专题 01申请信 (应用文写作)-2024年新高考英语一轮复习练小题刷大题提能力(解析版).docx
  • 专题 01构词法之组合练-2024年新高考英语一轮复习练小题刷大题提能力(原卷版).docx专题 01构词法之组合练-2024年新高考英语一轮复习练小题刷大题提能力(原卷版).docx
  • 专题牛一、摩擦力与二力平衡综合问题必刷题-2022-2023学年八年级下册物理《考点•题型 •技巧》精讲与精练高分突破专题系列(人教版).docx专题牛一、摩擦力与二力平衡综合问题必刷题-2022-2023学年八年级下册物理《考点•题型 •技巧》精讲与精练高分突破专题系列(人教版).docx
  • 专项集训8力学实验题-备战2022年中考物理热门专项集训.docx专项集训8力学实验题-备战2022年中考物理热门专项集训.docx
  • 专项讲解虚拟语气.docx专项讲解虚拟语气.docx
  • 专项训练(四)有关气体制取的题型(解析版).docx专项训练(四)有关气体制取的题型(解析版).docx
  • 专项训练(五)绿色植物的三大作用(原卷版).docx专项训练(五)绿色植物的三大作用(原卷版).docx
  • 专项训练(二)有关化学式的计算题型(原卷版).docx专项训练(二)有关化学式的计算题型(原卷版).docx
  • 专项训练(三)有关化学方程式的计算题型(原卷版).docx专项训练(三)有关化学方程式的计算题型(原卷版).docx
  • 专项训练(一) 电磁继电器 电磁铁(解析版).docx专项训练(一) 电磁继电器 电磁铁(解析版).docx
  • 专项训练(一) 电磁继电器 电磁铁(原卷版).docx专项训练(一) 电磁继电器 电磁铁(原卷版).docx
  • 专项训练教师版.docx专项训练教师版.docx
  • 专项训练学生版.docx专项训练学生版.docx
  • 专项训练四 立体几何(考点2 利用空间向量求空间角)(原卷版).docx专项训练四 立体几何(考点2 利用空间向量求空间角)(原卷版).docx
  • 专项训练五 解析几何(考点3 解析几何中的定点、定值问题)(原卷版).docx专项训练五 解析几何(考点3 解析几何中的定点、定值问题)(原卷版).docx
  • 专项训练五 解析几何(考点1 解析几何中的轨迹方程的求法)(解析版).docx专项训练五 解析几何(考点1 解析几何中的轨迹方程的求法)(解析版).docx
  • 专项训练五 解析几何(考点1 解析几何中的轨迹方程的求法)(原卷版).docx专项训练五 解析几何(考点1 解析几何中的轨迹方程的求法)(原卷版).docx
  • 专项训练三 概率与统计(考点4 统计与概率的综合应用)(解析版).docx专项训练三 概率与统计(考点4 统计与概率的综合应用)(解析版).docx
  • 专项训练三 概率与统计(考点4 统计与概率的综合应用)(原卷版).docx专项训练三 概率与统计(考点4 统计与概率的综合应用)(原卷版).docx
  • 专项训练4 化学用语.docx专项训练4 化学用语.docx
  • 专项训练3酸 碱 盐综合训练.docx专项训练3酸 碱 盐综合训练.docx
  • 专项训练3 化合价与化学式.docx专项训练3 化合价与化学式.docx
  • 专项训练2金属活动性顺序及应用.docx专项训练2金属活动性顺序及应用.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1