分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型广东省阳江市阳西一中2011届高三高考临门一脚题(英语)解析版.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:360184
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:11
  • 大小:236.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广东省 阳江市 阳西 一中 2011 三高 临门一脚 英语 解析
    资源描述:

    1、广东省阳江市阳西一中2010-2011学年高三高考临门一脚题英语I 语言知识及应用(共两节,满分45分)第一节 完形填空(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从115题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。It was a cool October evening. Excitement and family members 1 the hall. I was only a 7-year-old girl, but I was the center of 2 . Finally, after weeks of preparation, I

    2、 would show off all my hard work in a dance of performance. Everything would be 3 so I thought. I waited backstage all 4 up in my black tights with a golden belt. In a loud and clear voice, the master of ceremonies 5 that my class was next.My dance class was doing a routine on wooden boxes two feet

    3、by two feet, facing the 6 . All I had to do in the next move was put one foot on the box next to mine and keep my other foot on my box. I really was an 7 move. I was concentrating so much 8 the huge smile on my face and holding my head up that I did not look where I was going. I missed my partners b

    4、ox altogether and 9 . There I was standing on the stage floor when my classmates were on top of their boxes. I could hear giggles(咯咯笑) coming from the audience, and I felt the 10 rush to my face. I remembered my dance teacher had told us, “If you make a mistake, keep smiling so the audience will not

    5、 11 .” I did my best to follow her 12 as I continued with the routine.When the curtain dropped, so did my hopes for the evening. I sobbed bitterly, tasting the salt from the tears that streamed down my face. I ran backstage, but no one could 13 me down. Recently I realized I had been a 14 that night

    6、. I was 15 , but I fought the urge to run off the stage. Instead, I finished the routine with a smile on my face. Now when friends and family laugh about the time I slipped during a dance performance, I can laugh too.1. A. filled B. visited C. attended D. decorated2. A. pressure B. impression C. deb

    7、ate D. attention3. A. reasonable B. suitable C. obviousD. perfect4. A. dressed B. folded C. covered D. mixed 5. A. suggested B. explained C. announced D. predicted 6. A. music B. audienceC. curtain D. stage7. A. easy B. active C. adventurous D. extra8. A. containing B. hiding C. sharing D. keeping9.

    8、 A. wandered B. slipped C. waved D. skipped10. A. blood B. pleasure C. pride D. tear11. A. leave B. cheer C. believe D. notice12. A. gesture B. example C. advice D. plan13. A. turn B. calm C. let D. put14. A. star B. pioneer C. loser D. fool15. A. satisfiedB. moved C. embarrassed D. confused答案及解析本文作

    9、者描述了自己七岁时的一次舞蹈表演的情况,有表演自然就有观众。1. A 家人们挤满了演出大厅,大厅里充满了兴奋的情绪,表示“充满、挤满”用filled。2. D 根据作者后面的描述可知,我只有七岁,但是我是人们注意的中心,所以要使用attention。3. D 根据后面的描述可知作者的这次表演失败了, 一切都应该是完美的我是这样认为的。4. A 本句描述了自己的穿戴, 我等在后台,穿着黑色的紧身衣,扎着金色的腰带。表示“穿着”用dress up。5. C 典礼的主持人清晰地大声宣布下面表演的是我们班。表示“宣布”用announced。6. B 演出自然少不了观众,演员们要面对观众表演,我们的舞蹈

    10、班成员在一个两英尺见方的箱子上做固定的动作,面向观众。7. A 本句句意应为“ 我的动作真的非常简单”,所以A项符合句意。8. D 作者在本句中描述了出现失误前我的表演,我脸上带着微笑,高昂着头,注意力如此集中以至于我没有看到我的脚伸向了哪里。表示“保持某种状态”用keep,所以D项正确。9. B 我没踩上同伴的箱子,滑倒了。所以使用slip。10. A 自己的表演出现了失误,肯定非常尴尬,我能够听到观众席上传来的咯咯笑声,我感到血冲上了脸。11. D 根据后面的描述,作者最终克服了自己的心里障碍完成了表演,我记起了我的舞蹈老师曾经告诉我们的话如果你出现了失误,要继续微笑下去,这样观众就不会注

