分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 24

类型四川省绵阳市南山中学实验学校2023届高三英语冲刺试题(三)(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:949134
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:24
  • 大小:46.92KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省 绵阳市 南山 中学 实验学校 2023 届高三 英语 冲刺 试题 Word 解析
    资源描述:

    1、南山实验 高考英语【使用时间2023年5月16日】绵阳南山中学实验学校2023届高考冲刺考试(三)英 语本试卷分第I卷(选择题)和第II卷(非选择题)两部分。满分150分,考试时间120分钟。注意事项:1.答题前考生务必将本人姓名、准考证号和座位号填写在答题卡相应位置;2.答选择题时,必须使用2B铅笔将答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其它答案标号;3.所有题目必须在答题卡上作答,在试卷上答题无效。第I卷第一部分 听力(共两节,满分 30 分)做题时,先将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。 第一节(共5小题;每小题1.

    2、5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt? A. 19.15. B. 9.18. C. 9.15.答案是C。1. What sport does the man like best?A. jogging. B. Basketball. C. Swimming.2. When is Dr. Brown available today?A. 10:00 am -10:45 am. B.

    3、 10:30 am-11:00am. C. 2:00 pm-3:00 pm.3. What did the man make this morning?A. Some sandwiches. B. A short video. C. Some bread.4. Who moved to a new dormitory?A. Anna. B. The woman. C. The man.5. What does the man suggest the woman do with the dress?A. Throw it away. B. Return it to the store.C. As

    4、k a tailor to change it.第二节(共15小题:每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或对白,每段对话或读白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟。听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Why does Karen refuse the mans invitation? A. She has already watched it.B. She doesnt like the actress.C. She has

    5、 something else to do. 7. Who will surely perform in the concert?A. Some popular bands. B. Members from a school. C. Some folk singers.听第7段材料,回答第8、9题 8. How long did Henry and his parents stay in Beijing?A. For two days. B. For three days. C. For four days.9. What was Henrys biggest gain when travel

    6、ing in Xian?A. Acting in some local shows.B. Experiencing ancient Chinese culture.C. Improving the relationship with his parents.听第8段材料,回答第10至12题。10. How does the man feel about Emilys work performance?A. Pleased. B. Puzzled. C. Unsatisfied.11. Why does Emily want to quit? A. To find an easy job. B.

    7、 To take some courses. C. To get better pay.12. What is the probable relationship between the speakers?A. Boss and employee. B. Waitress and customer. C. Schoolmates.听第9段材料,回答第13至16题。 13. What are the speakers doing?A. Looking at a photo. B. Waiting for their cousin. C. Reading a story.14. When did

    8、Kole stop the car? A. After he noticed a struggling boy.B. When he saw a floating jacket.C. When he heard someone shouting.15. How did Kole manage to save the boy?A. He called for help.B. He jumped into the water.C. He took advantage of a rope.16. What is probably Kole?A. A swimming coach. B. A taxi

    9、 driver. C. A doctor.听第10段材料,回答第17至20题。17. What is Claire going to tell us?A. Her life experience. B. Her learning methods. C. Her working skills.18. How old was Claire when she moved to her uncles farm?A. 6. B. 8. C. 18.19. How did Claire continue her study?A. She learned from her uncle.B. She stud

    10、ied at a local school.C. She taught herself in the evenings.20. For whom did Claire buy a dream house?A. Her uncle. B. Her father. C. Her mother.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节 (共15题:每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。ABest Gifts for Every Type of MomMothers Day is drawing near. Do y

    11、ou want to reward Mom with special gifts? We have done the work for you by selecting best gift ideas for every type of mom. Just click “Add to cart (购物车)” to shower Mom with love.Dainty Earrings Best for the Jewelry LoverMade from silver, the earrings are lightweight and perfect for everyday wear. T

    12、heyre also ideal for anyone with sensitive ears. Among the 8,000 plus five-star viewers, April Farmer wrote, “Just about every material irritates (刺激) my ears, but I have had these in for three months now, and no irritation. Besides, I cant even tell they are in!”KS Lunch Bag Best for the Working Mo

    13、mThis bag will put a smile on moms face during lunch hour. With about 5000 five-star reviews, the fashionable and functional KS bag will keep food and soups fresh. Plus, the soft and lightweight design makes it easy to bring anywhere.Breville Express Best for the Coffee LoverIf Mom is a true coffee

    14、lover, shes dreamed of owning a high-end coffee machine. Now you can make that dream a reality. The Breville Express, which has more than 14,000 five-star reviews, comes in either black or stainless steel surfaces and offers the same dose-controlled grinding (研磨) thats normally reserved for fancy co

    15、ffee shops.Beckham Pillows Best for the One Who Needs a Good Nights SleepShe deserves a peaceful nights rest after all the hard work she does every day, and shell get just that with these Beckham pillows. Its a best seller with more than 126,000 five-star reviews, so its pretty much a hit.1. Why are

    16、 Dainty Earrings worth buying in April Farmers view?A. They are light and skin-friendly.B. They are simple but unique.C. They are stylish and valuable.D. They are strong and fancy.2. Which of the following has the fewest five-star reviews?A. Dainty Earrings.B. Breville Express.C. KS Lunch Bag.D. Bec

    17、kham Pillows.3. Who is the passage intended for?A. Agencies selling products to moms.B. People seeking gifts for their moms.C. Moms planning to reward themselves.D. Salesmen studying moms preferences.【答案】1. A 2. C 3. B【解析】【导语】这是一篇应用文。文章介绍了四种适合在母亲节送给妈妈的礼物。【1题详解】细节理解题。根据“Dainty Earrings”中的“Just about

    18、every material irritates (刺激) my ears, but I have had these in for three months now, and no irritation. Besides, I cant even tell they are in!(几乎任何材料都会刺激我的耳朵,但是我带这种耳环已经三个月了,没有刺激。此外,我甚至感受不到它们的存在)”可知,这种耳环亲肤而且轻便。选项A符合题意,故选A。【2题详解】细节理解题。根据“Dainty Earrings”中的“Among the 8,000 plus five-star viewers(在8000多

