新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习:UNIT 3 DEVELOPING IDEAS WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语外研版选择性必修第二册练习:UNIT DEVELOPING IDEAS WORD版含答案 新教材 2021 20
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。九Unit 3Developing ideas. 单词拼写1. Our foreign trade is continuously expanding(扩展). 2. As we all know, culture is the soul (精神, 灵魂)of a city. 3. Friendly contacts between different peoples facilitate(促进) cultural interchange. 4. The child li
2、kes the comic(连环漫画)so much that he stays up late every night. 5. He put on the same costume(服装) that he had worn in Ottawa. 6. Systematic training should be integral(不可缺少的)to library management. 7. He was honoured Educator(教育工作者)of the Year for three years in a row. 8. What is your occupation tenden
3、cy(倾向)? . 选词填空take away, due to, instead of, for instance, search for, be limited to, be similar to, communicate with1. They will be concerned to do the right thingto dress properly, for instance. 2. The whole village turned out to search for the missing child. 3. I believe teaching should not be li
4、mited to the classroom. 4. The new Presidents foreign policy is similar to that of the former. 5. No one is allowed to take away any belongings of the local people. 6. Due to a knee injury she was forced to leave from the race. 7. Instead of attending the meeting, it pleased him to go off hunting. 8
5、. It was only one month after his arrival in the US that he could communicate with the locals. 结合课文主题使用本单元词汇与句型, 根据提示写一篇80词左右的短文人们低头看手机已经成为一种趋势(tendency)。一天, 我正在自助餐厅(cafeteria)吃晚饭, 这时一个年轻人走了进来。他边走边低头看手机, 没想到他撞倒了一位老太太。他急忙去扶老太太, 尽管老太太的面部(facial)表情很痛苦, 但她打着手势(gesture)说: “没事, 你不是故意(by intention)这样做的, 但以
6、后走路的时候不能再看手机了。”_It has become a tendency for people to look down at their mobile phones. I was having dinner at the cafeteria one day when a young man came in. Looking down at his phone as he walked, he unexpectedly knocked down an old woman. He hurried to help the old woman. Although her facial exp
7、ression was painful, she made a gesture, “Its OK. You didnt do it by intention, but you cant look at your phone when you walk any longer. ” . 阅读理解ABright red post boxes, the Queen and queuingwhat do they all have in common? They are all important parts of British life. At least I thought so. However
8、, the ability to queue for long periods of time, once believed to be a traditional characteristic of the British, is no longer tolerated by people in the UK, according to a survey done for British bank Barclays. Once upon a time, queuing was seen as normal. During World War , everyone had to queue u
9、p to receive their daily supply of foods. In fact, if you didnt stand up and wait in line with all the others, it was seen as uncivilized (不文明的). The famous English double-decker buses, with only one entrance, might also help explain why queuing was seen as a part of British life. Almost always, the
10、re is a queue to get on. But perhaps the British are tired of being pushed past by the Spanish, the Italians or the French as they queue up to get a table at a restaurant. The people of these other European countries have more than one entrance to their houses, which explains their more relaxed atti
11、tude to the queue. Two minutes is now the longest time most British people are prepared to stand and wait. But could it be that the Internet, which allows us to carry out tasks quickly, is the main reason why British people are no longer prepared to queue? “Used to buying without delay, customers ar
12、e even giving up purchases rather than wait their turn, ” says Stuart Neal of Barclaycard. “Shoppers are also less likely to queue for long if the item they are buying is of low value. ”Perhaps I will have to replace “queuing” with “impatience” in my list of things I relate to the British. 【文章大意】英国人
13、一向以绅士风度而著称, 排队等候也曾一度是英国特有的景象。然而随着高科技的发展, 网络的便捷却使英国人渐渐失去了耐心, 有时候顾客宁愿放弃购买东西也不愿意排队等候, 他们最长的等候时间是两分钟。1. What can we learn about the tradition of queuing in Britain? A. It was a product of the slow pace of life. B. It was a long time tradition as old as the Queen. C. It was considered as a symbol of a ci
14、vilized behavior. D. It has made the British different from other Europeans. 【解析】选C。推理判断题。文章第三段介绍“if you didnt stand up and wait in line with all the others, it was seen as uncivilized. ”如果人们不排队, 那么会被看作是不文明的, 由此推断在英国排队等候是文明行为。2. According to the passage, the British gradually stopped queuing because
15、_. A. they prefer shopping onlineB. they follow the example of foreignersC. British buses have more than one entranceD. the Internet has changed their way of life【解析】选D。推理判断题。根据文章倒数第三段提出“could it be that the Internet, which allows us to carry out. . . ”和倒数第二段“Used to buying without delay”可推断, 人们习惯了网
16、上购物的便捷, 因此在生活中对排队等候这种事情变得不再有耐心, 因此可以说是网络改变了人们的生活方式。3. It can be learned from the text that_. A. the British get impatient with queuing for longB. the British have to queue to receive foodC. the British like to eat in foreign restaurantsD. the British prefer to take double-decker buses【解析】选A。细节理解题。根据
17、文章倒数第三段“Two minutes is now the longest time most British people are prepared to stand and wait. ”和倒数第二段“Shoppers are also less likely to queue for long. . . ”可知, 英国人对长时间排队已经变得不再有耐心。4. The authors main purpose of writing the passage is_. A. to tell us the influence of the Internet on the British ways
18、 of lifeB. to compare the cultural differences between Britain and other countriesC. to talk about the changes in the attitude to queuing in BritainD. to report his research on the British ways of life【解析】选C。写作意图题。作者在文章开头提出排队和女王一样是英国典型的一种现象, 然后在第二段话题一转, 提到原属于英国人传统的这一特点却不复存在了, 然后对这种变化展开分析, 最后用“Perhap
19、s I will have to replace queuing with impatience in my list of things I relate to the British. ”来照应开头, 由此可知文章中心内容就是谈论英国人对于排队等候态度的转变。BGoogles new camera, called Google Clips, is a small, smart device. It comes with a case that has a clip (夹子), but its not designed to be worn on your clothing. Most in
20、terestingly, it uses artificial intelligence to take photography out of your hands so it can capture moments on its own. This roughly 2-inch by 2-inch camera, with a three-hour battery life and Gorilla Glass for toughness, is intended for candid moments, like when a child does something cute that ma
21、y happen too quickly for you to pull out your smartphone. The device uses machine learning algorithms (计算程序) to help capture scenes. Those algorithms include face recognition. “Once it learns that theres a face you see frequently, itll try to get nice photos of those faces, ” said Juston Payne, the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347095.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
黄冈专版2020春八年级语文下册期中检测卷课件新人教版20200324342.pptx
