2022秋高中英语 Unit 2 Travelling Around单元测试 新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋高中英语 Unit Travelling Around单元测试 新人教版必修第一册 2022 高中英语 Around 单元测试 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 2TRAVELLING AROUND (满分:100分建议用时:50分钟)第一部分单项选择(10分)()1.Jim has retired, but he still remembers the happy time _ with his students.Ato spendBspendCspendingDspent()2.What would you say if you were given another chance _ to her again?AtalkedBto talkCtalksDtalking()3.Look! On the top of the mountain
2、 _ two pine trees.AstoodBstandingCstandsDstand()4._ along the old Silk Road is an interesting and rewarding experience.ATravelBTravellingCHaving travelledDTravelled()5.Hurry up! The train _ in 5 minutes.AarriveBhas arrivedCis arrivingDarrive()6.Every year, _ makes the most beautiful kite will win a
3、price in the Kite Festival.AwhoeverBwhateverCwhomeverDwhichever()7.The good service at the hotel _ the poor food to some extent(在某种程度上)Agot rid ofBkept up withCmade up forDmade up()8.On the contrary, I think it is Daniel, _ you, that _ to blame.Amore than;areBmore than;isCrather than; isDrather than
4、;are()9.Her husband died ten years ago, _ her with three children to look after.Ato leaveBleavingCleftDbe left()10.This is _ my father has taught meto always face difficulties and hope for the best.AwhatBwhichCthatDhow【答案】15DBDBC610ACCBA第二部分阅读(20分)ADevon Gallagher, a college graduate from Philadelph
5、ia,wants to know the world exactly during her worldwide vacation in a special way.The traveller, who was born with a bone disease, had her right leg amputated(截肢)at the age of four.Although the amputation caused inconvenience for Gallagher early on, she now sees it as nothing short of inspiration fo
6、r living her best life.To spread that message, Gallagher has gone to social media, where she shares photos of her travels across the globe, but instead of simply using a geo-tag(地理位置标签), she writes her location on her artificial leg before taking a picture.Now she has been taking pictures across the
7、 Continent. The pictures show her cycling over the canal in Amsterdam, relaxing on a wall overlooking the city of Barcelona, posing with a waffle in Brussels, taking in the spectacular Parthenon temple in Athens and enjoying a river cruise in Budapest, all with the well-known locations written on he
8、r artificial leg.“I get a new leg every two years and I can choose the design on it.One day I had a sudden thought to get a chalk-board,” Gallagher said. “My mum and grandmother werent too keen on the idea, but my friends thought it was great and told me to go for it, so I did.”Gallagher said people
9、 often stare when shes writing on her leg, but once she shares the photos she receives only positive feedback.“My leg hasnt stopped me from doing anything Ive wanted to do,” she said.“I dont know if its my determination to prove to myself that I can do it, but anyway, Ive been able to keep up with m
10、y peers and lead a pretty great life.”Gallagher shows us that you should never let anything stand in the way of your dreams.And if life gives you an artificial leg, make art.()11.What message did Gallapher want to spread in her special way?AShe enjoys her travelling across the globe.BShe suffers lit
11、tle from her legs amputation.CShe looks on her misfortune as another form of blessing.DShe has exactly fallen in love with posting photos online.()12.Which of the following words can best describe Gallapher?AHelpful and ambitious.BFriendly and generous.CDetermined and creative.DIndependent and sensi
12、ble.()13.Which of the following might be the best title for the text? ANever Too Late to ShareBA Special Artificial LegCAn Outstanding PhotographerDGallaghers Summer Holiday【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文,讲述了Gallapher在社交媒体上分享了自己环球旅行的照片,但她并没有简单地使用地理标签,而是在拍照前在假肢上写下自己的位置。她的故事告诉我们:永远不要让任何事情阻挡你的梦想,如果生活给了你一条假肢,用它创作艺术吧!1
13、1C细节理解题。根据第二段中“Although the amputation caused inconvenience for Gallagher early on, she now sees it as nothing short of inspiration for living her best life(虽然截肢在早期给Gallagher带来了不便,但她现在认为这是对她最好的生活激励)”可知,Gallagher想以她独特的方式传播她把自己的不幸看作是另一种形式的幸运的信息。12C推理判断题。根据第三段中“To spread that message, Gallagher has gon
14、e to social media, where she shares photos of her travels across the globe, but instead of simply using a geo-tag(地理位置标签), she writes her location across her artificial leg before taking a picture(为了传播这一信息,Gallapher在社交媒体上分享了自己环球旅行的照片,但她并没有简单地使用地理标签,而是在拍照前在假肢上写下自己的位置)”可推断出,Gallapher很有创造性;虽然截肢了,但她像其他人
15、一样过着美好的生活,可见她很有决心。13B主旨大意题。根据最后一段中的“Gallagher shows us that you should never let anything stand in the way of your dreams. And if life gives you an artificial leg, make art. ”可知,Gallagher的故事告诉我们:永远不要让任何事情阻挡你的梦想,如果生活给了你一条假肢,用它创作艺术吧。故B项(一条特殊的假肢)正确。B(2020黑龙江省双鸭山市第一中学高一上学期期中)Prague is cracking(出色的;极好的)!
