分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 21

类型四川省遂宁市射洪中学2023-2024学年高二强基班上学期11月月考英语试题(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:949604
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:21
  • 大小:45.21KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省 遂宁市 射洪 中学 2023 2024 学年 高二强基班 上学 11 月月 英语试题 Word 解析
    资源描述:

    1、高2022级强基班高二上期第二次学月考试英语试题时间:120分钟 满分:150第一部分 听力(共两节,满分 30 分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What is the weather like today?A. Hot. B. Cold. C. Windy. 2.

    2、What does the man think of his new job?A. Boring. B. Satisfying. C. Poorly-paid. 3. What are the speakers mainly talking about?A. A menu. B. A restaurant. C. A bill. 4. What time did Suzy leave home?A 4:30. B. 5:00. C. 5:15. 5. What is the mans suggestion?A. Going to the concert. B. Just walking aro

    3、und. C. Going to see a show. 第二节(共15小题;每小题1. 5分,满分22. 5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. What is the most challenging thing for the man?A. Eating the local food. B. Adjusting to the local climate. C. Recover

    4、ing from the time difference. 7. How long will the man probably stay in Singapore?A. Just for the weekend. B. A bit less than 12 days. C. About 15 days. 听第7段材料,回答第8、9题。8. What is the relationship between the speakers?A. Old teammates. B. Teacher and student. C. Former classmates. 9. What is the woma

    5、n more interested in now?A. Playing tennis. B. Playing the piano. C. Playing basketball. 听第8段材料,回答第10至12题。10. What are the speakers doing now?A. Playing the violin. B. Talking about music. C. Having a class. 11. In what aspect does Anna make a mistake?A. The topic of the report. B. The problem peopl

    6、e are involved in. C. The performance of playing the violin. 12. What do we know about Anna?A. She is active in class. B. She is late for the class. C. She likes playing the violin. 听第9段材料,回答第13至16题。13. Who is the woman?A. A reporter. B. A hospital worker. C. A building manager. 14 When must the bui

    7、lding be finished?A. In three months. B. In two months. C. In one month. 15. Why cant the man work faster?A. He is sick. B. He is short of money. C. He cant find good workers. 16. How does the man usually find workers?A. By putting up a sign. B. By using the Internet. C. By placing a newspaper ad. 听

    8、第10段材料,回答第17至20题。17. How many foreign students are visiting in the speakers school now?A. About 13. B. About 20. C. Over 30. 18. Why does the school organize the music week?A. To attract more foreign students. B. To exchange ideas about culture. C. To help foreign students enjoy their time. 19. When

    9、 should students sign up for the activities?A. Before September 15th. B. In the last week of September. C. In the first week of December. 20. Where will the music week be held?A. In the library. B. In the garden. C. On the playground. 第二部分 阅读 (共两节, 满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分, 满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项

    10、(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AKings CampsAbout Our CampsKings Camps is part of the Kings Active Foundation and is devoted to helping young people reach their potential. We provide sports camps and summer camps at over 40 places across the UK for children aged 4-17. We bring together the very best p

    11、arts of sports and holiday clubs to provide friendship, fun and exciting adventures for young people from the UK and around the world.Why Choose Kings CampsCreative, inspiring camps: We have a strong belief that sport has an important role to play in a happy childhood and our not-for-money state ena

    12、bles us to provide some places and invest in new and creative ways to inspire.Learn important life skills: Kings Camps prepare children with important life skills and an understanding that being active is important to health and well-being.International students are welcome: We welcome children from

    13、 outside of the UK who will make friends here by communicating with kids from different backgrounds, but we do require that they at least understand English to make sure of their safety and that of others, and of course their enjoyment.CommentsRyan has enjoyed every part. When weve asked about his d

    14、ay, hes said it was “amazing and fantastic”. All the staff are extremely friendly, enthusiastic and have a true belief in what they are doing. Tracy LeeFantastic & friendly staff! Its an action-packed week of multiple sports. My sweetheart made new friends, overcame swimming fears & came away more c

    15、onfident too! I cannot recommend it enough! Kay Court1. What does Kings Camps aim to do?A. Mix sports and holiday clubs.B. Get kids to play outdoors.C. Provide adventurous and challenging camps.D. Encourage kids to develop their potential.2. What is necessary for international students?A. Awareness

    16、of safety.B. Love for media.C. Basic English ability.D. Good communicating skills.3. Who probably made the comments?A. Parents.B. Teachers.C. Campers.D. Staff.【答案】1. D 2. C 3. A【解析】【导语】本文是一篇应用文。文章主要介绍的是Kings Camps的相关信息。【1题详解】推理判断题。根据About Our Camps部分的“Kings Camps is part of the Kings Active Foundati

    17、on and is devoted to helping young people reach their potential.(Kings Camps是Kings Active基金会的一部分,致力于帮助年轻人发挥他们的潜力)”可推知,Kings Camp的目标是鼓励孩子发展他们的潜能。故选D。【2题详解】细节理解题。根据Why Choose Kings Camps部分第三段的“We welcome children from outside of the UK who will make friends here by communicating with kids from differe

    18、nt backgrounds, but we do require that they at least understand English to make sure of their safety and that of others, and of course their enjoyment.(我们欢迎来自英国以外的孩子,他们可以在这里与来自不同背景的孩子交流,结交朋友,但我们确实要求他们至少懂英语,以确保他们和其他人的安全,当然也要确保他们的快乐)”可知,国际学生需要基本的英语能力。故选C。【3题详解】推理判断题。根据倒数第二段的“Ryan has enjoyed every par