    19、名五星评价的观众中)”;“KS Lunch Bag”中的“With about 5000 five-star reviews(拥有大约5000个五星评价)”;“Breville Express”中的“more than 14,000 five-star reviews(14000多个五星评价)”;“Beckham Pillows”中的“more than 126,000 five-star reviews(126000多个五星评价)”,可知KS Lunch Bag的五星评价最少。选项 C 符合题意,故选 C。【3题详解】推理判断题。根据第一段中“Mothers Day is drawing n

    20、ear. Do you want to reward Mom with special gifts?(母亲节快到了。你想用特别的礼物回报妈妈吗?)”可知,这篇文章是写给要在母亲节给妈妈送礼物的孩子的。选项 B 符合题意,故选 B。BWhen I was little, my dad would let me sit beside him while he painted. He would tell me how the cow by itself is just a cow, and the grassland by itself is just grass and flowers, and

    21、 the sunlight going through the trees is just a beam of light, but put them all together and youve got magic.I understood what he was saying, but Ive never felt what he was saying until one day when I was up in the sycamore tree(梧桐树) to rescue a kite stuck in the branches. It was a long way up, but

    22、I thought Id give it a try. I started climbing. Then I looked down. And suddenly I got dizzy and weak. But the kite was still beyond my reach. I caught my breath and forced myself to concentrate on the kite as I climbed up.When I had the kite free, I needed a minute to rest. Thats when the fear bega

    23、n to disappear, and in its place came the most amazing feeling that I was flying, sailing among the clouds.Then I began to notice how wonderful the light wind smelled. I couldnt stop breathing it in, filling my lungs with the sweetest smell Id ever known.I never got over the view. I kept thinking of

    24、 what it felt like to be up so high in that tree. I wanted to see it, to feel it, again. And again!It wasnt long before I wasnt afraid of being up so high and found the same spot. I could sit there for hours, just looking out at the world. Sunsets were amazing: Some days theyd be purple and pink; so

    25、me days theyd be bright orange, setting fire to clouds across the horizon.The view from my sycamore was more than clouds and wind and colors combined. Eventually, my fathers belief moved from my head to my heart. I started marveling(惊奇) at how that was possible. How could I be so full of peace and f

    26、ull of wonder?It was magic.4. Why did the author climb up the sycamore tree?A. To play in the tree.B. To practice climbing skills.C. To prove her courage.D. To get a trapped kite.5. Which of the following best describes the authors climbing experience?A. Unusual but painful.B. Competitive and imagin

    27、ative.C. Adventurous but rewarding.D. Well-planned and interesting.6. What message does the author want to convey in the text?A. Practice makes perfect.B. All roads lead to Rome.C. Positive action leads to happiness.D. The whole is greater than the sum of its parts.7. What can be the best title for

    28、the text?A. The Last MemoryB. Up in the Sycamore TreeC. Fathers Best SuggestionD. Clouds Across the Horizon【答案】4. D 5. C 6. D 7. B【解析】【导语】本文是一篇夹叙夹议文,主要讲述了作者通过爬梧桐树取回风筝看到神奇的景色,从而真切感受到了父亲的观念:整体大于局部之和。【4题详解】细节理解题。根据第二段中的“I understood what he was saying, but Ive never felt what he was saying until one da

    29、y when I was up in the sycamore tree(梧桐树) to rescue a kite stuck in the branches.”(我明白他在说什么,但我从来没有感觉到他在说什么,直到有一天,我爬到梧桐树上,去救一只卡在树枝上的风筝。)可知作者爬梧桐树是为了取回被困的风筝。选项 D 符合题意,故选D。【5题详解】推理判断题。根据第三段中的“And suddenly I got dizzy and weak.”(突然间,我感到头晕和虚弱。) ;“I caught my breath and forced myself to concentrate on the

    30、kite as I climbed up.”(我屏住呼吸,强迫自己集中精力在风筝上。)可知爬梧桐树取回风筝是很危险的。根据第四段中的“Thats when the fear began to disappear, and in its place came the most amazing feeling that I was flying, sailing among the clouds.”(就在那时,恐惧开始消失,取而代之的是一种最奇妙的感觉,那就是我在飞翔,在云中航行。)和第五段“Then I began to notice how wonderful the light wind s

    31、melled. I couldnt stop breathing it in, filling my lungs with the sweetest smell Id ever known.”(然后我开始注意到微风的味道是多么美妙。我无法停止呼吸,我的肺里充满了我所知道的最甜蜜的气味。)可知这次经历是相当有收获,作者由刚开始的害怕,变得自在起来。选项 C 符合题意,故选C。【6题详解】推理判断题。根据第一段中的“He would tell me how the cow by itself is just a cow, and the grassland by itself is just gr

    32、ass and flowers, and the sunlight going through the trees is just a beam of light, but put them all together and youve got magic.”(他会告诉我,牛本身就是牛,草地本身就是草和花,穿过树木的阳光只是一束光,但把它们放在一起,你就有了魔力。)和最后一段“Eventually, my fathers notion(观念) moved from my head to my heart.”(最终,父亲的想法从我的脑海中进入了我的内心。)可知作者通过描述自己的经历主要是想表达如

    33、果只是单独的某一个元素,只能体现它自己单独的特点,但如果将其看做成为一个整体,那么整体将大于局部之和。选项 D 符合题意,故选D。【7题详解】主旨大意题。第一段提到作者父亲给他讲述的道理“He would tell me how the cow by itself is just a cow, and the grassland by itself is just grass and flowers, and the sunlight going through the trees is just a beam of light, but put them all together and y

    34、ouve got magic.”(他会告诉我,牛本身就是牛,草地本身就是草和花,穿过树木的阳光只是一束光,但把它们放在一起,你就有了魔力。)如果只是单独的某一个元素,只能体现它自己单独的特点,但如果将其看做成为一个整体,那么整体将大于局部之和。后文中提到了作者通过爬梧桐树取回风筝看到神奇的景色,从而真切感受到了父亲的观念,即整体大于局部之和。B项Up in the Sycamore Tree(梧桐树上)以“梧桐树”为意向,讲述作者在梧桐树上看到各种场景后得到的感悟。该项符合文意,故选B。CFor centuries, artists usually give people an impress

