(新教材)2020-2021高中人教版英语选择性必修第四册课件:UNIT 3 SEA EXPLORATION 综合素养提升 .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2020-2021高中人教版英语选择性必修第四册课件:UNIT 3SEA EXPLORATION 综合素养提升 新教材 2020
- 资源描述:
-
1、三 Unit 3Sea Exploration.单句语法填空1.The reigning Super Bowl champions continue to play as if theyre _ a league of their own.2.I want to withdraw some money _ my account in order to buy some food for the poor homeless.3.The Olympic organisers say that matters are well _ hand.4.She should be applauded _ h
2、er honesty.infrominfor5.In thirty years from now the United States should have a _(man)spacecraft on Mars.6.Theres little _(cover)of foreign news in the newspaper.7.The _(mix)of flour,water and yeast is then left in a warm place for four hours.8.Rather than write an article for homework,usually we w
3、ere allowed _(work)with a friend to write an imaginary dialogue between two historical figures.mannedcoveragemixtureto work9.Sometimes I act as a listening ear for fellow students _(talk)over what is bothering them.10.A 13-year study of early childhood development made by Harvard University has show
4、n that,by the age of three,most children have the big potential _(understand)about 1,000 words.to talkto understand.完成句子1.I know Im a skilled artist,but _the other people here!我知道我是个熟练的艺术家,但我和这里的其他人不一样!2.Give them a call and let them know _.给他们打个电话,告诉他们我们已控制了局势。3.Id like to _my savings account and p
5、ut it in my cheque account.我想从我的储蓄账户上提取1 000美元转到支票账上。Im not in the same league withwe have the matter in handwithdraw 1,000 dollars from4.Now he _and has a high position in society.现在他拥有一个大公司,并且在社会上有很高地位。5._causes Americans to be energetic,but it also puts them under a constant emotional strain.竞争的压
6、力使美国人精力充沛,但也使他们的精神始终处于紧张状态。is in possession of a big companyThe pressure to compete.完形填空My name is Miranda Gibson.I have been at the top of a tree for five months now.Some people might wonder 1on earth I would choose to do that.I have walked through this forest many times.On 12 December 2011,2rolled
7、 into the forest and the destruction(摧毁)began.I couldnt 3the thought that these forests would be 4forever.So,on 14 December 2011,I packed up my life,5of my job plans,and climbed 60 meters to the top of this tree.I have been here ever since.Life in the tree tops can be 6at times.I have times when I f
8、eel frustrated(沮丧)and wish I could 7,to anywhere,just have a 8of scenery for a minute!There are times too,when I feel terribly 9.I miss my friends and family.10these times,I find myself loving the 11.Living on the tree has been inspiring.I am willing to 12up here for as long as it takes,13I honestly
9、 hope it wont be too 14before I can put my feet on the ground below and stand in a forest that will never be 15.【文章大意】文章作者是米兰达吉布森。为了保护森林,到现在为止,她已经在树上待了五个月了。她给人们解释了自己选择那样做的原因。1.A.whyB.whenC.howD.where【解析】选A。根据上文I have been at the top of a tree for five months now.可知,有些人想知道我为什么会待在树上。故选A。2.A.waterB.ani
10、malsC.machineryD.tourists【解析】选C。根据下文and the destruction began,结合选项可知,是机器开进来,破坏开始了。故选C。3.A.bearB.helpC.keepD.spare【解析】选A。根据下文So,on 14 December 2011,I packed up my life,of my job plans,and climbed 60 meters to the top of this tree.可知,作者一想到这些森林将永远消失,就受不了,所以他决定住在树上。故选A。4.A.soldB.stolenC.protectedD.lost【
11、解析】选D。根据上文On 12 December 2011,rolled into the forest and the destruction began.可知,森林遭到摧毁,将永远消失。故选D。5.A.grew outB.fell shortC.ran outD.let go【解析】选D。根据下文I have been here ever since.可知,作者放弃了他的工作计划。故选D。6.A.refreshingB.riskyC.challengingD.rewarding【解析】选C。根据下文I have times when I feel frustrated and wish I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-354582.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
