2021届高考英语一轮总复习 Book 6 Unit 3 A healthy life课时跟踪练 新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语一轮总复习 Book Unit healthy life课时跟踪练 新人教版 2021 高考 英语 一轮 复习 life 课时 跟踪 新人
- 资源描述:
-
1、课时跟踪练28 Unit 3 A healthy life.阅读理解On average,primary school children in England have at least three sugary snacks a day,Public Health England(PHE)found.This means that the sugar they consume is three times more than the recommended maximum.Children between the ages of 4 and 10 consume 51.2% of sugar
2、 from unhealthy snacks.PHE has launched a campaign,Change4Life,to encourage parents to look for healthier snacks of no more than 100 calories,and to limit them to two a day.The campaign advises parents to give their children a maximum of two snacks a day,with each containing no more than 100 calorie
3、s.The campaign will also offer parents special suggestions on a range of healthier snacksones with 100 calories or fewerat selected supermarkets,PHE said.PHE said it had also improved its app so that it could mark the content of sugar,salt and fat in food and drinks.Dr Alison Tedstone told the BBC s
4、he hoped the campaign would help parents to choose healthier snacks for their children.“If you wander through a supermarket,you can see much more goods being sold as snacks than ever before,” she said.“Its a common phenomenon that kids lunchboxes are full of snacks,leading to a lot of calories for l
5、unch.Our research shows that parents usually appreciate a rule of thumb(经验法则)However,they are surprised to know how much sugar their children are consuming in snacks now.”Justine Roberts,founder of Mumsnet,said,“The intake(摄入量)of sugar that kids are getting from snacks and sugary drinks alone is pre
6、tty astonishing,and it can often be difficult to distinguish which snacks are healthy and which are not.The rule of thumb from Change4Life can help parents make their decisions correctly and wisely.”1In terms of snacks,Change4Life recommends that children have at most Aone snack a dayBthree snacks a
7、 dayC100 calories a day D200 calories a day2Which of the following can be inferred from Justine Roberts words?AMost parents former experience about snacks is practical.BIt is easy to tell healthy snacks and unhealthy snacks apart.CChildren only take in lots of sugar from snacks and drinks.DChange4Li
8、fe is meaningful for parents decisions on snacks.3What is the best title for the text?ASolve the Health Problems of ChildrenBChange the Eating Habits of ChildrenCLimit Childrens Intake of CaloriesDEnsure Childrens Healthy Lifestyle【语篇解读】调查显示,孩子们的糖摄入量经常超标,为此,文章介绍了一款能够帮助家长和孩子控制热量摄入的应用程序。1解析:细节理解题。根据第二
9、段中的“.Change4Life,to encourage parents to look for healthier snacks of no more than 100 calories,and to limit them to two a day.The campaign advises parents to give their children a maximum of two snacks a day,with each containing no more than 100 calories.”可知,Change4Life建议儿童每天通过零食撮入的热量最多不能超过200卡。故选D
10、项。答案:D2解析:推理判断题。根据第四段最后一句“The rule of thumb from Change4Life can help parents make their decisions correctly and wisely.”可推知,Change4Life对父母为孩子选择零食来说是很有意义的。故选D项。答案:D3解析:主旨大意题。作者在文章开头提到孩子们吃含糖零食以及糖摄入量高的现状,然后引出Change4Life,这款应用程序能够帮助家长为孩子们选择营养含量合理的零食,其主要目的是限制孩子们饮食热量的摄入。故选C项。答案:C.完形填空My family is big on b
11、aseball.Grandpa 1 coached his team to two national games.Father played for three different colleges and was 2 asked to try out for the Los Angeles Angels,one of the top teams in the USA.Minutes before I was born,my 3 were watching a live baseball match on TV.You could say I was 4 to play the game,bu
12、t frankly,all through elementary school,I hated it.I spent most days of my summer at the baseball park in my neighbourhood.I really should have been 5 at baseball,for I practised almost every day,but I was not.I wouldnt hit the ball hard or throw it 6 When my dad or grandpa asked me if I wanted to 7
13、 ,my answer was always no.Finally they stopped giving me a 8 just making me play whether I liked it or not.This same old 9 continued for years.My dad and grandpa would make me practise and I would put no 10 into it,until around Grade 10.I was older and 11 than my 12yearold self.I finally 12 their tr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361579.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