    11、意到了。12. C 根据后文的叙述可知,作者坚持完成了任务,我尽力听从了她的建议,继续完成我的动作。13. B 在当时的情境下,自然没有人能一下子使她情绪稳定下来,所以应该用calm down表示“使平静”。 14. A 事情过去这么多年后,作者能够回过头来重新审视自己,近来我认识到那天晚上我就是一个明星。15. C 根据前面的叙述可知作者当时的失误使得自己非常尴尬,我当时很尴尬,但是我克制住了自己冲出舞台的冲动。第二节 语法填空(共10小题,每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空,并将答案填写在

    12、答题卡标号为1625的相应位置上。A good teacher is many things to many people. In my own experience, the people I respect most are the teachers 16 demanded the most discipline from their students.I miss one teacher in particular that I had in high school. I think she was a good teacher because she was a very strict

    13、 person. I remember very 17 (clear) a sign over her classroom door. It was 18 simple sign that said, “Laboratoryin this room the first five letters of the word was emphasized, not the last seven.” In other words, I guess, labor 19 her was more important, which mean 20 (make) speeches. She prepared h

    14、er work very carefully and demanded us to do the same. We got lots of homework from her. 21 she had broken her arm, and everybody in the class thought that maybe the homework 22 (reduce), but it continued just the same. She checked our work by stamping her name at the bottom of the papers to show th

    15、at she had read 23 . I think sometimes teachers who demand most are liked 24 . But 25 time goes by, this discipline really seems to benefit the students. 答案及解析 作者阐述了最受人尊敬的老师是那些要求学生最严格的老师的观点。尽管要求严格的老师有时会是学生最不喜欢的,但是随着时间的推移,严格的训练学生是受益的。16. that/who 引导定语从句,并在从句中作主语,修饰先行词teachers。17. clearly 修饰动词remember

    16、,作状语,用副词。18. a 这是一块简单的招牌。19. for 表示“对某人”来说,要用介词for。20. making 固定搭配,mean doing sth.表示“意味着做某事”。21. Once 两句间已有连词and,可见这里不是填连词,因缺时间状语,故用表示“曾经,有一次”的once。22. would be reduced 当时大家认为可能会减少作业,应当用过去将来时,又因the homework与reduce是被动关系,故用过去将来时的被动语态。23. them 替代上文的papers。24. lease 与most相对应的是least。25. as 引导时间状语从句,表示“随着

    17、”,要用as。II 阅读(共两节,满分50分)第一节 阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AIt is difficult for doctors to help a person with a damaged brain. Without enough blood, the brain lives for only three to five minutes. More often the doctors cant fix the damage. Sometimes they are afraid

    18、to try something to help because it is dangerous to work on the brain. The doctors might make the person worse if he operates on the brain.Dr. Robert White, a famous professor and doctor, thinks he knows a way to help. He thinks doctors should make the brain very cold. If it is very cold, the brain

    19、can live without blood for 30 minutes. This gives the doctor a longer time to do something for the brain.Dr. White tried his idea on 13 monkeys. First he taught them to do different jobs, then he operated on them. He made the monkeys blood back to the monkeys brains. When the brains temperature was

    20、10, Dr. White stopped the blood to the brain. After 30 minutes he turned the blood back on. He warmed the blood again. After their operations the monkeys were like they had been before. They were healthy and busy. Each one could still do the jobs the doctor had taught them.26. The biggest difficulty

    21、 in operating on the damaged brain is that .A. the time is too short for doctorsB. the patients are often too nervousC. the damage is extremely hard to fixD. the blood-cooling machine might break down27. The brain operation was made possible mainly by .A. taking the blood out of the brainB. trying t

    22、he operation on monkeys firstC. having the blood go through a machineD. lowering the brains temperature28. With Dr. Whites new idea, the operation on the damaged brain .A. can last as long as 30 minutesB. can keep the brains blood warmC. can keep the patients brain healthyD. can help monkeys do diff

    23、erent jobs29. What is the right order of the steps in the operations?A. send the cooled back to the brainB. stop the blood to the brainC. have the blood cooled downD. operate on the brainA. a, b, c, dB. c, a, b, dC. c, b, d, aD. b, c, d, a30. Which of the following is not true?A. If there isnt enoug

