2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高三英语外研版一轮课时训练:选修7-MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析 2018 英语 外
- 资源描述:
-
1、课时训练38Module 2Highlights of My Senior Year一、单元扣点.根据句意,用所给单词的适当形式填空electpunctualregulationscholarshipcompetesettleinnocentkeenrentattract 1Im not too on jazzon the contrary I like Rock & Roll.答案keen2Do you own or your video?答案rent3He was chairman of the meeting.答案elected4You should be for appointment
2、s.答案punctual5He is old, but he is as as a baby.答案innocent6The company is very strict on enforcing health and safety .答案regulations7How many of your classmates got the last term?答案scholarship8Theres only one way to the argument, and they know it.答案settle9The painting many people in the exhibition.答案a
3、ttracted10Young children will usually for their mothers attention.答案compete.完成句子1That night I saw my epal (第一次)答案for the first time2The thief ran (朝着相反的方向) of the police.答案in the opposite direction3He (冲了出去) and for a long time he walked (在街上走来走去)答案rushed out; up and down the street4This time he wil
4、l (支持我)答案be for me5We (玩得很高兴) spending the whole evening playing cards.答案had great fun二、阅读理解AA San Diego boy Kristoffer Von Hassel has attracted the gaming worlds attention after he exposed a security weakness that let him log into his dads Xbox Live account, without permission.Kristoffers father, R
5、obert, noticed soon after Christmas that his son was logging into his account and playing games that werent appropriate for his age. When he was asked how, Kristoffer showed him a hack that seems simple but is fairly impressive considering a 5yearold boy found it.Kristoffer would go to his dads acco
6、unt and type in an incorrect password. That would take him to a password verifications screen, where he would simply tap the space bar repeatedly and then press “Enter”“How awesome that is!” said Davies, who works in online security himself. “Just being 5 years old and being able to find a vulnerabi
7、lity and getting attached to that. I thought that was pretty cool.” He told KGTV that Kristoffer has figured out three or four other “hacks”, including getting past the lock on a smartphone by holding down the “home” key for long enough.Davies reported the vulnerability to Microsoft. And Microsoft a
8、cted, issuing a fix for it. “Were always listening to our customers and thank them for bringing issues to our attention,” the company said in a written statement. “We took security seriously at Xbox and fixed the issue as soon as we learned about it.”The company has even included Kristoffers name on
9、 a list of security researchers who have helped make online Microsoft products safer. For his discovery, or more. accurately, for reporting it with his fathers help, Kristoffer will receive four games, $ 50 and a years subscription to Xbox Live from Microsoft.这是一篇新闻报道。一个五岁的圣地亚哥男孩引起了游戏界的关注,因为他竟在不知道密码
10、的情况下使用父亲的账号成功地登录了Xbox Live游戏平台,从而暴露了微软公司的一个安全漏洞,对此微软公司及时地进行了修复和处理。1Why did a San Diego boy attract the gaming worlds attention?A. He is a security researcher.B. He designed a new software.C. He is addicted to playing games.D. He got past the lock of a game.答案D解析细节理解题。根据第一、二段的内容可知,一个五岁的圣地亚哥男孩引起了游戏界的关
11、注,因为他在不知道密码的情况下成功地登录了父亲的游戏账号,从而暴露了微软公司的一个安全漏洞,因此选择D。2The main idea of Paragraph 3 is how Kristoffer .A. logged into his dads Xbox accountB. managed to set his own passwordC. learned to gain access to the gameD. played computer games on his own答案A解析段落大意题。第三段介绍了Kristoffer在登录父亲的游戏账号时输入不正确的密码,然后在进行密码确认时
12、,他仅仅重复地敲击空格键后按回车键就成功地登录了父亲的账号,所以该段主要介绍了Kristoffer如何登录父亲的游戏账号,应选择A。3What is Microsofts attitude to the problem reported by Davies?A. Critical and negative. B. Friendly and sympathetic.C. Serious and responsible. D. Cold and casual.答案C解析观点态度题。根据倒数第二段中的”And Microsoft acted, issuing a fix for it”及“We to
13、ok security seriously at Xbox and fixed the issue as soon as we learned about it”可知,微软公司对Davies报告的问题采取了认真负责的态度,对漏洞进行了及时的修复。因此选择C。4The underlined word “vulnerability” in Paragraph 4 is closest in meaning to .A. security failing B system protectionC. system accident D. data fault答案A解析词义猜测题。根据第一段中的“aft
14、er he exposed a security weakness”并结合画线词所在的句子可知,ulnerability应指安全漏洞,因此选择A。BThe crowd at the airport flowed forward. The passengers had been waiting for a couple of hours for an airline employee to open the door leading to the plane outside. No one was in a good mood. An old man got trapped in the mid
15、dle of the rush. He fell down without being able to break his fall. His head hit the concrete floor. Blood poured from his forehead. He appeared to be unconscious. Everyone rushed past him, except Dana. She called for help.A minute later, a young airline employee showed up. Hardly looking at the old
16、 man, she told Dana to get aboard her plane. She said the old man would be okay, and walked away.Dana screamed for help. An airport supervisor appeared. He told Dana to get on the plane. Dana said that she was not moving until an ambulance arrived. The supervisor said her plane would leave without h
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432131.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