    19、t. When weve asked about his day, hes said it was “amazing and fantastic”.(瑞恩喜欢每一个部分。当我们问他这一天过得如何时,他说“太棒了”)”和最后一段的“My sweetheart made new friends, overcame swimming fears & came away more confident too!(我的爱人交了新朋友,克服了游泳的恐惧,也更加自信了!)”里的名字Ryan和称呼“My sweetheart”以及文章开头第一段的“We provide sports camps and summ

    20、er camps at over 40 places across the UK for children aged 4-17.(我们为4-17岁的儿童在英国的40多个地方提供运动营地和夏令营)”可知,这个营地是针对孩子的。由此推知,这两段评论是家长做出的。故选A。BDo you remember the name of your kindergarten teacher? I do, mine. Her name was Mrs. White. I dont remember much about what we learned in her class, but my mother onc

    21、e told me that we used to write a lot. And I would bring back what I wrote and she would look at it and see there were so many mistakes. But no red corrections. And always a star. Sometimes even a Good! The scrawl (潦草的笔迹) in that worried my mother, so one day when she met Mrs. White for one of those

    22、 Parent-Teacher meetings, she asked her why she never corrected my mistakes. Why she never red-pencilled in the right spellings of words or pointed out grammatical errors. Mrs. White said, “The children are just beginning to get excited about using words, about forming sentences. I dont want to damp

    23、en that enthusiasm with red ink. Spelling and grammar can wait.” What my mother gave me was the gist of what she could remember. But I grew up learning to use words with loving confidence just like that. And it occurs to me that if Mrs. White had used her red pen more precisely I probably wouldnt be

    24、 telling you about this now. I look back now and think she must have been a rather extraordinary teacherto restrain (限定, 限制) her red pen. To allow the joy, wonder and excitement of expression flowerhowever faultilylike that. I used to misspell “beautiful” a lot. I never could quite remember that the

    25、 “e” went before the “a”. It annoyed my teacher in high school endlessly. Eventually the “e” s and “a” s that were wrong placed in “beautiful” settled into their right places. I am glad I didnt wait on them though. “Pretty” is easier to spell but it doesnt hold as much as you mean sometimes. And tha

    26、nks to Mrs. White I had no concerns about writing what I meant, even if I couldnt quite spell it out. Because life isnt pretty. Its beautiful.4. What worried his mother when the author was in kindergarten?A. The authors unwillingness to go to school.B. The teachers terrible attitude to the author.C.

    27、 The teachers ignorance of the authors mistakes.D. The authors failure in exams and scrawl in homework.5. What does the underlined word “dampen” in Paragraph 3 mean?A. Reduce.B. Gain.C. Awaken.D. Inspire.6. What can we learn from the fifth paragraph?A. The author preferred using the word “pretty”.B.

    28、 The teacher in high school disliked the author.C. The author finally succeeded in spelling “beautiful” correctly.D. The author owed all his own spelling problems to Mrs. White.7. Which of the following can be used to describe Mrs. White?A. Generous and kind.B. Enthusiastic and careful.C. Honest and

    29、 brave.D. Far-sighted and tolerant.【答案】4. C 5. A 6. C 7. D【解析】【导语】本文是一篇记叙文。作者通过讲述自己的幼儿园老师如何保护孩子们学习积极性,表达了自己对老师的感激之情。【4题详解】细节理解题。根据第二段“The scrawl (潦草的笔迹) in that worried my mother, so one day when she met Mrs. White for one of those Parent-Teacher meetings, she asked her why she never corrected my mi

    30、stakes.(字迹潦草的字迹让我母亲很担心,所以有一天,当她在一次家长会上遇到怀特老师时,她问她为什么从不纠正我的错误。)”可知,作者的老师从不纠正作者的错误,这使得作者的母亲很担心。故选C。【5题详解】词句猜测题。根据第三段“The children are just beginning to get excited about using words, about forming sentences. (孩子们刚刚开始对使用单词和造句感到兴奋。)”可知,孩子们刚开始对遣词造句感到兴奋;结合画线词所在句中的“that enthusiasm with red ink.”可知,Mrs. Whi

    31、te不想用红墨水来打击孩子们的积极性,即降低孩子们的热情。由此可推知,dampen应意为“减弱”,与A项意思相近。故选A。【6题详解】细节理解题。根据第五段内容尤其是“Eventually the e s and a s that were wrong placed in beautiful settled into their right places.(最终,在“beautiful”一词中放错位置的“e”和“a”找到了正确的位置。)” 可知,最后作者以前经常写错的“e”和“a”都回到了它们正确的位置上,即作者最后成功将“beautiful”拼写正确。故选C。【7题详解】推理判断题。通读全文

    32、尤其是第三段“I dont want to dampen that enthusiasm with red ink.(我不想用红墨水浇灭这种热情。)” 和“But I grew up learning to use words with loving confidence just like that. (但我长大后学会了用充满爱和自信的语言。)”可推知,Mrs. White在教学方面很有远见,能容忍孩子们暂时的书写错误。故选D。CBeautiful coral reefs (珊瑚礁) in Thai seas have been gradually worsening due to glob

    33、al warming that causes coral bleaching, in addition to certain human activities without proper control and environmental consciousness. Recently, researchers from Thai university Chulalongkom have created 3D-printed coral reefs modeled on the nature of real corals called Innovareef to accelerate the

    34、 recovery of the coral reef ecosystem. Innovareef corals are coated with calcium and phosphate nutrients (钙磷营养物) that corals need to thrive and consist of flat surfaces. The reefs holes serve as habitats and hiding places for many sea animals. Artificial reefs also make use of hydrodynamics technolo