    24、h blood, the brain can live for only three to five minutes.B. If the brain is very cold, it can live without blood for half an hour.C. Dr. White tried his idea for thirteen times.D. After their operations, the monkeys were healthy and busy again.答案及解析本文主要讲述的是医生不断探索如何给受伤的脑部做手术的事。26. A 细节理解题。根据第一段“It

    25、is difficult for doctors to help a person. the brain lives for only three to five minutes”,可知选A。27. D 细节理解题。从“If it is very cold,the brain can live without blood for 30 minutes”可知。28. A 细节理解题。根据第二段内容可知选A。29. B 细节理解题。根据最后一段第三句至第九句可推知选B。30. C 细节理解题。从第三段内容可知C项说法是没有根据的。BOne of our biggest fears nowadays

    26、 is that our kids might some day get lost in a “sea of technology” rather than experiencing the natural world. Fear-producing TV and computer games are leading to a serious disconnect between kids and the great outdoors, which will changes the wild places of the world, its creatures and human health

    27、 for the worse, unless adults get working on childs play. Each of us has a place in nature we go sometimes, even if it was torn down. We cannot be the last generation to have that place. At this rate, kids who miss the sense of wonder outdoors will not grow up to be protectors of natural landscapes.

    28、 “If the decline in parks use continues across North America, who will defend parks against encroachment (蚕食)?” asks Richard Louv, author of Last Child in the Woods. Without having a nature experience, kids, can turn out just fine, but they are missing out a huge enrichment of their lives. That appl

    29、ies to everything from their physical health and mental health, to stress levels, creativity and cognitive (认知的) skills. Experts predict modern kids will have poorer health than their parentsand they say a lack of outside play is surely part of it; research suggests that kids do better academically

    30、in schools with a nature component and that play in nature fosters (培养) leadership by the smartest, not by the toughest. Even a tiny outdoor experience can create wonder in a child. The three-year-old turning over his first rock realizes he is not alone in the world. A clump of trees on the roadside

    31、 can be the whole universe in his eyes. We really need to value that more. Kids are not to blame. They are over-protected and frightened. It is dangerous out there from time to time, but repetitive stress from computers is replacing breaking an arm as a childhood rite(仪式)of passage. Everyone, from d

    32、evelopers, to schools and outdoorsy citizens, should help regain for our kids some of the freedom and joy of exploring, taking friendship in fields and woods that cement (增强) love, respect and need for landscape. As parents, we should devote some of our energies to taking our kids into nature. This

    33、could yet be our greatest cause. 31. The main idea of Paragraph 2 is that . A. kids missing the sense of wonder outdoors B. parks are in danger of being gradually encroached C. Richard Louv is the author of Last Child in the WoodsD. children are expected to develop into protectors of nature 32. Acco

    34、rding to the passage, children without experiencing nature will . A. keep a high sense of wonder B. be over-protected by their parents C. be less healthy both physically and mentally D. change wild places and creatures for the better 33. According to the author, childrens breaking an arm is . A. the

    35、 fault on the part of their parents B. the natural experience in their growing up C. the result of their own carelessness in play D. the effect of their repetitive stress from computers 34. What does “sea of technology” mean in the first paragraph?A. The technology of TV and computer games.B. The te

    36、chnology of food.C. The technology of sea food.D. The technology of catching animals in the sea.35. In writing this passage, the author mainly intends to . A. blame children for getting lost in computer games B. encourage children to protect parks from encroachment C. show his concern about children

    37、s lack of experience in nature D. inspire children to keep the sense of wonder about things around答案及解析本文主要讲述作者对现在的孩子因缺少室外活动,缺乏接触大自然的机会,而对身心发展造成不利的忧虑。31. D 主旨大意题。由第二段第一句话可以看出。32. C 细节理解题。根据本文,没有到大自然的经历将会对孩子,第3段第2句话是答案。33. B 细节理解题。依据作者的观点,孩子胳膊弄断了,只是他们在成长中的自然经历。34. A 细节理解题。根据文章第一段内容可知。35. C 主旨大意题。这道题问

