分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 26

类型上海市建平中学2021-2022学年高一英语下学期5月月考试题(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:378313
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:26
  • 大小:526.86KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    上海市 建平 中学 2021 2022 学年 英语 下学 月月 考试题 Word 解析
    资源描述:

    1、上海建平中学2021学年第二学期5月月考满分: 100 分 完成时间:90 分钟I. Listening Comprehension (20%) Section A Short ConversationsDirections: In Section A, you will hear ten short conversations between two speakers. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. The conversations and the questio

    2、ns will be spoken only once. After you hear a conversation and the question about it, read the four possible answers on your paper, and decide which one is the best answer to the question you have heard.1. A. At a hotel. B. In a taxi.C. In the womans office. D. At a meeting room.2. A. Its quiet in t

    3、he restaurant. B. The restaurant is very popular.C. The restaurant serves good food. D. The food is costly in the restaurant.3. A. An actor. B. A writer. C. A journalist. D. An astronaut.4. A. Doubtful. B. Convinced. C. Grateful. D. Upset.5. A. Go fishing. B. See the dentist. C. Attend a class. D. V

    4、isit his aunt.6. A. Watching advertisements may help ease eyestrain.B. Its a great chance to break the habit of watching TV.C. The advertisements are long enough for her to take a nap.D. Focusing on the screen for a long time is harmful to the eyes.7. A. 10 B. 11 C. 12 D. 138. A. She asks the man to

    5、 bring her some coins.B. She hesitates to give the man free admission.C. She refuses to give free admission to the man.D. She thinks working in a bank brings great benefits.9. A. The students grades are not very good.B. The performance could have been better.C. She wants the man to repeat what he sa

    6、id.D. The overnight carnival is a copy of the past.10. A. Ms. Stone intends to raise the prices of raw materials.B. The quality of the product fails to live up to the mans expectations.C. The man is hesitating about whether he should buy the product or not.D. The man has made up his mind to suspend

    7、cooperation with Ms. Stone.Section B PassagesDirections: In Section B, you will hear two short passages, and you will be asked three questions on each of the passages. The passages will be read twice, but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the four possible answer

    8、s on your paper and decide which one would be the best answer to the question you have heard.Questions 11 through 13 are based on the following passage.11. A. It is the day before Christmas.B. It is the day after Thanksgiving.C. It is the most unlucky day in a year.D. It is the busiest shopping day

    9、now.12. A. They order the products from online stores.B. They wait in queue outside stores overnight.C. They look round for items in physical stores.D. They check out the latest price reductions online.13. A. 670 million dollars.B. 100 million dollars.C. 25 billion dollars.D. 20 billion dollars.Ques

    10、tions 14 through 16 are based on the following passage.14. A. The worsening real wage situation around the world.B. Indications of economic recovery in the United States.C. The governments role in resolving an economic crisis.D. The impact of the current economic crisis on peoples lives.15. A. They

    11、will feel less pressure to raise employees wages.B. They will feel free to choose the most suitable employees.C. They will feel obliged to expand their business operations.D. They will feel more confident in competing with their rivals.16. A. Team work will be encouraged in companies so as to increa

    12、se efficiency.B. Employees and companies cooperate to pull through the economic crisis.C. Employees work shorter hours to avoid being laid off by their employers.D. The government and companies join hands to create jobs for the unemployed.Questions 17 through 20 are based on the following conversati

    13、on17. A. Show her the way to a clinic.B. Send her the best doctor in town.C. Find a doctor for her children.D. Provide her with some information.18. A. She charges too much.B. She is not as good as people say.C. She has too many babies to care for.D. She isnt suitable for the womans kids.19. A. Its

    14、easy to register at the clinic.B. It is new and advanced.C. It enjoys a good reputation.D. It is open on weekends.20. A. Vaccination before going abroad.B. Nutritional therapy service.C. Sports injury treatment.D. Insurance medicals.II. Grammar and Vocabulary Section A (8%)语法填空Finding the right doct

    15、or isnt easy and it shouldnt be. When you put your life in someone elses hands, you need to feel confident that this is _1_ individual with enough smarts, qualifications, and skills to give you the care you deserve. You should shop for a doctor “the same way you interview a lawyer or an accountant,”

    16、 says Don Powell, president of the American Institute for Preventive Medicine, a nonprofit organization that promotes healthy behavior. He notes that you could be starting one of the most important professional relationships you ever have.“People know more about how to buy a car _2_ they do about se

