《优化方案》2015届高三英语一轮单元检测:选修8 UNIT5 MEETING YOUR ANCESTORS.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 优化方案 优化方案2015届高三英语一轮单元检测:选修8 UNIT5 MEETING YOUR ANCESTORS 优化 方案 2015 届高三 英语 一轮 单元 检测 选修
- 资源描述:
-
1、.阅读理解(2014山西省高三上学期诊断考试)We all have fears.Some of them are reasonable enough,such as the fear of losing ones job or having a disease during an outbreak.Other fears,however,are not reasonable,such as the fear of snakes,or enclosed spaces.Doctors call the latter claustrophobia(幽闭恐惧症)Phobia,from the Gre
2、ek word for“fear”,is the term health experts use to describe these unreasonable mental states of anxiety.People who have claustrophobia feel anxious or nervous when they are in elevators,cars,or even large rooms.Their response,in severe cases,is to panic.They may end up shaking,sweating,hyperventila
3、ting (呼吸急促),or even fainting.To those without this phobia,it seems unreasonable to have these kinds of reactions to enclosed spaces,but to the claustrophobic person,it is their natural reaction to a situation they consider threatening.Unfortunately,having an anxiety or panic attack confirms that per
4、sons fear,and they begin to avoid the objects or situations which bring on their discomfort.The good news is that all kinds of phobias can be treated.Since the fear is not sensible,those suffering phobias can be helped to overcome them.The hardest step on the road to recovery is the first.The realiz
5、ation that a phobia is unreasonable leads to further anxiety.Support and encouragement from family,friends,and colleagues to seek advice is of great help.Techniques for treatment include flooding,which exposes the person to the source of their anxiety in a controlled situation,and counterconditionin
6、g,using selfrelaxation methods to get through anxiety attacks.In the most severe cases,these techniques may be accomplished by medicines.People being treated can get over their fear in eight to ten weeks.There is no good reason to live in constant fear.If you have a phobia,seek medical advice and tr
7、eatment.If you know someone with a phobia,be supportive.Fear is sometimes a necessary part of the human experience,but unreasonable fear is not.【文章大意】本文主要介绍了幽闭恐惧症的症状以及有效治疗恐惧症的几种具体的办法。1According to the passage,what is phobia?AA fear of the Greek language.BA fear of health professionals.CUnreasonable
8、anxiety.DAn outbreak of disease.解析:选C。细节理解题。通过第二段的第一句“Phobia,from the Greek word forfear,is the term health experts use to describe these unreasonable mental states of anxiety.”给恐惧症下的定义可知,恐惧症就是一种不合理的焦虑。故C项正确。2A person with claustrophobia feels anxious_Aat the seashoreBat the foot of a mountainCin ca
9、rsDat a crowded meeting解析:选C。细节理解题。根据第二段中的“People who have claustrophobia feel anxious or nervous when they are in elevators,cars,or even large rooms.”可知,一个患有幽闭恐惧症的人在汽车中会感到焦虑。故C项正确。3Which of these physical symptoms would most probably be experienced during a claustrophobia attack?ASlow heart rate.BL
10、oss of hearing.CInability to keep still.DA sharp pain in the legs.解析:选C。细节理解题。根据第二段中的“Their response,in severe cases,is to panic.They may end up shaking,sweating,hyperventilating (呼吸急促),or even fainting.”可知,患幽闭恐惧症的人无法保持平静,故C项正确。4What advice is given to those who know someone with a phobia?AThey shou
11、ld expose the person to the source of anxiety.BThey should encourage the person to seek help.CThey should share the persons fear.DThey should avoid that person.解析:选B。细节理解题。根据第三段中的“Support and encouragement from family,friends,and colleagues to seek advice is of great help.”以及最后一段中的“If you know someo
12、ne with a phobia,be supportive.”可知B项正确。.七选五补缺题(2014石家庄模拟)Summer is the season to dive into new activities and kick back.And right now is the time to make sure that youre ready for the great outdoors,the holiday planning and travel,and the bathing suit beach days.If you want to lose weight before sum
13、mer,concentrate on dropping no more than a pound or two a week.1._ And when you trouble yourself,sooner or later youre going to gain it back.Operate at a 500calorieaday deficit(亏损).2._ So if you cut 500 calories a day for seven days straight,youll lose a pound a week right there.Operating at a decre
14、ase of 500 calories a day should involve both eating less and moving more;for example,you could consume 300 fewer calories and burn 200 extra per day.Include both healthy eating and exercise in your weightloss plan,and break the 500calorie goal into small groups to make it more reachable.3._To cut 1
15、00 calories:4._ Have vegetable pizza instead of pepperoni(意大利辣香肠)Use our Nutritional Needs Calculator to determine how many daily calories you should consume in order to lose,gain,or maintain your healthy goal weight.Once youve reached your goal,recalculate your nutritional needs for keeping extra w
16、eight off all summer long.To burn 100 calories:spend 15 minutes biking.5._ Spend 20 minutes gardening.Keep on exercising at least 30 minutes daily a week.Reading food labels and counting calories or writing down what and when you eat can give you more control as well.AHere are some simple ways to ge
17、t there.BWalk or run one mile.CA pound is 3,500 calories.DIt is okay to have some snacks between your meals.EYou should always make sure you get a lot of sleep.FAnything more than that usually means youre troubling yourself.GEat a chickens breast without the skin.答案:15FCAGB.完形填空(2014德州模拟) After 21 y
18、ears of marriage,my wife wanted me to take another woman,my widowed mother,out to dinner and a movie.Due to the_1_of my work and my three children,I visited her only_2_That night I called inviting her to go out.Though a bit_3_,she accepted it happily.That Friday after work,I drove over to_4_her up.O
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-362993.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
