2021-2022学年新教材高中英语 课时素养评价十一 Unit 4 Body Language Learning About Language(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时素养评价十一 Unit Body Language Learning About Language含解析新人教版选择性必修第一册 2021 2022 学年
- 资源描述:
-
1、十一Unit 4Learning About Language. 单句语法填空1. After thinking(think) for some time, I finally made up my mind to give up. 2. Her job is keeping (keep) the lecture hall as clean as possible. 3. Mr Reed made up his mind to devote all he had to setting up(set up)some schools for poor children. 4. The argume
2、nt is very convincing(convince). 5. Keep on trying (try) and you will succeed. 6. He had a terrific sense of humour and could be very amusing (amuse). 7. Though it sounds a bit too expensive, it is worth buying(buy). 8. He remained standing(stand) beside the table. 9. She is very busy writing(write)
3、 her papers. She is far too busy to receive(receive) callers. . 完成句子1. Would you mind turning down your computer a little, please? 请把你的电脑(音量)关小一点好吗? 2. Her job is washing, cleaning and taking care of the child. 她的工作是洗衣服、打扫卫生和照顾孩子。3. We all believe that if a book is interesting, it will surely intere
4、st the readers. 我们都相信, 如果一本书有趣, 它一定会引起读者的兴趣。4. I admitted making a serious mistake. 我承认犯了一个严重的错误。5. It is worthwhile spending much money on education. 在教育上多花钱是值得的。6. I cant imagine the boy speaking so rudely to his parents. 我难以想象那个男孩对他的父母说话那么粗鲁。7. Mr Jones decided to walk to the university instead o
5、f taking a taxi. 琼斯先生决定步行去大学而不坐出租车。8. While going shopping, people sometimes cant help being persuaded into buying something they dont need. 在购物时, 人们有时会情不自禁地被说服去买他们不需要的东西。9. I regret to tell you that I have no choice but to refuse your application. 我很遗憾地告诉你, 除了拒绝你的申请, 我别无选择。10. Many people have sugg
6、ested setting up more rules to protect animal rights. 很多人都建议制定规则以保护动物权益。. 阅读理解Body language is part of nonverbal language. It includes things like gestures, facial expressions, and even small things that are hardly perceptible like a brief shrug of the shoulder or a slight nod of the head. There are
7、 many ways to interpret (诠释) body language but you must know that these are frequently specific to a culture. For instance, Americans wave goodbye with the palm (手掌) facing the person they are waving to. In other cultures, waving goodbye may occur with the palm up to the sky. To people in the USA, t
8、his might look like a gesture asking someone to approach rather than a wave goodbye. Still, since people live in one area where body language may be similar among them, its important to know that you can communicate a lot by how you gesture, what you do with your arms, and even how you posture. A pe
9、rson in much of the USA who sits with hands crossed over the chest, and with legs crossed, may be sending an unintended message that theyre really not open to talking. Eye contact is another key element of non-verbal contact in much of the western world. It would be impossible to describe all the wa
10、ys people use non-verbal language, but its important to remember that non-verbal language isnt necessarily universal. If youre observing body movements that seem incorrect, consider cultural or regional differences that may account for it. You may even note that family members have similar gestures
11、that arent that common elsewhere. If you think your body language is off or needs improvement in a new area, just remember “When in Rome, do as the Romans do. ” That can make you appear more confident or direct. 【文章大意】本文是一篇说明文。主要介绍使用肢体语言可以帮助进行大量交流, 但肢体语言不一定是通用的, 所以人们要入乡随俗。1. What does the underlined
12、 word “perceptible” in Paragraph 1 mean? A. Suitable. B. Bearable. C. Noticeable. D. Believable. 【解析】选C。词义猜测题。根据画线部分所在句子可知, 肢体语言包括手势、表情, 甚至几乎不“perceptible”的小事, 例如微微耸肩或者轻轻点头。尤其是brief和slight可判断画线部分的意思是“容易察觉到/容易发现的”。故选C。2. Which of the following probably shows the body language of an American? A. He se
13、es friends off with the palm up to the sky. B. He waves goodbye with the palm facing friends. C. He crosses his hands over the chest to show politeness. D. He uses eye contact to send important messages to friends. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段的For instance, Americans wave goodbye with the palm facing the pers
14、on they are waving to. 可知, 美国人挥手掌告别, 掌心朝着他们挥舞的人。故选B。3. What is the text mainly about? A. Body language differs in cultures and areas. B. People need to improve their body language. C. Messages can be expressed through body language. D. Communication calls for proper body language. 【解析】选D。主旨大意题。根据文章的
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385706.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