    35、ion: they are the “Starving Artists”, struggling to make ends meet. Henri Murger proved that. He was born the son of a doorman in France. Living in Paris, he was surrounded by creative geniuses (天才) and dreamed of joining them, but he grew upset with his failure to earn money.In 1847, Murger publish

    36、ed a book. Its a collection of stories about poverty, which launched the concept of the “Starving Artists” into the publics understanding as the model for a creative life. To this day, it continues to exist as the model for what we imagine when we think of the word “artist”.Today, what we forget is

    37、that the story of the “Starving Artist” is, in fact, just an imaginary story. Due to the power of the concept in Murgers book, many of us just want to become lawyers instead of writers, bankers instead of poets, and doctors instead of painters. Nobody wants to struggle financially for a lifetime. In

    38、 the early Renaissance (文艺复兴), artists did not have reputations for being diligent workers. They were considered manual laborers, receiving small amounts of money for their work. Michelangelo Buonarroti, however, changed all that. He was not only a master sculptor but also the most affluent artist o

    39、f his time. He established (确立) the idea that an artist could become financially successful.Michelangelo did not need to starve for his creations, and neither do you. When we hear the tales and warnings about what it means to be an artist, we must understand an important truth you dont have to starv

    40、e and you might as well make a living from your creative talents.8. What is a popular impression of artists?A. They are diligent workers.B. They tend to struggle financially.C. They are creative geniuses.D. They arent ambitious enough.9 What can we learn about Murgers story collection?A. It was base

    41、d on facts.B. It was thought highly of by artists.C. It enabled Murger to make a fortune.D. It influenced peoples understanding of artists.10. What does the underlined word “affluent” in Paragraph 4 probably mean?A. Wealthy.B. Controversial.C. Starving.D. Humorous.11. What are readers encouraged to

    42、do in the last paragraph?A. Read more tales.B. Tell the truth instead of lies.C. Make the best of their talents.D. Make as much money as possible.【答案】8. B 9. D 10. A 11. C【解析】【导语】本文是一篇说明文,介绍了艺术家并不一定就是贫穷的,艺术家也可以凭借自己的才能变得富有。【8题详解】推理判断题。根据第一段“For centuries, artists usually give people an impression: th

    43、ey are the Starving Artists, struggling to make ends meet.(几个世纪以来,艺术家通常给人的印象是:他们是挨饿的艺术家,努力维持生计)”中的“struggling to make ends meet.”可知,挨饿的艺术家就是努力糊口的,时常经济困难的人。选项B符合题意,故选B。【9题详解】细节理解题。根据第二段“To this day, it continues to exist as the model for what we imagine when we think of the word artist.(直到现在,当我们想到艺术家

    44、这个词语,我们仍然会想象到挨饿的艺术家这个形象)”可知,Murger的书影响了人们对艺术家的理解。选项 D 符合题意,故选 D。【10题详解】词义猜测题。根据第四段最后一句“He established (确立) the idea that an artist could become financially successful.(他确立了艺术家可以在经济上获得成功的观念)”可知,艺术家也是可以很富有的,故划线词所在句意为“他不仅是一位雕刻家,而且是他那个时代最富有的艺术家”,affluent意为“富有的”,选项 A 符合题意,故选 A。【11题详解】推理判断题。根据最后一段的主题句“you

    45、 dont have to starve and you might as well make a living from your creative talents(你不必挨饿,你不妨用你创造性的才能去谋生)”可知,作者是想鼓励人们利用好自己的才能。选项 C 符合题意,故选C。DBrain, 58, was treated in intensive care for a severe case. As soon as his condition had stabilized, he was sent home with equipment including a phone and a bl

    46、ood pressure monitor. “Every day I would input my vital signs on the app,” Brain said. “If anything went wrong or wasnt right, a nurse would call me straight away.”Brain spent six weeks on this virtual(虚拟) ward, run by his local NHS hospital in partnership with Doccla, a healthcare technology compan

    47、y. He is one of thousands of patients to have been treated in new “hospitals at home”, seen by NHS leaders as a “lifeline” for overcrowded hospitals that have run out of beds. 2,500 virtual ward beds were already in use, ensuring that people could get the care they need from their own homes. Retz, f

    48、ounder of Docile, said soon there could be “regional command centers”, where a doctor monitored data from hundreds of patients. “It works in a similar way to traditional ward rounds in a hospital, with patients submitting data once or twice a day, which is reviewed by a doctor,” he said. Noel OKelly

    49、, clinical director at Spirit Health, said, “Older people want to spend as little time in hospital as possible and avoid hospital visits, particularly as frequent visits and long periods of time spent in hospital can be damaging to the health of older patients. We have already seen very encouraging

    50、results from the use of virtual wards for older patients.”Virtual wards allow real potential to support people to recover well in the community. The model is not a silver bullet and health leaders are mindful that it should not worsen health inequalities, but it could present a vital lifeline for th

    51、e system.12. Why was Brain sent home?A. He had run out of money.B. His case was terminal and hopeless.C. He had completely recovered.D. He was ready for his further improving.13. What is NHS leaders attitude towards virtual wards?A. Positive.B. Negative.C. Indifferent.D. Doubtful.14. How is “regiona

    52、l command centers” similar to “traditional ward rounds”?A. Doctors work from home.B. Patients have to stay in hospital.C. Advanced information technology is a must.D. Patients submit data to be examined by doctors.15. Which of the following may Noel OKelly agree with?A. Virtual wards only suit older

    53、 patients.B. Old people always find fault with hospitals.C. Long hospitalization can harm aged patients.D. Old patients in hospital shouldnt be visited.【答案】12. D 13. A 14. D 15. C【解析】【导语】本文是一篇说明文,介绍了医院人满为患,NHS医院用虚拟病房来解决床位不足的问题。【12题详解】细节理解题。根据第一段“As soon as his condition had stabilized, he was sent h

