《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第11练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计 创新设计2017届高考英语二轮复习浙江专用冲刺演练 第11练 WORD版含答案 创新 设计 2017 高考 英语 二轮 复习 浙江 专用 冲刺 演练 11 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第11练阅读理解完形填空语法填空.阅读理解When Rebecca Saxon was diagnosed with cancer at the young age of 27,she thought her life was over.But in her darkest hour,inspiration struck and she found a way of turning her misfortune into advantage.Following her cancer treatment,Rebecca launched a successful
2、business “Something Blue Bridal Shoes”a unique range of wedding footwear,which came out of the fashion pictures she drew while recovering in her hospital bed.Rebecca,from London,says,“I started designing wedding shoes with blue soles (鞋底) when I was halfway through my cancer treatment.I had a hit wh
3、en I was diagnosed with cancer but I decided that I was going to pick myself up and fight this cancer.The pictures were my release and the way I got through the many hours spent in a hospital room.I had no idea what was going to happen to me,but I knew I had to be positive if I was going to overcome
4、 this treatment.I told myself this was not going to be the end for me.I decided to fight with my negative feelings and start drawing.”Rebecca had always loved fashion since she was younger.Several of her friends were getting married at the time when she was ill.“So at first,I would be drawing design
5、s for wedding dresses and other clothes.But then I started drawing wedding footweardesigning shoes with blue soles which were very comfortable too.I thought it would be a lovely way of combining the something old,something new,something borrowed,something blue tradition.Drawing really helped me deal
6、 with my treatment,” said the brave girl.With the encouragement of her boyfriend,she turned her dreams into her reality and set up “Something Blue Bridal Shoes”Each beautiful shoe has a blue sole,combining the ageold tradition of what a bride should wear at her wedding for good luck.【语篇解读】本文为记叙文,讲述了
7、27岁的Rebecca Saxon在患癌期间设计婚鞋,痊愈后开公司的经历。1What did Rebecca Saxon do when she was recovering in the hospital?ADraw fashion pictures.BPrepare for her marriage.CDonate money to charities.DFound a company.答案A细节理解题。由第二段中的“which came out of the fashion pictures she drew while recovering in her hospital bed”可知
8、,选项A正确。2Which of the following is true about Rebecca Saxon?AShe has designed several wedding dresses for her friends.BDrawing designs helped her fight with her negative feelings.CHer boyfriend invested all of his savings in her business.DShe started making shoes before she was diagnosed with cancer.
9、答案B细节理解题。由第三段中的“I decided to fight with my negative feelings and start drawing”可知,为了战胜自己消极的情绪,她开始画画。故选B。3Each of Rebecca Saxons shoes has a blue sole to _Amake the shoes more colorfulBexpress good wishes to the brideClet the bride feel comfortableDshow her preference for blue答案B推理判断题。由末段最后一句可知,新娘穿上有
10、蓝色的东西会有好运。由此可知,Rebecca Saxon设计的鞋子每只都有蓝色鞋底是为了向新娘表达祝福。4The story of Rebecca Saxon inspires people to _Aface difficulties bravelyBtreasure what they haveChold fast to their dreamsDhelp those in need selflessly答案A推理判断题。由第三段Rebecca Saxon的叙述可知,她得病后没有消沉,而是积极面对,为新娘设计婚鞋,成立公司。她的故事鼓舞人们要勇敢面对困难。.完形填空From 1993 th
11、rough 1998 I was a vendor(小贩) for Chevrolet dealerships.Each week I would take a look at their _5_ cars that were for sale.I would fix cracks in leather,cigarette burns in fabric,and recolor carpets that had stains(污迹),etc.Every week I would walk into this specific Chevrolet dealers used _6_ lot to
12、see what the used cars _7_ in the way of repairs.The general managers wife was named Cindy.Cindy was always very rude,_8_ me as if I was below her or that she was _9_ than me.I was always positive and kind,_10_ that never seemed to work with her.One day she _11_ me of charging her to dye the carpet
13、in a minivan that had a stain in the _12_She had driven the van for the weekend and said the stain was not there.Just trying to _13_ be aggressive,and negative without cause,she accused me in front of all her peers that day,and because I have always been a(n) _14_ person who finally was angry.Howeve
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-373771.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
