新教材2021-2022学年英语译林必修第一册检测:UNIT 1 (二)GRAMMAR AND USAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语译林必修第一册检测:UNIT 二GRAMMAR AND USAGE WORD版含解析 新教材 2021 2022 学年 英语 必修 一册 检测 UNIT GRAMMAR
- 资源描述:
-
1、Unit 1课下题型练(二) Grammar and usage.阅读理解ASure, its good to get along with your teacher because it makes the time you spend in the classroom more pleasant.And yes, its good to get along with your teacher because in general its smart to learn how to understand the different types of people youll meet thr
2、oughout your life.“But really, theres one superimportant reason why you should get along with your teacher. When you do, learning_bursts_right_open,”says Evelyn Vuko a longtime teacher who writes an education column(专栏) called “Teacher Says” for the Washington Post newspaper.In fact, kids who get al
3、ong with their teachers not only learn more, but theyre more comfortable asking questions and getting extra help. This makes it easier to understand new material and do your best on tests. When you have this kind of relationship with a teacher, he or she can be someone to turn to with problems, such
4、 as problems with learning or school life such as bullying.As a kid in a primary or middle school, youre at a wonderful stage in your life. Youre like a sponge (海绵), able to absorb lots of new and exciting information. On top of that, youre able to think about all this information in new ways. Your
5、teacher knows that, and in most cases, is very excited to be the person whos giving you all that material and helping you make it. Remember, teachers are people, too, and they feel great if youre open to what theyre teaching you. Thats why they wanted to be teachers in the first place to teach!Some
6、kids may be able to learn in any situation, whether they like the teacher or not. But most kids are sensitive to the way they get along with the teacher, and if things arent going well, they wont learn as well and wont enjoy being in class.语篇解读:本文是一篇议论文。文章主要讨论了与老师处理好关系的重要性。1In the passage the author
7、 mainly talks about _.Ahow to get along well with othersBthe importance of a good relation with teachersChow much the students are expected of to get along with teachersDhow to make the time in the classroom more pleasant解析:选B主旨大意题。根据第一段内容:“和你的老师相处好是有好处的,因为这会使你在教室里度过的时间更愉快。”可知,这是文章的中心句,也是文章的主旨要义。分析选
8、项可知,选B。2“learning bursts right open” in the third paragraph really means _.Alearning becomes easier for you at onceByou find an opening to learningCtherell be more problems with learningDtherell be no problems at all with learning解析:选A句意理解题。根据画线句前theres one superimportant reason why you should get a
9、long with your teacher.和第四段In fact,kids who get along with their teachers . to understand new material and do your best on tests.可以猜测画线部分意为“好的师生关系让学习变得更容易”符合题意,故选A。3According to the passage which of the following statements is TRUE?AIf you get on well with your teachers, you must have a good result
10、in exams.BThe more questions you ask, the higher marks you will get.CIf you have a good relationship with your teacher, you can turn to him when in trouble.DMany kids can do well without a good relationship with teachers.解析:选C细节理解题。根据第四段中的When you have this kind of relationship with a teacher,he or
11、she can be someone to turn to with problems可知,如果你和老师有良好的关系,他或她就是你寻求帮助的人。分析选项可知,C项符合题意,故选C。4Which of the comments is FALSE on teachers and their work according to the passage?ATeachers are excited even if you wouldnt like to accept their teaching.BTeachers sometimes have the same feelings as students
12、 do.CThough few there are still some students who can learn even if they dont like the teacher.DHaving a bad relationship with your teachers does more or less harm to your studies.解析:选A推理判断题。根据倒数第二段中的Your teacher knows that . and they feel great if youre open to what theyre teaching you.可知,当老师讲给的知识能
13、帮到你时,老师会很高兴,如果你接受老师所教的知识,他们也会感觉很好。而A选项“即使你不接受老师所教的知识老师也会很高兴”为主观臆断,错误。故选A。BMy family and I never talked about school as the ticket to a future.I was in the classrooms, but I wasnt there to learn to write, read or even speak.When it was my turn to read,I wanted to hide.I was 13 years old, but I alread
14、y hated being who I was.I had an English teacher,Mr Creech,who knew I couldnt read.In one of my first lessons the teacher said that anyone who had a reading age below six had to stand up.I felt so embarrassed.But at the same time, it made me realize that I needed to change the situation.I was determ
15、ined it wouldnt happen again.Later that day,Mr Creech encouraged me and promised he would try his best to help me learn to read.From then on,I never gave up practicing reading.Now I was 41 years old.One day, I planned to fly back to Texas to visit my friends and family.On my way from the airport, I
16、saw Mr Creech buying himself a drink.I rushed over and reached into my pocket to pay for him.“Do I know you?” he asked.“Yes,sir,you do know me,”I answered excitedly.“My name is Anthony Hamilton.You taught me English.” The look on his face told me that he remembered the boy hed once encouraged.“Im so
17、 glad I had a chance to see you,” I said.“And Mr Creech, I have great news to share.” I told him I had learned to read.But that wasnt all.I had become a published author and an active speaker.“The next time you get another Anthony Hamilton in your classroom, please encourage him to read as well.” I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347162.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
