2019-2020同步外研英语必修四新突破阶段综合检测4 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语必修四新突破阶段综合检测4 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 必修 突破 阶段 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、阶段综合检测(四).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AKid InventorsAttend Kids Day at the Invention ShowINPEX, the American largest invention trade show,is looking for kid inventors to bring their inventions to Kids Day at the Invention Show.Young inventors come for a chance to win cash prizes and great giveaways(赠品)No
2、 invention? No problem!Kids Day isnt just for kid inventors.Enjoy music,games and many interesting activities for all ages.Bring your family and friends for a fun day of creativity and excitement.Attention,young inventors!There will be lots of exciting activities to take part in and inventions to ch
3、eck out from kid inventors.All inventions will be judged and cash prizes will be awarded.Every exhibitor will receive a certificate for taking part and a bag full of fun things just for bringing your invention to Kids Day.Kids Day activity schedule8:00 am11:00 amSetup time for inventions,exhibits an
4、d activities11:00 amJudging of inventions12:00 pmKids Day at the Invention Show opens to the public12:00 pm4:00 pmActivities in progress and inventions on display3:30 pmPrizes are awarded for inventions4:30 pm6:00 pmTeardown (拆除) of inventions,displays and activitiesHow to sign up for Kids Day at th
5、e Invention ShowPlease print Kids Day Participation Form.Then fill it out and mail it or fax it to:ATTN:Kids Day217 Ninth StreetPittsburgh,PA 15222Fax:(412) 2884546If you have any questions,please email info.【语篇解读】本文为应用文。介绍Kids Day at the Invention Show的相关情况。1People who go to the show can surely Awi
6、n cash prizesBreceive a certificateCget a bag full of fun thingsDtake part in interesting activitiesD细节理解题。由第二段“Enjoy music,games and many interesting activities for all ages.”可知,只要去Kids Day的人就能参加各种活动。2When can people enjoy the invention show?AAt 10:30 am.BAt 11:30 am.CAt 3:30 pm.DAt 4:30 pm.C细节理解题。
7、由Kids Day activity schedule中12:00 pm4:00 pm后的“Activities in progress and inventions on display”可知,C项正确。3How can one sign up for the invention show?ABy fax.BBy email.CBy phone.DBy online ordering.A细节理解题。由文章最后可知,报名可通过邮寄或传真报名表。BFor her ninth birthday,Marielle Mauri asked for some unusual birthday gifts
8、:soap,shampoo,paper towels,cups,and so on.But Marielle didnt want these presents for herself.She wanted to give them to other people.At school,Marielles teacher taught,“You cant always be selfcentered.You have to be othercentered.”Marielles class had helped collect supplies for a school in Nigeria.B
9、ut Marielle wanted to do more.With help from her parents,Marielle researched local charities and found a shelter that helps women and children in need.After finding out what supplies the shelter needed,Marielle included a list with each party invitation.Her friends brought shelter supplies instead o
10、f birthday presents to Marielles party.People who couldnt come to her party still gave gifts,as did her school.She had so many gifts that they filled her familys truck! “It was like we were going on vacation,”Marielle said with a smile.“I couldnt even put my bag in there.” She said it was fun to wat
11、ch the number of donations(捐赠物)grow.In the end,she collected $650 in cash donations and more than $1,000 worth of supplies for the shelter.When Marielle went with her parents to drop off the supplies,people at the shelter surprised her with another birthday party.They had made her a cake and gave he
12、r a card signed by everyone at the shelter.Marielle hopes other children will hear about her special birthday and choose their own charity to support.“I felt really good when I did it,” she said.“Youre not just giving them something;youre helping them with their whole life.”【语篇解读】本文是记叙文。Marielle为了帮助
13、收容所的妇女、儿童,不接收生日礼物,而是在生日请帖上附上他们所需的生活必需品清单,之后将自己收到的物品送给他们。4Why did Marielle ask for many unusual birthday gifts?ATo satisfy her own need.BTo show off to her friends.CTo help a school in Nigeria.DTo support people in need.D推理判断题。根据第一段中的“She wanted to give them to other people”可知,Marielle想将这些特殊的礼物送给需要帮助
14、的人。5For Marielles ninth birthday, Ashe invited few peopleBshe collected a lot of suppliesCher friends held a party for herDshe went on vacation with her parentsB细节理解题。根据第三段中的“she collected $650 in cash donations and more than $1,000 worth of supplies for the shelter”可知,Marielle收集到许多生活必需品。6What happe
15、ned to Marielle at the shelter?AShe got a lot of cards.BShe made herself a big cake.CShe gave her parents a great gift.DShe was surprised by a birthday party.D细节理解题。根据倒数第二段中的“people at the shelter surprised her with another birthday party”可知,在收容所人们给Marielle举办了一个意外的生日派对。7Whats the best title for the
