2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高三英语浙江专版一轮复习题型组合课时练4 第1部分 必修1 UNIT 4EARTHQUAKES WORD版含答案 2018 英语
- 资源描述:
-
1、题型组合课时练(四).阅读理解 【导学号:47562175】Seated in a convertible (敞篷车) with the top down at 60 miles an hour,Mary looked at the flies that sat on top of Marks hair.How could they stay there? She wondered.Mary had not seen Mark for years, until the other day when he came into the cafe where she worked.His appea
2、rance was different from when he was in high school. Now, he was a bit fat and thick glasses covered his eyes.However,that didnt change Marys feelings for him at all.He had just bought a brand new red sports car and asked her if she would like to go for a ride and then have dinner with him. Her hear
3、t beat with excitement as he opened the door for her.She noticed something very strange as Mark got into the car and started to drive away. On the hair was a group of flies just sitting there.Mary stared in amazement.It seemed the faster they drove, the more determined the flies were to stick to his
4、 hair.Mary remained silent.She leaned forward and turned the radio on,to try to divert her attention away from the flies, but she couldnt help thinking about them. She looked up at Mark,who was completely devoted to what was going on and continued to sing to the music while driving merrily along.Fin
5、ally,Mark pulled the vehicle over to the side of the road beside a diner and looked in the mirror and said,“Mary,I would like to comb my hair before we get something to eat.Could you reach under the seat and give me my hair cream?”Mary reached under the seat and pulled out a camping backpack, which
6、contained a round jar and started to laugh wildly as she pointed to the label(商标)“Thats not hair cream on your hair,Mark!It says its Fly Trap Glue!”【语篇解读】本文是一篇记叙文。Mark开着新买的跑车约Mary出去玩,Mary发现有几只苍蝇在Mark的头发上一直一动不动,这使她百思不得其解。最后,Mary终于知道了原因,原来是Mark误将捕蝇胶当作发乳抹在了头发上。1What can we learn from the text?AMark had
7、 bought a new sports car for Mary.BMark used to be a thin, handsome boy.CMark and Mary had been in love for years.DMary felt strange when she saw the red car.【解析】推理判断题。根据第二段第二、三句“His appearance was different from when he was in high school.Now,he was a bit fat and thick glasses covered his eyes.”可知,
8、Mark现在的外表跟他在高中时有差别,他现在有些胖而且还戴着厚厚的眼镜。由此可推知,Mark曾经是一个瘦瘦的、帅气的男孩。故选B。A项和C项文中并未提及;D项错在Mary看到跑车时感到奇怪,应该是看到Mark的头发上一直有几只苍蝇一动不动感到奇怪。【答案】B2Why did Mary burst into laughter?ABecause Mary played a trick on Mark.BBecause their ride wasnt well prepared.CBecause Mark had prepared a jar of hair cream for her.DBeca
9、use Mark had mistaken Fly Trap Glue for hair cream.【解析】细节理解题。该题问的是Mary为什么突然大笑起来。根据最后一段可知,这是因为Mark误将捕蝇胶当作发乳抹在了头发上。故选D。【答案】D3What can be the best title for this passage?AStuck on youBUnchanged loveCA hair trickDA wonderful ride【解析】标题概括题。根据文章内容可知,本文主要讲述的是:Mark约Mary出去玩,Mary发现Mark头发上一直有几只苍蝇一动不动,感到很奇怪,后来M
10、ary才发现这是因为Mark误将捕蝇胶当作发乳抹在头发上了,所以那些苍蝇才会粘在Mark的头发上。A项意为“粘住你”,体现了本文的核心内容,适合做标题。故选A。【答案】A.完形填空I have two friends who love backpacking.They spent a lot of time in a part of New York States Adirondack Mountains.It 1 46 mountains with a height of over 4,000 feet.The Adirondack Mountain Club gives 2 recogni
11、tion and an award to anyone who 3 all 46 mountains.My two friends decided to go for this award.Now what you have to understand is that 4 many of the 46 mountains have wellmarked 5 to their summits(山顶),others are not marked at all.You have to “bushwhack(在丛林中开路)”using a compass and a map.My friends ha
12、d climbed 45 of the mountains.They had just one 6 it was the most 7 ,requiring bushwhacking.A hiking path led past the base of the mountain,but from that point they were on their own.Early one morning they left their 8 and walked five miles on the hiking path to the base of a chain of mountains.When
13、 they arrived,they 9 that they had left their compass and map in the camp.Rather than 10 the camp,they decided to bushwhack without the compass and map.For hours they 11 uphill experiencing the enduring heat,thick bushes,and black flies. 12 ,in the late afternoon they found themselves at the 13 of a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432144.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
三年级上册语文习题课件-期中达标测试卷∣ 苏教版(2018) (共18张PPT).ppt
