(新教材)2022版英语人教版一轮复习作业课件:课时作业 选择性必修 第四册 UNIT 2 ICONIC ATTRACTIONS .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2022版英语人教版一轮复习作业课件:课时作业 选择性必修第四册UNIT 2ICONIC ATTRACTIONS 新教材 2022 英语 人教版 一轮 复习 作业 课件 课时 选择性 必修
- 资源描述:
-
1、三十三 选择性必修 第四册 Unit 2Iconic Attractions(限时35分钟).阅读理解A(2021青岛模拟)Our 3-day tour along the South Coast has it all!Stunning landscapes,the Golden Circle,ice caves,the Jokulsarlon Iceberg Lagoon and Northern Lights watching.On the way we see waterfalls,volcanoes,floating icebergs,cliffs,black sand beaches
2、,geysers,hot springs and so much more.There are even options for a glacier hike or a visit to the Secret Lagoon,and during the summer months you can add a boat tour on Jokulsarlon Glacier Lagoon.Included:Reykjavik pick-up&drop-off,minibus tour,English guidance,2 nights accommodation,glacier-hiking/i
3、ce-caving equipment,super jeep ride for some km,specialized guide to ice cave,entrance fees and northern lights(dependingon conditions,visible from Sept.Apr.).Not included:Food is not included on this tour except for breakfasts.The boat trip on the glacier lagoon is an optional extra(available in th
4、e summer months).This sells out very fast,so we recommend you book it when you arrange your tour.Bring with you:Warm outdoor clothing,waterproof jacket and pants,headwear and gloves.Good hiking boots are essential.Note:You can always rent strong hiking boots,waterproof jacket and pants in the bookin
5、g process.Ice Cave information:Our main cave is“Crystal Ice Cave”,but if it is inaccessible we will visit another cave.During the summer months(Apr.-Oct.),we go to the Katla Ice Cave.If the ice cave is inaccessible,we do a glacier hike instead.Drop-off information:We drop you off at your hotel somet
6、ime between 16:00-19:00 on day three,depending on weather and road conditions.Contact us:If you have a question about this tour you can use the contact form here below.If you have a general inquiry(cancellations,feedback,reschedule,etc.)please click here.【文章大意】文章是一篇应用文,介绍了南海岸旅行项目的一些相关事宜。1.What shoul
7、d you pay extra money for during the trip?A.Minibus tour.B.Glacier hiking.C.Entrance fees.D.Lunch.【解析】选D。细节理解题。根据第三段中“Food is not included on this tour except for breakfasts.”可知,除了早餐外,其他食物都不包含。2.If you want to have a boat trip,you_.A.can make it all year roundB.dont need to pay extra money C.must bu
8、y waterproof jacketsD.had better book the tickets in advance【解析】选D。细节理解题。根据第三段中“This sells out very fast,so we recommend you book it when you arrange your tour.”可知该项目非常火,卖得很好,最好提前预订。3.Where does this text most probably come from?A.A health newspaper.B.A science fiction.C.A travel website.D.A project
9、 handbook.【解析】选C。文章出处题。结合全文内容以及“Our 3-day tour”“a boat tour”“Food is not included on this tour except for breakfasts.”以及最后一段“click here”可知,最有可能来自旅行网站。【知识拓展】词汇积累landscape n.风景;地貌waterproof adj.防水的accommodation n.住宿inquiry n.问题;疑问drop.off 开车送BOne moment it was quiet and calm in the forest,the next,the
10、 air was charged with tension.The elephant had heard the distant alarm calls of animals and her mood suddenly changed.I urged the elephant deeper into the forest.We sounded like a forest firecrackling,snapping,trailblazing.But through all the noise came a sharp warning cry.The elephant stopped and w
11、e heard it againthe tell-tale call of a spotted deer.I looked quickly around the shadows of the forest.Rays of sunlight shone through tree branches,beneath which the patchwork(交错)of green plants and shadows-within-shadows would make tiger stripes(条纹)look more attractive.Apart from an occasional nois
12、e from the elephants stomach,the forest was silent.Gradually,the tension slipped from our bodies.The elephant seized a nearby branch and put it into her mouth.I reached forward and gently moved my hand over the elephants neck;there was a soft part,free of wrinkles and hairs,behind her ear.This was m
13、y fourth time to sense the aura of the forest in Corbett,although I saw no tigers in the end.Located at the foot of the Himalayan mountains,Corbett is home to about 135 Bengal tigers,but the forest seemed to be guarding their whereabouts(行踪),a silent reminder of their secrecy and rarity.Still,I was
14、happy enough touching the elephant behind the ear.If I had so desperately wanted to see a tiger,I could have gone to a zoo.After all,spotting tigers merely confirms their beauty;tracking them can make you aware of something more.【文章大意】本文记叙了作者骑着大象在森林追踪老虎的过程和这个过程中的心理体验。4.Which of the following was a c
15、lear signal of alarm?A.The elephant stopped.B.A spotted deer called.C.The elephant seized a branch.D.The forest was silent for a while.【解析】选B。细节理解题。从第一段But through all the noise came a sharp warning cry.The elephant stopped and we heard it againthe tell-tale call of a spotted deer.可知,梅花鹿的鸣叫是“报警”的声音。
16、A、D两项均是听到“报警”之后的结果。故选B。5.The author begins his account of the tour in the forest mainly by_.A.describing various soundsB.comparing different animalsC.listing different activitiesD.introducing various plants【解析】选A。推理判断题。从第一段distant alarm calls,all the noise,a sharp warning cry等词语可知,作者开头描述了森林里的各种声音。故选
17、A。6.What does the underlined part“to sense the aura”most probably mean?A.To see the diversity.B.To enjoy the scenery.C.To feel the atmosphere.D.To experience the freedom.【解析】选C。词义猜测题。从上下文可知,作者去森林是为了感受追踪老虎的那份神秘、兴奋和紧张的氛围。故选C。7.How does the author feel after several visits to Corbett?A.Seeing a Bengal
18、tiger is quite thrilling.B.It is very time-consuming to travel in Corbett.C.It is really worthwhile to study the animals in Corbett.D.The process of finding Bengal tigers is most appealing.【解析】选D。推理判断题。文章最后一段After all,spotting tigers merely confirms their beauty;tracking them can make you aware of s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-355127.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