16、 My sister was right.It really is one of Europes most popular tourist attractions, which has beautiful old buildings.So far, my favourite place is Prague Castle.I think it is the largest ancient castle in the world.Prague also has a lot of cultural events, like the World Dance Festival.I went to a b
17、allet just last night.LilyIve come to Shanghai at the right time.Summer has begun, but it is not too hot yet.Yesterday was the Dragon Boat Festival.It was exciting! If you come to Shanghai, you should see the Bunda street with very nice shops, nightclubs, and hotels.There are many tourists there.It
18、has some wonderful buildings from the 1930s.I went on a night cruise(乘船游览)along the Huangpu River last night.I met some great people on the boat, mostly foreigners, like me.StanBuenos Aires is a fun city, but six days is not enough time for a visit! Im staying near the mile-long shopping street call
19、ed Calle Florida.It is a great place to meet people and watch dancers perform that tango.Buenos Aires is the birthplace of the tango.I also spent a day in the suburb of Tigre.Its about 30 km from the capital, and you can get there quickly by train.However, I chose to take a boat on the canals(运河)of
20、the Paran Delta.Melinda()14.What can be learned according to Lily?APrague is a modern city.BPrague Castle has beautiful scenery.CPrague is most famous for its ballet.DPrague is worth visiting.()15.Both Stan and Melinda _.Atook a boat trip Bsaw a lot of old buildingsCwent to a festivalDtravelled by t
21、rain()16.The passage is probably taken out of _.Aa history book Ba news report Ca travel website Da personal diary【语篇解读】本文为应用文,介绍了三个人对各自游览城市的评价。Lily认为布拉格好极了,它真的是欧洲最受欢迎的旅游景点之一;Stan在上海玩得很愉快;Melinda认为布宜诺斯艾利斯是一个好玩的城市。14D细节理解题。根据Lily的介绍“It really is one of Europes most popular tourist attractions, which
22、has beautiful old buildings. So far, my favourite place is Prague Castle. I think it is the largest ancient castle in the world. Prague also has a lot of cultural events, like the World Dance Festival. I went to a ballet just last night(它确实是欧洲最受欢迎的旅游景点之一,有美丽的古老建筑。到目前为止,我最喜欢的地方是布拉格城堡。我认为它是世界上最大的古堡。布拉
23、格也有很多文化活动,比如世界舞蹈节。我昨晚刚去看了芭蕾舞)”可推知,据莉莉认为布拉格值得一游。15A细节理解题。根据Stan的介绍“I went on a night cruise(乘船游览) along the Huangpu River last night(昨晚我去了黄浦江乘船游览)”和Melinda的介绍“However, I chose to take a boat on the canals(运河) of the Parana(然而,我在巴拿马三角洲的运河上选坐了一条船)”可知,Stan和Melinda都乘船了。16C推理判断题。本文分别介绍了Lily,Stan和Melinda旅行
24、的情况,所以分析选项可知,文章可能来自在旅游网站。CThe bus screamed to a stop in Nazareth, Israel.Five Australian backpackers boarded and struck up a conversation with me.They asked typical travelers questionswhere was I going and why was I traveling alone? My plan was to travel with a friend, I explained, but when I called
25、 her that morning, she didnt pick up and I had no other way to reach her.My stomach was in knots, but I decided to head out anyway, thinking I might run into her if I traveled to Tiberius, where we had planned to go together.“Why dont you travel with us?” one of the backpackers offered.They were exp
26、erienced adventurers who would work for a few months, save, then travel for as long as they could.Their current plan was to explore the Middle East and Europe in three months while working in London.It seemed risky to travel with strangers, but my instinct said yes.For the next two weeks, I explored
27、 Israel with the backpackers and learned to trust my instincts in all types of new and interesting situations.When they hook a ride, I took the bus, but when they wanted to steal into the King David Hotels swimming pool, I led the way.The world opened up to me because I chose to travel alone.I joine
28、d complete strangers, who become close friends.Years later, one couple from the backpacking group even flew from Sydney to Phoenix to be in my wedding.The trip was such a special experience that it gave me confidence in all areas of my life.Since then, Ive backpacked alone across South Africa, sky-d
29、ived from 12,000 feet in New Zealand and even moved across the US.with no job lined up.On my third day wandering in Israel with my new friends, I bumped into the woman I was supposed to meet.Though I was happy she was all right, I was grateful she hadnt picked up the phone.()17.By “My stomach was in
30、 knots” (in Paragraph 1), the author most likely means that she was _.Asick of riding on a bumpy busBnervous of meeting strangersCupset about the sudden changeDsorry about the impractical plan()18.Which of the following best describes the backpackers the author met?ACourageous but disrespectful.BJob
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-346440.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
