分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit4 单元测试卷(含答案解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:807798
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:12
  • 大小:26.41KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 【新教材】人教版2019高一英语必修第一册Unit4 单元测试卷含答案解析 人教版 2019 英语 必修 一册 Unit4 单元测试 答案 解析
    资源描述:

    1、【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit4 单元测试卷学校:_姓名:_班级:_考号:_一、阅读理解 In late March, storms and rapid temperature shifts in several Midwestern states led to unexpected flooding. For Nebraska, it was the worst disaster in the states history: 76 of 93 counties have had to apply for aid, with damage approximately $

    2、1.3 billion. Many families are receiving assistance for repairs to homes, farms, and infrastructure (基础设施). Although it has been a destructive time for Midwestern farm counties, many volunteers have joined in despite the dangers. For volunteer Lynn Caniglia, the feeling that comes from helping famil

    3、ies is all the payment she needs. Another girl called Jeanie Goodhile talked about her efforts. She raised disabled animals on her farm in Valley, Nebraska. The floods ruined her land and nearly killed all she owned. When the water came, I had 20 minutes to save all of my animals, Goodhile said. Whe

    4、n I attempted to get some animals out of their pens(畜栏), they wouldnt come out. Across the Midwest, three people and more than 2.3 million animals died in the flooding. Goodhile is grateful for the first volunteers who risked their lives to save others. Volunteers from as far away as Ohio and North

    5、Carolina rescued people trapped and are now providing supplies to those in need and helping to rebuild. I assess homes to see if theyre safe to live in after all of the damage, said volunteer Steve Metcalph. Several steps need to be taken to ensure that a house is safe and habitable after flooding.

    6、Cleaning out a home and making repairs after flood damage can be a tough, complex process. Roads, bridges, and highways were also damaged. Most of the highways and roads have reopened, but nearly one million homes are still awaiting clean-ups.1.Which of the following best describes Nebraskas situati

    7、on in late March?A. Terrible.B. Changeable.C. Pleasant.D. Effective.2.What happened to Jeanie Goodhiles farm?A.Her efforts to save some animals were in vain.B.The flood didnt kill any animal on the farm.C.There was no volunteer to help save the farm.D.She had no time to save the animals on the farm.

    8、3.What can be a suitable title for the text?A.Survivors in the floodB.A joint effort to save animalsC.The governments great contributionsD.Volunteers helping victims through flood The scientific study of earthquakes is comparatively new. Until the 18th century, few factual descriptions of earthquake

    9、s were recorded, and the natural causes of earthquakes were not well understood. The earliest earthquake for which we have descriptive information occurred in China in 1177 BC. The Chinese earthquake catalog (目录) describes several dozen large earthquakes in China during the next few thousand years.

    10、Earthquakes in Europe were mentioned as early as 580 BC, but the earliest for which we have some descriptive information occurred in the mid-16th century. The earliest known earthquakes in the Americas were in Mexico in the late 14th century and in Peru in 1471, but descriptions of the effects were

    11、not well recorded. By the 17th century, descriptions of the effects of earthquakes were being published around the world. The most widely felt earthquakes in the recorded history of North America were a series that occurred in 1811-1812 near New Madrid, Missouri. A great earthquake, whose magnitude

    12、is reported to have been about 8, occurred on the morning of December 16, 1811. Another great earthquake occurred on January 23, 1812, and a third, the strongest yet, on February 7, 1812. Aftershocks (余震) were nearly continuous between these great earthquakes and continued for months afterwards. The

    13、se earthquakes were felt by people as far away as Boston and Denver. Because the population in these regions was small, the destruction of human life and property was slight. The San Francisco earthquake of 1906 was one of the most destructive in the recorded history of North Americathe earthquake a

    14、nd the fire that followed killed nearly 700 people and left the city in ruins.1. When did published descriptions of the effects of earthquakes become popular in the world?A. In the 1300s.B. In the 1400s.C. In the 1500s. D. In the 1600s.2. What do we know about the earthquakes in 1811-1812 in North A

    15、merica?A. They killed a large number of people.B. They occurred in San Francisco.C. They could be felt very far away.D. They almost destroyed entire cities.3. What can we infer from the passage?A. Few earthquakes were scientifically studied before the 18th century.B. Earthquakes can be avoided with

    16、the development of technology.C. Most of the early earthquakes caused little damage.D. People havent found the causes of earthquakes so far.4. Whats the best title for this passage?A. The scientific study of earthquakesB. Earthquakes in historyC. The effects of earthquakes on humansD. Why earthquake

