2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高三英语浙江专版一轮复习题型组合课时练18 第1部分 必修4 UNIT 3A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案 2018 英语 浙江 专版 一轮 复习 题型
- 资源描述:
-
1、题型组合课时练(十八).阅读理解 【导学号:47562203】When Shakespeare was twentyone, he went to London to try his fortune in that great city, and a very interesting place was the London of his day.There was the famous London Bridge and St.Pauls Cathedral, and palaces and markets and long streets full of shops.Then, too,
2、there were the daily crowds where could be seen people from all over the world.Knights, scholars and the highwayman(拦路强盗) or the thief, who had been infamous for his clever robberies, passed by each other.Here, also, were noblemen dressed in gold, from Italy and Spain and France;slaves from Spanish
3、America, sea captains and ministers, soldiers and servants all held by chance or interest within the gray walls which circled London, and whose gates gave welcome to as strange a crowed as could be found in the world.Into this curious crowd came Shakespeare, quick to see and eager to learn.And befor
4、e long all these strange sights were as familiar to him as the faces of his own towns residents.Each one told its story to him so plainly that, as before he had learned the secrets of the fields and woods, so now he learned men and mens interests that make up the great world.And he learned these les
5、sons so well that when he came to write his plays, he made such use of them as no writer ever made before or since; for it is the use of this knowledge of the world, combined with his own genius,that makes Shakespeare the greatest dramatist that has ever lived.1What was London like in Shakespeares e
6、yes when he first went there?ADirty and small.BStrange and interesting.CInfamous and terrible.DFamiliar and modern.2Which of the following best describes Shakespeare?AShakespeare got inspiration to write from his hometown,London.BShakespeare was eager to make friends with the noblemen in London.CSha
7、kespeare was good at observing and learning from the daily life.DShakespeare became the greatest dramatist owing to his own genius.3What does the word “one” in Paragraph 5 refer to?ACrowd.BSight.CFace.DResident.【语篇解读】本文是一篇记叙文。介绍了文学巨匠莎士比亚年轻时初到伦敦的经历。这座奇怪却有趣的城市使他学到了很多,也为他后来从事写作提供了很多的素材。1B细节理解题。根据第一段以及第
8、五段第二句可知莎士比亚刚到达伦敦时,在他眼中这是一个奇怪而有趣的地方。故选B项。2C推理判断题。根据第五、六两段的内容可知年轻的莎士比亚善于观察,并且热衷于在生活中学习,故选C项。A项与第一段内容不符;B项文中没有对应信息;D项与第六段内容不符。3B词义猜测题。本句承接上句,由此可知one指代上一句中的sight。.阅读七选五It may seem crazy when you watch your dog bury his bone,only to dig it up a day or two later. 1 It is simply in their nature.For thousan
9、ds of years,dogs have buried their bones.The practice itself started long before dogs were even pets when their ancestors had to bury bones to survive.2 If they were able to find meat and bones,dogs became very protective of them.To keep other dogs and animals from stealing their meat and bones,dogs
10、 would bury them in the ground.When it was time for the next meal,they would dig up their bones and enjoy them again.Although most dogs have plenty of food to eat today,their instincts still tell them to bury their bones.Some dogs hide more than one at once,burying one and digging up another. 3 So h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432136.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