    54、ome with equipment including a phone and a blood pressure monitor.”(病情一稳定,他就带着手机和血压计等设备被送回家。)和第三段“He is one of thousands of patients to have been treated in new “hospitals at home”, seen by NHS leaders as a “lifeline” for overcrowded hospitals that have run out of beds.”(他是众多在家治疗的病人之一,NHS领导认为这种治疗方式是

    55、医院床位紧张情况下的生命线。)可知医院床位紧张,Brain的病情已经稳定,回家是为了进一步康复。improve这里意为病后身体状况改善,恢复,康复。选项 D符合题意,故选D。【13题详解】推理判断题。根据第三段中“He is one of thousands of patients to have been treated in new “hospitals at home”, seen by NHS leaders as a “lifeline” for overcrowded hospitals that have run out of beds.”(他是众多在家治疗的病人之一,NHS领导

    56、认为这种治疗方式是医院床位紧张情况下的生命线。)可知NHS领导对虚拟病房持肯定态度。选项 A 符合题意,故选 A。【14题详解】细节理解题。根据第四段“It works in a similar way to traditional ward rounds in a hospital, with patients submitting data once or twice a day, which is reviewed by a doctor” (它和传统病房相似,病人一天提交一次或者两次数据供医生检查。)可知他们相似之处在于都要提交数据供医生检查。选项 D符合题意,故选D。【15题详解】推

    57、理判断题。根据第五段“Older people want to spend as little time in hospital as possible and avoid hospital visits, particularly as frequent visits and long periods of time spent in hospital can be damaging to the health of older patients. ”(老年人希望尽可能少地呆在医院,避免去医院就诊,特别是因为频繁就诊和长时间住院会损害老年患者的健康。)可知长期住院治疗对老年病患有害。选项C符

    58、合题意,故选C。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。E-Bike Safety TipsBefore you go on your next two-wheeled adventure make sure youre familiar with the ins and outs of bicycle safety. E-bike is a great way to get around, save money and protect the environment. But fun as e-bikes a

    59、re to ride, they still require practices to ensure your fun rides can be safe._16_. Keep dos and donts in mind. Wear a helmet. A full face helmet with a face shield (护罩) can give you all around protection. Ride with the flow of traffic rather than against it._17_. Dont forget to use the lights to ma

    60、ke you more visible at night, which may decrease chances of road accidents. Be sure your bike is ready to ride. That starts with checking that the tires are inflated. Make sure the brakes are working properly._18_, if the bicycle hasnt been used for a while. For an e-bike, also make sure your batter

    61、y is charged. And before and after every ride, inspect your bicycle for damage._19_. This is important for e-bike riders. With the ability to go faster comes the responsibility to know when you should slow down. Ride in the right lanes._20_, when youre riding in the street. Moreover, check the sign

    62、to see where e-bikes are allowed. Riding on sidewalks or other walkways can lead to a fine.You can check the People for Bikes website (peopleforbikes.org) for more information.A. Be aware of your speedB. Be cautious of proper helmetsC. It is vital to pay careful attention to some tipsD Take it for a

    63、djustment before you go for a rideE. Dont talk on the phone, text, or listen to musicF. There are many other great options out there tooG. Read the signals and pay attention to the lane markings【答案】16. C 17. E 18. D 19. A 20. G【解析】【导语】本文是一篇说明了,介绍了安全地骑电动自行车的一些注意事项。【16题详解】根据下文各段首句和文章标题可知,全文在讲安全骑电动自行车的

    64、一些小技巧,C选项的“It is vital to pay careful attention to some tips”(注意一些小技巧是至关重要的),与下文语义逻辑一致,故选C。【17题详解】根据本段首句“Keep dos and donts in mind.”(记住哪些要做哪些不要做。)可知下文都是关于要做和不要做的具体事情的描述,E选项的“Dont talk on the phone, text, or listen to music”(不要打电话、发短信或听音乐)这是不要做的事情,与本段语义逻辑一致,故选E。【18题详解】根据本段首句“Be sure your bike is rea

    65、dy to ride.”(确保你的自行车已作好骑行准备。)和后句“if the bicycle hasnt been used for a while. For an e-bike, also make sure your battery is charged.”(如果这辆自行车有一段时间没用的话。对于电动自行车,还要确保你的电池已充电。)可知,此处说明骑行前应该做的一些准备工作,D选项的“Take it for adjustment before you go for a ride”(骑行前带上它进行调整),与前后语义逻辑一致,故选D。【19题详解】根据后两句“With the abilit

    66、y to go faster comes the responsibility to know when you should slow down.”(具备更快的能力,也有责任知道什么时候应该放慢速度。)可知,此处说明骑行时应注速度,A选项的“Be aware of your speed”(注意你的速度),概括本段句意,与后句语义逻辑一致,故选A。【20题详解】根据前句“Ride in the right lanes.”(在正确的车道上行驶。)和后句“when youre riding in the street. Moreover, check the sign to see where e

    67、-bikes are allowed. ”(当你在街上骑行时。此外,检查标志,看看哪里允许电动自行车。)可知,此处说明骑行时要注意交通规则,G选项的“Read the signals and pay attention to the lane markings”(阅读信号并注意车道标线),与前后句语义逻辑一致,故选G。第三部分英语知识应用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。Dave King is in his second winter of snowplow

    68、ing (铲雪) peoples driveways for free.April Frazier is one person who has_21_from Kings kindness. She is a single mother. After one snowstorm last year, she was busy looking after her_22_and just knew she was not going to be able to get out there and_23_the snow. Frazier saw a post online in which Kin

    69、g_24_people to call him if they needed help with that days storm. She_25_to him and offered to pay him, but he_26_.Frazier was_27_ and has been surprised to see, every storm since, King has_28_to her house and plowed her driveway, never_29_a penny. Now he also plows her parents driveway for free. An

    70、d one time, he even plowed her parents neighbors driveways without anyone_30_him. “He is loyal and_31_,” said Frazier.King got the_32_when he overheard a neighbor complaining (抱怨) she was having difficulty with the snow in her driveway. It_33_to King that he could plow the driveways of people in nee

    71、d for free.King went online and invited anyone who needed their driveways plowed_34_to get in touch with him. People were_35_at first, as though he had some kind of dishonest plan going. But they were quick to find out he was sincere and started accepting his_36_.King hopes to_37_this kindness and g

    72、enerosity and set up a whole network of volunteers to help people in_38_.“King is making a positive_39_in the community,” Frazier said. He is an_40_hero for this town. He inspires hope in humanity.21. A. learnedB. benefitedC. resultedD. suffered22. A. kidsB. husbandC. colleaguesD. boss23. A. checkB.

