2021版高考英语大一轮复习 Unit 1 Art练习 新人教版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021版高考英语大一轮复习 Unit Art练习 新人教版选修6 2021 高考 英语 一轮 复习 Art 练习 新人 选修
- 资源描述:
-
1、 Unit 1Art.阅读ATo personal trainer Sammy Callari,13-year-old Parker Seward is more than a client(客户).Hes his “little brother”.Over the past year,the pair have bonded.They play basketball together,share meals and dance to hip-hop like no ones watching.The trainer was asked to work with the 13-year-old
2、 boy,who has Down syndrome(唐氏症),because his coworker who dealt with the boy was out of town last spring.Callari had never worked with someone with a disability before.He was anxious the first day he met Parker.But Parkers big smile and cheery introduction immediately put him at ease.He reminded Call
3、ari of himself when he was a teenager.Like Parker,Callari has also faced his fair share of challenges over the years.As a high schooler,Callari described himself as being the weak kid.When it came to sports,he was always overlooked.His dream of playing baseball in college quickly faded away.When he
4、went to college,Callari turned to a new sport.His younger brother trained him to become a boxer.Callari participated in five matches.Out of four of those fights he was the underdog,and he won three times.“I know how it feels,” Callari said.“Society tells you that you cant do this,you cant do that.”
5、When it comes to Parker,Callari refuses to accept the word “cant”.The friends meet twice a week to train.They bike,box,run and work on their core with push-ups.Parker has a short attention span,so its Callaris job to keep him focused.“If Parker can do it,if hes having fun,even with his frustration,t
6、hen people will ask,Why cant I do that?” Callari said.“Thats the whole task right now.”Callari recalls Parkers mom once thanking him for taking a “chance” on her son.Callari told her he never viewed it that way.Parker may be the student,but Callari says hes also the one whos learning.1.Why was Calla
7、ri asked to train Parker?A.They shared the same interests.B.Parkers parents had faith in Callari.C.Callari took place of his absent colleague.D.Callari was an expert in Down syndrome.2.What can we learn about Callari when he was in high school?A.He was good at sports.B.He was out of condition.C.He w
8、as looked down upon by everyone.D.He was influenced deeply by his brother.3.What attitude does Callari have to Parker?A.Grateful.B.Sympathetic.C.Cautious.D.Critical.4.What is the text mainly about?A.An inspiring story of a disabled boy.B.High schooler suffering lots of failure.C.The friendship betwe
9、en a disabled boy and his personal trainer.D.Ways of developing friendship with the boy with Down syndrome.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述的是一个残疾男孩和他的私人教练之间的友谊。答案及剖析:1.C推理判断题。根据第二段第一句The trainer was asked to work with the 13-year-old boy,who has Down syndrome(唐氏症),because his coworker who dealt with the boy was o
10、ut of town last spring.可知,Callari要训练Parker是因为Callari的同事出城了,不能继续训练Parker。故选C。2.B推理判断题。根据第三段中的As a high schooler,Callari described himself as being the weak kid.When it came to sports,he was always overlooked.His dream of playing baseball in college quickly faded away.可知,Callari在中学时的身体状况不佳。故选B。3.A推理判断
11、题。根据最后一段第一句Callari recalls Parkers mom once thanking him for taking a “chance” on her son.可知,Callari对Parker的态度是感激。故选A。4.C主旨大意题。根据最后一段Callari recalls Parkers mom once thanking him for taking a “chance” on her son.Callari told her he never viewed it that way.Parker may be the student,but Callari says
12、hes also the one whos learning.可知,本文讲述的是一个残疾男孩和他的私人教练之间的友谊。故选C。BAsk middle schoolers to show you their city through the lens(镜头) of a camera and heres what youll get:a colorful mosaic of images featuring their favorite people,places and things.There will be images of flowers and friends,street scene
13、s and sneakers,and trees and trains.Such photographs made up an exhibition that was the end result of a special citywide photography lesson called “Everyday DC”.“I love that DC is a place where people can come all together and be free and be with everyone that they love,”said Lauryn Tharpe,one of th
14、e four student curators who worked with their art teacher at Brookland Middle School to put the exhibition together.“Theres more to DC than big buildings and important people.”As part of the “Everyday DC” unit,students across the city learned basic photography and investigative reporting skills,than
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
