分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 60

类型(新教材)2021-2022学年高中外研版英语必修第一册课件:单元素养培优 UNIT 6 AT ONE WITH NATURE .ppt

  • 上传人:a****
  • 文档编号:354980
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:PPT
  • 页数:60
  • 大小:264KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材2021-2022学年高中外研版英语必修第一册课件:单元素养培优 UNIT AT ONE WITH NATURE 新教材 2021 2022 学年 中外 英语 必修 一册 课件 单元 素养
    资源描述:

    1、单元素养培优(六)Unit 6.单词拼写1.The drought killed our _(庄稼),and there wasnt enough grass for the cattle.2.How many _(朝代)are there in Chinas history?3.It is/has been 3 years since I _(出版)my first book.4.The company _(租用)the building,occupied part and sublet the rest.5.Bad weather _(阻挡,防止)me from starting.crop

    2、sdynastiespublishedrentedprevented6.The events are _(包裹)in mystery.7.I guess there are much less people in the Arctic _(地区)than here.8.His extensive experience in other parts of Asia helped him to overcome cultural _(障碍).9.All the _(材料)have been prepared.10.The test can be run on various _(平台)and en

    3、vironments.wrappedregionsbarriersmaterialsplatforms.用适当的介、副词填空1.We will stand up and hold together always as one family _harmony!2.Floods washed much of the topsoil _.3.Warwick is home _some 550 international students.4.Human health is connected _whether the drinking water is clean or not.5.They com

    4、e out only at night and feed _some insects.inawaytowithon6.Its well-known that fire cant be wrapped _paper.7.It is not a good idea to miss meals and replace them _snacks.8.People change their mind for a variety _reasons.9.Does he still live in the flat that was rented _a local farmer three years ago

    5、?10.His loyalty to his friends was never _doubt.inwithoffromin.翻译句子1.过去30年我的家乡发生了很大变化。(take place)_.2.学生们很重视这次考试的成绩。(attach significance to)_.3.要过上幸福的生活,我们应该与自然和谐相处。(in harmony with)_.The past 30 years has seen the great changes that have taken place in myhometownThe students attach great significan

    6、ce to the result of the exam To live a happy life,we should be in harmony with nature4.她爸爸提醒她甜食对她的牙齿有害。(remind)_.5.学校将重点发展理科、数学和现代语言。(priority)_.6.在他的讲话中,他提到了最近的加拿大之行。(refer to)_trip to Canada.Her dad reminded her that sugary treats were bad for her teethThe school will give priority to science,math

    7、s and modern languagesIn his speech,he referred to a recent7.学生们的兴趣大多限于学术领域。(be limited to)_ 8.夏天让我精力充沛。(energy)_.Students interests are mostly limited to the academic area.Summer makes me full of energy.阅读理解A(2021北京高一检测)Would it surprise you to learn that,like animals,trees communicate with each ot

    8、her and pass on their wealth to the next generation?UBC Professor Simard explains how trees are much more complex than most of us ever imagined.Although Charles Darwin thought that trees are competing for survival of the fittest,Simard shows just how wrong he was.In fact,the opposite is true:trees s

    9、urvive through their co-operation and support,passing around necessary nutrition“depending on who needs it”.Nitrogen(氮)and carbon are shared through miles of underground fungi(真菌)networks,making sure that all trees in the forest ecological system give and receive just the right amount to keep them a

    10、ll healthy.This hidden system works in a very similar way to the networks of neurons(神经元)in our brains,and when one tree is destroyed,it affects all.Simard talks about“mother trees”,usually the largest and oldest plants on which all other trees depend.She explains how dying trees pass on the wealth

    11、to the next generation,transporting important minerals to young trees so they may continue to grow.When humans cut down“mother trees”with no awareness of these highly complex“tree societies”or the networks on which they feed,we are reducing the chances of survival for the entire forest.“We didnt tak

    12、e any notice of it,”Simard says sadly.“Dying trees move nutrition into the young trees before dying,but we never give them chance.”If we could put across the message to the forestry industry,we could make a huge difference towards our environmental protection efforts for the future.【文章大意】这是一篇说明文。文章讲