    35、gy to enhance their resistance to tidal forces and ensure that they stay in place. Finally, the PH (level of acidity) of the selected type of cement used for the reefs is close to that of seawater, and the design concept is that of Lego, easily assembled (组装) and disassembled blocks that are easy to

    36、 transport and fix. “The Innovareef is not too large. Its light-weighted and can be carried by anyone thus saving transportation costs. You can simply put it at any desired location in the sea and then dive down to put all the units together to complete the Innovareef. Not even five minutes afterwar

    37、d, fish and several ocean creatures start to come in to survey and make it their new habitat, leading to biodiversity around the Innovareef. More importantly, the research data indicates that the settlement and growth rates of planula on the Innovareef are better than those on other artificial reefs

    38、,”said Associate Professor Dr. Nantarika Chansue at Chulalongkorn University. Innovareef is the hope for the effective recovery of natural coral reefs. Now the team is focused on adding more details so that the new structures look more like natural reefs. For the future generations of Innovareef, th

    39、e team will develop a more specific design for each sea species in the area.8. What function is expected of the Innovareef?A. To extend the life of corals.B. To monitor the growth of corals.C. To help restore natural coral reefs.D. To protect coral reefs from human destruction.9. What do we know abo

    40、ut the Innovareef from paragraph 2?A. It is highly resistant to heat.B. It has low manufacturing costs.C. It provides rich nutrients for fish.D. It is portable and easy to assemble.10. What are Dr. Nantarika Chansues words mainly about?A. The advantages of the Innovareef.B. The inspiration for the I

    41、nnovareef.C. The methods of improving ocean habitats.D. The importance of protecting biodiversity.11. What will researchers probably do in the future?A. Apply the Innovareef on a large scale.B. Carry out more tests on the Innovareef.C. Make a specific design of the Innovareef.D. Conduct further rese

    42、arch on natural coral reefs【答案】8. C 9. D 10. A 11. C【解析】【导语】这是一篇说明文。文章介绍了科学家打印3D珊瑚礁Innovareef来帮助恢复天然珊瑚礁。【8题详解】细节理解题。根据第一段最后一句“Recently, researchers from Thai university Chulalongkom have created 3D-printed coral reefs modeled on the nature of real corals called Innovareef to accelerate the recovery

    43、of the coral reef ecosystem.( 最近,泰国朱拉隆科大学的研究人员以真实珊瑚的本质为模型,创建了3D打印的珊瑚礁,称为Innovareef,以加速珊瑚礁生态系统的恢复。)”可知, 科学家打印3D珊瑚礁Innovareef的目的是帮助恢复天然珊瑚礁。故选C。【9题详解】细节理解题。根据第二段最后一句“Finally, the PH (level of acidity) of the selected type of cement used for the reefs is close to that of seawater, and the design concept

    44、 is that of Lego, easily assembled (组装) and disassembled blocks that are easy to transport and fix.( 最后,选择用于礁石的水泥类型的pH值(酸度水平)接近海水,设计理念是乐高,易于组装和拆卸的积木,便于运输和固定。)”可知,Innovareef携带方便,易于组装。故选D。【10题详解】推理判断题。根据第三段“The Innovareef is not too large. Its light-weighted and can be carried by anyone thus saving tr

    45、ansportation costs. You can simply put it at any desired location in the sea and then dive down to put all the units together to complete the Innovareef. Not even five minutes afterward, fish and several ocean creatures start to come in to survey and make it their new habitat, leading to biodiversit

    46、y around the Innovareef. More importantly, the research data indicates that the settlement and growth rates of planula on the Innovareef are better than those on other artificial reefs, (Innovareef并不太大。它很轻,任何人都可以携带,从而节省了运输成本。你可以简单地把它放在海中的任何想要的位置,然后潜到水下,把所有的装置放在一起,就完成了Innovareef。不到五分钟后,鱼类和其他海洋生物就开始来考

    47、察,并将其作为新的栖息地,从而形成了Innovareef周围的生物多样性。更重要的是,研究数据表明,浮虱在Innovareef上的沉降和生长速度比其他人工礁要好。)”可知, Nantarika Chansue博士的话是想要告诉我们Innovareef的优点。故选A。【11题详解】细节理解题。根据最后一段“For the future generations of Innovareef, the team will develop a more specific design for each sea species in the area.( 对于未来几代的Innovareef,该团队将为该地

    48、区的每一种海洋物种制定更具体的设计。)”可知,科学家在将来会对Innovareef进行具体设计。故选C。DYouve heard that plastic is polluting the oceans between 4.8 and 12.7 million tonnes enter ocean ecosystems every year. But does one plastic straw or cup really make a difference? Artist Benjamin Von Wong wants you to know that it does. He builds

    49、massive sculptures out of plastic garbage, forcing viewers to re-examine their relationship to single-use plastic products. At the beginning of the year, the artist built a piece called “Strawpocalypse,” a pair of 10-foot-tall plastic waves, frozen mid-crash. Made of 168,000 plastic straws collected

    50、 from several volunteer beach cleanups, the sculpture made its first appearance at the Estella Place shopping center in Ho Chi Minh City, Vietnam. Just 9% of global plastic waste is recycled. Plastic straws are by no means the biggest source (来源) of plastic pollution, but theyve recently come under

    51、fire because most people dont need them to drink with and, because of their small size and weight, they cannot be recycled. Every straw thats part of Von Wongs artwork likely came from a drink that someone used for only a few minutes. Once the drink is gone, the straw will take centuries to disappea

