2018高考英语一轮复习 单元检测卷9 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高考英语一轮复习 单元检测卷9 WORD版含答案 2018 高考 英语 一轮 复习 单元 检测 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、.阅读理解(2016河北衡水中学高三二调)Nanjing and Hangzhou summer camps offeredWe are looking for hardworking and openminded English teachers to join the Nanjing(Jiangsu Province) and Hangzhou(Zhejiang Province) summer camps!Both of the summer camps will run from the beginning of July to the end of August.You will b
2、e expected to teach spoken English to Chinese students of different ages. We encourage you to bring your own culture to the classes to make things more interesting.The information of the Nanjing camp:Working hours:40 hours per week,5 working days per week.Salary: about 7,000 RMB per month.Accommodat
3、ion: free(single room)The information of the Hangzhou camp:Working hours:5 hours per day(50 min./class6 classes),one day rest per week.Salary:20,160 RMB in total (420 RMB per day70 RMB/class 6 classes)Accommodation: free(shared room)The requirements of the summer camps:Native English speakers(US,Eng
4、land,Canada,Australia,New Zealand)A university degree.Teaching experience.Please send us your resume(简历),copies of certificates and passport if you are interested in the camps.Email: teacher1324.For more information you can visit our website at http:/www.E.Look forward to hearing from you soon!语篇导读
5、本文是一则招聘启事:招聘南京、杭州的暑期夏令营外籍口语教师。文中说明了南京和杭州关于外籍教师的不同薪资待遇等问题,以及对他们共同的要求和标准。1What kind of people is the passage mainly written for?AChinese English teachers.BForeign English teachers.CChinesespeaking students.DEnglishlearning students.解析:B细节理解题。由第一段以及“The requirements of the summer camps”栏的第一条的“Native En
6、glish speakers(US,England,Canada,Australia,New Zealand)”可知B项符合题意。2How long will a teacher work for the summer camps?ALess than one month.BAbout five weeks.CAbout eight weeks.DMore than two months.解析:C细节理解题。由第二段可知,夏令营开始于7月初,结束于8月底,持续时间两个月,即是C项。原文也没有“多于”或“少于”的说法,故可以排除A、D两项。3Which of the following peop
7、le might be accepted as a teacher at the summer camps?AWang Li,an excellent teacher from China.BRobert,a high school student from the USA.CLinda,an experienced university teacher from Canada.DJerry,a university student from Australia.解析:C细节理解题。由标题“The requirements of the summer camps”下的要求可知,C项符合要求。4
8、Compared with the Nanjing camp,the Hangzhou camp _.Ahas longer working hoursBhas fewer students to teachCprovides better accommodationDpays a higher salary解析:D细节理解题。由文中可知,两个月时间的夏令营,南京是14 000 RMB,杭州是20 160 RMB,故选D项。.完形填空I lived in Dallas,Texas nearly all my life with my mom,dad and older sister. We w
9、ere_1_ to respect others,value education,and get all that we could out of life. My parents always say,“_2_ hard and the world is yours.” They are never without a_3_ word of advice or a bit of encouragement when life gets tough.My parents always_4_ me to go to college. However,when I_5_ at 16 years o
10、ld that Id rather get married to a man than go to college,they_6_ stopped telling me they loved me and I could do anything I wanted to._7_,they persuaded me.I graduated from high school and currently_8_the University of Oklahoma studying medicine. I want to make the_9_ a better place to live in.Ever
11、y time I call home to tell them about a_10_ I received in Chemistry Lab or Microeconomics or_11_ class it is that Im working hardest for at the moment,they tell me how_12_ of me they are. I know there are college kids out there that have no one to call home to when they get an “A” on a project and I
12、 feel incredibly_13_ to have my parents.Dont get me wrong: weve had our share of_14_. I was the angry teenager and they were the awful_15_ that wouldnt let me stay out all night or let me get my tongue pierced. But somehow,we_16_ to work through those issues. They never_17_ loving me or believing in
13、 me.I_18_ everything I am to my parents. Without their constant love and_19_,I wouldnt believe I can change the world. My parents taught me to always_20_ for what I believe in. So Im working toward something really great and only hope I can continue to make them proud.语篇导读 在父母对子女的教育过程中,对他们的爱和鼓励是极其重要
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
高中语文全程学习方略课件:第5课《杜甫诗四首》(语文版必修2).ppt
