分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(11) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:374014
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:72.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练11 WORD版含答案 广西 来宾 2017 高考 英语 一轮 阅读 理解 11 WORD 答案
    资源描述:

    1、广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(11)含答案阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。One day the employees of a large company in St Louis, Missouri returned from their lunch break and were greeted with a sign on the front door. The sign said: “Yesterday the person who has been hindering (阻碍) your growth in this company p

    2、assed away. We invite you to join the funeral (葬礼) in the room that has been prepared in the gym.”At first everyone was sad to hear that one of their colleagues had died, but after a while they started getting curious about who this person might be.The excitement grew as the employees arrived at the

    3、 gym to pay their last respects. Everyone wondered: “Who is this person that was hindering my progress? Well, at least hes no longer here.”One by one the employees got closer to the coffin (棺材) and when they looked inside it they became speechless. They stood over the coffin, shocked and in silence,

    4、 as if someone had touched the deepest part of their soul.There was a mirror inside the coffin. Everyone who looked inside it could see himself. There was also a sign next to the mirror that said: “There is only one person who can set limits to your growth: it is YOU.”You are the only person who can

    5、 revolutionize (彻底改变) your life. You are the only person who can influence your happiness, your realization and your success. You are the only person who can help yourself.Your life does not change when your family changes, when your friends change, when your boss changes, and when your company chan

    6、ges.Your life changes when you change, when you go beyond your limiting beliefs, when you realize that you are the only one responsible for your life.1. The writers purpose in writing the article is to tell us that _.A. the harder we work, the more successful we will becomeB. our work and life are c

    7、losely connected with othersC. changing our lives is down to ourselvesD. we will have a better future if people do not hinder our development2. People were speechless when they looked inside the coffin because _.A. there was nothing but a mirror inside B. they could see their own souls insideC. thei

    8、r closest colleague lay inside D. what was inside told a great truth3. Who probably wrote the sign on the front door?A. The company boss. B. A worker who liked to make fun of others.C. The director in charge of production. D. A worker who wanted to teach others a lesson.4. What can we conclude from

    9、the article?A. The employees went to the gym to join the funeral.B. The lesson the employees learned would influence them greatly.C. The employees lives depended on the attitude of their boss.D. The employees got angry after the funeral.【参考答案】14、C D A B (2016高考训练)阅读下列材料,从每题所给的选项中选出最佳选项。体裁:说明文话题:全球变暖

    10、词数:350时间:6The UN Environment Programme says that rising temperatures could mean the end for some migrating animals.Migrating or mobile animals move through several environments as they travel away from the cold of winter to warmer areas.Birds may fly from one part of the world to another, perhaps st

    11、opping at feeding grounds on the way.Whales and turtles (海龟) cover vast areas of ocean.The report says that changes in any one of the places which these animals use can cause serious harm.“Obviously these animals have developed their travelling patterns over thousands of years.But climate change is

    12、almost certain to be extreme over the next 25 to 50 years and it is extremely unlikely that these animals can change their habits fast enough,” said the report author Dr Robert Hepworth.Hardest hit by rising temperatures are turtles.Scientists have found that at higher temperatures, turtles produce

    13、far more female eggs than male ones.In parts of Malaysia, turtle birthing sites are producing only females, the report says.It also provides evidence that some turtles are more likely to develop cancer as the waters get warmer.With birds, the main problem is climaterelated damage to important areas

    14、at either end of the travels or at resting places along the way.About onefifth of migrating birds are now in danger because of climaterelated changes including rising sea levels, land loss and more violent storms, the report concludes.Other animals picked out as particularly in danger include:the No

    15、rth Atlantic Right Whale, whose main food (tiny shrimp) is disturbed by the change in ocean flows and the WhiteNose Dolphin, which is outcompeted by other kinds of dolphins in warmer waters.The report is not all bad news.Even with major climatic changes, protecting the environment can still help mob

    16、ile animals to recover.“We need governments to start taking action at the national and international level.The clock is running.”, said Dr Hepworth.And some animals are already adapting, with the report mentioning whales that are changing their feeding behaviour, finding new feeding grounds and new

    17、foods to eat.【语篇解读】本文主要讲述了全球变暖对迁徙动物的影响。1What is the main topic of the text?AThe effect of climate change on migrating animals.B.How animals are adapting to changes in temperature.CThe actions required to save migrating animals.DThe need for government policies to prevent global warming.答案A主旨大意题。根据文章

    18、大意,本文主要讲述了温度上升对迁徙动物的影响,故选A。2By saying “the clock is running” in the last paragraph, Dr Hepworth means that “_”Ait may be too late to save some animalsBit is time to start protecting the animalsCthere is not much time to solve the problemDit takes time to complete the actions答案C短语猜测题。根据前文说的“we need g

    19、overnments to start taking actions at the national and international level”可知作者认为政府应该采取行动解决这个问题,所以接下来这句话应该是进一步强调时间的紧迫性的,故选C。这里面要解决的根本问题是环境问题,不是保护动物的问题,故B项错误。3According to the report, how will global warming affect turtles in the future?AThey will only produce female babies.BTheir food supply will gr