    52、r. In a piece from 2018, Von Wong wanted to illustrate (说明) a specific statistic: Every 60 seconds, a truckloads worth of plastic enters the ocean. For this work, titled “Truckload of Plastic,” Von Wong and a group of volunteers collected more than 10,000 pieces of plastic, which were then tied toge

    53、ther to look like theyd been dumped (倾倒) from a truck all at once. Von Wong hopes that his work will also help pressure big companies to reduce their plastic footprint.12. What are Von Wongs artworks intended for?A. Beautifying the city he lives in.B. Introducing eco-friendly products.C. Drawing pub

    54、lic attention to plastic waste.D. Reducing garbage on the beach.13. Why does the author discuss plastic straws in paragraph 3?A. To show the difficulty of their recycling.B. To explain why they are useful.C. To voice his views on modern art.D. To find a substitute for them.14 What effect would “Truc

    55、kload of Plastic” have on viewers?A. Calming.B. Disturbing.C. Refreshing.D. Challenging.15. Which of the following can be the best title for the text?A. Artists Opinions on Plastic SafetyB. Media Interest in Contemporary ArtC. Responsibility Demanded of Big CompaniesD. Ocean Plastics Transformed int

    56、o Sculptures【答案】12. C 13. A 14. B 15. D【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了艺术家Benjamin Von Wong使用海洋中的塑料垃圾制作了一个巨型雕塑,极其震撼,引发人们对塑料污染的反思。【12题详解】推理判断题。根据第一段“He builds massive sculptures out of plastic garbage, forcing viewers to re-examine their relationship to single-use plastic products.(他用塑料垃圾建造巨大的雕塑,迫使观众重新审视他们与一

    57、次性塑料产品的关系)”可知,Von Wong用塑料垃圾制作雕塑,是想让人们重新审视与一次性塑料制品的关系,引起公众对塑料垃圾的关注。故选C项。【13题详解】推理判断题。根据第三段“Just 9% of global plastic waste is recycled. Plastic straws are by no means the biggest source (来源) of plastic pollution, but theyve recently come under fire because most people dont need them to drink with and

    58、, because of their small size and weight, they cannot be recycled. (全球只有9%的塑料垃圾被回收。塑料吸管绝不是最大的塑料污染源,但它们最近却受到了抨击,因为大多数人不需要吸管喝饮料,而且由于它们体积小、重量轻,无法回收利用)”可知,塑料吸管体积小、重量轻,无法回收利用。由此推知,作者在第三段讨论塑料吸管是为了展示它们回收的难度。故选A项。【14题详解】推理判断题。根据倒数第二段“In a piece form 2018, Von Wong wanted to illustrate (说明) a specific statis

    59、tic: Every 60 seconds, a truckloads worth of plastic enters the ocean. For this work, titled “Truckload of Plastic,” Von Wong and a group of volunteers collected more than 10,000 pieces of plastic, which were then tied together to look like theyd been dumped (倾倒) from a truck all at once.(在2018年的一个作

    60、品中,Von Wong想要说明一个具体的统计数字:每60秒,就有一卡车塑料进入海洋。这项名为“一卡车塑料”的作品,Von Wong和一群志愿者收集了一万多块塑料,然后把它们绑在一起,让它们看起来像是同时从卡车上倾倒下来的)”可知,这个作品以创新的方式让人们了解到塑料垃圾以很快的速度和很大的量倾入海洋,刷新了观众对海洋塑料污染的认知。由此推知,这个作品会让观众对塑料垃圾进入海洋造成污染这件事感到不安。故选B项。【15题详解】主旨大意题。根据第一段“But does one plastic straw or cup really make a difference? Artist Benjamin

    61、 Von Wong wants you to know that it does. He builds massive sculptures out of plastic garbage, forcing viewers to re-examine their relationship to single-use plastic products.(但一根塑料吸管或一个塑料杯真的有什么区别吗?艺术家Benjamin Von Wong想让你知道,它确实如此。他用塑料垃圾建造巨大的雕塑,迫使观众重新审视他们与一次性塑料产品的关系)”及下文陈述可知,艺术家Benjamin Von Wong通过使用海

    62、洋塑料垃圾制作巨型雕塑的方法,引发人们对塑料污染的反思。由此可知,“海洋塑料变成雕塑”可以作文章标题。故选D项。第二节 七选五(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Some paper plates can be recycled. _16_ Rather than throw them away after one use, consider more eco-friendly choices. _17_ First, theyre coated in plastic. This coating off

    63、ers a smooth surface and prevents the paper plate from taking in liquids. Usually, the coating cant be separated from the paper in a recycling facility, so these paper plates cant be recycled like regular paper. Second, theyre polluted with food waste. Once theyve been used, paper plates become cove

    64、red in food waste. This adds pollutants to the recycling process. _18_ If youre trying to reduce your impact on the environment, then looking at ways to reuse any paper plates you do have is a good option. If you bought heavy-duty paper plates and theyre only a little dirty after use-if you served d

    65、ry food on them, for example-you can clean them and use them again. _19_ The most obvious alternative to paper plates is reusable plates. Even though you have to wash them with water, the environmental impact of a reusable plate will still be lower. If youre looking for a semi-disposable (用数次的) plat

    66、e,then you can find plates made from natural materials like bamboo. These plates can be used and washed or cleaned a few times. _20_A. The short answer is yes and no.B. However, the vast majority usually cantC. At the end of their life, they will break down naturallyD. PLA is a bioplastic thats used

