2021年高考英语大一轮复习 课时作业24 Module 6 Unexplained Mysteries of the Natural World(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高考英语大一轮复习 课时作业24 Module Unexplained Mysteries of the Natural World含解析外研版 2021 年高 英语 一轮 复习 课时 作业
- 资源描述:
-
1、课 时 作 业 24.阅读理解Journalism FellowshipsIn this important year for Europe, here is your chance to become one of the finest reporters and launch a career at two of the most globally famous news organizationsThe Economist & the Financial Times. Below are the details.What do the prizes involve and who has
2、 the right qualifications?Two awards are on offer: one, for a British applicant, will consist of a threemonth fellowship (职员身份) in continental Europe at The Economist; the other, for an applicant from elsewhere in the European Union, will be in London at the Financial Times also lasting three months
3、. Both winners will also receive 6,000 to cover accommodation and travel. The fellowships are open only to European Union citizens.Who are the fellowships suited for?The fellowships are established specially for those ambitious earlycareer journalists with bold ideas and a lively writing style, each
4、 capable of adapting to the excitement and pressures of a modern newsroom. The fellow should have a particular interest and curiosity about European affairs, as the prize aims to help continental writers understand Britain and British writers understand Europe.What is this years subject?What is Euro
5、pes greatest weakness? Please choose the country, institution, or issue that is of greatest concern.How to apply?Please send a submission on the subject above, together with a CV (简历) and covering letter. The submission can be:an unpublished written article, blog post or datarich essay of max 850 wo
6、rdsan unpublished 2minute videoEntries should be sent, by the closing date of May 16th 2018, by email to ncprize. Successful applicants will be informed by the end of July 2018.本文是一篇应用文。主要介绍了经济学家和金融时报提供的两个奖项,以及参赛者的资格、参赛作品内容、如何申请等详细信息。1Why is the British winner to be posted at The Economist?AFor him
7、or her to tour more places.BFor him or her to know Europe better.CTo help him or her understand economics.DFor him or her to become a European Union citizen.答案:B解析:细节理解题。根据Who are the fellowships suited for?部分中最后一句the prize aims to help continental writers understand Britain and British writers unde
8、rstand Europe可知,这项奖项旨在帮助欧洲大陆作家了解英国和英国作家对欧洲的了解。对于英国作家来说就是更好地了解欧洲大陆。分析选项可知选B项。2Who are the fellowships intended for?ACollege students.BAmateur writers.CNew journalists.DEuropean politicians.答案:C解析:推理判断题。根据第一段中的“launch a career”及Who are the fellowships suited for? 部分中的The fellowships are established sp
9、ecially for those ambitious earlycareer journalists with bold ideas and a lively writing style可知,是专为那些处于早期的职业记者设立的,可推断出就是新的记者,故选C项。3Which of the following can be accepted as a proper submission?AA published blog post.BAn unpublished 800word essay.CAn unpublished photo.DA 3minute video.答案:B解析:细节理解题。根
10、据How to apply?中的内容:简历和求职信,可以是一篇不超过850字未发表的文章、未发表的2分钟视频等,故只有B正确。.七选五(兰州一中上学期高三模拟)The Lost Rules of EtiquetteEtiquette, or good manners, used to be the glue that held society together. _1_. Sadly, these days it has mostly gone by the wayside. This list is several best rules of etiquette that have now
11、disappeared.Opening the DoorIn days gone by, a gentleman would always open doors for ladies. _2_. This has now almost entirely disappearedand it is pot entirely the fault of the men. I have seen women laugh at men for opening a door for them. They seem to be confusing manners with chauvinism (大男子主义)
12、Writing ThankYou NotesIn days gone by, whenever a person received a gift, they would write a thankyou note as soon as possible. _3_. Parents would sit children down after a birthday or Christmas and coach them in their first thankyou note. It is a shame that gift giving has now become a virtualoblig
13、ation and the idea of a thankyou note would be laughed at._4_We seem to have completely lost the concept of correct timing when it comes to parties these days. _5_. After all, a party normally has a guest of honorthis is usually the oldest woman present. It was considered extremely rude in the past
14、to leave a party before the guest of honorand once the guest of honor left, it was a signal to all that they should begin their own preparations to leave.AArriving on TimeBLeaving at the Right TimeCPeople leave with various excusesDIt enabled people to get on well with each otherEThis rule was true
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-350830.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
二年级上册语文课件-8登鹳雀楼_人教(部编版)(2016).ppt