    20、adually disappear.CSome will suffer from higher rates of cancer.DThey will be in greater danger because of more violent storms.答案C细节理解题。根据文中第二段最后一句话“It also provides evidence that some turtles are more likely to develop cancer as the waters get warmer.”可知水温升高导致海龟得癌症的可能性升高,故选C。文中只是说female egg会多于male

    21、egg,不是说只产female egg,故A项错误。4Which of the following is mentioned as a consequence of rising temperatures?AMore storms will affect the ability of whales to find their feeding grounds.B20 percent of all birds are likely to die out because of land loss.CMigrating animals are likely to start adapting to t

    22、he changes more quickly.DWarmer oceans will increase the competition between different kinds of dolphins.答案D细节理解题。根据文中倒数第一段第一句话“the WhiteNose dolphin which is outcompeted by other kinds of dolphins in warmer waters”可知,水温升高使海豚之间的竞争更加激烈,故选D。5What can be inferred about turtles from the text?AThey are t

    23、he only animals besides humans that suffer from cancer.BThey have traditionally lived longer than other oceanbased animals.CThose born nearer a hotter area are more likely to be female.DMost kinds of turtles are likely to die out within 50 years.答案C推理判断题。根据文章第二段第二句可知,高温使得海龟的雌性后代增加,由此可以判断在高温环境下出生的后代更

    24、可能是雌性的,故选C。(2016高考训练)阅读下列材料,从每题所给的选项中选出最佳选项。体裁:说明文话题:大学教育词数:268时间:6Jiang Zhongjie,19,a secondyear student majoring in biology at Xiamen University,looks at job websites almost every day.As summer vacation approaches,he cant decide which internship (实习) position would benefit him.“I think it is hard

    25、to know what would be a meaningful intern job,” he said.“Most of the time,the positions on offer are low paid,boring jobs,such as sales promotion,” said Jiang.Last month,during an education forum (论坛),Huang Guitian,assistant to the president of Peking University,called for a halt to the internships

    26、of lower quality,regarding them as “dull and meaningless,affecting students academic performance”Huang conducted a mini survey,showing “80 percent of students merely do odd (零散的) jobs on internship”But employers and students may have different attitudes.According to a survey of 116 Beijing and Shang

    27、haibased companies by Z,a leading human resource services site,nearly 60 percent said they still valued applicants handson experience most.Zhang Jianhong,HR director in Huawei Technologies Co.Ltd agreed with this idea,believing that internship even goes beyond gaining experience.“An internship actua

    28、lly offers a great chance for students to get an inside glimpse of a company,an industry and a particular occupation,” he said.He says it can help interns discover whether the career they are considering is suitable for them.And if students are aware of which industry they would like to enter,Zhang

    29、suggests that they select an internship in a relevant field,with the potential to turn into a formal job offer.【语篇解读】本文是一篇有关大学生毕业实习的报道。文章介绍了不同的人对于实习有着不同的观点,褒贬不一。1What does the word “halt” in the third paragraph probably mean?AStop. BBeginning.CProgress. DDelay.答案A词义猜测题。根据第三段lower quality和dull and me

    30、aningless,affecting students academic performance可知,此处是呼吁停止劣质的实习。2What does Jiang Zhongjie think of intern jobs?AThey are meaningful.BThey are not exciting.CThe pay lives up to his expectations.DInternship improves students learning abilities.答案B细节理解题。根据第二段的low paid,boring jobs可知答案。3We may learn fro

    31、m the text that _Aall the people have the same attitude toward internshipBless and less companies think highly of applicants working experienceCZhang Jianhong believes that an internship benefits students in some wayDthe students cant change their career once they select an internship in some field答

    32、案C推理判断题。从文章倒数第二段的An internship actually offers a great chance.可知答案。4Which of the following can be the best title for the text?ANo Internship,No JobBInternship,Good or BadCInternship Helps Find a JobDWhere to Find an Intern Job答案B主旨大意题。通读文章可知人们对实习的评价褒贬不一,态度各异。2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)

    33、中,选出最佳选项。We know that the earth has become warmer over the last century. The Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), a group established by the World Meteorological Organization and the United Nations Environment Program, reports that the average surface temperature of the earth has increa

    34、sed during the twentieth century by 0.6+ 0.2C.(The + 0.2C means that the increase might be as small as 0.4C or as great as 0.8C). This may seem like a small shift, but although regional and shortterm temperatures do fluctuate(变动) over a wide range, global temperatures are generally quite stable. In

    35、fact, the difference between todays average global temperature and the average global temperature during the last Ice Age is only about 5 degrees C. Indeed, its warmer today around the world than at any time during the past 1,000years, and the warmest years of the previous century have occurred with

    36、in the past decade.We also know that human activitiesprimarily the burning of fossil fuelshave increased the greenhouse gas content of the earths atmosphere significantly over the same period. Carbon dioxide is one of the most important greenhouse gases, which trap heat near the planets surface. The