    73、 enjoyC. removeD. collect24. A. persuadedB. orderedC. beggedD. invited25. A. reached outB. looked upC. held onD. gave in26. A. failedB. declinedC. triedD. ignored27. A. anxiousB. gratefulC. hopelessD. proud28. A. adaptedB. movedC. reportedD. referred29. A. expectingB. spendingC. wastingD. rejecting3

    74、0. A. stoppingB. helpingC. forcingD. asking31. A. ambitiousB. experiencedC. stubbornD. committed32. A. hopeB. ideaC. informationD. trick33. A. meantB. appealedC. occurredD. proved34. A. simplyB. rarelyC. trulyD. properly35. A. cautiousB. touchedC. confidentD. annoyed36. A. planB. offerC. aimD. condi

    75、tion37. A. copyB. postponeC. expandD. appreciate38. A. luckB. powerC. debtD. need39. A. theoryB. profitC. suggestionD. difference40. A. unheardB. impatientC. unsungD. inactive【答案】21 B 22. A 23. C 24. D 25. C 26. B 27. B 28. C 29. A 30. D 31. D 32. B 33. C 34. A 35. A 36. B 37. C 38. D 39. C 40. C【解析

    76、】【导语】这是一篇记叙文,文章主要讲述Dave King为有需要的人免费铲雪的故事。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:April Frazier就是一个从King的善良中受益的人。A. learned学习;B. benefited使受益,得益于;C. resulted结果;D. suffered遭受。根据下文“King has _8_ to her house and plowed her driveway”可知,King帮助April Frazier铲雪,故April Frazier是受益于King的善行,故选B。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:去年的一场暴风雪过后,她正忙着照顾孩

    77、子,知道她不可能出去铲雪。A. kids孩子;B. husband丈夫;C. colleagues同事;D. boss老板。根据上文“She is a single mother.”可知,Frazier是一个单身母亲,故应是忙于照顾孩子,故选A。【23题详解】考查动词词义辨析。句意同上。A. check检查;B. enjoy喜欢,享受;C. remove去除,移开;D. collect收集。根据下文“plowed her driveway”可知,Frazier请求King帮忙铲雪,所以此处指她没有时间铲雪,remove the snow铲雪,故选C。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:Fra

    78、zier在网上看到了一个帖子,King邀请人们在当天的风暴中需要帮助时给他打电话。A. persuaded说服;B. ordered命令;C. begged恳求;D. invited邀请。此处是词汇复现,根据下文“King went online and invited anyone who needed their driveways plowed _14_ to get in touch with him.”可知,King邀请需要铲雪的人与自己联系,故选D。【25题详解】考查动词短语辨析。句意:她拉住他,要付钱给他,但他拒绝了。A. reached out伸出;B. looked up查询

    79、,向上看;C. held on(电话用语)不挂断,抓住;D. gave in屈服,让步。根据“offered to pay him”可知,Frazier拉住King要给他钱,故选C。【26题详解】考查动词词义辨析。句意同上。A. failed失败;B. declined拒绝;C. tried尽力;D. ignored忽视。根据转折词but可知,King拒绝了,故选B。【27题详解】考查形容词词义辨析。句意:Frazier很感激,并且惊讶地发现,从那以后的每一场暴风雨,King都会到她家来,并在车道上铲雪,从不期望得到一分钱。A. anxious焦虑的;B. grateful感激的;C. hop

    80、eless无助的;D. proud骄傲的。根据“every storm since, King has _8_ to her house and plowed her driveway, never _9_ a penny”可知,King每次下雪都来帮助Frazier铲雪,故Frazier应是很感激,故选B。【28题详解】考查动词词义辨析。句意同上。A. adapted适应,改编;B. moved移动;C. reported报道,到达;D. referred提到。根据“plowed her driveway”可知,每次下雪,King都会到Frazier家来铲雪,故选C。【29题详解】考查动词词

    81、义辨析。句意同上。A. expecting期望;B. spending花费;C. wasting浪费;D. rejecting拒绝,排斥。上文提到King第一次铲雪时拒绝收钱,结合下文“Now he also plows her parents driveway for free.(现在他还免费为她父母的车道铲雪)”可知,King做好事从不期望得到一分钱,故选A。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:有一次,他甚至在没有人要求的情况下,把她父母邻居的车道给铲清了。A. stopping停止;B. helping帮助;C. forcing强迫;D. asking要求。结合句意可知,King甚至在

    82、没有人要求的情况下为Frazier父母的邻居铲雪,故选D。【31题详解】考查形容词词义辨析。句意:Frazier说:“他忠诚且尽心尽力。”A. ambitious有抱负的;B. experienced有经验的;C. stubborn固执的;D. committed尽心尽力的,忠诚的。此处和“loyal”并列,指King既忠诚又尽心尽力,故选D。【32题详解】考查名词词义辨析。句意:King是在无意中听到一位邻居抱怨车道上的雪有问题时想到这个主意的。A. hope希望;B. idea主意,想法;C. information信息;D. trick诡计。根据下一句“It _13_ to King t

    83、hat he could plow the driveways of people in need for free.”可知,此处是说明King如何产生免费帮助别人铲雪这个想法的,故选B。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:King突然想到,他可以免费为有需要的人在车道上铲雪。A. meant意味着;B. appealed吸引;C. occurred发生,想到;D. proved证明。根据上文“when he overheard a neighbor complaining (抱怨) she was having difficulty with the snow in her drivewa

    84、y”可知,King在无意中听到一位邻居抱怨车道上的雪,于是想到可以帮助有需要的人铲雪,It occurred to sb that某人突然想到,固定句型,故选C。【34题详解】考查副词词义辨析。句意:King在网上邀请任何需要铲平车道的人只需与他联系即可。A. simply简单地,只,只要;B. rarely很少;C. truly真正地;D. properly适当地。根据空后“to get in touch with him”可知,需要铲雪的人只需和King联系即可,故选A。【35题详解】考查形容词词义辨析。句意:一开始人们都很谨慎,好像他有什么不诚实的计划。A. cautious谨慎的;B.

