《金牌学案》2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 15 LEARNING 3 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金牌学案 金牌学案2016秋英语北师大版必修5练习:UNIT 15LEARNING WORD版含答案 金牌 2016 英语 北师大 必修 练习 UNIT 15 LEARNING WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Section Lesson 3Teachers课时训练基础夯实.根据句意及汉语或首字母提示完成句子1.The water in the river is now so dirty because many factories have been p dirty water into it.答案:pouring2.He was arrested because he worked as a s and wanted to get the secret information of another country.答案:spy3.So tired after a days work,I d my
2、self home.答案:dragged4.When the firemen arrived,the whole house was already in f.答案:flame5.Jack is so fat because he always eats much food and l exercise.答案:lacks6.Use (胶水)to stick the stamp onto the envelope.答案:glue7.Look at the sign,“No (吐痰)”.答案:spitting8.(洋葱)is really good to our health,according
3、to a research.答案:Onion9.The millionaire gave away all his money to the poor and he thought it was (值得的).答案:worthwhile10.Whats the (粉末),do you know?答案:powder.用适当的介词或副词填空1.I wanted to set early in order to avoid the traffic jam.答案:off/out2.He explained us how we could solve the problem.答案:to3. least y
4、ou should apologize to him.答案:At4.They told me they had tried several methods to keep birds their apple trees.答案:off5.The magic spell(魔咒)changed the frogs and rats back men.答案:into.用方框内所给短语的适当形式填空(每个限用一次)the first time,for lack of,access to,add up to,give a presentation to1.This road is the only the
5、 mountain village.答案:access to2. I met him,he was only a boy of ten.答案:The first time3.The professor the audience about his experiment.答案:gave a presentation to4.Their project was at last cancelled money.答案:for lack of5.What a surprise!His debt nearly 100,000 yuan.答案:adds up to能力提升.阅读理解 (导学号52040049
6、)Throughout Europe golf has been popular for many years.A recent report says that in Great Britain alone,700 new golf courses(球场) will have to be built over the next ten years to meet peoples needs.This is all good news for golf lovers,but it worries those who want to protect the environment.Their a
7、rgument is that the new courses are disturbing the balance of nature.Woods,ponds and fields are being dug up to make way for the courses.The birds and animals that used to live there are being killed or forced to leave.The amount of water that a club uses to keep its courses in good condition is red
8、ucing the amount of water available for industrial and other uses.The chemicals used to control insects are sinking into the underground water.There may be some truth in this,but it is not the whole truth.The days are long past when building of any kind was allowed in beautiful places with no though
9、t for the environment.Planning permission,nowadays,is as strict for golf courses as it is for any other type of development.Before any such project is given the go-ahead,many things are studied.It is only when it is clear no harm will be done to the area that the builders are allowed to move in.A st
10、rong case can even be made that golf courses are actually good for the areas where they are built.Courses are usually built in the areas which are not areas of natural beauty.The new courses often make the area look livelier.To make holes more difficult,trees are planted and lakes are filled in arou
11、nd greens.Not surprisingly perhaps,it is not unusual to find that,within months of a course being completed,a lot of animals and birds have moved in.Obviously,careful thought has to go into the design of the new courses.As few changes as possible should be made to the natural environment.Woods and w
12、ildlife should be also protected.But this can be,and is being,done.There is no reason why golfers and nature cannot live peacefully together.1.What is mainly discussed in Paragraph 2?A.The rules for playing golf.B.How to protect the environment.C.The disadvantages of building golf courses.D.Whether
13、golf courses should be built or not.答案:C提示:段落大意题。本段主要讲述了建高尔夫球场对当地环境所造成的危害。2.What is TRUE about building a new golf course nowadays?A.It takes up too much land.B.A lot of trees have to be cut down.C.It is easy to get planning permission.D.Many things will be taken into consideration.答案:D提示:推理判断题。由第三段
14、中的内容可知,现在建高尔夫球场时很多因素都会被考虑进去,故D项说法正确。3.According to Paragraph 4,golf courses .A.make local areas look beautifulB.provide more jobs for local peopleC.are harmful to the local environmentD.waste too much water and money答案:A提示:细节理解题。由第四段中的“The new courses often make the area look livelier.”可知,高尔夫球场会使当地变
15、得漂亮。4.Which best describes the authors attitude in the text?A.Uninterested. B.Worried.C.Hopeful.D.Doubtful.答案:C提示:推理判断题。由最后一段中的内容,特别是最后两句可知,作者对于建高尔夫球场还是充满了希望。.完形填空(导学号52040050)My mother made me a teacher.I dont mean that she 1 me to become a teacher.She made me a teacher because she taught me to lov
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345259.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
