2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语一轮复习外研版练习:必修3 MODULE WORD版含答案 2018 高考 英语 一轮 复习 外研版 练习 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第一部分必修三Module 1. 完形填空 (2016安徽合肥第一次质检) After stepping out of the international plane,I realized my 10hour sleepy voyage finally came to an end. Sitting on the bus,I was waiting anxiously for it to start. A woman,sitting next to me,and her daughter both seemed _1. D_ . She told me that her daughter ha
2、d an upset stomach and would throw up continuously; _2. A_ ,the mother had lost her _3. C_ . Apart from a significant amount of money,the purse also had her phone and a phone number of an important _4. D_ ,a person she was travelling 90 kilometers to meet for discussing a _5. B_ matter which had to
3、be _6. A_ by tomorrow morning. I handed her my cellphone without _7. D_ and told her that she could make any call she wanted. I also _8. A_ a bottle of water I had in my bag to relieve her daughter of her _9. C_ . After making several calls,they finally _10. B_ to the official!They turned to look at
4、 me _11. D_ and thanked me many times. The woman tried to pay for my _12. C_ ,but I jumped to do it before her _13. A_ I knew she had lost her money. Next morning,I received a call from the mother,saying that they couldnt tell how much my _14. B_ act touched them. They were so _15. C_ that they had
5、taken down my number to thank me. I was _16. B_ to be thanked in this way. I never thought my simple offer _17. A_ so much in her heart. And I thought of how many opportunities for _18. C_ we had lost by plugging into cellphones and being disconnected _19. D_ the reality around ussomething with easy
6、 access may make a big _20. C_ to others. 文章大意:本文是一篇夹叙夹议文。文章通过讲述作者在公交车上帮助一对母女渡过难关的故事告诉我们:小小的关怀和帮助有时会对别人产生很大的影响。1A. excitedBrelaxedCunconsciousDuncomfortable解析根据下文的“She told me that her daughter had an upset stomach and would throw up continuously”和“the mother had lost her _3_”可知,这对母女都看起来很焦虑 (uncomfo
7、rtable) ,故选D。2A. besidesBhoweverCthereforeDotherwise解析根据上下文语境可知,此处表示除此之外,这位母亲还丢了钱包,故选A。3A. phoneBaddressCpurseDluggage解析参见上题解析。下文的“the purse also had her phone”是提示。4A. accountantBdoctorClawyerDofficial解析根据第10空后面的“the official”可知,此处指钱包里有一位重要的官员的电话,故选D。5A. simpleBpressingCpoliticalDfinancial解析根据空后的“wh
8、ich had to be _6_by tomorrow morning”可知,这是一件紧急的事情。pressing“紧迫的,迫切的”,故选B。6A. settledBignoredCraisedDdropped解析参见上题解析。7A. doubtBpermissionCquestionDhesitation解析此处表示作者毫不犹豫地把手机递给那位女士。故选D。8A. producedBorderedCboughtDsold解析根据语境可知,作者从包里拿出一瓶水。produce“拿出”,故选A。9A. feverBstressCsicknessDappetite解析根据上文内容可知,作者拿出水
9、是为了缓解那个女孩儿的胃痛,故选C。10A. came overBgot throughClooked upDturned around解析根据语境可知,打了几个电话后,她们终于打通了那位官员的电话。get through表示“ (用电话) 联系上”。故选B。11A. doubtfullyBcloselyCanxiouslyDgratefully解析作者帮助了她们,她们充满感激地看着作者并且感谢作者很多次。故选D。12A. waterBofferCticketDassistance解析根据语境可知,为了感谢作者,那位女士想要为作者付车票钱,故选C。13A. sinceBifCwhileDalt
10、hough解析根据空格前后的内容,此处表示原因。故选A。14A. temporaryBgenerousCcautiousDhonest解析作者慷慨的行为让她们非常感动,故选B。15A. reasonableBflexibleCconsiderateDdesperate解析那对母女考虑得很周到,记下了作者的电话号码来感谢作者,故选C。16A. ashamedBastonishedCdisappointedDamused解析受到感谢后作者很吃惊,因为作者认为那只是一种简单的帮助,故选B。17A. weighedBbalancedCincreasedDranked解析作者从来没想过自己简单的帮助却在
11、她心中产生了如此大的影响,故选A。weigh“影响”。18A. courageBsuccessCkindnessDjustice解析根据下文意思可知,此处表示我们曾经失去过很多表达善意的机会,故选C。19A. inBbeyondCofDfrom解析根据上下文的意思可知,我们通常塞上耳机,与我们周围的现实相脱离,从而失去了对别人表达善意的机会, 故选D。20A. promiseBwishCdifferenceDgesture解析此处表示一些很容易做到的事情却对别人有很重要的意义。故选C。make a difference“有影响,有作用”。. 阅读理解Hilversum is a mediums
12、ized city between the major cities of Amsterdam and Utrecht in the Gooi area of North Holland, the Netherlands. Unlike most of the Netherlands,Hilversum is actually in a hilly area with the soil mostly consisting of sand. Once called the Garden of Amsterdam,it still attracts travelers to come over t
13、o cycle and walk through the surrounding forests. They visit it for a relaxing day off from the urban madness. For Dutch people, Hilversum is all about textile (纺织) and media industries,and modern architecture. In history, Hilversum was largely an agricultural area. Daily life was marked by farming,
14、 sheep raising and wool production. A railway link to Amsterdam in 1874 attracted rich traders from Amsterdam to Hilversum. They built themselves large villas (别墅) in the wooded surroundings of the town. One of the families moving in was the Brenninkmeijers,currently the wealthiest family of the Net
15、herlands. They moved in after big success in the textile industry and aided a substantial textile industry in Hilversum. But the textile boom lasted only several decades. The last factory closed in the 1960s. The change to a media economy started in 1920,when the Nederlandse Seintoestellen Fabriek (
16、NSF) established a radio factory in Hilversum. Most radio stations settled in the large villas in the leafy areas of the town. Television gave another push to the local economy. Hilversum became the media capital of the Netherlands,and Dutch television stars moved into the leafy neighborhoods surrou
17、nding the town. In the early 1900s,modern architects WM. Dudok and JDuiker placed hundreds of remarkable buildings in Hilversum. These modern architectural masterpieces (杰作) are so many that Hilversum almost feels like an open air museum. Dudok alone shaped most of 20th century Hilversum and approxi
18、mately 75 buildings still bear his unique characteristies. His masterpiece, Hilversum Town Hall,was built in 19281931. It has wide international fame and is included in many architecture textbooks. The building has a remarkable shape and looks like a combination of “blocks”Actually,one may start his
19、 journey of modern architecture by walking or biking the WM. Dudok Architectural Route in Hilversum. 文章大意:本文讲述了荷兰的中等城市希尔弗瑟姆在纺织业、传媒业和现代建筑上的历史变迁。1Hilversum is different from most of the Netherlands in that _D_. Ait has a large populationBit is cut off from big citiesCit has many beautiful gardensDit i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431087.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022五年级语文下册 第7单元 18 威尼斯的小艇课件 新人教版.pptx