    67、 to coat some paper plates.E. So most cities wont accept used paper plates for recycling.F. There are two main reasons why the majority of paper plates cant be recycledG. If you have clean paper plates, they can be used for a wide range of other projects.【答案】16. B 17. F 18. E 19. G 20. C【解析】【导语】本文是一

    68、篇说明文。文章主要介绍的是纸盘很难被回收,建议选择可重复使用的盘子。【16题详解】根据上文“Some paper plates can be recycled.(一些纸盘可以回收利用。)”以及下文“Rather than throw them away after one use, consider more eco-friendly choices.(与其在使用一次后就把它们扔掉,不如考虑一下更环保的选择。)”可知,B选项“However, the vast majority usually cant(然而,绝大多数人通常不能。)”与上下文话题一致,且与上文构成转折关系,符合语境。故选B项。

    69、【17题详解】根据下文“First, theyre coated in plastic. (首先,它们被塑料包裹。)”“Second, theyre polluted with food waste(其次,它们被食物垃圾污染了。)”可知,本段主要是在介绍纸盘不能回收的主要原因,这与F项“There are two main reasons why the majority of paper plates cant be recycled(大多数纸盘不能回收有两个主要原因。)”符合。故选F项。【18题详解】根据上文“Once theyve been used, paper plates beco

    70、me covered in food waste. This adds pollutants to the recycling process.(纸盘子一旦被使用,就会被食物垃圾覆盖。这增加了回收过程中的污染物。)”可知,E选项“So most cities wont accept used paper plates for recycling.(所以大多数城市不接受用过的纸盘回收。)”与上文构成因果关系。故选E项。【19题详解】根据上文“If you bought heavy-duty paper plates and theyre only a little dirty after use

    71、-if you served dry food on them, for example-you can clean them and use them again.(如果你买了坚固耐用纸盘子,而它们在使用后只是有点脏例如,如果你用它们盛干食物你可以清洗它们并再次使用。)”可知,此处介绍了我们使用坚固耐用的纸盘子,弄脏之后清洗掉可以再次使用。这与G选项“If you have clean paper plates, they can be used for a wide range of other projects.(如果你有干净的纸盘,它们可以用于各种各样的其他项目中。)”话题一致。故选G

    72、项。【20题详解】根据上文“These plates can be used and washed or cleaned a few times.(这些盘子可以使用和清洗几次。)”可知,C选项“At the end of their life, they will break down naturally.(在它们生命的尽头,他们会自然地分解)”中they指代的就是前文These plates,描述话题一致。故选C项。第三部分 英语语言运用(共两节,满分30分)第一节 完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处

    73、的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Over the weekend, a flood (洪水) damaged houses, roads, and bridges, leaving many people nowhere to go. The_21_flood damaged Hagans bridge, leaving him and his wife_22_from the community (社区). He turned to social media but never_23_he would receive a call from his grandsons coach Rya

    74、n Jesop. “The Hagans have done so much for this area, so it was an easy decision to_24_,” Jesop said.The Switzerland County football coach drew up a plan telling his team to build a new bridge _25_the old broken one. Hagan received a(n)_26_that a team would be at his house Monday at 9 a. m. to work.

    75、 “People Id never seen before were walking down my driveway to help us” Hagan said. “It was_27_and brought tears to my eyes.”_28_, the steel frame base structure (钢架基础结构) of the bridge wasnt damaged by the flooding. Dozens of people went to the bridge and_29_the old one plank (木板) by plank. Then the

    76、 team built it back up by_30_an assembly line (流水线). “The_31_of our team is to help them through teamwork,” student Linebacker Gabriel Rose said. The team_32_the project in only a few hours. “They were here at nine oclock, and I looked at my_33_when it was done and it was 11:45,” Hagan said. The Hag

    77、ans now reconnected with their_34_thanks to their grandsons football team. As for Coach Jesop, he is chalking it up as the biggest_35_of the season.21. A. dirtyB. similarC. specialD. powerful22. A. separatedB. savedC. freedD. hidden23. A. agreedB. imaginedC. rememberedD. explained24. A. enterB. wait

    78、C. helpD. stay25. A. in honor ofB. in need ofC. in case ofD. in place of26. A. invitationB. messageC. opinionD. report27. A. possibleB. importantC. touchingD. puzzling28. A. PersonallyB. FortunatelyC. SurelyD. Suddenly29. A. took apartB. showed offC. searched forD. put back30. A. creatingB. protecti

    79、ngC. recordingD. changing31. A. reasonB. tripC. goalD. problem32. A. movedB. completedC. researchedD. designed33. A. bridgeB. doorC. houseD. watch34. A. neighbourhoodB. competitorsC. companyD. students35. A. riskB. taskC. hopeD. win【答案】21. D 22. A 23. B 24. C 25. D 26. B 27. C 28. B 29. A 30. A 31.

