新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT 4 PERIOD 4 EXTENDED READING .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语译林版必修第一册学案:UNIT PERIOD EXTENDED READING 新教材 2021 2022 学年 英语 译林版 必修 一册 UNIT
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Period 4Extended reading &Project. 单句语法填空1. The man attacked(attack) me for no apparent reason yesterday. 2. The server is designed to store huge amounts(amount) of data. 3. The substance has been scheduled (schedule) as a poison. 4. This
2、 will negatively (negative) affect the result over the first half of the year. 5. There are various treatments (treat) available for this condition. 6. In addition (add), they are the leaders of my family. 7. She was a very beautiful (beauty) woman. 8. Its becoming fashionable (fashion) to have long
3、 hair again. 9. Repairs are necessary to strengthen (strength) the bridge. 10. It was a remarkable achievement (achieve) for such a young player. . 用适当的介词或副词填空1. In addition, there are some cards, sort of postcards you may have seen. 2. Fruit juice can be harmful to childrens teeth. 3. I should poin
4、t out that not one of these paintings is original. 4. Hes taking lots of exercise to get into shape. 5. Many people suffer from mental illness at some point in their lives. 6. The three sons also contribute to the family business. 7. Be on your guard against pickpockets. 8. If you go on like this yo
5、ull end up in prison. 9. The player was given hardly any opportunities to show off his talents. 10. We take pride in offering you the highest standards. . 根据汉语提示补全句子1. 从长远来看, 公司希望在莫斯科和其他大城市开门营业。(term)In the long term, the company hopes to open in Moscow and other major cities. 2. 他们的所作所为对公司的发展有影响。(i
6、nfluence)What they have done has an influence on the development of the company. 3. 他辜负了父母的期望。(live)He failed to live up to his parents expectations. 4. 我参观了那个饲养了许多奶牛的农场。(where)I visited the farm where/on which a lot of cows are raised. 5. 我来这里的原因是我想得到你的帮助。(why)The reason why/for which I come here i
7、s that I want to get your help. . 语法填空The story is about what Sam felt about his 1(one) boarding(寄宿) school life. As 2 child, he never left his parents, so he didnt get used to 3(deal) with everything in school independently. Once I had a similar experience. I finished my junior middle school in a b
8、oarding school. At the age 4 13, I never dealt with the daily things, such as washing clothes, taking care of money etc. I 5 (feel) especially lonely because I hardly knew any people. At first, I could not get on well with my classmates and I always looked forward to 6(be) on holiday to meet my pare
9、nts. I could not concentrate on my subjects. As time went by, I gradually adapted 7(me) to the school life. I made good friends with many classmates and often took part in the activities, in which I improved my communicating skills. As I had a lot of interesting things to do, I 8(final) enjoyed my s
10、chool life. Now, 9 I think of my first boarding school life, I think it instructive(有教育意义的) and 10(forget). 1. first2. a3. dealing4. of5. felt6. being7. myself8. finally9. whenever/when10. unforgettable. 阅读理解话题体裁词数建议用时孩子们的户外时间说明文2946分钟(2021嘉兴高一检测)Today, we are told that children dont spend enough ti
11、me in the fresh air. Many of them are addicted to a screen either on a computer or a TVthey seem to be living in a virtual world. They have lost touch with nature. But now 400 organizations in the UK, from playgroup to the National Health Service, are encouraging children to have some “wild time”. T
12、hey want kids to swap at least 30 minutes of watching TV or playing computer games for time playing outside. Activities such as building dens(窝), climbing trees, searching for nuts and playing hide-and-seek are just some of the things kids can do. Even if they live in a city, they can go on adventur
13、es in the garden or the park. Children often need a helping hand from Mum and Dad. They need to be shown what to do and where to go. Andy Simpson from National Health Service says, “We want parents to see what this magical wonder product does for their kids development, independence and creativity,
14、by giving wild time a go. ”So despite the complicated world that young people grow up in now, it seems that going back to basics and experiencing “natures playground” is what modern children need. David Bond from Project Wild Thing says, “We need to make more space for wild time in childrens daily r
15、outine, freeing this generation of kids to have the sort of experiences that many of us took for granted. ”This might sound a bit old fashioned to you or maybe, like me, it made you think about sticking on your boots, getting outdoors and reliving your childhood. Theres no age limit on enjoying your
16、self! 【语篇概述】本文是一篇说明文。很多孩子因为户外时间很少而对电脑或者手机上瘾, 文章提倡给孩子更多的户外时间。1. What can we know according to Andy Simpson? A. Wild time is hard to design. B. Parents know the importance of wild time. C. Wild time is beneficial to children. D. Parents like keeping their children indoors. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第三段Andy Sim