    38、作者的意图是什么,其实就是问文章的大意。CDo you want to live with a strong sense of peacefulness, happiness, goodness, and self- respect? The collection of happiness actions broadly categorized as “honor” help you create this life of good feelings. Heres an example to show how honorable actions create happiness. Say a

    39、store clerk fails to charge us for an item. If we keep silent, and profit from the clerks mistake, we would drive home with a sense of sneaky excitement. Later we might tell our family or friends about our good fortune. On the other hand, if we tell the clerk about the uncharged item, the clerk woul

    40、d be grateful and thank us for our honesty. We would leave the store with a quiet sense of honor that we might never share with another soul. Then, what is it to do with our sense of happiness? In the first case, where we dont tell the clerk, a couple of things would happen. Deep down inside we woul

    41、d know ourselves as a type of thief. In the process, we would lose some peace of mind and self-respect. We would also demonstrate that we cannot lie trusted, since we advertise our dishonor by telling our family and friends. We damage our own reputations by telling others. In contrast, bringing the

    42、error to the clerks attention causes different things to happen. Immediately the clerk knows us to be honorable. Upon leaving the store, we feel honorable and our self-respect is increased. Whenever we take honorable action we gain the deep internal rewards of goodness and a sense of nobility. There

    43、 is a beautiful positive cycle that is created by living a life of honorable actions. Honorable thoughts lead to honorable actions. Honorable actions lead us to a happier existence. And its easy to think and act honorably again when were happy. While the positive cycle can be difficult to start, onc

    44、e its started, its easy to continue. Keeping on doing good deeds brings us peace of mind, which is important for our happiness.36. According to the passage, the positive action in the example contributes to our .A. self-respect B. financial rewards C. advertising ability D. friendly relationship37.

    45、The author thinks that keeping silent about the uncharged item is equal to .A. lying B. stealing C. cheating D. advertising38. The phrase “bringing the error to the clerks attention” (in para. 5) means .A. telling the truth to the clerk B. offering advice to the clerkC. asking the clerk to be more a

    46、ttentive D. reminding the clerk of the charged item39. How will we feel if we let the clerk know her mistake?A. Well be very excited. B. Well feel unfortunate.C. Well have a sense of honor. D. Well feel sorry for the clerk.40. Which of the following can be the best title of this passage?A. How to Li

    47、ve Truthfully B. Importance of PeacefulnessC. Ways of Gaining Self-respect D. Happiness through Honorable Actions答案及解析本文以在商店购物营业员忘记收购物者钱为例,分析购物者告诉与不告诉营业员所产生的两种不同情况,说明幸福来自于高尚的行为。36. A 细节理解题。由文章第五段第三句和倒数第二句得知。37. B 细节理解题。由文章第五段第二句(as a type of thief)得知。38. A 词义猜测题。由in contrast可知,bringing the error to

    48、the clerks attention与前面we dont tell the clerk是两种相反的情况。39. C 推理判断题。由第五段的最后三句可知。40. D 主旨大意题。文章第二段(Heres an example to show create happiness)就是全文的主旨。DWhat will people die of 100 years from now? If you think that is a simple question, you have not been paying attention to the revolution that is taking p

    49、lace in bio-technology(生物技术). With the help of new medicine, the human body will last a very long time. Death will come mainly from accidents, murder and war. Todays leading killers, such as heart disease, cancer, and aging itself, will become distant memories.In discussion of technological changes,

    50、 the Internet gets most of the attention these days. But the change in medicine can be the real technological event of our times. How long can humans live? Human brains were known to decide the final death. Cells are the basic units of all living things, and until recently, scientists were sure that

    51、 the life of cells could not go much beyond l20 years because the basic materials of cells, such as those of brain cells, would not last forever. But the upper limits will be broken by new medicine. Sometime between 2050 and 2100, medicine will have advanced to the point at which every 10 years or s

    52、o, people will be able to take medicine to repair their organs. The medicine, made up of the basic building materials of life, will build new brain cells, heart cells, and so onin much the same way our bodies make new skin cells to take the place of old ones.It is exciting to imaging that the advanc

    53、e in technology may be changing the most basic condition of human existence, but many technical problems still must be cleared up on the way to this wonderful future.41 According to the passage, human death is now mainly caused by .A. diseases and agingB. accidents and warC. accidents and agingD. he

