2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修5-MODULE4 CARNIVAL WORD版含解析 2018 英语 外研版 一轮 课时 训练 必修 MODULE4 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时训练28Module 4Carnival一、单元扣点.根据句意,用所给单词或短语的适当形式填空consist oftradefreeimportmarkpretendhidebookdresswander1The woman manager ordered her secretary to a ticket through to Qingdao.答案book2His feet left dirty all over the floor.答案marks3The company has been in cotton with a foreign one.答案trading4For years
2、he has formed the bad habit of about in the street deep in the night.答案wandering5She her feelings by covering her face with her hands.答案hid6The well young man turned out to be a thief.答案dressed7Many countries oil from the Middle East.答案import8Little Tom stood up, opened his notebook and that he had
3、understood everything. In fact, it was quite different.答案pretended9A committee nine members has been sent there to look into the matter.答案consisting of10Women have gained total to decide whether or not to marry.答案freedom.完成句子1一连几个星期,人们戴着面具走在街上。For weeks people walked around the streets .答案on end; we
4、aring masks2一些孩子把暴力看作是解决问题的唯一途径。Some children the only way to solve problems.答案see violence as3祖母的记忆力很好,她能记起多年前发生的事。Grandmother ; she can remember things many years ago.答案has a good memory; which happened4急需人们从事于这些工作。There was for people to work on them.答案an immediate need5她出身于演员世家。She a long line o
5、f actresses.答案comes from二、阅读理解ALindsay Binegar of Greenfield, Ohio, made her first $ 100 at the age of four, when she won a prize for showing a pig from her familys farm to the local 4H Club. Most kids would be thrilled to spend that money on toys,but not Lindsay. “I didnt get the money; it went to
6、the bank,” she told The Columbus Dispatch.Over the years, Lindsay kept on raising and showing pigs, and kept on winning prizes. Some were $ 100 for small wins, but she won thousands of dollars for championship prizes at county fairs. Before long, she earned an impressive amount of cashbut, aside fro
7、m a purse when she was 14, Lindsay had never spent a dollar of her savings. By the time she was 18, she had got more than $ 40,000, which she planned to put towards her college education at nearby Ohio University.But her parents said that if she continued living at home while attending school, they
8、wouldnt have to pay for her dorm housing, and would be willing to cover the entire cost of her education. It sounded like a good deal to Lindsay. But what should she do with her savings?Her father had an idea:buy a house, just as hed done when he was young. He used the houses sale to help him buy th
9、e family farm where Lindsay had grown up and raised all those lucrative(赚大钱的) pigs. Lindsay was able to buy a house in Greenfield, paying for the entire purchase in cash. She did a bit of painting and then rented it out for $ 450 a month.After finishing college, Lindsay plans to marry Heath McNeal,
10、and use the income from her house to buy a block of land and build a new house. But shell never move too far from home. “I would like to stay in Greenfield,” she said. “I just love everybody here. ”At her current rate, shell probably be the towns biggest real estate tycoon(房地产大亨) by the age of 25.本文
11、为一篇记叙文,介绍了Lindsay Binegar的事迹,她从4岁开始,挣了钱就存到银行,直到长大成人。1What did Lindsay do with her first prize?A. It was put in the bank.B. It was spent on toys.C. She used it to buy more pigs.D. She kept it as pocket money.答案A解析细节理解题。根据文章第一段中的“it went to the bank”可知,Lindsay把她的第一笔奖金存入了银行。所以选A。2By the time she was 18
12、, Lindsay had got more than $ 40,000 by .A. getting the interest from the bankB. selling pigsC. winning prizes for raising and showing pigsD. trading houses答案C解析细节理解题。根据文章第二段中的“Over the years, Lindsay kept on raising and showing pigs, and kept on winning prizes”可知,Lindsay一直通过饲养、展示她养的猪获得奖金,到18岁的时候,她的
13、奖金积累到了4万多美元。因此选择C。3Lindsays father advised her .A. to pay for her college education with the moneyB. to buy a house with the moneyC. to pay the money for her dorm housingD. to save the money for her future life 答案B解析细节理解题。根据文章第四段中的“Her father had an idea: buy a house, just as hed done when he was yo
14、ung”可知,她父亲建议她用奖金买一套房子。故选B。4What can we learn about Lindsays parents from the passage?A. They are very rich.B. They dont care for money.C. They dont know how to manage money.D. They are considerate.答案D解析推理判断题。根据文章第三、四段内容可知,Lindsay的父母说Lindsay上大学时可以住在家里,并且父母愿意为她提供上大学的费用,而且建议她用奖金买房子投资,为将来做准备。由此可推断她的父母是考
15、虑周到的。因此选择D。BThe snapshot, a new fashion for an artistic portrait(肖像) photo: take it underwater. Zhang Xiaomei, a 20something Shanghai native who works in the media industry, tried it out twice. “It was a completely different experience.” says Zhang of her first such experience last May. “You get the
16、 feeling that youre cut off from the rest of the world. But its also romantic and like a fairy tale”. She then successfully convinced her husbandtobe to have their wedding photos taken underwater a couple of months after her first try. “Can you imagine a 1. 87metertall man trying out something like
17、a fishtail under the water?” Zhang says, laughing.A commercial underwater photo portrait is perfect for post80 and post90 generations who adore taking snapshots, and are looking for new ways to be artistic, says Ai Cheng, owner and photographer of No. 55 Underwater Photography in Shanghai.Ai opened
18、a studio in Shanghais suburb of Songjiang two years ago, building a 5meterdeep, fanshaped pool equipped with heating facilities to start up the business. A 30minute training on how to smile under the water so that you wont drink too much water and how to open your eyes underwater is offered in his s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432129.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