    17、s occurA food delivery man defeated a master from Peking University and won CCTVs Chinese Poetry Conference on April 4,2018. Lei Haiwei kept calm during the final of the third season of CCTVs Chinese Poetry Conference on Wednesday night, becoming the champion after defeating Peng Min, a master of li

    18、terature from Chinas top university.Lei, from Shaoyang in Hunan, is now working as a food delivery man in Hangzhou of Zhejiang. His interest in poetry was inspired by his father, who would write poems down, stick them on the wall of the kitchen and teach him to read them from a young age.Lei missed

    19、the opportunity of going to university due to frequent school transfers when he was growing up. But that didnt diminish his passion for poetry. Since he was too poor to buy books, Lei would memorize poems in bookstores and write them out when he returned home. He used this unique method to accumulat

    20、e more than 1,000 poems.Though Lei came to Hangzhou in 2008 and works as a fast food courier, his love for poems hasnt faded. On his busiest work days, the courier has to deliver more than 50 orders a day. Even so, he seized any available moment to recite poems. For example, I am used to reciting po

    21、ems when I wait for food at restaurants and traffic lights on my way to deliver food. Reciting poems not only enriches my knowledge, but also makes my job less boring, the courier said.In November, 2017, Lei went to Beijing and began recording the TV show after standing out from more than 70,000 peo

    22、ple who signed up for the competition. After winning, Lei returned to Hangzhou and continues his delivery work and the memorizing of poems.Leis outstanding performance during the final, and his inspirational story, have amazed Chinese audiences.His love of learning is so pure, it moved me to tears,o

    23、ne netizen said It always amazes me how some people simply hunger for knowledge, another shared.1.Why did Lei Haiwei have no chance to go to college?A.His family was very poor.He was fascinated with poems.C.He was too busy to study.He often changed schools.2.The underlined word diminish in the third

    24、 paragraph can be replaced by _ .A.inspireB.increaseC.reduce.encourage3.What does Paragraph 4 mainly tells us?A.Leis work is delivering food for others.B.Leis daily life is highly stressful at present.C.Lei uses any available time to recite poems.D.Reciting poems improves his knowledge.4.How did peo

    25、ple find Leis story?A.Interesting.B.Inspiring.C.Fascinating.D.Shocking. When an earthquake hit a small town, many houses fell down. After the earthquake, all the newspapers reported many stories about some of the families who were in trouble. One Sunday, when I was reading a newspaper, a special pic

    26、ture touched me. It gave the clothing sizes of each family member. I thought that this would be a good chance to teach my children to help those who were less lucky than themselves. I said to my seven-year-old twins, Brad and Brett, and three-year-old Meghan, We have so much, and these poor people n

    27、ow have nothing. Well share what we have with them. I filled a box with foods and clothes. While I was doing this, I encouraged the boys to choose their toys and donate some of their less favourite things. Meghan watched quietly as the boys took out their old toys and games and put them together. Th

    28、en she walked away. A few minutes later, she came back with Lucy, her much-loved doll. She put the doll on top of the other toys. Oh, dear, I said. You dont have to give Lucy. You love her so much. Meghan said, Lucy makes me happy, Mummy. Maybe shell make another little girl happy, too. I looked at

    29、Meghan for a long moment. She taught me a lesson. Its easy to give something that we dont want any more, but hard to give what we cherish(珍爱), isnt it?1.The writer has _ children.A. oneB. twoC. threeD. four2.The underlined word donate in Paragraph 3 probably means _.A. 捐赠B. 丢掉C. 展出D. 放好3.Whats the b

    30、est title for this passage?A. A Family StoryB. The Spirit of GivingC. The Way of Helping OthersD. A Sad Experience二、七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Maybe you are an average student. This is not necessarily so, however. Anyone can become a better student if he or she wants to. Heres how.P

    31、lan your time carefully. When planning your work, you should make a list of things that you have to do. After making this list, you should make a schedule of your time. First your time for eating, sleeping, dressing, etc. Then decide a good, regular time for studying. A weekly schedule may not solve

    32、 all your problems, but it will force you to realize what is happening to your time. Find a good place to study. Look around the house for a good study area. Keep this space,which may be a desk or simply a corner of your room, free of everything but study materials. No games, radios, or televisions.