    80、C 32. B 33. D 34. A 35. D【解析】【导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了,洪水摧毁了哈根家的桥,切断了他们与外界的联系。哈根求助媒体,却意外接到孙子教练的来电,在孙子教练球队重建了桥之后,他们再一次与邻居取得了联系的故事。【21题详解】考查形容词词义辨析。句意:强大的洪水破坏了哈根的桥,使他和他的妻子与社区分离。A. dirty脏的;B. similar相似的;C. special特殊的;D. powerful强大的。根据上文的“a flood damaged houses, roads, and bridges”可知,洪水的威力是巨大的,故选D。【22题详解】考查动

    81、词词义辨析。句意:强大的洪水破坏了哈根的桥,使他和他的妻子与社区分离。A. separated分开;B. saved获救;C. freed释放;D. hidden隐藏。分析句子可知,此处用非谓语动词作宾补,且根据上文的“The powerful flood damaged Hagans bridge”可知,洪水破坏了他家的桥,把他家和其他家分开了。故选A。【23题详解】考查动词词义辨析。句意:他求助于社交媒体,但从未想过自己会接到孙子教练瑞安杰索普的电话。A. agreed同意;B. imagined想象;C. remembered记得;D. explained解释。根据but可知,句子的前后

    82、是转折关系,他原本是向社交媒体求助,但是却没想到收到了孙子教练的来电。可以,这件事是出乎他的意料的,没有想到的,故选B。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:杰索普说:“哈根夫妇为这个地区做了这么多,所以做出帮助的决定很容易。”A. enter进入;B. wait等待;C. help帮助;D. stay停留。根据下文“drew up a plan telling his team to build a new bridge”可知,其他人决定帮助他们。故选C。【25题详解】考查介词短语辨析。句意:瑞士县的足球教练拟定了一个计划,告诉他的队员们在原来的地方建一座新桥来代替之前的旧桥。A. in h

    83、onor of为了纪念;B. in need of需要;C. in case of万一;D. in place of代替。根据上文“flood damaged Hagans bridge”可知,旧的那座桥被摧毁了,所以要修一座新的桥来代替。故选D。【26题详解】考查名词词义辨析。句意:哈根收到一条信息,一个团队将在周一上午9点到他家工作。A. invitation邀请;B. message消息;C. opinion观点;D. report报道。receive a message意为“收到一条信息”,that后面引导的同位语从句,是对于message的解释说明,呼应上文的“receive a c

    84、all”。故选B。【27题详解】考查形容词词义辨析。句意:这太感人了,让我热泪盈眶。”A. possible可能的;B. important重要的;C. touching感人的;D. puzzling令人费解的。根据and的并列结构可知,此处所填的内容与“brought tears to my eyes”形成并列,这件事太感人了。故选C。【28题详解】考查副词词义辨析。句意:幸运的是,这座桥的钢框架基础结构没有被洪水破坏。A. Personally就个人而言;B. Fortunately幸运的是;C. Surely当然;D. Suddenly突然。根据上文“flood damaged Haga

    85、ns bridge”可知,桥遭受了洪水的破坏,但是很幸运,桥身的钢架结构没有被摧毁。故选B。【29题详解】考查动词短语辨析。句意:几十个人走到桥上,把那块旧的木板一块一块地拆了。A. took apart拆开;B. showed off展示;C. searched for搜索;D. put back收回。根据上文“the steel frame base structure of the bridge wasnt damaged by the flooding”可知,旧桥的钢架结构没有被破坏,但是桥面的木板已经破损,需要拆除,故选A。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:然后,该团队创建了一条

    86、装配线,将其重新组装起来。A. creating创造;B. protecting保护;C. recording记录;D. changing改变。根据下文“their grandsons football team”可知,是他孙子的足球队来帮助修建这座桥的,这条流水线本来是没有的,是被团队创造出来的,故选A。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:“我们团队的目标是通过团队合作来帮助他们,”学生后卫加布里埃尔罗斯说。A. reason原因;B. trip旅行;C. goal目标;D. problem问题。根据上文“The Switzerland County football coach drew

    87、 up a plan telling his team to build a new bridge”可知,修建新桥是他们团队的计划,也是他们团队的目标。故选C。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:这个小组只用了几个小时就完成了这个项目。A. moved移动;B. completed完成;C. researched研究;D. designed设计。根据下文的“it was done”可知,该项目完成了,故选B。【33题详解】考查名词词义辨析。句意:哈根说:“他们9点就来了,当结束的时候,我看了看表,当时是11点45分。”A. bridge桥;B. door门;C. house房屋;D. wat

    88、ch表。根据下文“it was 11:45”可知,是看表知道的时间,故选D。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:多亏了孙子的足球队,哈根一家现在和邻居们重新建立了联系。A. neighbourhood邻居;B. competitors竞争者;C. company公司;D. students学生。根据上文“leaving him and his wife separated from the community”可知,桥被破坏了,他们与社区断了联系,桥修好了,他们与邻居又取得了联系。故选A。【35题详解】考查名词词义辨析。句意:至于杰索普教练,他把这记录为本赛季最大的胜利。A. risk风险;

    89、B. task任务;C. hope希望;D. win胜利。根据上文“their grandsons football team”和“As for Coach Jesop”可知,是他孙子的足球队帮助修建的新桥,修桥的成功,在某种意义上也类似于足球的胜利。故选D。第三部分 英语语言运用(共两节,满分30分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Several large wooden constructions _36_(date) back to the Neolithic era (新石器时代) were une

    90、arthed (使出土) at the Jijiaocheng ruins site, a prehistoric cultural site located in Changde City, central Chinas Hunan Province.First discovered in 1978, the site used _37_(be) a city from the Qujialing culture period (3300 BC-2600 BC) - a Neolithic civilization, _38_ had roots in the middle and uppe

    91、r reaches of the Yangtze River primarily _39_(find) in todays Hunan and Hubei provinces.Researchers _40_(conduct) three excavations (挖掘) at the southwestern part of the city wall since 2020. _41_ a number of wooden architectural relics unearthed that were built 4,800 years ago, more than 30 housing

    92、sites were discovered at the 721-square-meter area. Researchers think they are the most complete and _42_(early) wooden structure building foundation in China. Besides, remains of rice husks (外壳) were also found at the site, covering _43_ area of 80 square meters.Researchers believe _44_(strong) the