    54、art disease and war42. In the authors opinion, todays most important advance in technology lies in .A. medicine B. the InternetC. brain cells D. human organ43. Humans may live longer in the future because .A. heart disease will be far away from usB. human brains can decide the final deathC. the basi

    55、c materials of cells will last foreverD. human organs can be repaired by new medicine44. How long can humans live in the future according to the passage?A. Over 100 years.B. More than 120 years.C. About 150 years.D. The passage doesnt tell us.45. We can learn from the passage that .A. human life wil

    56、l not last more than 120 years in the futureB. humans have to take medicine to build new skin cells nowC. much needs to be done before humans can have a longer lifeD. we have already solved the technical problems in building new cells答案及解析本文主要讲述了人类的生命由于生物技术的发展可以无限期延长的愿望有可能成为现实。41. A 细节理解题。由文章第一段最后一句

    57、得知,今天主要的杀手,如心脏病、癌症、年老将会成为遥远的记忆。42. A 细节理解题。第二段前两句的意思是说“在讨论技术变化时,人们往往注意到的是网络。然而药学方面的变化可能是当今真正技术方面的大事件”,故选A。43. D 推理判断题。由第二段的后半部分可知,在20502100期间,每隔10年左右,人们可以通过吃药来修整生病的或衰老的器官,这应是未来长生不老的原因。44. B 细节理解题。阅读全文后得知,文章没有具体告诉我们人们将来能活多少年。45. C 推理推断题。由最后一段得知,想像一下将来技术的发展改变了人类最基本的生存条件,真是让人兴奋,但想达到美好的将来还有很多技术问题要澄清。第二节

    58、 信息匹配(共5小题;每小题2分,满分10分)请阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息。请在答题卡上将对应题号的相应选项字母涂黑。以下是几本儿童书籍的封面:A. I Will Hold You til You Sleep B. Wtp Finger Puppet Magnet BookC. I SPY TREASURE HUNT D. Disneys Little EinsteinsE. The Wonderful Wizard of Oz F. Learn about Math With Bert & Ernie以下是儿童书籍的介绍,请匹配与之对应的书籍:46. Based on th

    59、e new hit animated show airing on the Disney Channel, this new series takes preschoolers along on the thrilling adventures of Leo, June, Quincy, and Annie, whose missions are illustrated with beautiful, full-color photos. Emmy-Award winner Susan Ring specializes in writing for children, and has writ

    60、ten for all types of media. Her books for Disney Publishing Worldwide include Winnie the Pooh Encyclopedias on Animals and Nature; boxed sets of Pixars Fun with Phonics, featuring Nemo and Toy Story characters; and the Baby Einstein books.47. Here is the rare book that not only expresses a parents l

    61、ove for their child, but offers a hope for what that love will become. It begins with a wish at bedtime, as parents hold their children tight and hope their love will cradle them, safe and sound. It continues through the day their children have grown up, proud and strong, and can pass that love on t

    62、o someone else. This is a book that goes beyond a parents I love you to the generous wish that our children will make the world a better place.48. This bestselling book features riddles that send readers searching through 13 photographs with a fun house theme. Children will love to purse the mystery

    63、 of the pirates hidden treasure, narrowing their search with every delightfully cluttered page. Looking for an additional challenge? Try the extra-credit riddles.49. Pooh, Piglet, and the gang from the Hundred-Acre wood are here to guide you through some amazing activities. Just slip one of the poin

    64、ting puppets onto your finger, and see if you can solve the puzzles inside. Your puppet will be drawn to the solutions, and your heart will be hooked by the colourful crew! This book includes 2 magnetic finger puppets.50. This exciting new workbook from Sesame Workshop and Learning Horizons is desig

    65、ned so your child can have fun learning right along with Big Bird and the other friends from Sesame Street! In this workbook, your child will learn to recognize numbers, count and match sets of like items. Your child will even begin to add and subtract! A special “think icon” feature calls attention

    66、 to activities that are challenging and more advanced. A special Explore More feature provides several easy-to-do home activities to extend learning in practical and fun ways.答案及解析 儿童书籍封面书籍介绍46. D 关键词:Disneys Little Einsteins, the Disney Channel, the Baby Einstein books。47. A 关键词:I Will Hold You til

