2018大二轮高考总复习英语文档:题型综合练19 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018大二轮高考总复习英语文档:题型综合练19 WORD版含答案 2018 二轮 高考 复习 英语 文档 题型 综合 19 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、题型综合练(十九)一、阅读理解A文体记叙文题材个人经历After being unemployed for a few years,I was looking for something to do in my spare time that would also help to increase my skills and confidence.Having previously suffered from depression and anxiety,I knew a fulltime job would be more of a longterm goal.When I was intr
2、oduced to Volunteering Matters,I was particularly interested in the handyperson service.I was a bit nervous though as it was brand new to me.After chatting with the project coordinator,I signed up and went through some initial training,which was really relaxing and enjoyable.In February,I took up th
3、e role as a handyperson organizer,which means it is my responsibility to speak to older people who require our service.After that,I assign the job request to the most appropriate volunteers,based on their location and skills.It usually takes about one hour per evening to complete my task.Having done
4、 this role now for six months,I have learned a great deal and am very proud to be a part of this project.I have seen firsthand how important it is to help older people,who would really struggle without our service.I really feel that I am doing my bit to help others and give something back.It has hel
5、ped me to believe in myself and I have learned some new skills,which I didnt believe I could ever do,especially my communication,organization and interpersonal skills.Its great to be able to build a relationship with our clients and volunteers and it is also a lot of fun.My confidence has increased
6、and I absolutely love my volunteer organizer role.Most recently,I have also been helping the project coordinator with administration tasks and publicity(宣传)work for the service,which means I am improving my IT knowledge as well.It means a lot that I have received help and support from Volunteering M
7、atters.At the same time,I am helping the organization and its beneficiaries(受益者)too.语篇解读本文是一篇记叙文,主要讲述了作者在失业多年之后,到一个慈善机构担任志愿者。作者不仅帮助了他人,也提升了自己的技能和自信。1Why did the author turn to Volunteering Matters?ATo meet new friends.BTo make more money.CTo make himself a better person.DTo get rid of depression and
8、 anxiety.解析:细节理解题。根据第一段中的“I was looking for something to do in my spare time that would also help to increase my skills and confidence”可知,作者做这份工作是为了增加自身技能和自信,即使自己成为一个更优秀的人。故选C。答案:C2After receiving some training,the author felt_.Aa little tenseBpleasedCanxiousDproud解析:推理判断题。根据文章第二段最后一句中的“I signed up
9、and went through some initial training,which was really relaxing and enjoyable”可知,作者经过训练后,感觉很放松、很开心,因此选B。答案:B3Paragraph 4 is mainly about_.Awhat the author is supposed to doBthe reason why the author volunteersChow this project benefits the authorDwhy the author loves the volunteer organizer role解析:
10、段落大意题。根据第四段最后一句中的“It has helped me to believe in myself and I have learned some new skills”可知,本段主要讲述这份工作给作者带来的好处,故选C。答案:C4It can be inferred from the text that the author thinks_.Ait is worthwhile to do voluntary workBthe old are badly in need of volunteersCvolunteering will lead to employmentDbeing
11、 a volunteer requires IT knowledge解析:推理判断题。根据文章内容可知,作者从这份工作中受益颇多,因此他认为这份志愿工作非常有价值,故选A。答案:AB文体应用文题材新闻广告JOHANNESBURGThey say cats have nine lives.Now a Chinese toad(蟾蜍)has joined that club of clever survivors.South Africans are shocked at the endurance of a toad that got trapped in a cargo shipment fr
12、om China to Cape Town,after jumping into a porcelain(瓷器)candlestick(烛台)that was made there.South African officials reportedly planned to put down the creature,fearing it would cause harm as an invasive species if it were let go in the wild.But the toad got a lastminute pardon.Mango Airlines,a South
13、African airline,transported the toad on Friday to Johannesburg for delivery to an animal shelter,after officials decided to find a way to let the toad live.The twohour flight was a breeze compared to the trip from China,a long way of many weeks and thousands of kilometers across the Indian Ocean.Air
14、line spokesman Hein Kaiser said the toad got“firstclass treatment”,sitting in a transparent plastic container with escort Brett Glasby,an animal welfare inspector.There was even a ceremony,in which the toads boarding pass was handed to Glasby.“He was the star of the show on the flight,”Kaiser said o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
