2018高三英语(浙江专版)一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5 TRAVELLING ABROAD WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高三英语浙江专版一轮复习题型组合课时练35 第1部分 选修7 UNIT 5TRAVELLING ABROAD WORD版含答案 2018 英语 浙江 专版 一轮 复习 题型 组合 课时 35
- 资源描述:
-
1、题型组合课时练(三十五).阅读理解 【导学号:47562237】Hello,Im Jan from Mrs.Lakes class.My class wants to work together to help the public.We think we have found a great way to do this.Last month we did a class project on the highways near our town.We learned about the AdoptaHighway Program.This program brings people tog
2、ether to pick up litter along the roads.We think it would be a great idea for all students in our school to join the program and adopt a highway.Adopting a highway is not like adopting a pet.When a highway is adopted,only part of the highway is cared for by a group of people.The group agrees to work
3、 every week to keep its part of the highway clean.Each group gets its own sign that has the name of the group printed on it.The sign is put up at the side of the road.This sign lets drivers know who is keeping that area of the road clean.The AdoptaHighway Program is a great way for people to help th
4、eir environment look nicer.Also,the government does not have to send out many road workers.This saves money.Finally,people may try harder to keep the roads clean if they see people,especially teenagers like us,cleaning them up.We will need helpers to care for our adopted highways.If you want to feel
5、 great and keep our roads clean,please come with your parents to the meeting next week.We will meet in Mrs.Lakes room on Wednesday at 6 pm.At the meeting,we will talk about which roads are the dirtiest as a result of peoples unkind acts.Then well try to pick an area to adopt and clean.I look forward
6、 to seeing you at the meeting.Remember to keep our roads clean!【语篇解读】本文号召同学们参加AdoptaHighway Program,以使公路保持干净整洁。1What is the AdoptaHighway Program about?AGiving names to the highways.BDrawing pictures of the highways.CPicking up litter along the roads.DPutting up signs near the roads.【解析】细节理解题。根据第一段的
7、“We learned about the AdoptaHighway Program.This program brings people together to pick up litter along the roads.”可知,这一项目是把人们集结起来沿着道路捡垃圾,即C项正确。【答案】C2What should the students do first if they want to join the program?APick a spot to care for.BCall Mrs.Lake next week.CWrite a letter to their parents.
8、DGo to a meeting on Wednesday.【解析】细节理解题。根据倒数第二段的“If you want to feel great and keep our roads clean,please come with your parents to the meeting next week.We will meet in Mrs.Lakes room on Wednesday at 6 pm.”可知,同学们要想参加这一项目,首先要于下周三下午六点在Mrs.Lake的房间开会,即D项正确。【答案】D3What is the purpose of this speech?ATo
9、encourage students to join the program.BTo introduce the traffic system.CTo show drivers how to drive safely.DTo tell a story about adopting a pet.【解析】推理判断题。根据最后一段“I look forward to seeing you at the meeting.Remember to keep our roads clean!”可知,作者是在鼓励同学们参加这一项目,即A项正确。【答案】A4Which of the following can
10、be the best title for the passage?AThe AdoptaPet ProgramBThe AdoptaHighway ProgramCWays to Protect the EnvironmentDVolunteers on Roads【解析】标题判断题。综合全文可知,本文旨在号召同学们积极参加“AdoptaHighway Program”,以使公路保持清洁,因此B项正确。【答案】B.完形填空I used to abandon myself to despair.Last year my mother 1 from a stroke(中风)and had an
11、operation on her brain.I felt my whole world turn upside down and I had no 2 what I could do to help her to relieve her 3 Tears welled up in my eyes whenever I was alone.Last month I 4 a precious watch,which was an 18yearold birthday gift from my father.I could not fall asleep for a couple of nights
12、 because I felt 5 about the loss.There have been many 6 like these in my life.I could never figure out how to deal with such tough things 7 I read “If You Have a Lemon,Make a Lemonade”by American writer Dale Carnegie.“When the wise man is handed a lemon,he says,What 8 can I get from this?How can I 9
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432143.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