    67、 You Sleep, a parents love for their child。48. C 关键词:I SPY TREASURE HUNT, purse the mystery of the pirates hidden treasure。49. B 关键词:Wtp Finger Puppet Magnet Book, finger puppets。50. F 关键词:Learn about Math With Bert & Ernie, learn to recognize numbers。III 写作(共两节,满分40分)第一节 基础写作(共1小题,满分15分)某环保组织来你所在的城

    68、市了解城市垃圾处理问题。假如你是李华,请代表市民谈谈你对城市垃圾处理这一问题的看法以及你所在的城市是如何进行垃圾处理的。写作内容1)处理城市垃圾是一个非常重要的问题;2)垃圾不但会污染空气、水和我们居住的地方,而且还会危害人们的健康;3)政府已经制定了规章,禁止垃圾污染环境;4)处理措施:分类,回收利用,淹埋,污水净化。5)你的看法。写作要求1只能使用5个句子表达全部内容。2文中不能出现真实姓名和学校名称。评分标准句子结构标准,信息内容完整,篇章结构连贯。参考范文As is known to all, it is very important to deal with the rubbish

    69、in cities. Rubbish may not only pollute the air, the water and the places we live in, but also do harm to peoples health. Therefore, a series of laws and rules have been taken by the city government to prevent rubbish from polluting the environment. In our city, rubbish is sorted, recycled or buried

    70、 and the waste water is cleaned before it goes into the river to make sure that it is safe. As for me, I think it is the responsibility of all citizens to prevent rubbish pollution so as to save our city and our living place.第二节 读写任务(共1小题,满分25分)阅读下面的短文,然后按照要求写一篇150左右的英语短文。 Be Grateful for FriendsIt

    71、is a celebrating day. I got in touch with Michael whom I have been losing contact for one year.It is really magic. I was searching online aimlessly yesterday when an idea struck me suddenly: since Ben can find out my secret by keying in my name in the search engines, why cant I do so, either?I inten

    72、ded to find out something about En in revenge in the first place, but soon extend my name list to a wider category. It was then that I recalled Michael suddenly.We have lost contact since our last correspondence in my senior 3. He mentioned to me in his last lettee3r that he was preparing for going

    73、to UK to further his education. I, shamefully, was too busy to reply his mail then. When I was recommended to ZJU and won the final freedom, I thought he had already been in UK so I had no idea where to write him.I used to think that we would never meet again. However, when I browsed the entries abo

    74、ut him, I found out excitedly that he is still in PRC.Without a moment hesitation, I ran upstairs to my dorm and found out my old address book. Thank goodness, his home number was still there.After 3 times calling with no answer replies, I eventually got him on the phone. He was more surprised than

    75、I could imagine that when I asked for his home number he was too nervous to remember it.Life is enjoyable in moments such like this. Old friends meet again surprisingly, on a road of their own ways to their dreams. They look at the face of each other, and recognize the old pal. It is such moment tha

    76、t makes me feel grateful to life: whenever I set off for a new destination, I see I have friends in the same direction, with whom I wont feel alone any more.写作内容1.以约30词概括短文的要点。2.然后以约120词就“感恩”主题发表你的看法,并包括以下的内容:(1)根据你的学习、生活经历,简述你的感受,表达你对朋友或父母的感恩和祝福。(2)你认为中学生应学会感恩。(3)你的同学对这观点有何看法和建议。写作要求 (1)可以使用真实的或虚构的

    77、经历和其他论述方法支持你的观点,也可以参照阅读材料的内容但不得直接引用原文中的句子。(2)标题自定。评分标准 概况准确,语言规范,内容合适,篇章连贯。参考范文Be Grateful For Our ParentsThe writer tells us a story that he had an experience of recalling his old friends Michael suddenly, and later they met each other at such moment that made him feel grateful to life and didnt fe

    78、el lonely.This story reminds me of an similar experience of forgetting my mothers birthday.On the evening of last Saturday, I was watching TV attentively while my mother was busy preparing for dinner in the kitchen. It was not until a friend of my mothers, who called to say HAPPY BIRTHDAY to my moth

