2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年 中人 英语 必修 课时
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Unit 3 Section Learning about Language & Using Language课时作业.单句语法填空1I saw a man in rags walking about in the street.2I enjoy swimming. But as for my sister, she enjoys playing tennis.3So far, large amounts of money have been received (receive). 4She greeted me in a friendly manner.5It
2、 is wellknown that the Atlantic Ocean is only half as big as the Pacific Ocean.6She seems genuinely (genuine) fond of the children.7The missing plane might never be found,which is unbelievable (believe)8There is a chance that Bill will recover from his injury in time for the race.9Dont be angry with
3、 him; he seldom makes mistakes.He made it this time by accident.10Children wandered around even at this time of night,in and out of the many shops,playing and screaming (scream).单句改错1The manager had mercy on the children dressed in rag and gave them some food.ragrags2There is a chance he will attend
4、 the important meeting.chance后加that3I cant imagine the boy speaking so rude to you. ruderudely 4People should not be rude for each other. forto5Generally speaking,good manner arise from respect for others. mannermanners.阅读理解AInside the Rain RoomThe Rain Room has arrived and local art lovers are taki
5、ng notice. Is it worth the wait? Yes, I assure you it is. Once inside, visitors find a long, dark room with a high ceiling. A single bright light shines through heavy rain falling around visitors. The mist. The damp air. The noise. It feels like a mighty storm is pouring down. But the storm is insid
6、e. And visitors arent getting wet. Instead, visitors wander in awe, admiring the rain and the artists who created it.The Rain Room was created to highlight the connection between humans, nature and technology. With a tracking system that senses movement and stops the rain wherever visitors move, it
7、does just that. Light and sound produce an experience that feels both natural and foreign. The exhibit is moving on to Atlanta next month. I urge you to visit before then. Its time to experience the Rain Room for yourself!Welcome to the Rain RoomThe Rain Room features falling water. Please be aware
8、you may get slightly wet. However, visitors wearing raincoats will be turned away.This exhibit features advanced technology. To ensure its effectiveness, please avoid wearing dark or reflective clothing.Visitors are welcome to take photographs of the exhibit.Children must be accompanied by an adult.
9、For the convenience of all guests, visits are limited to 10 minutes.【解题导语】本文是一篇应用文。文章通过介绍Rain Room的景象、设计理念、特色以及参观时的注意事项来吸引游客去参观这一艺术展。1Whats the purpose of the text?ATo attract visitors to a new art exhibit.BTo explain how an exhibit has been created.CTo describe the technology used in the exhibit.DT
10、o promote the artists taking part in an exhibit.解析:选A写作意图题。通读全文可知,文章主要介绍了Rain Room的景象、设计理念、特色以及参观时的注意事项。因此本文的目的是吸引游客去参观这个艺术展。故选A。2Whats the function of the exhibits tracking system?ATo keep visitors from getting wet.BTo protect the exhibit from water damage.CTo time how long visitors are in the room
11、.DTo count the number of visitors in the room.解析:选A推理判断题。根据第二段第二句“With a tracking system that senses movement and stops the rain wherever visitors move, it does just that.”可推知,这个追踪系统能够保证游客不被雨水淋湿。故选A。3What must you do when visiting the Rain Room?AWear a raincoat.BWear dark clothing.CLeave your camera
12、 outside.DPass through within 10 minutes.解析:选D细节理解题。根据文中的最后一句“For the convenience of all guests, visits are limited to 10 minutes.”可知,游客必须在10分钟之内参观完。故选D。BThe amount of fish caught worldwide is much larger than has been reported. And that could mean serious problems for the environment and nations th
13、at depend on fisheries (渔业). A new estimate shows that it is 32 million tons higher than countries have been reporting yearly.The same report notes that the worlds fish catch has been declining since the late 1990s. Countries report their industrial catches to the United Nations Food and Agriculture
14、 Organization. But they do not report other kinds of fishing. This includes the catches of small commercial fisheries, which are called artisanal fisheries, and fishing for recreation and individual food.Daniel Pauly at the University of British Columbia in Canada led the study. He noted that a huge
15、 amount of some catches is thrown away. “For example, shrimp trawlers (拖网渔船) keep only the shrimp and the fish that they catchoften eight to ten times as much as the shrimpgets thrown away.”Pauly told VOA that better estimates of the actual global catch will help ensure there will be enough fish in
16、the future. “But our figures suggest that since 1996 a rapid decrease is happening. And if you project this forward you end up in a few decades having much less catch, literally no catch. So that is potentially dangerous.”Researchers also found ways the worlds fisheries are changing. They found that
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431085.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
