《世纪金榜》2018年高考英语(外研版)一轮复习课时作业提升练 十五 必修3 MODULE 3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 世纪金榜 世纪金榜2018年高考英语外研版一轮复习课时作业提升练 十五 必修3 MODULE WORD版含解析 世纪
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时作业提升练 十五必修3Module 3(建议用时35分钟). 阅读理解A(2017大庆模拟)According to the UN Intergovernmental Panel(专家咨询组)on Climate Change, global temperatures have risen by approximately 0. 6 in the past century, caused mainly by emissions of greenhouse gases
2、produced by human activities, such as the burning of fossil fuels and deforestation. Temperatures are to increase between 1. 6and 5. 8in the next century, accompanied by sea level rise and an increase in the frequency of extreme weather events. The best available evidence suggests that climate chang
3、es since the 1970s may already be causing over 150, 000 deaths annually, and that greenhouse gas emissions would increase disease burdens in the coming decades. The risks are concentrated in the poorest population, who have contributed least to the problem. The Kyoto Protocol(京都议定书)is signed by 128
4、nations, and commits the participating industrialized countries to cutting emissions of greenhouse gases by over 5% below 1990 level by the period of 20082012. “Over 600 thousand people died in weather-related disasters in the 1990s. Temperature and rainfall influence the rates of diseases and infec
5、tions including malaria, and malnutrition, which together cause over 3. 5 million deaths a year. The Kyoto Protocol is the first step towards protecting the climate system, which exerts such a strong influence on our health”, said Dr Kerstin Leitner, Assistant Director General for Sustainable Develo
6、pment and Healthy Environments. While acting to reduce greenhouse gas emissions, it is also essential to protect vulnerable(脆弱的)communities from the effects of climate changes. WHO works to promote measures such as protection from malaria and other climate sensitive diseases, and reliable access to
7、clean water and sanitation, for people in the most vulnerable developing countries. Increasing disease control efforts will also help to protect current and future generations from the impacts of greenhouse gas emissions. 【文章大意】这是一篇关于气候变化的文章。人类的某些行为导致的气候变化会危害人类自身, 我们要采取必要的措施来拯救我们自己。1. According to t
8、he passage, what is the reason for the rise of global temperatures? A. The burning of fossil fuels. B. The rise of sea level. C. Extreme weather disasters. D. The emissions of greenhouse gases. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段中的“global temperatures have risen. . . emissions of greenhouse gases”可知, D项正确。A项是产生温室气体的
9、行为之一, 故可排除。2. Which of the following is true? A. Weather-related disasters caused over 3. 5 million deaths. B. The climate system has a deep impact on human health. C. The members of the Kyoto Protocol are all industrialized countries. D. The poorest population are to blame because they contribute l
10、east to the problem. 【解析】选B。细节理解题。A项与文章第四段中的“Over 600 thousand people died in weather-related disasters. . . which together cause over 3. 5 million deaths a year”不符; C项意为“京都议定书”成员国都是工业化的国家, 与文章第三段的内容不符; D项与文章第二段的最后一句话不符。根据第四段中的“The Kyoto Protocol. . . on our health”可知选B项。3. In order to protect commu
11、nities, WHO takes some measures except_. A. preventing diseases caused by climate changesB. helping to provide clean waterC. aiding to offer sanitationD. gaining access to vulnerable developing countries【解析】选D。细节理解题。根据最后一段中的“such as protection. . . sanitation”和“Increasing disease control efforts”可知A
12、、B、C三项正确。D项错误。4. What does the passage mainly talk about? A. Climate changes and the effects on human health. B. Climate changes cause over 15, 000 deaths annually. C. WHO promotes measures such as protection from malaria. D. The Kyoto Protocol helps to protect human health. 【解析】选A。主旨大意题。根据文章内容可知, B
13、、C、D项均是文中某一方面的内容, 比较片面, A项最能概括文章大意。BThe earthquake affected the students of the destroyed areas in many ways: losing parents, being scared and feeling lonely. How can we help them? Teens reporter talked with Lin Dan, the program director of the Sunshine in Your Heart Project at the Red Cross Society
14、 of China. How will the earthquake affect the teenagers mentally? Theyll have feelings of fear, anger and feel they are not safe. They will find it hard to focus. They will tend to cry and shout and tremble. And they might be afraid to be alone. What will happen if they are not helped? The teenagers
15、 will find it hard to live in a balanced way. If things get worse, they might not be able to focus on their studies. They might give up on life. How can we help them overcome these problems? The first thing is to build up trust with them. Show your sympathy and sadness, and be their friends. Then yo
16、u have to give them a sense of safety. Tell them that theres a solution to every problem. Thirdly, try to satisfy their psychological needs. Be a good listener if he or she needs to talk. Some of them were not directly affected by the quake but have seen images on TV and feel scared. What should the
17、y do? Talk with an adult or share their feelings with someone who might feel similar. If this doesnt help, then they should see a doctor for professional help. 【文章大意】文章主要论述了如何消除震后灾区学生们的伤痛、恐惧等心理问题。5. Whats the best title for the passage? A. The Scare Caused by the EarthquakeB. Dealing with the Pain L
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-367676.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