    33、 When you sit down to study, concentrate on the subject.Make good use of your time in class. Listening carefully in class means less work later. Taking notes will help you remember what the teacher says.Study regularly. When you get home from school, go over your notes, review the important points t

    34、hat your teacher is going to discuss the next day and read that material. If you do these things regularly, the material will become more meaningful, and youll remember it longer.Develop a good attitude towards tests. The purpose of a test is to show what you have learned about a subject. They help

    35、you remember your new knowledge. The world wont end if you dont pass a test, so dont be over worried. You will probably discover them after you have tried these.A.There are other methods that might help you with your studying.B.Dont forget to arrange enough time for entertainment.C.Make full use of

    36、class time to listen to everything the teacher says.D.No one can become a top student unless he or she works hard.E.You probably think you will never be a top student.F.Make full use of class time to take notes of what the teacher says in class.G.This will help you understand the next class.三、完形填空(1

    37、5空) Last year, I told my family that I didnt want or need anything for my birthday. Instead, I 1 them to think of a way to share a2 in their world for me. My husband and my daughter did something different, but3 . The week of my birthday my husband went to a local cafe and told a waitress that he wa

    38、nted to4 pay for the breakfast of a family. The waitress was5 and said it was her last day working there and this had never6 . When the family finished eating, the waitress told them their7 had been paid. The mom started crying and the dad stood up, trying to8 who might have done it, but my husband

    39、was outside9 the whole thing. He told me he had such a wonderful 10 in his heart and he would like to 11 it a few more times. My daughter was on a tight budget so she 12 the week smiling more at people, and letting someone go before her at the market. She just took the time during my birthday week t

    40、o slow down and be 13 and kind to a stranger and her co-workers. When we finally all got together for Mothers Day and my birthday, everyone was in tears as each person 14 what they had done. As you can see, it was the 15 birthday ever!1.A.wantedB.encouragedC.orderedD.permitted2.A.storyB.feelingC.kin

    41、dnessD.responsibility3.A.crazyB.wonderfulC.interestingD.silly4.A.partlyB.normallyC.quicklyD.secretly5.A.frightenedB.satisfiedC.surprisedD.disappointed6.A.failedB.matteredC.existedD.happened7.A.coffeeB.billC.moneyD.lunch8.A.find outB.lookC.think ofD.remember9.A.watchingB.listeningC.askingD.telling10.

    42、A.feelingB.dayC.experienceD.idea11.A.sayB.discussC.doD.cost12.A.wastedB.foundC.tookD.spent13.A.healthyB.simplyC.honestD.friendly14.A.sharedB.practicedC.recordedD.watched15.A.biggestB.longestC.bestD.quietest四、语法填空Environment-friendly ideas have been created to supply people with helpful 1 (tip) on ho

    43、w they can help the environment 2 well as save money. I honestly believe that everyone wants to help the environment, even if they do or do not believe in global warming.With power bills, water bills and all other expenses3 (continue)to rise, its very hard for the average worker. No matter what your

    44、 4 (finance) position is , there is always something everyone can do 5 (help) save our environment. We are not the only ones that live on this 6 (amaze) planet. We also share it 7 a wide range of strange and wonderful animals. It would be a great tragedy if they 8 (be) not around for our future gene

    45、rations to enjoy. Every little bit helps, so please do all 9 you can to protect our environment and the environment of these surprising animals. I hope these environment-friendly ideas can help everyone to do 10 (they) bit for the environment and to make this world a better place.四、书面表达假定你是你校英语杂志特约小

    46、记者,上周你校开展了“爱心包裹”(Loving Parcels)捐赠活动,给洪涝灾区的学生捐赠物品。请根据以下内容写一篇新闻报道。活动内容: 1.全校师生捐赠物品; 2.填写爱心祝福卡片; 3.将包裹寄给灾区学生。注意: 1.词数80左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。_阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。I remember the first time I met Roy. He was telling a joke. When he reached the final line, everyone burst out laughing. “ A popul

    47、ar boy,” I thought to myself. My name is Daniel. I was the new boy in the class. There were 33 students in my new class,and most people werent very interested in a shy new boy. Roy was kind to me. He often invited me to join his particular group, and we became good friends. We trusted each other and

    48、 we could talk about personal matters.Five years later, Roy and I were still in the same class. But just under a year ago, Roys father was knocked over by a car. He died a few days later. The family had difficulty with finance, Roy changed completely. He started losing friends, including me.About th

