2021-2022学年新教材高中英语 课时素养评价十一 Unit 4 Meeting the muse Developing ideas(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时素养评价十一 Unit Meeting the muse Developing ideas含解析外研版选择
- 资源描述:
-
1、十二Unit 4Developing ideas. 单句语法填空1. He said these athletes inspired(inspire) children to chase their dreams. 2. You can look at the source of this page for yourself if you have installed(install) the application. 3. The answer depends on what you think you gain from innovation(innovate) and lose from
2、 crises. 4. Technically(technical) it was the first full year since the end of the Great Recession. 5. The room was then full of people chatting animatedly(animate) and laughing. 6. He was distinctly(distinct) pleased with his generalship, “I prepared an excellent order of battle. ”7. Not only the p
3、arent but also the children are(be) going to visit the Birds Nest next week. 8. Rather than discuss(discuss)all of these questions at length, we prefer to focus(focus)on the impact of the heavy snow. 9. Frank put the medicine in a top drawer to make sure it would not be accessible(access)to the kids
4、. 10. Instead of seeing my boys as losers, I pushed and encouraged them. . 完成句子1. The artworks look like colorful floating clouds when they are lit up at night. 当被点亮的时候, 那些艺术作品看起来就像漂浮的彩云。2. Since the news is inspiring, they push everyone on the team to give more of themselves. 因为这个消息很令人振奋, 他们要求团队的每个
5、人都付出得更多。3. Students are hired each year in a variety of summer positions. 每年, 各种各样的暑期工作都雇用学生。4. Many excellent artworks are on display. 许多优秀作品在展出。5. Whoever wants to speak to me on the phone, tell him I am very busy now. 无论是谁想和我通电话, 告诉他我现在很忙。6. Whatever you did in the past was just what I want. Than
6、k you so much! 不管你过去做了什么, 都是我想要的, 非常感谢你! 7. Not only all the Chinese, but also the whole world has taken great measures to deal with this epidemic. 不仅所有的中国人, 而且全世界都采取了很大的措施来应对这种流行病。 . 阅读理解For many Americans, regular exercise is a complicated commitmentone made at the beginning of January that fades
7、out within weeks or months. Busy work schedules, a lack of motivation and unease towards exercising in public all contribute to the discouraging statistics that only around a quarter of adults exercise enough per week. This month, enterpriser Trent Ward and designer Yves Behar are uncovering their d
8、esign for a mirror fitness system, Forme. Forme is reflective like a mirror, uses machine learning to heighten workouts, and offers attachments including ankle belts, rope handles and a heart rale monitor. When not in use, the two arms that form the resistance pulley(滑轮)system fold behind it and the
9、 display screen disappears, turning Forme into a simple full-length mirror. Interest in home exercise has particularly increased recently around the world. Home workout apps have seen a significant uptick in downloads, and trendy brands like Peloton have rolled out free virtual workouts for everyone
10、 stuck indoors. One French athlete who was kept away from others chose to run an entire marathon on his 23-foot balcony. But beyond the new restrictions affecting daily workout routines, Ward and Behar are tapping into the same concerns that have made every home workout appealing: the ability to sav
11、e time and sweat in the privacy of ones home. In an age of personal metrics(衡量标准)where one can measure their heart rate and sleep cycles with smart watches and train for marathons with AI smart sneakersWard and Behar want to improve exercise through machine learning. Forme evaluates performance and
12、adjusts weights accordingly. Easy access to performance data also makes it easier to track that progress and stay motivated. Though its too soon to tell if mirror gyms will be the trend of the late 2010s to 2020s, Behar explained that having a screen in the home can become the basis for more than ju
13、st fitness, such as shopping or telemedicine. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了设计师设计了一种人工智能的“镜子健身房”, 让更多的人可以在家锻炼。1. What does Paragraph 2 mainly focus on? A. The features of Forme. B. The ways to operate Forme. C. The reasons to develop Forme. D. The theory behind Forme. 【解析】选A。段落大意题。根据文章第二段( Forme像镜子一样反光, 利用机