    17、lecting a doctor,” says Powell. Its not so much a matter of labeling a doctor _3_ “good” or “bad”you want to go beyond just weeding out (淘汰) physicians who have gotten _4_ into professional or legal hot water. Its about comfort level, whether a particular doctor is good for you. Smart questions and

    18、a little healthy skepticism can help you find Dr. Right.What kind of care are you looking for? A primary care doctor helps keep you healthy, provides a home base for all your medical needs, and is your go-to person when youre sick. A specialist has a deeper but narrower skill set, and may serve only

    19、 a short-term purpose, like diagnosing a problem or designing a treatment regimen (养生法). Experts suggest _5_ (start) with a primary care doctor who can then help direct you to the most appropriate specialist or sub-specialist (think a cardiologist for a possible heart problem or a cardiac electrophy

    20、siologist for a heart rhythm problem), should the need arise.After the general category of physician is roughly determined, the next step is _6_ (ask) yourself what blend of experience and personality traits are important to you _7_ you and the doctor will be a good fit. Its a mix that obviously dep

    21、ends on the relationship you will have with the doctor. _8_ its long-term, such as one with a primary care doctor or with a specialist who sees you for an ongoing condition, personality and behavior will carry more weight than if its a one- or two-time encounter with a specialist or surgeon.【答案】1. a

    22、n 2. than 3. as 4. themselves 5. starting 6 to ask 7. so that 8. If【解析】【导语】本文是一篇说明文。主要说明如何选择适合你的医生。【1题详解】考查冠词。句意:当你把自己的生命交到别人手里时,你需要有信心,相信这个人有足够的智慧、资格和技能,能给你应得的照顾。 individual为可数名词,此处表泛指,表示一个有足够的智慧、资格和技能的人,individual为元音音素开头。故填an。【2题详解】考查连词。句意:鲍威尔说:“人们知道如何买车比选医生要多。”。此处是固定搭配,比较级+than意为“比更”,分析句子可知前有比较级m

    23、ore,所以空处应填than。故填than。【3题详解】考查介词。句意:这不是一个给医生贴上“好”或“坏”标签的问题你想要的不仅仅是淘汰那些陷入专业或法律困境的医生。此处考查的是固定搭配,label.as.意为“称为”,句中表达的意思是“把医生贴上“好”或“坏”的标签”。故填as。【4题详解】考查反身代词。句意:这不是一个给医生贴上“好”或“坏”标签的问题你想要的不仅仅是淘汰那些陷入专业或法律困境的医生。文中表示“把自己陷入专业或法律困境的医生”,用反身代词。故填themselves。【5题详解】考查非谓语动词。句意:专家建议,如果有需要,可以从初级保健医生开始,他可以帮助你找到最合适的专家或

    24、副专家(如心脏病专家治疗可能的心脏问题,或心脏电生理学家治疗心律问题)。分析句子结构可知本句已有谓语suggest,所以start应该用非谓语动词,而suggest后只能用doing形式。故填starting。【6题详解】考查非谓语动词。句意:大致确定医生的类别后,下一步就是问问自己,什么样的经验和性格特征对你来说是重要的,这样你和医生才会很合适。分析句子结构可知本句已有谓语is,所以ask应该用非谓语形式,此处做表语说明主语的具体内容,应用不定式形式。故填to ask。【7题详解】考查状语从句的连接词。句意:大致确定医生的类别后,下一步就是问问自己,什么样的经验和性格特征对你来说是重要的,这

    25、样你和医生才会很合适。分析句子可知,句子为结果状语从句,空格处单词引导从句,根据句意可知,应用“so that”引导从句,意为“以便”。故填so that。【8题详解】考查状语从句的连接词。句意:如果是长期的,比如有一个初级保健医生或一个专家一直看你的状况,性格和行为将比与专家或外科医生的一两次接触更重要。分析句子结构可知,此处是一个对比,than比较前后两句,两句的句子结构应该一致,后句是if开头,故空处也应填if。故填If。Section B (4%)选词填空A. applications B. deals C. operations D. origins E. profits9. The

    26、re is a time-lag between theoretical research and practical _.10. With the approach of National Day, many companies are offering cut-price _ on many flights.11. New helicopter carriers could be useful for moving troops in United Nations peacekeeping _.12. The _ of what is now generally known as mode