    79、er that I remember it was her birthday. I got deeply shocked and ashamed. It is not easy for parents to bring us up. Its never too late to realize this and show our love and care for them. We really should express our endless thanks to our parents. And my classmates share my opinion. To sum up, we should be grateful for our parents because of their greatest love and unselfish care.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广东省阳江市阳西一中2011届高三高考临门一脚题(英语)解析版.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360184.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Section B Learning About Language课后习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Section B Learning About Language课后习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Section B Learning About Language习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Section B Learning About Language习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Section A Reading and Thinking课后习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Section A Reading and Thinking课后习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Section A Reading and Thinking习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Section A Reading and Thinking习题(含解析)新人教版选择性必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Period 3素养检测(含解析)新人教版选择性必修第三册.doc2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Period 3素养检测(含解析)新人教版选择性必修第三册.doc
  • 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 DIVERSE CULTURES过关检测同步作业(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 DIVERSE CULTURES过关检测同步作业(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures单元测评课后习题(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures单元测评课后习题(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures单元测评练习(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures单元测评巩固练习(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures单元测评巩固练习(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures单元测评习题(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures单元测评习题(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅲ Listening and TalkingReading for WritingAssessing Your Progress & Video Time练习(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅲ Listening and TalkingReading for WritingAssessing Your Progress & Video Time练习(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅲ Listening and TalkingReading for WritingAssessing Your Progress & Video Time巩固练习(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅲ Listening and TalkingReading for WritingAssessing Your Progress & Video Time巩固练习(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 DIVERSE CULTURES Section Ⅲ Discovering Useful Structures同步作业(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 DIVERSE CULTURES Section Ⅲ Discovering Useful Structures同步作业(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 DIVERSE CULTURES Section Ⅱ Reading and Thinking同步作业(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 DIVERSE CULTURES Section Ⅱ Reading and Thinking同步作业(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅱ Discovering Useful Structures练习(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅱ Discovering Useful Structures练习(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅱ Discovering Useful Structures巩固练习(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅱ Discovering Useful Structures巩固练习(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 DIVERSE CULTURES Section Ⅰ Listening and Speaking同步作业(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 3 DIVERSE CULTURES Section Ⅰ Listening and Speaking同步作业(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅰ Listening and Speaking & Reading and Thinking练习(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅰ Listening and Speaking & Reading and Thinking练习(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅰ Listening and Speaking & Reading and Thinking巩固练习(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅰ Listening and Speaking & Reading and Thinking巩固练习(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section D Reading for Writing & Assessing Your Progress课后习题(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section D Reading for Writing & Assessing Your Progress课后习题(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section D Reading for Writing & Assessing Your Progress习题(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section D Reading for Writing & Assessing Your Progress习题(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section C Discovering Useful Structures & Listening and Talking课后习题(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section C Discovering Useful Structures & Listening and Talking课后习题(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section C Discovering Useful Structures & Listening and Talking习题(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section C Discovering Useful Structures & Listening and Talking习题(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section B Reading and Thinking课后习题(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section B Reading and Thinking课后习题(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section B Reading and Thinking习题(含解析)新人教版必修第三册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Diverse Cultures Section B Reading and Thinking习题(含解析)新人教版必修第三册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife Protection单元测评习题(含解析)新人教版必修第二册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife Protection单元测评习题(含解析)新人教版必修第二册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife protection Section Ⅳ Listening and Talking & Reading for Writing课后习题(含解析)新人教版必修第二册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife protection Section Ⅳ Listening and Talking & Reading for Writing课后习题(含解析)新人教版必修第二册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Section Ⅲ Listening and TalkingReading for WritingAssessing Your Progress & Video Time习题(含解析)新人教版必修第二册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife Protection Section Ⅲ Listening and TalkingReading for WritingAssessing Your Progress & Video Time习题(含解析)新人教版必修第二册.docx
  • 2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife protection Section Ⅲ Discovering Useful Structures课后习题(含解析)新人教版必修第二册.docx2020-2021学年新教材高中英语 Unit 2 Wildlife protection Section Ⅲ Discovering Useful Structures课后习题(含解析)新人教版必修第二册.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1