    13、述了树木比我们大多数人想象得要复杂得多,它们互相合作,互相支持,通过传递营养得以生存。1.What can we learn from Professor Simards words in Paragraph 3?A.Trees depend on each other.B.Trees protect their own wealth.C.Trees compete for survival.D.Trees provide support for dying trees.【解析】选A。细节理解题。由第三段“Although Charles Darwin thought that trees a

    14、re competing for survival of the fittest,Simard shows just how wrong he was.In fact,the opposite is true:trees survive through their co-operation and support,passing around necessary nutrition depending on who needs it.”可知西马德教授认为树木相互合作和支持,传递营养维系生存,说明树木是相互依赖的。故选A项。2.Why are“Mother trees”extremely imp

    15、ortant?A.Because they know more about the complex“tree societies”.B.Because they seem more likely to be cut down by humans.C.Because they look the largest in size in the forest.D.Because they pass on nutrition to young trees.【解析】选D。细节理解题。由第五段中的“Simard talks about“mother trees”,usually the largest an

    16、d oldest plants on which all other trees depend.She explains how dying trees pass on the wealth to the next generation,transporting important minerals to young trees so they may continue to grow.”和最后一段中的“Dying trees move nutrition into the young trees before dying,but we never give them chance.”,可知母

    17、树是其他树木赖以生存的最大和最古老的植物,因为母树能把营养传递给幼树,所以母树极其重要。故选D项。3.What does the underlined word“it”in the last paragraph refer to?A.How young trees survive.B.How“tree societies”work.C.How forestry industry develops.D.How trees grow old.【解析】选B。代词指代题。由第五段中的“When humans cut down“mother trees”with no awareness of thes

    18、e highly complex“tree societies”or the networks on which they feed,we are reducing the chances of survival for the entire forest.”和最后一段中的“We didnt take any notice of it,Simard says sadly.”,可知it指代上文已提及的事情,此处it指highly complex“tree societies”或the networks的赖以生存的方式/运作方式。故选B项。4.What would be the best titl

    19、e for the passage?A.Old Trees Communicate Like HumansB.Young Trees Are in Need of ProtectionC.Trees Are More Fantastic Than You ThinkD.Trees Contribute to Our Society【解析】选C。主旨大意题。由第一段“Would it surprise you to learn that,like animals,trees communicate with each other and pass on their wealth to the n

    20、ext generation?”,第二段“UBC Professor Simard explains how trees are much more complex than most of us ever imagined.”和后文关于“树木之间不是竞争关系,而是相互依赖,将死的树把营养传递给小树让其更好地生长”,说明作者想要表达的是树木比我们想象得要更令人惊叹、复杂。故选C项。BArthur Bonner works with the Palos Verdes blue butterfly,once thought to have died out.Today the butterfly

    21、is coming backthanks to him.But years ago if youd told him this was what hed be doing someday,he would have laughed,“Youre crazy.”As a boy,he used to be“a little tough guy on the streets”.At age thirteen,he was caught by police stealing.At eighteen,he landed in prison for shooting a man.“I knew it h

    22、ad hurt my mom,”Bonner said after he got out of prison.“So I told myself I would not put my mom through that pain again.”One day he met Professor Mattoni,who was working to rebuild the habitat for an endangered butterfly called El Segundo blue.“I saw the sign Butterfly Habitat and asked,How can you

    23、have a habitat when the butterflies can just fly away?”Bonner recalls.“Dr.Mattoni laughed and handed me a magnifying glass(放大镜),Look at the leaves.I could see all these caterpillars(蝴蝶的幼虫)on the plant.Dr.Mattoni explained,Without the plant,there are no butterflies.”Weeks later,Bonner received a call

    24、 from Dr.Mattoni,who told him there was a butterfly needed help.That was how he met the Palos Verdes blue.Since then hes been working for four years to help bring the butterfly back.He grows astragalus,the only plant the butterfly eats.He collects butterflies and brings them into a lab to lay eggs.T

    25、hen he puts new butterflies into the habitat.The butterflys population,once almost zero,is now up to 900.For their work,Bonner and Dr.Mattoni received lots of awards.But for Bonner,he earned something more:he turned his life around.For six years now Bonner has kept his promise to stay out of prison.

