《创新设计》2017届高考英语二轮复习(江苏专用)冲刺演练:第6练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计 创新设计2017届高考英语二轮复习江苏专用冲刺演练:第6练 WORD版含答案 创新 设计 2017 高考 英语 二轮 复习 江苏 专用 冲刺 演练 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第6练阅读理解任务型阅读书面表达.阅读理解ANext Thursday is the World Book Daya celebration of all things wonderful about books for all ages,with author events,school fancydress parades and a 1 book token (优惠券) given to all school children under 18.Sometimes,reading a modern novel can be tough (Booker Pr
2、ize winner The Luminaries ran to 832 pages!),especially if you lack confidence in your literacy skills.In fact,one in six people in the UK.never pick up a book because theyve experienced difficulties or are out of the habit of reading for pleasure.But the Galaxy Quick Reads series are designed to in
3、troduce reluctant readers to bestselling short funny novels,which bring the joy of reading without demanding hours of concentrated time.They cover a range of subjects,from romance to comedy.You can read Jojo Moyess Paris for One,a romantic adventure in which 26yearold Nell books a weekend away to Pa
4、ris with her lazy,neglectful boyfriend.When he fails to turn up,she is alone in the city.That is until she meets Fabien,who shows her the charms of the French capitalin more ways than one.Meanwhile,Adele Gerass moving story Out in the Dark was set in World War I,in which young Rob came back from the
5、 battlefields.Determined to find the officers widow to return the photo of her and their daughter that the captain kept with him,he traveled several thousand miles but never gave up. Dead Man Talking is a fantastic tale of Pat,who had a terrible fight with his best friend,Joe,ten years agobut now he
6、ars that Joe is dead,and he must attend his funeral.But Joe is not going quietly that good nighthes lying in his coffin being very chatty indeed.【语篇解读】本文是一篇公告。下周四是世界图书日,届时会举办一些与图书日有关的活动。另外还介绍了几本畅销短篇小说,以供那些不想读晦涩难懂的书的读者们阅读。1What will happen on the World Book Day according to the poster?ASchool childre
7、n will be given fine clothes as gifts.BThe authors of books will attend some events.CExperts will encourage people to write their novels.DTheres a range of books that are priced at just 1.答案Bks5u细节理解题。根据第一段关键词.with author events,school fancydress parades and a 1 book token.可知,活动期间有作者参与活动,有盛装游行和一英镑的优
8、惠券。故选B项。2If you are interested in a horror story,you may choose _AGalaxy Quick ReadsBParis for OneCDead Man TalkingDOut in the Dark答案Cks5u细节理解题。根据Dead Man Talking这本书介绍中的But Joe is not going quietly that good nighthes lying in his coffin being very chatty indeed.可知这是一部惊悚小说。故选C项。3The passage is mainly
9、 about _Arecommendation of good books to readersBthe history of the World Book DayCadvice on how to get cheap booksDa plan to develop the habit of reading among adults答案Aks5u主旨大意题。文章第一段提出了世界图书日的概念,以及一些活动安排,下文中又重点介绍了几本图书,由此可知,本文主要是在向读者推荐几本好书。故选A项。B I left university with a good degree in English Lite
10、rature,but no sense of what I wanted to do.Over the next six years,I_was_treading_water,just trying to earn an income.I tried journalism,but I didnt think I was any good,then finance,which I hated.Finally,I got a job as a rights assistant at a famous publisher.I loved working with books,although the
11、 job that I did was dull.I had enough savings to take a year off work,and I decided to try to satisfy a deepdown wish to write a novel.Attending a Novel Writing MA course gave me the structure I needed to write my first 55,000 words.It takes confidence to make a new starttheres a dark period in betw
12、een where youre neither one thing nor the other.Youre out for dinner and people ask what you do,and youre too ashamed to say,“Well,Im writing a novel,but Im not quite sure if Im going to get there.” My confidence dived.Believing my novel could not be published,I put it aside.Then I met an agent (代理商
13、) who said I should send my novel out to agents.So,I did and,to my surprise,got some wonderful feedback.I felt a little hope that I might actually become a published writer and,after signing with an agent,I finished the second half of the novel.The next problem was finding a publisher.After two and
14、a half years of no income,just waiting and wondering,a publisher offered me a book dealthat publisher turned out to be the one I once worked for.It feels like an unbelievable stroke of luckof fate,really.When you set out to do something different,theres no end in sight,so to find myself in a positio
15、n where I now have my own name on a contract (合同) of the publisherto be a published writeris unbelievably rewarding.【语篇解读】本文介绍了作者为自己的梦想写作而努力的过程,作者告诉我们只要坚持,就一定能成功。4What does the underlined part in Paragraph 1 mean?AI was waiting for good fortune.BI was trying to find an admirable job.CI was being aim
16、less about a suitable job.DI was doing several jobs for more pay at a time.答案Cks5u句意猜测题。根据Over the next six years,I was treading water,just trying to earn an income.I tried journalism,but I didnt think I was any good,then finance.可知作者一直都在换工作,不清楚自己应该做什么。故选C项。5The author decided to write a novel _Ato
17、finish the writing courseBto realize her own dreamCto satisfy readers wishDto earn more money答案Bks5u细节理解题。根据第二段中的I had enough savings to take a year off work,and I decided to try to satisfy a deepdown wish to write a novel.可知写作是作者一直以来的梦想,故选B项。6How did the writer feel halfway with the novel?ADisturbe
18、d. BAshamed.CConfident. DUncertain.答案Dks5u细节理解题。根据第三段中的My confidence dived.Believing my novel could not be published,I put it aside.可知,在小说写到一半时,作者开始不确定自己的小说能否出版。故选D项。7What does the author mainly want to tell readers in the last paragraph?AIt pays to stick to ones goal.BHard work can lead to success.
19、CShe feels like being unexpectedly lucky.DThere is no end in sight when starting to do something.答案Aks5u推理判断题。根据最后一段When you set out to do something different,theres no end in sight,so to find myself in a position where I now have my own name on a contract of the publisherto be a published writeris
20、unbelievably rewarding.可知,作者认为只要坚持梦想,努力一定会有回报,故选A项。.任务型阅读请阅读下面短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。注意:每个空格只填一个单词。Glad to be greyThe recession(经济衰退) of 200809 was remarkable in rich countries for its intensity,the subsequent recovery for its weakness.The labour market has also broken the rules,as new rese
21、arch from the OECD,shows in its annual Employment Outlook.Young people always suffer in recessions.Employers stop hiring them; and they often get rid of new employees because they are easier to sack.But in previous periods,such as the recessions of the 1970s,1980s and 1990s,older workers were also d
22、ismissed.This time is different.During the financial crisis in 2008,and since,they have done better than other age groups.The researchers focus on movements in “nonemployment” as a share of the total population in three age groups between the final quarters of 2007 and 2012.This measure has the adva
23、ntage of including not just unemployment,where people are looking for work,but also inactivity,where people are not seeking jobs.Whereas the average nonemployment rate in the OECD has risen by four percentage points among young people and by oneandahalf points among 25 to 54yearolds,it has fallen by
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-373768.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
