2018高考英语一轮复习 单元检测卷13 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高考英语一轮复习 单元检测卷13 WORD版含答案 2018 高考 英语 一轮 复习 单元 检测 13 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解(2017湖北武汉高三起点调研)Just as the summer draws to a close,I will finally get away on holiday: I have rented a cottage deep in the mountains at the end of the month. What attracted me most was not so much its beautiful countryside,but the word of caution offered by previous visitors. “Please note,” th
2、ey said,“there is no WiFi here or mobile phone coverage,unless you climb to the top of the nearest mountain.”Thats wonderful! A week without feeling the need to check my email for the handful of important messages. While you can always choose not to check your email while on holiday,how many of us h
3、ave the willpower to ignore the arrival of yet another message,or how many of us can risk losing trust from your boss?There is good news for the employees. The managers of the German car giant Daimler have offered their 100,000 employees an app that automatically deletes all emails sent to their wor
4、k accounts while they are on holiday. Alternatively,they can be forwarded to a colleague. “Our employees should relax on holiday and not read worklife emails,” said Wilfried Porth,Daimlers board member for human resources. “With Mail on Holiday,they start back after the holidays with a clean desk. T
5、here is no traffic jam in their mailbox. That is an emotional relief.”The idea of a regular digital detox(禁令) is catching on. The Germans believe that it restores a more sensible worklife balance and helps prevent employee “ burnout ”. Volkswagens phone servers have stopped sending emails to employe
6、es BlackBerrys during the evenings. Bosses at Deutsche Telekom agreed to stop sending emails to staff during the evenings,weekends and holidays. Germanys labour ministry,meanwhile,has also instructed its managers to stop emailing or calling staff outofhours except in an emergency.So,good for Daimler
7、. It recognizes that too many of us have been unable to look up from our phones or iPads. I cant wait to get up to that cottage without any internet connection.Though doubtless after a day or two,Ill be climbing up the nearest mountain,desperately searching for a mobile signal.语篇导读本文是一篇说明文,介绍了一款APP,
8、其功能是能够过滤邮件,让享有不受工作邮件干扰的假期。1What makes the author happy about his vacation?ABeautiful scenery.BNo mobile signals.CAccess only to vital emails.DDisappearance from the boss.解析:B细节理解题。根据第一段第二、三句可知,没有WiFi,没有电话信号覆盖,可以不受电话打扰,故选B项。2What is the advantage of “Mail on Holiday”?AIt can help clean desks.BIt can
9、delete work accounts.CIt can provide traffic information.DIt can forward emails to workmates.解析:D细节理解题。根据第三段“deletes all emailsthey can be forwarded to a colleague”可知选D项。3Whats the purpose of digital detox?ATo reduce emails.BTo stop using phones in the evenings.CTo call for help in case of emergency
10、.DTo keep balance between work and life.解析:D细节理解题。 根据第四段“it restores a more sensible worklife balance and helps prevent employee burnout ”可知,digital detox能在工作和生活之间重新建立一种合理的平衡,让生活和工作得到平衡,也有助于避免让员工累垮,故选D项。4What do we know about the author from the last paragraph?AHe finds the cottage boring.BHe needs
11、digital service badly.CHe enjoys life without phones.DHe likes climbing the mountains.解析:B推理判断题。根据文章最后一段可知,作者强调的是最后一句,即使去了没有信号的地方度假,过不了几天也会拼命地去搜索手机信号,因此选B项。Online Money EarningYou can earn money online without any investment or without any time limit. There is no need to stop any other work. Here I
12、tell you the complete method for online earning.The methodYou can earn money through “Bux.to” by clicking on ads on “Bux.to” site. First you need to open an account at “Bux.to”“Bux.to” is a new international and FREE Englishbased service that allows advertisers to reach thousands of potential custom
13、ers by displaying their ads on our “Surf Ads” page. An exact calculated percentage of all advertising income is paid to our members. “Bux.to” makes money through advertising.How you make moneyYou view websites in 30 seconds through the “Surf Ads” page. Once the 30 seconds is up,youll either get a gr
14、een tick sign or a red “x”The green tick sign means youve earned $0.01 and the “x” means you have not earned money for the visit. Youll get red xs when you have more than one website from the “Surf Ads” page open. When this happens,you get no credit.Earnings exampleYou click 10 ads per day $0.1020 r
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