    26、While hes bringing back the Palos Verdes blue,the butterfly has helped bring him back,too.【文章大意】本文主要讲述了一个叫亚瑟的人通过养蝴蝶既拯救了蝴蝶,又拯救了自己的故事。5.Bonner came to know the Palos Verdes blue after he_.A.found the butterfly had died outB.won many prizes from his professorC.met Dr.Mattoni,a professor of biologyD.col

    27、lected butterflies and put them into a lab【解析】选C。细节理解题。根据第四段可知,Bonner在接到了教授的电话之后,知道了有一种蝴蝶需要他的帮助。6.What does the underlined phrase“put through”mean in Paragraph 2?A.Hurt.B.Recall.C.Remember.D.Experience.【解析】选D。词义猜测题。根据上文的hurt,可知出狱之后不再让母亲受伤害,由此可知D选项合适,意为不再让母亲经历痛苦。7.Which of the following would be the

    28、BEST title for the text?A.A Promise to MomB.A Man Saved by ButterfliesC.A Story of ButterfliesD.A Job Offered by Dr.Mattoni【解析】选B。主旨大意题。文章整体上讲述的是亚瑟从没有养蝴蝶时的糟糕生活到养蝴蝶后的转变。故B项“被蝴蝶拯救的男人”符合题意。.阅读填句Be a Green ChildWhat does it mean to be green?“Green”is more than just a color.It also means taking special s

    29、teps to protect the environment.Why green?Plants are green,and without them the Earth wouldnt be such a lovely home for us human beings.What can we do?1Reduce It!2For instance,a shorter shower means you used less water and less fuel since your house uses to run the heater that warmed up the water.Re

    30、use It!Sometimes people call ours a“throw-away society”.It means that were a little too willing to throw away old stuff(东西)and buy new stuff.3For instance,if your baby brother becomes older and loses interest in his plastic basketball hoop(篮圈),why not give it to another family who has a little kid?R

    31、ecycle It!Recycling has never been easier.Many communities will pick it up right in front of your house and some towns even require it.Recycled goods go to a recycling center,where they can be turned into new cans,bottles,and paper.Enjoy It!Its true that rubbish and pollution are problems,but the Ea

    32、rth remains a huge and beautiful place thats ready for you to explore.4Go for a hike,visit local nature centers and gardens,and climb up mountains.But before you travel the globe,take a look at your own backyard.Is there a spot where you could plant a tree or put in a little fruit or vegetable garde

    33、n?5A.Heres a four-step guide to being green.B.Get out there and get your hands dirty.C.Turn off the water when youre brushing your teeth.D.When you use less of something,you do a good thing for the Earth.E.You can start locally by visiting the naturally beautiful spots in your city.F.Many times,even

    34、 if you no longer need something,someone else just might.G.You can watch with pride as your tree takes root and your garden plants grow.【文章大意】本文是一篇说明文,介绍了如何成为环保少年的几点建议。1.【解析】选A。根据本空前的“It also means taking special steps to protect the environment.”及“What can we do?”可知,绿色也意味着采取特别的措施保护环境,那么我们该做些什么呢?下文又

    35、介绍了环保的建议,此处需要一个承上启下的过渡句,故A项(这里有个关于环保的四步指南)符合语境。2.【解析】选D。根据本空后的“For instance,a shorter shower means you used less water and less fuel”可知,较短的淋浴时间意味着你用更少的水和燃料,故D项(当你少用一些东西时,你就对地球做了一件好事)符合语境。3.【解析】选F。根据本空后的“For instance,if your baby brother becomes older and loses interest in his plastic basketball hoop

    36、,why not give it to another family who has a little kid?”可知,如果你的弟弟长大了,对塑料篮圈没了兴趣,为什么不把它送给另一个有小孩的家庭呢?故F项(很多时候,即使你不再需要某样东西,别人也可能需要)符合语境。4.【解析】选E。根据本空后的“Go for a hike,visit local nature centers and gardens,and climb up mountains.”可知,去徒步,参观当地的自然中心和花园以及爬山,故E项(你可以从游览当地的自然美景开始)符合语境。5.【解析】选G。根据本空前的“take a lo

