《创新大课堂》2016高考(北师大版)英语一轮复习课时作业:第一部分模块复习方略 必修五 课时作业14.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新大课堂
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业十四A(全员必做)(时间:45分钟满分:100分).选词并用其适当形式填空overcome, decrease, reward, aid, exist, charge, continent, respond, operate, appoint1You being my close friend,I do come to your aid when you are in trouble.2The singer didnt respond to lipsynching event,which made his fans disappointed.3To su
2、pport a poor pupil,I had to decrease my daily living cost.4I once helped several middle school students with their English free of charge5Who has been appointed to look into the mayors case?6There are seven continents in the world,as everyone knows.7Tom succeeded in overcoming all the difficulties f
3、inally.8I can operate a computer freely,and speak English fluently.9It is well known that the Great Wall has existed for over 2,000 years.10The best reward I got is that the child losing parents returned to school.完成句子1I dont hesitate to(毫不犹豫) write to you to apply for the job the instant (一就) I see
4、 your ad.2Consult a doctor (咨询医生) if your child cant sleep.3Youd better take the keys in case (以防,万一) Im out.4In a word (总之),my university life was richly paid off (回报)5I always believe life is hopeful as long as belief lies(只要信念在).联句成篇(选用练习、中的句子,根据语篇中的提示加以改写,完成语篇翻译)一看到你们的广告,我就毫不犹豫地给你们写了这封求职信。我刚刚大学毕
5、业,我能熟练操作电脑,英语口语流利。此外,我曾免费帮几个高中生辅导英语。我曾节衣缩食帮助一位贫困生,我所得到的最大回报是这个失去双亲的孩子能够重返校园。总之,我的大学生活得到了丰厚的回报。我始终相信,只要信念在生活就有希望。期望收到你们的回信。答案I dont hesitate to write to you to apply for the job the instant I see your ad.I just graduated from university.I can operate a computer freely,and speak English fluently.In ad
6、dition,I once helped several middle school students with their English free of charge.To support a poor pupil,I had to decrease my daily living cost.The best reward I got is that the child losing parents returned to school.In a word,my university life was richly paid off.I always believe life is hop
7、eful as long as belief lies.Look forward to your response.阅读理解AThe food chain is the order in which animals and plants eat each other in order to survive.Every living creature needs to eat other creatures below it.Every ecosystem has a different food chain,depending on which animals and plants live
8、there.The lowest part of the food chain are the plants.They are called producers because they produce their own food by using the sunlights energy.This process is called photosynthesis.Animals are the consumers of the food chain.They eat other plants and animals.Some animals only eat plants.Among th
9、is group of herbivores(草食动物)are rabbits,mice and cows.Carnivores are animals that eat other animals,like wolves,foxes and lions.Each food chain has a predator,the strongest animal that is not eaten by others.Hawks or polar bears are such predators that dominate their habitats.Many creatures belong t
10、o more than one food chain.Grass,for example,is eaten by many other animals.Food chains that are connected to each other are called food webs.When an animal dies it is eaten up by worms,bacteria and other organisms.These socalled decomposers break down dead animals and plants into small parts and en
11、rich soil so that other plants can grow better.The nutrients of dead animals and plants are converted back to the soil so that plants can use them again.The balance of plants and animals within a food chain is determined by nature.For example,if there are too many zebras in a tropical habitat,many o
12、f them will die because they cannot get enough food to feed on.This also means that there is less food for predators,like lions,to eat.And when there are fewer lions the zebra population will grow again.解题导语本文是一篇科普知识类说明文。文章用分类和举例的方式说明了食物链以及食物链中各种生物之间的关系。1The food chain of a certain ecosystem depends