    93、 new findings will enrich the architectural history of prehistoric China. “The _45_(discover) helps us understand the overall architectural style of the Yangtze River Basin,” said Zhao Hui, a professor at Peking University School of Archaeology and Museology.【答案】36. dating 37. to be 38. which 39. fo

    94、und 40. have conducted 41. with 42. earliest 43. an 44. strongly 45. discovery【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章介绍了几座新石器时代大型木制建筑的发掘和出土对史前中国建筑史的中国考古学有积极意义。【36题详解】考查非谓语动词。句意:在中国中部湖南省常德市的一个史前文化遗址鸡叫城遗址出土了几座可以追溯到新石器时代的大型木结构建筑。分析句子结构可知,句子谓语为were unearthed,故本空为非谓语,且constructions与date back to“追溯到”为主动关系,故此处使用动词date的现在分词形式d

    95、ating,作后置定语,修饰名词constructions。故填dating。【37题详解】考查非谓语动词。句意:该遗址首次发现于1978年,曾是屈家岭文化时期(公元前3300-2600年)的一个城市,这是一个新石器时代的文明,起源于长江中上游,主要发现于今天的湖南和湖北省。used to do过去常常做某事,固定搭配,used to be意为“过去是”。故填to be。【38题详解】考查非限制性定语从句。句意:该遗址首次发现于1978年,曾是屈家岭文化时期(公元前3300 -2600年)的一个城市,这是一个新石器时代的文明,起源于长江中上游,主要发现于今天的湖南和湖北省。分析句子结构,本空引

    96、导非限制性定语从句,修饰先行词Neolithic civilization,且从句缺少主语,故用关系代词which引导定语从句。故填which。【39题详解】考查非谓语动词。句意:该遗址首次发现于1978年,曾是屈家岭文化时期(公元前3300 -2600年)的一个城市,这是一个新石器时代的文明,起源于长江中上游,主要发现于今天的湖南和湖北省。分析句子结构,句子谓语为used to be,故本空为非谓语,且逻辑主语Neolithic civilization与find“发现”构成被动关系,用过去分词形式found,作定语,修饰Neolithic civilization。故填found。【40题

    97、详解】考查时态和主谓一致。句意:自2020年以来,研究人员已经在城墙西南部分进行了三次挖掘。动词conduct意为“实施,进行”。根据since 2020,可知主句谓语用现在完成时,主语Researchers是复数,故用have conducted符合题意。故填have conducted。【41题详解】考查介词。句意:随着一批建于4800年前的木制建筑文物的出土,721平方米的面积内发现了30多处房屋遗址。分析句子结构可知,a number of wooden architectural relics unearthed不是完整的句子,用with复合结构,即“with+宾语+宾语补足语”,表

    98、示伴随,符合题意。故填with。【42题详解】考查形容词最高级。句意:研究人员认为它们是中国最完整和最早的木结构建筑基础。根据前面the most complete和and,可知此处与其构成并列关系,用形容词最高级形式earliest“最早的”,作定语,修饰wooden structure building foundation。故填earliest。【43题详解】考查冠词。句意:此外,稻壳残骸在现场也发现了这些建筑,占地面积为80平方米。cover an area of意为“占地面积为”,固定搭配,area的发音是元音音素开头,故填an。【44题详解】考查副词。句意:研究人员坚信,新发现将丰

    99、富史前中国的建筑史。分析句子结构,此处修饰前面动词believe用副词修饰,strongly“强烈地,坚决地”符合题意。故填strongly。【45题详解】考查名词。句意:“这一发现有助于我们了解长江流域的整体建筑风格,”北京大学考古博物馆学院教授赵辉说。分析句子结构可知,此处作主语,用discovery的名词形式discovery“发现”,特指这一发现且空后helps为第三人称单数,故discovery用单数形式。故填discovery。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分)46. 假如你是李华,学校最近要组织一次英语演讲比赛,主题为“垃圾分类益处多”。 请你根据此话题写

    100、篇演讲稿。要点如下:1. 你的观点;2. 你的建议。参考词汇:垃圾分类garbage classification 注意:1. 词数80左右;2. 可适当增加细节,以使行文连贯。3. 开头结尾已给出,不计入总词数。Hello, everyone!_Thank you!【答案】 Hello, everyone!Im glad that I have this chance to share some ideas about garbage classification with you. In my opinion, the earth is home to every individual,

    101、and its our duty to protect the environment voluntarily. By sorting waste, we can not only reduce pollution but also conserve energy, paving the way for the recycling of valuable resources. For the sake of our environment and life, we expect that we can learn to sort rubbish and make it a habit. Eve

    102、ry individual can make a difference and lets bring a brighter future for the planet!Thank you!【解析】【导语】本篇书面表达属于应用文。学校最近要组织一次英语演讲比赛,主题为“垃圾分类益处多”。 请考生根据此话题写篇演讲稿。【详解】1.词汇积累高兴的:glad happy节约:conserve save垃圾:rubbish garbage在我看来:in my opinionas far as I am concerned2.句式拓展简单句变复合句原句:By sorting waste, we can n

    103、ot only reduce pollution but also conserve energy, paving the way for the recycling of valuable resources.拓展句:By sorting waste, we can not only reduce pollution but also conserve energy, which will pave the way for the recycling of valuable resources.【点睛】【高分句型1】Im glad that I have this chance to sha