    37、ok at your own backyard.Is there a spot where you could plant a tree or put in a little fruit or vegetable garden?”可知,看一下你的院子里有没有地方种一棵树或做一个小的果蔬园,此处承接上文,故G项(你可以骄傲地看着你的树生根发芽,看着园子里的植物生长)符合语境。.完形填空(2021长春高一检测)Tree hugging(拥抱)may sound a little bit strange.But Israel has been encouraging people to do it

    38、1.“In this 2COVID-19 period,people have to stay away from each other,”said Orit Steinfeld,manager of Israels Apollonia National Park,“We 3that people around the world go out to nature,take a deep breath,hug a tree,express your love and get love.”The park is about 15 kilometers north of Tel Aviv.Insi

    39、de the park,some visitors 4followed his advice.Barbara Grant was one of them.“We need physical touch to stay 5.Without it,many become lonely,sad and even sick,”she said,“We are not hugging too many 6these days.Hugging a tree is quite a 7thing to do.”Israel is not the 8country to ask people to hug tr

    40、ees.Icelands Forest Service started a similar 9in April.They advised everyone in the country to 10a tree for at least five minutes every day.The Forest Service even shared a short video showing people in Iceland hugging trees in the 11.Park workers also 12paths in the woods so that visitors could st

    41、ay away from each other while 13their trees.“There are a lot of trees,”said a forest worker in the video,“no need for everyone to hug the 14tree.”So,if you cannot get a human hug these days,you know something you can safely put your 15around:A tree!【文章大意】这是一篇新闻报道。主要讲述了在这个令人不快的新冠肺炎疫情期间有的国家提倡拥抱树木。1.A.

    42、immediatelyB.necessarilyC.politelyD.recently【解析】选D。根据下文“In this unpleasant COVID-19 period,people have to stay away from each other,”可知,在这个令人不快的新冠肺炎疫情期间,人们不得不彼此远离,因此可知事情发生在最近,所以以色列最近一直在鼓励人们这样做。故选D。2.A.happyB.shortC.unpleasantD.free【解析】选C。根据COVID-19可知是疫情的爆发,所以只有unpleasant(令人不快的)符合感情色彩,故选C。3.A.orderB.

    43、recommendC.seeD.know【解析】选B。根据上文以色列最近一直在鼓励人们拥抱树木,可知此处应使用recommend,表示建议,故选B。4.A.actuallyB.hardlyC.blindlyD.awkwardly【解析】选A。根据“Barbara Grant was one of them.”可知,一些游客实际上听从了他的建议。故选A。5.A.highB.warmC.healthyD.big【解析】选C。根据下文“Without it,many become lonely,sad and even sick”可知,没有它,很多人会变得孤独、悲伤甚至生病,所以我们需要身体接触才能

    44、保持健康,故选C。6.A.treesB.personsC.animalsD.volunteers【解析】选B。根据“Hugging a tree is quite a nice thing to do.”可知,拥抱一棵树是一件很好的事情,根据not可知正好与不拥抱人形成对比,故选B。7.A.badB.sillyC.luckyD.nice【解析】选D。根据上文“We need physical touch to stay healthy”可知,我们需要身体接触才能保持健康。由此可以看出,拥抱树是一件好事,有益的事。故选D。8.A.firstB.richC.beautifulD.great【解析】

    45、选A。根据后文“Icelands Forest Service started a similar effort”可知,冰岛林业局在4月份也开始了类似的努力。由此可以看出以色列不是第一个要求人们拥抱树木的国家,故选A。9.A.matchB.meetingC.effortD.park【解析】选C。根据下文“They advised everyone in the country to hug a tree for at least five minutes every day.”可知他们建议全国每个人每天抱一棵树至少五分钟。由此可以看出冰岛林业局在4月份也开始了类似的努力(建议拥抱树)。故选C。