    49、ree months ago,a group of us were playing football together after school. Having left something in the classroom, I went inside to get it, and found Roy going through the pockets of peoples coats. In his hand he had a wallet and I knew it wasnt his! Roy went bright red. “ Ill put it back right now,

    50、he said, and he did so. I turned round and walked out without saying a word. I really hoped that Roy would explain why He had been stealing, but instead he started avoiding me.Last week our school had a big fair in order to raise money for a charity and we made about 500. But to our surprise, the ne

    51、xt morning, we were told that the money had been stolen. This morning I decided to ask Roy about the theft so I went to see him. Roy was out. I put his jacket on and put my hands in the pockets. I could feel a lot of paper notes and I pulled them out. It looked as if there was about 500 there.I was

    52、so surprised that I just stood there, holding the notes in my hand. At that moment, Roy walked in.注意:1. 所续写短文的词数应为150个左右;2. 至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;3. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4. 续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1Seeing me stand there with the money in my hand, Roy felt panicked (恐慌的) ._Paragraph 2We went t

    53、o the head teacher Mrs Smith, together._参考答案阅读一答案:1-3 AAD解析:1.细节理解题.根据文章第一段可知,三月下旬内布拉斯加州遭遇了洪水灾害,当时的情况是十分糟糕和悲惨的, terrible意为糟糕的. 故选A.2.细节理解题.根据第三段中 When I attempted to get some animals out of their pens (畜栏), they wouldnt come out. 可知,她想从畜栏里救出一些动物,可是它们不愿出来,由此可知,她的努力白费了.故选A.3.主旨大意题.通读全文可知,本文主要讲在洪水来临时志愿

    54、者帮助那些受难者(包括人和动物)渡过难关,D项作为标题最合适.阅读二答案:1-4 DCAB解析:1. D 根据第二段最后一句 By the 17th century, descriptions of the effects of earthquakes were being published around the world. 可知, 答案为D。2. C 根据第三段中的 These earthquakes were felt by people as far away as Boston and Denver. 可知,答案为 C。3. A 根据第一段中的Until the 18th cent

    55、ury, few factual descriptions of earthquakes were recorded. 可推断,答案为 A。4. B通读全文可知,本文简要介绍了历史上有记载的几次大地震, 故答案为B。阅读三答案:1.D; 2.C; 3.C; 4.B解析:1.细节理解题;根据第三段第一句Lei missed the opportunity of going to university due to frequent school transfers when he was growing up.可知,由于经常换学校,雷海为失去了上大学的机会。2.词义猜测题:第三段开头提到失去了上

    56、大学的机会,再结合转折词but猜测,该词的意思是减少,所以选C项3.主旨大意题:第四段主要介绍了雷海为工作繁忙,即使如此, 他还是抓紧时间背诵诗歌:例如,他习惯在餐馆等着取餐或在送餐路上等信号灯时背诵诗歌。由此可知,本段主要介绍了他利用任何可利用的时间背诵诗歌.4.细节理解题:根据第六段Leis outstanding performance during the final,and his inspirational story,have amazed Chinese audiences. 可知,B项正确。阅读四答案:1-3 CAB解析:1.细节理解题。根据第二段第四句I said to m

    57、y seven-year-old twins, Brad and Brett, and three-year-old Meghan.可知,作者有三个孩子,故选C。2.词义猜测题。根据孩子们找玩具及第三段末的Lucy makes me happy, Mummy. Maybe shell make another little girl happy, too.可知选A。3.标题归纳题。作者看了报纸,得知地震之后许多家庭陷入了困境,她想借此机会让孩子们学会关爱他人,结果女儿给自己上了一课:把我们不再需要的东西捐出去很容易,而把自己珍爱的东西捐出去却很难。故选B。 七选五答案:1.E 2. B 3.