    85、 touched感动的;C. confident自信的;D. annoyed恼怒的。根据“as though he had some kind of dishonest plan going”可知,人们一开始以为King有什么不良企图,所以很谨慎,故选A。【36题详解】考查名词词义辨析。句意:但他们很快就发现他是真诚的,并开始接受他的提议。A. plan计划;B. offer提议;C. aim目标;D. condition条件。根据上文“King went online and invited anyone”可知,King邀请需要帮助的人与自己联系,为人们免费铲雪,人们接受了他的提议,故选B。

    86、【37题详解】考查动词词义辨析。句意:King希望扩大这种善良和慷慨,并建立一个完整的志愿者网络来帮助有需要的人。A. copy复制;B. postpone推迟,延期;C. expand扩大;D. appreciate欣赏,感激。上文是描述King一个人的善行,结合“set up a whole network of volunteers”可知,此处指King希望扩大这种善良和慷慨,故选C。【38题详解】考查名词词义辨析。句意同上。A. luck运气;B. power力量;C. debt债务;D. need需要。根据上文“anyone who needed their driveways pl

    87、owed”可知,King帮助那些需要铲雪的人,故选D。【39题详解】考查名词词义辨析。句意:“King在社区中提出了积极的建议,”Frazier说。A. theory理论;B. profit利润;C. suggestion建议;D. difference差异。上文提到King希望扩大善行,建立志愿者网络,这是他提出的建议,故选C。【40题详解】考查形容词词义辨析。句意:他是这个小镇无名英雄。A. unheard没听说过的;B. impatient不耐烦的;C. unsung未被颂扬的;D. inactive不活跃的。结合全文内容及下文“He inspires hope in humanity.

    88、(他激发了人类的希望)”可知,King帮助那些需要铲雪的人免费铲雪,是小镇的无名英雄,其他选项不符合语境,故选C。第II卷注意:将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。China is considered the home of tea. In the early period of the 17th century, Chinese tea_41_(export) to Europe. The tea from China is

    89、in great_42_(various). You can mainly rely on the color, smell, taste and form_43_(tell) the quality.White tea is one of Chinas six famous tea types,_44_name is from its silver-white color. It is produced originally in Fujian province, but it is also grown in Yunnan and Taiwan provinces with a long

    90、history,_45_ (date) back to the Northern Song dynasty in ancient China. Compared with other major types of teas, it distinguishes itself by its beautiful needle-like shape. And the refreshingly sweet taste enjoys great popularity_46_tea drinkers. In addition, the_47_(long) it is preserved, the bette

    91、r effects it has._48_ (amaze), it has been proved that if_49_ (drink) regularly, white tea will benefit peoples physical and mental health. For example, it not only protects people from some common diseases, but also can effectively relieve symptoms and tiredness. Anyway, the white tea is_50_great p

    92、resent from nature.【答案】41. was exported 42. variety 43. to tell 44. whose 45. dating 46. with#among 47. longer 48. Amazingly 49. drunk 50. a【解析】【导语】这是一篇说明文。文章介绍了中国六大名茶之一的白茶。【41题详解】考查动词时态语态。句意:17世纪初期,中国的茶叶出口到欧洲。本句中主语与谓语动词构成被动,且根据时间状语In the early period of the 17th century可知应用一般过去时,主语为tea,是不可数名词,谓语动词用

    93、单数,故填was exported。【42题详解】考查名词。句意:中国的茶叶品种繁多。分析句子结构可知,形容词great后接名词variety(多样性)进行修饰,此处是介词短语in great variety,意为“各种各样”。故填variety。【43题详解】考查非谓语。句意:你可以通过茶的颜色、味道、形式等来辨别茶的品质。分析句子结构可知,句中已有谓语rely on,因此空处需使用动词的非谓语形式,空处可使用不定式作宾语补足语。故填to tell。【44题详解】考查定语从句。句意:中国六大名茶之一的白茶,因其银白色而得名。分析句子结构可知,该句为非限制性定语从句,先行词为white tea

    94、,指物,从句中缺少定语,因此可使用关系代词whose“.的”在从句中作定语,表示茶的名字。故填whose。【45题详解】考查非谓语动词。句意:它原产于福建省,但云南和台湾也有种植,历史悠久,可以追溯到中国古代的北宋时期。分析句子成分可知,谓语动词是 is produced和is grown,此处要用非谓语动词,且date back to无被动语态,因此要用现在分词形式。故填dating。【46题详解】考查固定介词搭配。句意:清新的甜味深受饮茶者的喜爱。分析句子结构可知,此处是固定短语enjoy popularity with/among.,意为“受.的欢迎;在.中大为流行”。故填with/am

    95、ong。【47题详解】考查比较级。句意:此外,保存时间越长,效果越好。分析句子结构可知,此处是固定句型 the +比较级.,the +比较级,意为“.越.越好”。故填longer。【48题详解】考查副词。句意:令人惊讶的是,事实证明,如果经常饮用白茶,将有益于人们的身心健康。分析句子结构可知,空处需使用副词amazingly(令人惊讶的是)位于句首修饰整个句子,位于句首时首字母大写。故填Amazingly。【49题详解】考查状语从句的省略。句意:令人惊讶的是,事实证明,如果经常饮用白茶,将有益于人们的身心健康。分析句子结构可知,此处是一个省略句,完整句子应该是:if (it is) drunk

