2021年高考英语调研大一轮复习 课时作业36 Unit 1 A land of diversity(B卷)新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高考英语调研大一轮复习 课时作业36 Unit land of diversityB卷新人教版 2021 年高 英语 调研 一轮 复习 课时 作业 36 diversity 新人
- 资源描述:
-
1、课时作业36A land of diversity.阅读理解(安徽江淮十校联考)Nearly 19 percent of teachers of color (有色人种教师) left their jobs after the 20142015 school year. Some left for personal reasons like taking care of their families. But 50 percent said they left because they were dissatisfied with their employment situation, suc
2、h as poor working conditions, student discipline problems and large class sizes. Thus, taking immediate measures to improve it is our top priority.For years, researchers have proved the benefits of increasing the share of minority teachers in schools, especially as our public school system has turne
3、d to one that is made up mostly of minority students. Teachers of color, who are more likely than their white counterparts to choose to work in racially diverse schools, offer particular benefits to their students. Graduation rates increase among minority students when they are taught by racially si
4、milar educators, research shows. They can also serve as positive role models, and their presence reduces the chance of racial discrimination at school.The Shanker Institute report suggests that the rate of minority teacher hiring is not the whole problem. The problem is what happens after these teac
5、hers enter the classroom. These teachers often work in highpoverty rural schools. They are more likely to have lessdesirable working conditions.Diversity is a key component to equality and opportunity. Where theres a diverse teaching workforce, all kids thrive. So solutions must be found at once to
6、turn this trend around. Firstly, schools should develop mentorship programs that support minority teachers once they are in the classroom. Secondly, more money should be spent in improving working conditions in these schools. Of course, school headmasters should also be evaluated on their ability to
7、 retain teachers of color.作者认为学校要留住有色人种教师,关键是要改善他们的工作条件。1Among teachers of color leaving their jobs, half of them quit because _.Athey had to take care of their childrenBthey had to move to other placesCthey eventually found betterpaid jobsDtheir employment situation was unsatisfactory答案:D解析:细节理解题。根
8、据第一段的第三句“But 50 percent said they left because they were dissatisfied with their employment situation”可知是因为他们对工作环境状况不满意才辞职的。2Which of the following is the main idea of the second paragraph?AThe solutions to increasing graduation rates among minority students.BThe benefits of increasing the share of
9、minority teachers in schools.CThe reasons for teachers of color leaving their jobs in many schools.DThe ways to decrease the possibility of racial discrimination at school.答案:B解析:段落大意题。根据第二段的第一句“For years, researchers have proved the benefits of increasing the share of minority teachers in schools,
10、especially as our public school system has turned to one that is made up mostly of minority students.”可知第二段主要讲的是增加少数民族教师在学校中的比例的好处。故答案为B。3Which of the following components is vital to equality and opportunity?AHonesty.BVariety.CAbility. DSafety.答案:B解析:推理判断题。根据最后一段第一句“Diversity is a key component to
11、equality and opportunity.”可知多样性是平等和机会的关键。根据句意可知选B。4How did the author feel when writing the passage?AHe felt angry about the government.BHe was satisfied with the present situation.CHe felt it urgent to solve the problem.DHe didnt care about diverse teaching workforce.答案:C解析:推理判断题。根据第一段最后一句“taking i
12、mmediate measures to improve it is our top priority.”和最后一段第三句中“at once”可知他觉得迫切需要解决这个问题。.阅读填句(重庆南开中学检测)Have you ever heard of a bug (虫子) called the cicada (蝉)? Well, a special kind of these bugs live underground in the US for most of their lives. They have an interesting bioclock. _1_Every 17 years,
13、billions of the noisy Brood V cicadas will swarm (涌现) to northeastern parts of the US, including New York, Ohio and Pennsylvania. _2_ But there are usually a lot less of them compared to the Brood V cicadas._3_ According to Discovery News, these bugs started their lives in 1999. And as their 17year
14、life cycle comes to an end, they go above ground when their underground homes get warmer 64 degrees Fahrenheit (about 18) to be exact. Then the females will lay hundreds of eggs in trees. _4_ The baby cicadas will go underground, and the 17year life cycle will start over again.While they can be kind
15、 of annoying, these bugs dont harm humans. _5_ That sound is the male cicadas attracting the female cicadas. Besides, a large amount of laid eggs can sometimes harm small trees and bushes because there are so many of the 17year cicadas. However, after this summer, these bugs will mostly mind their o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-351084.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