    104、re some ideas about garbage classification with you. (运用了that引导的宾语从句)【高分句型2】For the sake of our environment and life, we expect that we can learn to sort rubbish and make it a habit.(运用了that引导的宾语从句)第二节 (满分25分)47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。Jenny was the only child in her famil

    105、y. She had a quarrel with her mother that afternoon and she ran out of the house angrily. She couldnt help weeping (哭泣) sorrowfully (悲伤地) when she thought of the scolding (责骂) from her mother.Having wandered (游荡) aimlessly in the street for hours, she felt a little hungry and wished for something to

    106、 eat.She stood beside a stand (货摊) for a while, watching the middle-aged seller busy doing his business. However, with no money in hand, she gave a sigh (叹气) and had to leave. The seller behind the stand noticed the young girl and asked, “Hey, girl, you want to have the noodles?” “Oh, yes, but I don

    107、t have money on me,” she replied.“Thats nothing. Ill treat you today,” said the man “Come in.” The seller brought her a bowl of noodles, the smell so attractive. As she was eating, Jenny cried silently. “What is it?” asked the man kindly. “Nothing. Actually, I was just touched by your kindness!” sai

    108、d Jenny as she wiped (擦拭) her tears. “Even a stranger on the street will give me a bowl of noodles, while my mother drove me out of the house.She showed no care for me. She is so merciless (无情的) compared to a stranger!” Hearing the words, the seller smiled, “Girl, do you really think so? I only gave

    109、 you a bowl of noodles and you thanked me a lot. But it is your mother who has raised you since you were a baby. Can you number the times she cooked for you? Have you expressed your gratitude (感激) to her?” Jenny sat there, speechless and numb (麻木的) with shock; she remembered her mothers familiar fac

    110、e and weathered (变形) hands. “Why didnt I think of that? A bowl of noodles from a stranger made me feel indebted (感激的). Why havent I thanked my mum for what she has done for me?” On the way home, Jenny made up her mind to make an apology to her mother for her rudeness as soon as she arrived home.Para

    111、graph 1:Approaching the doorway,_Paragraph 2:A gentle touch on her hair called her mind back._【答案】Paragraph 1:Approaching the doorway, Jenny took a deep breath. Tired and sad, she sat down in front of the house. “Where might my mother be?” she wondered. “Is she really so angry with me that she doesn

    112、t want to show any care for me?” Again, the scene of the quarrel appeared in her mind. She remembered her rudeness to her mother, and she just realized that all the scolding from her mother was due to the fact that her mother really cared a lot about her. Tears rolled down her cheeks.Paragraph 2:A g

    113、entle touch on her hair called her mind back. She raised her head to see the familiar face and the worried eyes. “Here you come! Ive been looking for you,” came the tired voice. Jenny couldnt help but throw herself into her mothers arms. “Im sorry and thank you for all you have done for me.” She exp

    114、ressed the sincere apology and the great gratitude. Then she felt the hug tightened.【解析】【导语】本文以人物为线索展开,讲述了珍妮与母亲吵架而离家出走,在感到饥饿而没钱吃饭的时候,一个商贩给了她一碗面条,珍妮非常感动,觉得自己母亲非常的无情不关心她,而商贩的话让珍妮觉得自己对母亲太粗鲁了,于是下定决心回家向母亲道歉的故事。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“走近门口”可知,第一段可描写珍妮到家后怎么想的。由第二段首句内容“她的头发被轻轻地碰了一下,她的思绪又回来了。”可知,第二段可描写珍妮发现母亲后又是怎

    115、么做的。2.续写线索:走进门口想找到母亲回忆过去母亲出现进行安慰表达感激3.词汇激活行为类出现在脑海:appeared in her mind/come to ones mind/ arise in ones mind流下:roll down/stream down表达:express/show/convey情绪类生气:angry/annoyed/trembled with anger担忧:worried/concerned/anxious【点睛】高分句型1Tired and sad, she sat down in front of the house. (运用了形容词作状语)高分句型2Is

    116、 she really so angry with me that she doesnt want to show any care for me? (运用了“sothat”句型,其中that引导的是结果状语从句)高分句型3She remembered her rudeness to her mother, and she just realized that all the scolding from her mother was due to the fact that her mother really cared a lot about her. (第一个that引导的宾语从句作realized的宾语,第二个that引导的为同位语从句解释fact)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省遂宁市射洪中学2023-2024学年高二强基班上学期11月月考英语试题(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-949604.html
    相关资源 更多
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(研优卷).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(研优卷).docx
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(满分必刷).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(满分必刷).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒9.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒9.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(模拟题).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(模拟题).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒6.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒6.ppt
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒3.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒3.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(巩固).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(巩固).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒14.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒14.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(实用).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(实用).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒13.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒13.ppt
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒12.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒12.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(完整版).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(完整版).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒11.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第11课 希腊先哲的精神觉醒11.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(夺分金卷).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(夺分金卷).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第10课 梨园春秋8.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修三课件 第10课 梨园春秋8.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(基础题).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(基础题).docx
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(培优).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(培优).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制8.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制8.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(培优b卷).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(培优b卷).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制47.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制47.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(培优a卷).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(培优a卷).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制44.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制44.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(名师推荐).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(名师推荐).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制40.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制40.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(典型题).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(典型题).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制37.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制37.ppt
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制36.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制36.ppt
  • 小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(b卷).docx小学一年级数学《20以内的退位减法》精选测试题附答案(b卷).docx
  • 2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制35.ppt2015年山东教师全员远程研修优秀作业 高中历史岳麓版必修一课件 第9课 北美大陆上的新体制35.ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1