    96、 regularly, white tea will benefit peoples physical and mental health. (如果经常喝白茶,它将有利于人们的身心健康),此if引导的状语从句中省略了与主句相同的主语white tea(it)和动词be,所以此处只填过去分词drunk表示被动。故填drunk。【50题详解】考查冠词。句意:不管怎么说,白茶是大自然的馈赠。分析句子结构可知,present表礼物是可数名词,此处表示一份礼物,且great首字母的发音为辅音音素。故填a。第四部分写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题,每小题1分,满分10分)51. 假定

    97、英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。With the weather getting warm, last week our schools annual sports meeting was held on as scheduled. The openin

    98、g ceremony, in it each class performed a marvelous march, was splendid. During the competitions, players on behalf of their classes spared no effort to reaching their maximum ability. I took part in the 800-meters race. I had worked out regular and made full preparations after the sports meeting. De

    99、termining and confident, I won first prize and bring honour to my class. During the sports meeting, not only we reduce our pressure, but we also gained an insight into how sportsmanship is.【答案】1. 去掉on2. it which3. reaching reach4. 800-meters 800-meter5. regular regularly6. after before7. Determining

    100、 Determined8. bring brought9. we前加did10. how what【解析】【导语】这是一篇记叙文。记录了作者参加校运会的经历。【详解】1. 考查动词。句意:随着天气的转暖,上周我们学校一年一度的校运动会如期举行了。分析句子结构可知,“举行”使用动词hold即可,固定短语hold on意为“坚持某种状态或位置”,结合句意可知,此处表示“举行运动会”。故去掉on。2. 考查定语从句。句意:开幕式上,每个班都表演了精彩的进行曲,场面十分精彩。分析句子结构可知,该句为非限制性定语从句,先行词The opening ceremony指物,因此可使用关系代词which在从句

    101、中作介词in的宾语。故将it改为which。3. 考查非谓语。句意:在比赛中,队员们代表他们的班级不遗余力地发挥自己的最大能力。分析句子结构可知,此处是固定短语spare no effort to do sth.,意为“不遗余力做某事”,不定式to后接动词原形。故将reaching改为reach。4. 考查名词复数。句意:我参加了800米赛跑。分析句子结构可知,数词+连字符+名词时通常做名词的定语,此时名词用单数形式。故将800-meters改为800-meter。5. 考查副词。句意:我定期锻炼,并在运动会前做了充分的准备。分析句子结构可知,此处需使用副词regularly(定期地)在句中作

    102、状语修饰动词worked out(锻炼)。故将regular改为regularly。6. 考查连词。句意:我定期锻炼,并在运动会前做了充分的准备。分析句子结构可知,“做好准备”发生在“运动会之前”,因此需使用连词before(在之前)表示该动作在另一个动作前发生。故将after改为before。7. 考查形容词。句意:决心和信心,我赢得了第一名,为我的班级带来了荣誉。分析句子结构可知,修饰人时应使用过去分词作形容词,该句需使用形容词determined(有决心的)在句中作状语。故将Determining改为Determined。8. 考查时态。句意:决心和信心,我赢得了第一名,为我的班级带来了

    103、荣誉。分析句子结构可知,全文使用了一般过去时,为保证时态一致性,句中谓语bring(带来)也应使用一般过去时。故将bring改为brought。9. 考查固定句型。句意:在运动会期间,我们不仅减轻了压力,而且还深入了解了什么是体育精神。分析句子结构可知,该句为固定句型not only., but also.,意为“不仅而且”在部分倒装部分已有实义动词reduce(减少),且该句使用了一般过去时,因此需在主语前加上助动词did。故在we前加did。10. 考查宾语从句连词。句意:在运动会期间,我们不仅减轻了压力,而且还深入了解了什么是体育精神。分析句子结构可知,该句为宾语从句,从句中缺少宾语,因

    104、此可使用连接代词what在从句中作宾语。故将how改为what。第二节 书面表达 (25分)52. 假定你是李华,将去北京参加暑期中学生英语演讲比赛。你在准备过程中遇到了困难,请用英语给美国好友Tom写一封信。内容包括:1. 求助内容;2. 希望得到帮助;3. 邀请观看比赛。注意:1. 词数100左右;2. 适当增加细节,以使行文连贯;3. 文章开头、结尾已给出,不计入总词数。Dear Tom, How are you getting on?_Yours,Li Hua【答案】Dear Tom,How are you getting on? With the summer vacation dr

    105、awing near, Im to participate in an English speech contest of middle school students to be held in Beijing. Faced with so many challenges in the course of the preparation, I have no alternative but to turn to you (in the hope that you will be so kind as to do me a favor).First and foremost, I find i

    106、t exceedingly challenging for me to collect some useful information on the Internet(, without which my speech wouldnt be rich in content). Besides, I have a great desire to polish my spoken English, especially the pronunciation and intonation. Nothing could be better if you could lend me a helping h

    107、and with respect to these problems.(In the meanwhile,) Id like to extend my warmest invitation to you to make a trip to Beijing to enjoy the competition in person. Looking forward to your presence.Yours,Li Hua【解析】【导语】本篇书面表达属于应用文,假定学生是李华,在准备去北京参加的中学生英语演讲比赛中遇到了困难,要向自己的美国好友Tom写一封求助信并邀请他来观看比赛。内容包括求助的内容并

    108、希望得到帮助。【详解】1. 词汇积累参加:participate in take part in/ involve in帮忙:do a favor give a hand非常:exceedingly extremely除此之外:besides moreover/additionally2. 句式拓展简单句变复合句原句:With the summer vacation drawing near, Im to participate in an English speech contest of middle school students to be held in Beijing.复合句:Wi

    109、th the summer vacation drawing near, Im to participate in an English speech contest of middle school students which will be held in Beijing.【点睛】【高分句型1】 Faced with so many challenges in the course of the preparation, I have no alternative but to turn to you (in the hope that you will be so kind as to