16、text?AA happy birthday for allBPoor life at the shelterCMarielles big dreamDUnusual suppliesA标题归纳题。根据文中Marielle帮助他人的同时自己也收获意外惊喜的生日派对可知,A项符合作标题。CSports can help you keep fit and get in touch with nature.However,whether you are on the mountains,in the waves,or on the grassland,you should be aware that
17、 your sport of choice might have great influence on the environment.Some sports are resourcehungry.Golf,as you may know,eats up not only large areas of countryside,but also tons of water.Besides,all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its courses(球场) in good condition.This
18、 causes major environmental effects.For example,in the dry regions of Portugal and Spain,golf is often held responsible for serious water shortage in some local areas.There are many environmentfriendly sports.Power walking is one of them that you could take up today.You dont need any special equipme
19、nt except a good pair of shoes;and you dont have to worry about resources and your purse.Simple and free,power walking can also keep you fit.If you walk regularly,it will be good for your heart and bones.Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious,sleep well and
20、 have better weight control.Whatever sport you take up,you can make it greener by using environmentfriendly equipment and buying products made from recycled materials.But the final goal should be “green gyms”They are better replacements for traditional health clubs and modern sports centers.Members
21、of green gyms play sports outdoors,in the countryside or other open spaces.There is no special requirement for you to start your membership.And best of all,its free.【语篇解读】运动可以让人保持健康也可以让人们接近大自然。然而不管你是在大山里,还是在草地上运动,都应该注意人们对运动的选择都可能会影响到地球的环境。在文章中作者鼓励人们要多进行环保的、不消耗自然资源的运动,比如疾走锻炼或者自行车运动等。8Which of the fol
22、lowing is the author most probably in favor of?ACycling around a lake.BMotor racing in the desert.CPlaying basketball in a gym.DSwimming in a sports center.A推理判断题。从文章第三段前两句可知力量型步行或者疾走锻炼是既环保又健身的运动,所以A选项正确。9What do we know about golf from the passage?AIt is popular in Portugal and Spain.BIt causes wat
23、er shortages around the world.CIt pollutes the earth with chemicals and wastes.DIt needs water and electricity to keep its courses green.D细节理解题。根据文章第二段内容可知高尔夫球之所以是消耗资源的一项运动,是因为它占地多、用水多、维护起来耗费能源多,故答案选D。10The author uses power walking as an example mainly because Ait is an outdoor sportBit improves ou
24、r healthCit uses fewer resourcesDit is recommended by expertsC细节理解题。根据文章第三段可知作者用power walking为例的原因是疾走锻炼是不消耗能源又健身的运动,答案选C。11The author writes the passage to Ashow us the function of major sportsBencourage us to go in for green sportsCdiscuss the major influence of popular sportsDintroduce different t
25、ypes of environmentfriendly sportsB写作目的题。文章开头提出人们选择的运动会对环境产生影响,然后以高尔夫为例介绍了消耗资源的运动方式,又以疾走锻炼为例讲述了环保型运动方式,最后又提出“Whatever sport you take up.from recycled materials.”,由此判断文章的目的是鼓励我们参加环保型运动,答案选B。DDrayton Manor in the UK first opened its gates to the public in October,1949,as an inland pleasure resort and
26、was originally just a normal park with tea rooms,boat rides and a pets corner.Since then it has grown to become the UKs leading familyrun theme park and the fourth most popular theme park in the UK.The parks motto is “Family Run for Family Run”Drayton Manor Theme Park stands in an area of 280 acres
27、and boasts 36 rides in total,including 4 roller coasters and 3 water rides.Within the park is a 15acre zoo which houses over 100 species of animals.Drayton Manor is proud to be the first in the world for some of its rides.For instance,the Apocalypse is the worlds first standup tower drop ride and G
28、Force is the worlds first X Car Coaster(apart from its original design in Germany)If you fancy a camping holiday at Drayton Manor,there is a 75pitch camping and caravan(宿营拖车) site with onsite facilities such as toilets,showers(for the disabled,too),and security.Not only are you situated on the park
29、itself,but you are also close to a large number of other local attractions and facilities.A day at Drayton Manor is fun for all the family.Unfortunately,there are height restrictions on some of the rides.Children over 1.4 m can ride on all the rides by themselves.Children between 1.4 m and 1 m must
30、be accompanied by an adult to enjoy some rides.There are several rides which children shorter than 1 m are not allowed to ride on.There are numerous places to eat and drink,so you will never need to go hungry.And for the smaller children at Drayton Manor,there is Robinsons Land which had some big ev
31、ents happening in 2010.All in all,Drayton Manor has something for the whole family and is well worth a family day trip this summer.For opening times and ticket prices,check out Drayton Manor Home Page.【语篇解读】本文主要介绍了一个英国著名的主题公园。12Whats the best title for this passage?AThe Zoo at Drayton ManorBA Family
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年秋八年级语文上册人教部编版同步作业课件:22愚公移山(古文今译)(共34张PPT).ppt