14、器学习提高锻炼强度, 并提供踝带、绳柄和心率监测器。当不使用时, 构成阻力滑轮系统的两条手臂在它后面折叠起来, 屏幕就消失了, Forme变成了一个简单的全长镜子。)可知, 本段主要讲的是Forme的特点。故选A。2. How can Peloton benefit its users? A. By raising their interest in marathon. B. By offering them online workouts for free. C. By keeping them far away from others. D. By entertaining them wi
15、th all kinds of downloads. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第三段(家庭健身应用的下载量大幅上升, Peloton等时尚品牌也为宅在家里的每个人推出了免费的虚拟健身服务。)可知, Peloton为用户提供免费的在线锻炼, 从而让他们受益。故选B。3. What makes home workout appealing according to Paragraph 4? A. The better results than outdoor activities. B. The privacy of home. C. The fresher air at home. D
16、. The convenient access to mass data. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第四段可知, 除了影响日常锻炼习惯的新限制外, Ward和Behar还利用了每个在家锻炼都具备的吸引人的关注点: 在家锻炼能够节省时间和出汗。由此可知, 家庭健身受欢迎是因为家里有更好的隐私。故选B。4. What is the best title for the text? A. Can Forme Have More Powerful Functions? B. Does Regular Exercise Keep up with New Technology? C. Is th
17、e New Trend of Smart Machines at Home Fashionable? D. Is This AI-powered “Mirror Gym” the Future of Home Exercise? 【解析】选D。标题归纳题。根据全文内容可知, 文章主要介绍了设计师设计了一种人工智能的“镜子健身房”, 让更多的人可以在家锻炼。( 这种人工智能的“镜子健身房”会是家庭锻炼的未来吗? )”作为文章标题最为合适。故选D。. 阅读填句(2021长沙高二检测)Whether you are a new blogger, or one that has been bloggi
18、ng for a while, you are probably wondering how to make the best of your blog. 1By doing so, you can get your blog known, promote a product and get the results you are expecting. Here are several ways to do this. The first step is to make sure that your blog is updated frequently. 2This will make a h
19、uge impact on your blog. Continue posting as you should as this is something that will keep attracting your readers to your blog. 3Having your own look is a huge plus in the blog marketing world. You can have your own look by just using HTML, and adjusting the code to suit your taste. You are going
20、to see that this will truly make a difference with your blog. Try to get a theme that is going to match the market that you are promoting in your blog. Doing so will make it look even more professional. Something else that will help you with your blog marketing is exchanging links with authority blo
21、gs that are in your same market. 4The authority sites are listed high in Googles search results. However, just a few links are hardly ever enough to get your blog known. You will need to continue to work on your blog and get more links to it all of the time. 5In the world of blogs, most blog owners
22、are thankful for all links, and are willing to return the favor. Remember that effective blog marketing requires persistence and patience. Just keep working on it. Your hard work is going to pay off and you will be glad that you did. A. Make your blog different. B. The more the better in this case.
23、C. In fact, the key to this is to blog effectively. D. Meanwhile, he on guard against harmful links. E. Post in your blog regularly for the best results. F. Another important thing is to make your blog look nice. G. This is another great way to get the word out about your blog. 【文章大意】这是一篇说明文。无论你是一个新
24、博主, 还是一个已经写了一段时间博客的人, 你可能都想知道如何充分利用你的博客。文章主要说明了一些如何推广博客的方法。1. 【解析】选C。根据上下文可知, 本句承上启下说明充分利用博客的方法是什么, 要想充分利用博客, 关键是要有效地写博客。故C选项“事实上, 关键是有效地写博客”符合语境。2. 【解析】选E。根据上文可知, 本句承接上文进一步解释说明, 经常更新就是指要经常在博客上发帖。故E选项“经常在你的博客上发帖, 以获得最好的效果”符合语境。3. 【解析】选A。根据后文可知, 本段主要说明的是如何让博客与众不同, 在外观上吸引别人。故A选项“让你的博客与众不同”符合语境。4. 【解析】
25、选G。根据上文可知, 本句评价上文提到的这种方法通过和权威博客交换链接, 这是另一种传播你博客信息的好方法。故G选项“这是另一种传播你博客信息的好方法”符合语境。5. 【解析】选B。根据上文可知, 因为这种努力会取得回报, 所以应当是链接越多越好。故B选项“在这种情况下, 越多越好”符合语境。. 语法填空(2021三明高二检测)Shawn Cheshire is a blind cyclist who competed in the 2016 Paralympics in Rio de Janeiro, Brazil. She lost her ability 1. _(see) after
26、an accident nine years ago. She has tried to become as 2. _(depend) as possible in the last few years. She said that, 3. _ a long time, she was in a really dark place and hated being blind. She said that sports and physical exercise gave 4. _(she) another opportunity at living. Earlier this month, C
27、heshire crossed 68 kilometers of steep and uneven ground in the Grand Canyon(大峡谷). She did so in 24 hours and 15 minutes, 5. _ is believed to be a record for a blind hiker (徒步旅行者). The 6. _(early) record of 28 hours 7. _ (set) in 2014. Three friends helped her during the Grand Canyon hike. They walk
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385707.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