    110、 do me a favor).(运用了过去分词短语作状语和that引导的同位语从句)【高分句型2】I find it exceedingly challenging for me to collect some useful information on the Internet(, without which my speech wouldnt be rich in content).(运用了it作形式宾语和介词+which引导的非限制性定语从句)【另附】书信体(感谢+邀请)第二节 书面表达 (满分25分)53. 假设你是朝阳中学学生会会长李华,上周北京大学的李老师来你校举办了关于如何选择

    111、大学专业的讲座。请代表你校同学写一封感谢信,内容包括:1.表达谢意;2.你的收获;3.邀请他下次再来。注意:1.词数100左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯。Dear Mr. Li,_Yours sincerely, Li Hua【答案】A suggested version:Dear Mr. Li,How have you been? Im Li Hua, chairman of the Student Union of Chaoyang High School. Last week you gave a lecture on how to choose majors in colleg

    112、e to us students and on behalf of my schoolmates Im writing to express our sincere gratitude. Weve truly gained much from your amazing lecture. First and foremost, we now know that many factors should be taken into consideration before choosing a major, such as our personalities, interests, strength

    113、s and weaknesses. In this way, we can find something both suitable and enjoyable. Besides, what career paths we want to follow in the future also matters a great deal. It would be best if we could combine our majors with our possible future careers. Thanks again for your wonderful lecture, and we lo

    114、ok forward to your next visit in the near future.Yours sincerely,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,上周北京大学的李老师来你校举办了关于如何选择大学专业的讲座,请根据以下要点写一封英语感谢信。【详解】1.词汇积累代表:on behalf of represent/stand for结合:combine . withunite.with令人惊叹的:amazing fantastic重要:mattercount2. 句式拓展简单句变倒装句原句: In this way, we can find something b

    115、oth suitable and enjoyable.拓展句:Only in this way can we find something both suitable and enjoyable.【点睛】高分句型1First and foremost, we now know that many factors should be taken into consideration before choosing a major, such as our personalities, interests, strengths and weaknesses.(运用了宾语从句)高分句型2 Besides, what career paths we want to follow in the future also matters a great deal.(运用了主语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省绵阳市南山中学实验学校2023届高三英语冲刺试题(三)(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-949134.html
    相关资源 更多
  • 2016春人教版政治必修3课件:第4单元 第10课 第1框 加强思想道德建设 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第4单元 第10课 第1框 加强思想道德建设 .ppt
  • 2016春人教版政治必修3课件:第4单元 微课讲座8 漫画类主观题解题方法突破(2) .ppt2016春人教版政治必修3课件:第4单元 微课讲座8 漫画类主观题解题方法突破(2) .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(考试直接用).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(考试直接用).docx
  • 2016春人教版政治必修3课件:第4单元 微课讲座10 关系型选择题解题方法突破 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第4单元 微课讲座10 关系型选择题解题方法突破 .ppt
  • 2016春人教版政治必修3课件:第4单元 发展中国特色社会主义文化 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第4单元 发展中国特色社会主义文化 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(综合题).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(综合题).docx
  • 2016春人教版政治必修3课件:第3单元 综合探究3 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第3单元 综合探究3 .ppt
  • 2016春人教版政治必修3课件:第3单元 微课讲座7 原因类主观题解题方法突破 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第3单元 微课讲座7 原因类主观题解题方法突破 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(综合卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(综合卷).docx
  • 2016春人教版政治必修3课件:第3单元 微课讲座6 体现类主观题解题方法突破 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第3单元 微课讲座6 体现类主观题解题方法突破 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(精练).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(精练).docx
  • 2016春人教版政治必修3课件:第2单元 第5课 第2框 文化创新的途径 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第2单元 第5课 第2框 文化创新的途径 .ppt
  • 2016春人教版政治必修3课件:第2单元 第4课 第1框 传统文化的继承 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第2单元 第4课 第1框 传统文化的继承 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(突破训练).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(突破训练).docx
  • 2016春人教版政治必修3课件:第2单元 第3课 第2框 文化在交流中传播 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第2单元 第3课 第2框 文化在交流中传播 .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(研优卷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(研优卷).docx
  • 2016春人教版政治必修3课件:第2单元 文化传承与创新 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第2单元 文化传承与创新 .ppt
  • 2016春人教版政治必修3课件:第2单元 微课讲座5 漫画类主观题解题方法突破(1) .ppt2016春人教版政治必修3课件:第2单元 微课讲座5 漫画类主观题解题方法突破(1) .ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(满分必刷).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(满分必刷).docx
  • 2016春人教版政治必修3课件:第2单元 微课讲座3 意义类主观题解题方法突破 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第2单元 微课讲座3 意义类主观题解题方法突破 .ppt
  • 2016春人教版政治必修3课件:第1单元 文化与生活 .ppt2016春人教版政治必修3课件:第1单元 文化与生活 .ppt
  • 2016春七年级数学下册专训7思想方法荟萃课件新版新人教版.ppt2016春七年级数学下册专训7思想方法荟萃课件新版新人教版.ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(最新).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(最新).docx
  • 2016春七年级数学下册专训6活用判定两直线平行的六种方法课件新版新人教版.ppt2016春七年级数学下册专训6活用判定两直线平行的六种方法课件新版新人教版.ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(新).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(新).docx
  • 2016春七年级数学下册专训5思想方法荟萃课件新版新人教版.ppt2016春七年级数学下册专训5思想方法荟萃课件新版新人教版.ppt
  • 小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(巩固).docx小学二年级数学《1--9的乘法》易错题及参考答案(巩固).docx
  • 2016春七年级数学下册专训5与相交线平行线相关的四种类型的角的计算课件新版新人教版.ppt2016春七年级数学下册专训5与相交线平行线相关的四种类型的角的计算课件新版新人教版.ppt
  • 2016春七年级数学下册专训4思想方法荟萃课件新版新人教版.ppt2016春七年级数学下册专训4思想方法荟萃课件新版新人教版.ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1