    46、10.A.plantB.hugC.paintD.buy【解析】选B。根据“Hugging a tree”可知,本文在讲述拥抱树,故选B。11.A.bookB.waterC.houseD.forest【解析】选D。根据下文“in the woods”可知,forest与之呼应,冰岛人拥抱森林中的树木。故选D。12.A.stoppedB.clearedC.leftD.followed【解析】选B。根据“visitors could stay away from each other”可知为了游客在寻找他们的树木时彼此远离,所以清理了森林中的道路,故选B。13.A.cutting downB.fal

    47、ling downC.looking forD.climbing up【解析】选C。公园的工作人员清理森林中的道路就是为了游客在寻找他们想抱的树木时彼此远离。只有look for(寻找)符合题意,故选C。14.A.sameB.littleC.dirtyD.dead【解析】选A。根据“There are a lot of trees(有很多树)”可知,没必要每个人都抱同一棵树,故选A。15.A.clothesB.armsC.stringD.feet【解析】选B。全文都在讲拥抱树,故此处填arms,表示用胳膊(拥抱),故选B。.语法填空(2021哈尔滨高一检测)There may be a new

    48、 species of fox-like cat.Wildlife rangers(护林员)from Frances National Hunting and Wildlife Agency located 16 of the 1._(rare)seen golden striped(有条纹的)creatures in mountainous areas of a French island.The cats are 2._(big)and more aggressive than a typical house cat,and have highly developed teeth and

    49、large,ringed tails.Because of the 3._(appear),they are known locally as the“cat-fox”.The creature hunts at night and,from the looks,4._(be)just thrilled by all of the attention.The cat could have originated in Africa or the Middle East thousands of years ago,5._(belong)to an ancient species.“By look

    50、ing at the DNA,we could tell it 6._ the European wildcat.Its close to the African forest cat;however,7._ isnt determined is its exact identity,”Pierre Benedetti,who works as the chief environmental technician of the National Hunting and Wildlife Agency,said.The first“cat-foxes”8._(catch)non-violentl

    51、y by the rangers in 2016,9._ the tales of the forest animalhave circulated around the island for generations.The rangers hope by studying and tagging the animals,they can get the“cat-foxes”10._(protect)in the next few years.【文章大意】这是一篇说明文。文章主要介绍了法国护林员在2016年发现的“狐猫”。1.【解析】rarely。考查副词。句意:法国国家狩猎和野生动物管理局的

    52、护林员在法国一个岛屿的山区看到了16只罕见的金色条纹动物。空处修饰动词seen,所以用副词形式,故填rarely。2.【解析】bigger。考查形容词比较级。句意:这些猫比典型的家猫更大,更有攻击性,有高度发达的牙齿和巨大的环形尾巴。此处应用形容词作表语,结合“and more aggressive than”可知,空处应填形容词比较级,故填bigger。3.【解析】appearance。考查名词。句意:因为外表,它们在当地被称为“狐猫”。根据空前的定冠词the可知,空处应填一个名词作介词of的宾语,appearance是不可数名词,意为“外表”,故填appearance。4.【解析】is。考

    53、查时态和主谓一致。句意:这种动物在夜间捕食,从外表看,它对所有的关注感到兴奋不已。分析句子结构可知,and连接两个并列谓语,根据第一个谓语hunts可知,句子是一般现在时,主语The creature是单数,故填is。5.【解析】belonging。考查非谓语动词。句意:这种猫可能在数千年前起源于非洲或者中东,属于一个古老的物种。动词belong和逻辑主语The cat之间是主谓关系,应用现在分词,故填belonging。6.【解析】from。考查介词。句意:通过查看DNA,我们可以把它和欧洲野猫区分开来。tell sth.from sth.把和区分开,是固定短语,故填from。7.【解析】w

    54、hat。考查主语从句。句意:它和非洲森林猫很相近,然而,不确定之处是它准确的身份。分析句子结构可知,空处引导一个主语从句,引导词在从句中作主语,表示“的东西”,应用what引导,故填what。8.【解析】were caught。考查时态、语态和主谓一致。句意:最初的“狐猫”在2016年被护林员以非暴力的方法捕获,但是这种森林动物的故事已经在岛上流传了好几代。主语“cat-foxes”是复数形式,和动词catch之间是被动关系,结合时间状语“in 2016”可知,此处使用一般过去时的被动语态,故填were caught。9.【解析】but。考查连词。根据句意并分析句子结构可知,空处缺少连词,前后