13、 on Awhether animals and plants eat each otherBwhich animals and plants live thereCwhether a living creature needs to eat other creaturesDhow many kinds of plants are living thereB细节理解题。由文章第一段的最后一句可知某一生态系统中的食物链是由生存于此的动植物共同决定的。所以选B。2Which of the following statements can be called the process of photo
14、synthesis?AAnimals and plants eat each other in order to survive.BEvery living creature needs to eat other creatures below it.CPlants make use of the sunlights energy to produce their own food.DAnimals are the consumers of other plants and animals in a food chain.C细节理解题。由文章第二段中的“.they produce their
15、own food by using the sunlights energy.This process is called photosynthesis”可知此处应选C。3Which of the following animals belong to the same group?ARabbits and zebras.BCows and lions.CMice and hawks. DCows and foxes.A细节理解题。由文章的第三、第四段和最后一段中的内容以及常识可知,野兔和斑马都属于草食动物。所以选A。4Which of the following shows the righ
16、t order of a food chain?Abacteriainsectsmice BgrassinsectsfoxesCbacteriagrassinsects DgrassrabbitslionsD细节理解题。由文章的第三段可知,草、野兔和狮子可以组成一个食物链。所以选D。BLivein BabysitterCremorne New South WalesHi,were a family of 6 with 4 kids aged 2,6,10,and 13.Were living in Cremorne and have a separate room with its own e
17、ntrance and bathroom,a flat screen TV,a microwave and a minifridge.We both work and need help of 40 hours per week with pay of $ 250.board and unlimited free WiFi.The work time is 40 hours per week but is flexible as I work at home as well as go to the office.We offer a fair and fun work environment
18、 for you to have a great time living with us.The general job outline involves:Assisting in getting the kids ready for school and dropping them in the morning for a 9 am.start.Light houseworktidying up and cooking the kids dinner.Picking up the kids from school at 3 pm.and helping them with homework,
19、taking them to afterschool activities,giving them dinner and assisting with their bedtime routine.Taking care of our 2yearold kid for a short time.Our 2yearold kid goes to daycare 2 days per week,but will need athome care for 1 day while I work at home for about 4 hours.The day work of looking after
20、 our 2yearold kid at home can be flexible.The weekend involves:Saturdayhelping for 3 hours either in the morning or evening if we are going out.Sundaybeing free to enjoy Sydney and make new friends!We ask for a nonsmoking,funloving girl,who is happy to be part of the family,helping us and having fun
21、 too.You need to like being with kids of a range of ages and be good at English to help with school work and talk with the kids/us.You need have an International Drivers License to drive our automatic car locally.Cremorne is only 10 min.fast bus ride to the city,and 20 min.to the beaches of Balmoral
22、 and Manly.If youre interested,wed love to hear from you.Please email me at ensinghi and explain a bit about yourself & your experience.Thanks for reading our ad!Other Skills:English Language,Drivers License,Priority given to those who have experience of babysitting jobsContact:LizStart Date:Septemb
23、er 10,2013Applications Close:September 14,2013Australias No.1 Babysitter & Nanny Website解题导语本文是一篇广告信息类应用文,它是一则家庭保姆招聘广告。5Who is most likely to read the advertisement above?AA couple who need a babysitter.BThose who travel in Cremorne New South Wales.CA girl who needs to find a room to live in.DThose
24、who need a job as a babysitter.D推理判断题。本文是一则家庭保姆招聘广告,只有需要从事保姆工作的人才会阅读该广告。所以选D。6All of the following statements about the family are true EXCEPT Atheir rooms are well equippedBthe couple work for 40 hours and get paid $250 per weekCa babysitter could live with the familyDthe family could offer a babys
25、itter a fun work environmentB细节理解题。由广告开头部分对这一家庭情况的描述可知选B。7How many days a babysitter has to work per week for the family?A4 days. B5 days.C6 days. D7 days.C细节理解题。根据广告中对这一工作职位的描述可知该家庭的保姆每周周日不用工作。所以选C。8What skills are required if one wants to work as a babysitter for the family?aswimmingbdrivingcteach
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360177.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