    58、C 4. G 5. A解析:1. E上文提到“你也许是一个中等生”,下文提到“但是只要愿意 去做,任何人都能变优秀”。E项“也许你认为你永远都成不了 尖子生”可承接上下文。2. B分析语境可知第二段主要讲仔细规划时间,根据前文“First your time for eating, sleeping, dressing, etc. Then decide a good, regular time for studying.”可知,B项“不要忘记留出放松休息的 时间”符合段落大意。3. C第四段主要讲上课时认真听老师讲的内容。根据前后文Make good use of your time in

    59、class. 和Listening carefully in class means less work later. 可知,C项“充分利用上课时间认真听教师讲的内 容”符合语境。4. G第五段主要讲有规律地复习。根据前文“When you get home from school, go over your notes, review the important points that your teacher is going to discuss the next day and read that material. 可知,G项“这将会帮助你理解下节课的内容”符合段落大意。5. A通读

    60、全文可知,文章主要就怎样变成更优秀的学生给出了几 点建议。 根据后文 “You will probably discover them after you have tried these.”可知,A项“还有很多其他帮助学习的方法”符合 语境。完形填空答案:1-5.ACBDC; 6-10.DBAAA; 11-15.CDDAC解析:1.根据上文的I told my family that I didnt want or need anything for my birthday可知此处用wanted,属于原词复现。2.根据下文内容可知,作者的丈夫和女儿都做了好事,故此处用kindness,且下文

    61、的be 13 and kind to a stranger and her co-workers也有暗示。3.丈夫和女儿做了不同的事,但都是很棒的善举,此处用wonderful符合语境。4.我生日的那周,丈夫去了当地一家咖啡馆,并告诉服务员他想秘密地为一个家庭付早餐钱。根据下文的trying to 8 who might have done it可知这家人不知道是谁付了早餐,故用secretly。5.结合常识可知,听到要为陌生家庭付早餐的想法,大部分人会感到惊讶,故选C。6.结合上下文可知,此处是指帮别人付钱的事在这个咖啡馆是第一次发生,以前从来没有发生(happened)过。7.结合上文pa

    62、y for the breakfast of a family可知,此处考查短语pay the bill(付款/买单)。8.那位父亲站起来试图找出(find out)是谁做了这件事,而我的丈夫站在外面观察着整件事。9.结合上下文可知,此处是指作者的丈夫付款之后到店外观察(watching)事情的发展,故选A项。10.结合上下文可知,此处是指作者的丈夫因为帮助了别人心里有一种很棒的感觉(feeling)。11.此处是指作者的丈夫以后还想做(do)这种帮助别人的事情。12.我女儿的手头很紧,所以她花这周的时间多向别人微笑,在超市里时让别人先走。spend. in doing sth.表示“花来做某

    63、事”。13.她在我生日那周减缓速度,而且友好善良地对待陌生人和她的同事。根据kind可知此处用friendly符合语境。14.由语境可知,此处是指在作者生日的那天,他们一家把这周自己所做的好事分享(shared)给大家。15.结合上句内容可知,作者的丈夫和女儿都做了自己力所能及的好事,作为作者的生日礼物,故推测作者很开心,认为这是最好的(best)生日,故选C项。 语法填空答案:Tips;as; continuing;financial;to help;amazing;with;were;that;their;作文答案:Loving Parcels In order to help the s

    64、tudents in the flood area, our school held a Loving Parcels donation activity last week. All of the teachers and students took an active part in the activity. They donated their clothes, books, and schoolbags and all of them were badly needed. In addition, they also wrote down the best wishes to tho

    65、se students on cards, which would be collected and delivered to the schools that were affected by the flood. Not only did the activity help us express our care for the students and send our sincere wishes to them but it also taught us that we should value what we have.解析: 作文续写答案: Paragraph 1Seeing m

    66、e stand there with the money in my hand, Roy felt panicked. I became very angry, asking him if it was the money that we raised last week. He went bright red, admitting that he had stolen it in a low voice. I slowly calmed down and hugged him, telling him that I would be willing to help him overcome

    67、his difficulty. He wept and then we had a sincere talk face to face. At last we agreed to return the money.Paragraph 2We went to the head teacher Mrs Smith, together. In the teachers office, Roy returned the money to Mrs Smith, and guaranteed not to do such things again. Though Mrs Smith was so surprised that she couldnt believe her eyes, she praised him for his courage and correction and told him if he had difficulty with finance she would be ready to help him. Roy was moved to tears. After that, we became good friends again. We trusted each other and shared sorrow and happiness together.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【新教材】人教版(2019)高一英语必修第一册Unit4 单元测试卷(含答案解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-807798.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学二年级下册数学期末测试卷a4版.docx人教版小学二年级下册数学期末测试卷a4版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(预热题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(预热题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(重点班).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(重点班).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(达标题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(达标题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点精练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点精练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(网校专用).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(网校专用).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精选题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精选题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精品).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精品).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精华版).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精华版).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(满分必刷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(满分必刷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(必刷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(必刷).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1