    55、两句话之间是转折关系,应用but连接,故填but。10.【解析】protected。考查非谓语动词。句意:护林员希望通过研究和标记这些动物,能让这些“狐猫”在未来几年里得到保护。此处是“get+宾语+宾语补足语”结构,动词protect和宾语the“cat-foxes”之间是被动关系,所以用过去分词作宾语补足语,故填protected。.概要写作(2021淮安高一检测)阅读下面短文,根据其内容写一篇60词左右的内容概要。Most people around the world are right-handed.This fact also seems to have held true thr

    56、oughout history.In 1977 scientists studied works of art made at various times in history.Most of the people shown in these works of art are right-handed,so scientists guessed that right-handedness has always been common.But what do Leonardo da Vinci,Marie Curie,and Albert Einstein have in common?The

    57、y were all left-handed along with other famous people including Brad Pitt,Prince William,and Barack Obama.In fact,an estimated 13 percent of the worlds population may be left-handed.Many researchers claim to have found relationships between left-handedness and various physical and mental characteris

    58、tics,such as blond hair,blue eyes,and sleep difficulties.Other studies have found a higher-than-normal level of left-handed people in certain occupations(职 业),including professional baseball players,architects,as well as prisoners.However,some of these connections are very weak,and others have not b

    59、een proven.What makes a person become right-handed rather than left-handed?One simple idea suggests that people normally get right-handedness from their parents.Studies have found that two right-handed parents have only a 9.5-percent chance of having a left-handed child,while two left-handed parents

    60、 have a 26-percent chance of having a left-handed child.Another common theory is that left-handed people suffer mild brain damage during birth,which makes them left-handed.Whatever the reasons behind it,peoples attitudes toward left-handedness have changed a lot over the years.Statistics show that a

    61、lthough 13 percent of young people are left-handed,only six percent of the elderly are left-handed.Left-handed children used to be punished until they began using their right hand like other children,but today people who are left-handed are no longer looked down on;nor are they considered abnormal.F

    62、or most people today,either case is perfectly acceptable.There are even a number of shops now selling products for left-handed people,such as left-handed can openers,guitars,and even a left-handed camera._【参考范文】While most of the worlds population are right-handed,a minority are left-handed.(要点1)Many

    63、 researchers claim left-handedness has something to do with physical and mental features and professions,but these assumptions lack solid evidence.(要点2)Thus,some think left-handedness is genetic while others attribute it to mild brain injury during birth.(要点3)Anyway,peoples attitudes toward left-handedness have changed a lot with the whole society accepting lefties more than before(要点4).本课结束

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:(新教材)2021-2022学年高中外研版英语必修第一册课件:单元素养培优 UNIT 6 AT ONE WITH NATURE .ppt
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-354980.html
    相关资源 更多
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修四UNIT 5 THEME PARKS.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 6 WORD版含答案.doc
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修三UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS.ppt
  • 人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt人教版新课标2012届高三英语一轮复习基础知识核查课件系列:必修一UNIT 3. TRAVEL JOURNAL.ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt人教版新目标英语八年级上册 Unit 3 Period 1 课件(共24张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 达标 WORD版含答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 4 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt人教版新目标英语七年级下册 Unit 9 Section A (Period 1) 课件(共14张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(8)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 3 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt人教版新目标英语七年级上册Unit 4 Where’s my schoolbag Section A Period 2共34张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(6)及答案.doc
  • 人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt人教版新目标八年级英语上册第五单元大归纳(共12张PPT).ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(5)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 2 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 6 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 5 CANADA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(4)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 达标 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 4 ASTRONOMY 单元质量评估检测卷 4 WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(2)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修3 MODULE 1 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 5 Section B.ppt
  • 2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc2019-2020学年高中人教版英语必修三课时作业:UNIT 3 THE MILLION POUND BANK NOTE SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(11)及答案.doc
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修2 MODULE 6 达标 WORD版含答案.doc
  • 人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt人教版新目标八年级下册英语课件:Unit 4 Section A.ppt
  • 云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc云南玉溪市2015高考英语优生自选练习(10)及答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1