2018高考英语一轮复习 单元检测卷29 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018年高考英语 答案.doc 一卷Word版含答案.doc word 版 2018高考
- 资源描述:
-
1、.阅读理解The World Health Organization warns that millions of people are dying every year from indoor air pollution. The WHO finds that poor cooking,heating and lighting technologies are killing millions of people each year.Indoor air pollution results from the use of dangerous fuels and cookstoves in t
2、he home. To help fight the problem,the WHO announced new guidelines aimed at reducing household pollutants.WHO officials say nearly three billion people are unable to use clean fuels and technologies for cooking,heating and lighting. And they say more than seven million people die from exposure to i
3、ndoor or outdoor air pollution each year. Of that number,the WHO says about 4.3 million people die from household air pollution given off by simple coal cookstoves. Most of the deaths are in developing countries.Carlos Dora is Coordinator in the WHOs Department of Public Health,Environmental and Soc
4、ial Determinants of Health. He says people should not use unprocessed coal and kerosene fuel indoors. He says opening a window or door to let out the harmful air will not improve the situation. It will only pollute the outdoors.WHO officials say indoor pollution leads to early deaths from stroke,hea
5、rt and lung disease,childhood pneumonia(肺炎) and lung cancer. Women and girls are the main victims. The United Nations found that more than 95 percent of households in subSaharan Africa depend on solid fuels for cooking. It says huge populations in India,China and Latin American countries,such as Gua
6、temala and Peru,are also at risk.Nigel Bruce is a professor of Public Health at the University of Liverpool. He says researchers are developing good cookstoves and other equipment to burn fuels in a more efficient way.WHO experts note some new,safe and lowcost technologies that could help are alread
7、y available. In India,you can buy an induction(电磁) stove for about $8.00. And in Africa you can buy a solar lamp for less than $1.00.语篇导读世界卫生组织警示说,每年有数百万人死于室内空气污染。为此,WHO专家设计出新型、安全和低耗的技术。1What has been done to reduce indoor air pollution?AThe WHO provided selfless assistance for the poor.BPeople are
8、forbidden to use coalstoves inside.CThe WHO issues official advice to cut down pollution.DPeople are taught how to correctly use their stoves.解析:C细节理解题。由第二段可知,为了解决这个问题,WHO发布了新的指导方针来减少家庭污染物,故选C项。2According to WHO officials,we can know that _.Amany people refuse to use clean fuels and technologiesBsev
9、en million people die from indoor air pollutionCsimple coal cookstoves cause too many deathsDthe processed coal is dangerous to peoples health解析:C细节理解题。A项,文中没有说人们拒绝使用干净燃料;B项,indoor错误,应该是indoor or outdoor;D项应该是“the unprocessed coal is dangerous to peoples health”;C项,在第三段第三句中有依据。3It can be concluded f
10、rom the fifth paragraph that _.Amost children are suffering a lot from lung cancerBsolid fuels are easily producing pollutantsCsubSaharan Africa is the poorest placeDsome countries are at the risk of using up fuels解析:B推理判断题。A项,部分信息错误,原文是说儿童容易患儿童肺炎和癌症;C项,第五段中并没有提及subSaharan Africa是最穷的地方;D项,use up用光,耗
11、尽,许多国家在燃料的使用方面存在风险而不是燃料的用光。第五段第三句说到固体燃料,而上下文又说到“indoor pollution”的危害和危险,由此可推断B项是作者要表达的意思。4What can we infer from the passage?AMore and more will die in the future.BIt is not hard to solve indoor air pollution.CMost people cannot afford a new stove.DThe WHO will take strong measures.解析:B推理判断题。由文中第六段第
12、二句可推断出解决室内气体污染不困难,最后一段说明已设计出安全、低耗的技术。How to Love Your ParentsEven if you think that your parents are meanspirited at times,loving your parents is a normal and fulfilling part of life. You love them for the fact that they created you,raised you,and are in part a source of who you are. Here are some w
13、ays to love your parents._5_ A gentle “good morning” and “I love you” will warm a coldest heart. Remember that they brought you into this world. Without your parents,we might still wander at an unknown corner in an unknown world.Respect them more and cherish these moments. You can use these moments
14、to learn from them when youre off on your own. Its OK to get angry but angry actions dont help you or your parents. Act calmly,cool off,keep a journal about your feelings,or talk to a friend. _6_Obey their requests. It will make your attitude better and earn you more respect from them. It may seem l
15、ike you are going through hell when you dont get what you want or you have to clean. However,you had better remember they keep a roof over your head when its cold,raining,snowing,or too hot. Understand that parents are human beings and make mistakes._7_ Since you can forgive your friends,why not for
16、give your parents?Keep company with them. Do things with your parents like watching TV,or go somewhere with them._8_ Listen to their old stories and learn from them. You will find they are your teachers in this way or another.Some people simply may not be able to love their parents._9_ Seek help if
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(河南专版)七年级语文下册 第一单元 写作指导 写出的人物精神作业课件 新人教版.pptx