17、pson所说的话可知, 户外活动时间是对孩子们的成长有好处的。故选C。2. Whats the main idea of Paragraph 4? A. Modern children need wild time. B. Adults value outdoor activities. C. This generation of kids have no freedom. D. The present world is complicated. 【解析】选A。段落大意题。根据第四段第一句可知, 不管孩子成长的社会多么复杂, 让孩子们接近大自然都是现代儿童所需要的。故这段主要讲的是现代孩子需要
18、户外时间。故选A。3. Which can be inferred from the last paragraph? A. People at any age can enjoy wild time. B. It is out of date to go outdoors. C. It is too late for adults to enjoy nature. D. People like recalling the past. 【解析】选A。推理判断题。根据文章最后一句“Theres no age limit on enjoying yourself! ”可知, 享受户外玩耍时间没有年龄
19、限制。故选A。4. What is the best title of the text? A. Adventures of ChildrenB. Disadvantages of Wild TimeC. More Space for ChildrenD. Wild Time for Children【解析】选D。主旨大意题。文章开头提出现在的儿童迷恋电脑、电视而缺少足够的户外时间, 然后在第二段提出了wild time这一概念, 由此展开行文, 所以文章的中心内容是关于孩子们的户外时间的。故选D。. 阅读填句话题体裁词数建议用时准备好在压力下工作说明文2986分钟The key to dea
20、ling with test-day jitters(焦躁) is through preparation! 1. _ It is important to prepare your mind and body before the test for the experience of working under pressure. Get some sleep. I know youve heard this before, but its often repeated because its so important. Get plenty of sleep the night befor
21、e the test! If you dont have enough rest, youll end up with less concentration. 2. _Leave early. Be sure to leave earlier than normal on the day of a test to avoid the added fear of arriving late. 3. _ The embarrassment will cause you to be distracted and lose valuable time. 4. _Once you arrive at s
22、chool or at the testing centre, find a quiet space where you can be all alone. You can use your car if you drive, or you can find an empty locker room or office(ask a teacher). Once you locate a cozy nest in a quiet place, do a relaxation session(=period). Close your eyes and try to relax completely
23、. Take deep breaths and remain calm. 5. _Its possible that some students start to stress out as other students discuss the material. When you hear others chatting, it might sound like you ignored something important or you misunderstood a concept(概念). Its probably not even truebut it can seem like i
24、t! A. Take a quiet moment. B. A sleepy brain is a foggy brain. C. Watch out for chatting with others after a test. D. Attending an exam late is the last thing you need. E. You can find time to eat some snacks during a break. F. Dont talk with other students in the minutes before a test. G. But full
25、preparation means more than knowing the test material. 【语篇概述】 这是一篇说明文。应对考试日感到紧张的关键是做好准备! 但是, 充分的准备不仅仅意味着了解考试材料。所以作者就如何使你的头脑和身体准备好在压力下工作提出了一些建议。1. 【解析】选G。上文讲, 应对考试日焦躁情绪的关键是做好准备。分析各选项, G项“但是, 充分的准备不仅仅意味着了解考试材料”与下句“考试之前, 让你的头脑和身体做好准备在压力下工作是很重要的”与上文衔接, 是正确选项。2. 【解析】选B。上文讲, 如果你没有得到足够的休息, 你会注意力不集中。由此可推断,
26、空处继续以总结性的语言说明没有足够的休息对自己产生的不良影响。故B项“困倦的大脑是糊涂的大脑”符合语境。3. 【解析】选D。第二条建议是早出门。根据下文“这样尴尬的事情会让你分心, 浪费宝贵的时间”可知, 空处要说明尴尬的事情是什么。故D项“参加考试迟到是你最不想要的”符合语境。4. 【解析】选A。设空处是本段的小标题。由下文内容“一旦你到了学校或考试中心, 找一个安静的地方一个人待着。如果你开车, 你可以用你的车, 或者你可以找到一个空的更衣室或办公室。一旦你在安静的地方找到了一个舒适的房间, 就做一次放松活动。闭上眼睛, 试着完全放松。深呼吸, 保持冷静。”可知, 本段是在使自己安静一会儿
27、, 故选A项。5. 【解析】选F。设空处是本段的小标题。由下文内容“当你听到别的同学聊考试材料的时候, 听起来好像你忽略了一些重要的东西, 或者你误解了一个概念。这可能不是真的但它可能看起来像真的! ”可知, 本段说的是考试前与他人聊考试材料对考试的不良影响, 故选F项“考试前几分钟不要和其他学生交谈”作为本段的标题。. 完形填空话题体裁词数建议用时讲述度假经历记叙文27915分钟Rosa liked making up stories. She was so 1 that her classmates believed her from time to time. In fact, the
28、whole class believed her! At first she supposed it was 2. Now, as she got up to 3 before the class, she knew that make-believe stories had some way of coming back to make you sad. Rosas parents were separated. Nine months out of the year, Rosa lived with her mother in an apartment on Anderson Street
29、. But when summer 4, she went to her fathers farm in Arizona. The farm was great! Rosa rode horses and 5 with some farm work. Her father, however, was so 6 that he couldnt find time to go places with her. When she arrived each summer, her father would 7 her at the airport and take her out to eat. An
30、d the day she went back to the 8 he would always buy her a present. When summer came to a close, Rosa 9 to her mother. At school she heard lots of stories her friends told about their family trips. Rosa wished she had a 10 to talk about. Not long after 11 began, Rosa was looking through travel magaz
31、ines in the school library. They talked about many exciting 12, like England and Germany. When Rosas friends asked what she had done that summer, she made up something that was not 13. Remembering the travel magazines she had looked through, she told her classmates that she and her father had gone t
32、o 14. When the class began studying England, Mr Thomas asked Rosa to tell all the things she could 15 about her trip to England! 【语篇概述】本文是一篇记叙文。罗莎是一个离异家庭的孩子, 每年暑假她会离开城里的母亲去找乡下农场里的父亲, 可父亲由于忙于农活没有很多时间陪伴她。暑假结束后新的学期开始了, 同学们在讲述自己一家的度假经历, 罗莎只得撒谎说和父亲去了英国。没想到给自己造成了麻烦。1. A. afraidB. worriedC. sureD. happy【解析
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347228.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
