2021_2022学年新教材高中英语课时性评价十六Unit6Startingout.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 评价 十六 Unit6Startingout
- 资源描述:
-
1、十六Unit 6Starting out & Understanding ideas. 根据提示写出单词的正确形式1. In winter, the mountain is covered by sheets(sheet) of snow, which is quite amazing. 2. The project is taking a long time but is now nearing completion(完成). 3. Nowadays tractors are used even in remote mountainous regions(地区). 4. It was muc
2、h too late to catch a bus after the party, therefore(因此) we called a taxi. 5. My father often impresses the importance of harmony(和谐)on me. 6. The lake was so shallow(浅的)that we could see the bottom. 7. Fruit juices can be harmful(harm)to childrens teeth. 8. This kind of stamp is designed(设计) by som
3、e students who are learning art at our university. 9. With Christmas coming, we will wrap(包)many gifts for our friends. 10. The custom has come down to us from our old generations(一代人). . 根据汉语提示写出正确的短语1. To achieve this goal, we must have mutual confidence and live in harmony with(和谐相处) other countr
4、ies. 2. Wuling Mountain used to be home to(是的家园) many trees. 3. This custom has been passed down(传递) since the 18th century. 4. Animals fed on (以为食)corn have higher fat content. 5. As far as(就而言) I can see, there are only two reasons for such an action. 6. Are there plenty of(足够的)fresh fruit and veg
5、etables in your diet? 7. As graduation day drew near, the students were all anxiously preparing for(为做准备) their final exams. . 完成句子1. Shanghai is likely to be home to the brands new China headquarters. 上海有可能成为该品牌新的中国总部所在地。2. We are here to provide the public with a service. 我们来这里是为公众服务。3. Its cheap,
6、 and available almost off the shelf. Its also easy to turn into wire. 它很便宜, 几乎是现成的。而且还很容易被加工成导线。4. The weekend party was designed to bring the two old men together. 这次周末聚会的用意是让两位老人见面。5. The heavy haze in the eastern area of China especially in Jinan did great harm to peoples health. 华东地区特别是济南的雾霾对人们的
7、健康造成了巨大的伤害。. 阅读理解AGlacier National Park in Montana shares boundaries with Canada, an American Indian reservation, and a national forest. Along the North Fork of the Flathead River, the park also covers about 17, 000 acres of private lands that are currently used for ranching(牧场)and agriculture. This
8、 land is an important part of the habitat and migratory area in which several endangered species live. These private lands are essentially the only ones available for development in the region. With encouragement from the park, local landowners initiated a land use planning effort to guide the futur
9、e of the North Fork. The park is a partner in an inter local agreement that calls for resource-managing agencies to work together and with the more than 400 private owners in the area. A draft plan has been prepared, with objective of maintaining traditional economic uses but limiting new developmen
10、t that would damage park resources. Voluntary action by landowners, in cooperation with the park and the county, is helping to restrict small productions, maintain wildlife habitats, and minimize any harmful impact on the environment. The willingness of local landowners to participate in this protec
11、tion effort may have been stimulated by concerns that Congress would impose a legislative solution. Nevertheless, many local residents want to save the existing character of the area. Meetings between park officials and landowners have led to a dramatically improved understanding of all concerns. 【文
12、章大意】保护自然环境需要所有人的努力。加拿大冰川国家公园和土地所有者共同制订了土地使用计划, 来保护公园内的濒危物种和资源。1. The passage mainly discusses _. A. the endangered species in Glacier National ParkB. the protection of lands surrounding Glacier National ParkC. conservation laws imposed by the state of MontanaD. conservation laws imposed by Congress【
13、解析】选B。主旨大意题。通过阅读文章可知, 为了保护冰川国家公园的濒危物种和资源, 公园当局和地方土地所有者制订了限制土地使用计划, 故选B项。2. Why are the private lands surrounding Glacier National Park so important? A. They function as a hunting preserve. B. They are restricted to government use. C. They are heavily populated. D. They contain natural habitats of th
14、reatened species. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段第三句“This land is an important part of the habitat and migratory area in which several endangered species live. 可知, 这片土地是几种濒危物种的栖息地和迁徙区的重要组成部分。故选D项。3. The relationship between park officials and neighboring landowners may best be described as _. A. indifferentB. in
15、timateC. cooperativeD. disappointing【解析】选C。推理判断题。根据第二段可知, 公园当局和地方土地所有者密切合作来保护资源, 因此他们的关系是“cooperative(合作性的)”。故选C 项。4. It can be inferred from the passage that a major interest of the officials of Glacier National Park is to _. A. limit land development around the parkB. establish a new park in Monta
16、na C. influence national legislationD. settle border disputes with Canada【解析】选A。推理判断题。根据第二段第三句和全文, 我们很容易就可以得到这样一个信息: 为了保护自然资源和濒危物种, 公园管理者限制那些会破坏资源的土地开发。故选A项。【阅读多维训练】1. 翻译句子The park also covers about 17, 000 acres of private lands that are currently used for ranching and agriculture. 这个公园还覆盖了大约17 000
17、公顷目前被用作牧场和农业的私人土地。2. 句式分析This land is an important part of the habitat and migratory area in which several endangered species live. 分析: 此句是一个“介词+which”构成的定语从句。译文: 这片土地是几种濒危物种的栖息地和迁徙区的重要组成部分。B(2021沈阳高一检测)My school appeared on the news last week because we had made an important change in our local are
18、a. Our class had planted a large garden where there was once only a vacant lot. It was a lot of work but it was all worth it. I got blisters(水疱)from digging, and we all got insect bites, too. I learned a lot about gardening and teamwork, and then I learned about the media. Our teacher telephoned the
19、 TV station and informed them of what we had done. She spoke with the producer. The producer checked with the directors, but they said there were plenty of stories similar to ours. They wanted to know what was special about our garden, because many schools planted gardens. The teacher explained that
20、, after going on the Internet to learn about the prairie(北美草原), we had made a prairie garden. We had been to a prairie and gotten seeds from the plants, and then we planted them. We did not water the garden, but we did weed it. We decided to let nature water it with rain, because that was how prairi
21、es grew in the past. We sent a picture of the garden to the news station. In the picture, the grass was so high that it stood taller than the fourth grade students. As a result, the producer sent a reporter to our school. The reporter interviewed the headmaster and asked him many questions about the
22、 garden. After that, the headmaster interviewed us, and we explained to him what we had learned through this project. That night, we watched the news, and there we were. The news reporter told our story. It was only two minutes long, but it was us. We were famous. All that work, all those blisters,
23、it was worth it. We knew that when we saw the garden every day, but now we knew that the whole city thought so, too. 【文章大意】这是一篇记叙文。作者讲述了自己所在的班级在学校种植了一个草原花园。同学们从中学到了很多的知识, 还受到了电视台的采访报道。5. What seemed to be the TV directors first reaction to the garden? A. They were excited. B. They were surprised. C.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369579.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年高考语文第二轮专题复习课件:第一部分 专题二 (2)散文阅读 学案3 解决两类词句理解题 .ppt