    37、 vast majority of climate researchers agree with these overall findings. The scientific disagreements that do still exist primarily concern detailed aspects of the processes that make up these largely accepted general themes.You can think of this website as a window into the world of scientific rese

    38、arch. In this primer, youll find a general discussion of the physical processes underlying the earths climate, an outline of the kinds of data that may shed light on how the climate is changingand the role of human activity in these changesand a description a some of the questions and uncertainties

    39、that researchers continue to explore. This primer is organized into four interconnected sections: the Atmosphere; the Hydrosphere(水圈); the Cryosphere(低温层); and the Biosphere(生物层).1. We know from the text that “IPCC”_.A. engages in the climate and changes about the earth.B. is a group by scientists w

    40、ho like to walk around the moonC. works in the World Meteorological OrganizationD. often greets the passers-by from the outer space2. We know from the text that carbon dioxide _.E. is one of the most important greenhouse gasesF. has fossil fuelsG. traps cold near the planets surfaceH. exist in human

    41、 activities3. From the text, we know when we say the temperature of something has increased by about 0.7+ 0.2C, the + 0.2C means_.I. the increase might by as small as 0.3C or as great as 0.7CJ. the increase might by as small as 0.5C or as great as 0.8CK. the increase might by as small as 0.5C or as

    42、great as 0.9CL. the increase might by as small as 0.4 C or as great as 0.8C4. What would be the best title for this text?M. What Are the Scientific DisagreementsN. You Can Think of This WebsiteO. What Do We Know about Global Climate Change?P. The Vast Majority of Climate Researchers参考答案14、 AACC 阅读下面

    43、短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。Youre in a department store and you see a couple of attractive young women looking at a sweater. You listen to their conversation: “I cant believe ita Lorenzo Bertolla!They are almost impossible to find. Isnt it beautiful? And its a lot cheaper than the one Sara bo

    44、ught in Rome.”They leave and you go over to see this incredible sweater. Its nice and the price is right. Youve never heard of Lorenzo Bertolla, but those girls looked really stylish. They must know. So, you buy it. You never realize that those young women are employees of an advertising agency. The

    45、y are actually paid to go from store to store, talking loudly about Lorenzo Bertolla clothes. Every day we notice what people are wearing, driving and eating. If the person looks cool, the product seems cool, too. This is the secret of undercover marketing. Companies from Ford to Nike are starting t

    46、o use it. Undercover marketing is important because it reaches people that dont pay attention to traditional advertising. This is particularly true of the MTV generationconsumers between the age of 18 and 34. It is a golden group. They have a lot of money to spend, but they dont trust ads. So advert

    47、ising agencies hire young actors to “perform”in bars and other places where young adults go. Some people might call this practice deceptive (骗人的), but marketing executive Jonathan Ressler calls it creative. “Look at traditional advertising. Its effectiveness is decreasing.”However, one might ask wha

    48、t exactly is “real” about of young women pretending to be enthusiastic about a sweater? Advertising executives would say its no less real than an ad. The difference is that you know an ad is trying to persuade you to buy something. You dont know when a conversation you overhear is just a performance

    49、. 1. The two attractive young women were talking so that they could_.A. get the sweater at a lower price B. be heard by people aroundC. be admired by other shoppers D. decide on buying the sweater2. Lorenzo Bertolla is_.A. a very popular male singer B. an advertising agencyC. a clothing company in R

    50、ome D. the brand name of a sweater3. Which of the following can be inferred from the passage?A. The two girls are in fact employed by the Lorenzo Bertolla Company. B. The MTV generation tends to be more easily influenced by ads. C. Traditional advertising is becoming less effective because its too direct. D. Undercover marketing will surely be banned soon by the government. 4. Which of the following would be the best title for the text? A. Two Attractive Shoppers B. Lorenzo Bertolla SweatersC. Ways of Advertising D. Undercover Marketing【参考答案】14、BDCD

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(11) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-374014.html
    相关资源 更多
  • 六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 说课稿1人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects7_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 知识详解 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects6_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc六年级上册英语素材Unit 3 My weekend plan 教学反思人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects5_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 说课稿人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects3_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 2 Ways to go to school知识详解 人教.doc
  • 六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 第一课时 教案人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects2_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc六年级上册英语素材Unit 1 How can I get there 知识详解 人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects1_广东开心英语.ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt四年级上册英语课件-Unit 1School Subjects10_广东开心英语.ppt
  • 六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc六年级上册英语素材 一般过去时 牛津译林.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc六年级上册英语知识点及练习题Module 8丨外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you2_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc六年级上册英语测试题第三单元_牛津译林(一起).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 1Nice to meet you1_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc六年级上册英语模块试卷Module 13 外研版.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc六年级上册英语期末试题-质量检测2018- 人教.doc
  • 2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx2020-2021学年浙江省高二下学期期末考试英语模拟试卷分类汇编:应用文写作专题(含解析).docx
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high4_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠∣1718 牛津译林(一起)(含答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high3_湘少版.ppt
  • 六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc六年级上册英语期末试题轻巧夺冠_广州版(无答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt四年级上册英语课件-Unit 12Peter can jump high2_湘少版.ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1