    27、rn architecture can be traced back to the social and technological changes of the 18th and 19th centuries.【答案】9. A 10. B 11. C 12. D【解析】【9题详解】考查名词。句意:理论研究与实际应用之间有一定的时间差。此处缺少名词与前面的theoretical research并列作介词between的宾语, practical applications实际应用,符合题意,故填A。【10题详解】考查名词。句意:随着国庆节的临近,许多航空公司在许多航班上提供降价优惠。此处缺少名

    28、词作动词offer的宾语,cut-price deals价格低廉的交易、降价优惠,符合题意,故填B。【11题详解】考查名词。句意:新的直升机航空母舰对于在联合国维持和平行动中调动部队可能很有用。此处缺少名词作介词in的宾语,peacekeeping operations维和行动,符合题意,故填C。【12题详解】考查名词。句意:现代建筑的起源可以追溯到18和19世纪的社会和技术变革。此处缺少名词作主语,根据“can be traced back to the social and technological changes of the 18th and 19th centuries”可知此处表

    29、示“起源”,故填D。Section C (10%)选词填空A. benefit B. closely C. containing D. deprived E. feasted F. fundamentalG. introduction H. original I. purchasing J. supply K. typicallyThe Pleasures of the TableAPRIL 9, 2020 was the darkest day in the recent recorded history of the restaurant industry. The _13_ of loc

    30、kdowns, combined with people voluntarily avoiding others, meant that on that Thursday bookings in America, Australia, Britain, Canada, Germany, Ireland and Mexico made via OpenTable, a restaurant-reservation website, whose reservations _14_ numbered in the millions plunged to zero.Being _15_ of the

    31、dining experience has made people realize how much they value it. Eating out fulfils needs which seem _16_ to human nature. People need to go on dates, to seal deals, and to simply have the ability to peer at their fellow humans. At a good restaurant, you can travel without the need to be actually t

    32、ravelling or simply feel rich for a night.Yet restaurants in their current form are a few hundred years old at most. They do not satisfy some primeval (原始的) urge, but rather those of particular sorts of societies. Economic and social forces have created both the _17_ of and demand for restaurants.Pe

    33、ople have long _18_ outside the home. Archaeologists have counted 158 snack bars in Pompeii, the ancient Roman city destroyed by a volcano in 79 ADone for every 60 to 100 people, a higher rate than that found in many global cities today. Ready-cooked meals _19_ meat and fish were available for Londo

    34、ners to purchase from at least the 1170s. Samuel Cole, an early settler, opened what is considered to be the first American tavern (酒馆) in1634, in Boston.These were more like takeaways, though, or stands where food might be thrown in with a drink, than eat-in restaurants. The table dhte, which appea

    35、red in France around Coles time, most _20_ resembled the modern restaurant we know and love today. Diners sat at a single table and ate what they were given. Many ofthese early restaurants existed only for the _21_ of locals. Strangers were not always welcome.What does the history of the restaurant

    36、say about its future? In recent weeks, global restaurant reservations have risen back up close to their pre-pandemic levels. The long-term future of the restaurant is less clear. The pandemic has led to many people _22_ much more takeout food than before, while others rejoice in their newfound love

    37、of cooking. Restaurants have little choice but to continue to adapt.【答案】13. G 14. K 15. D 16. F 17. J 18. E 19. C 20. B 21. A 22. I【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了,大流行导致许多人购买了比以前更多的外卖食品,导致餐厅的预定量迅速下降。而面对这种趋势,餐厅别无选择,只能继续适应。【13题详解】考查名词。句意:实行封锁,加上人们自愿避开其他人,这意味着在那个星期四,美国、澳大利亚、英国、加拿大、德国、爱尔兰和墨西哥通过餐厅预订网站 OpenTable

    38、进行的预订量通常以数百万计暴跌为零。分析句子可知,定冠词the之后,应加入名词。introduction“介绍,引进”为名词,且符合句意,故选G项。【14题详解】考查副词。句意:实行封锁,加上人们自愿避开其他人,这意味着在那个星期四,美国、澳大利亚、英国、加拿大、德国、爱尔兰和墨西哥通过餐厅预订网站OpenTable进行的预订量通常以数百万计暴跌为零。分析句子可知,此处应填入副词修饰numbered in the millions。副词typically意为“通常”,符合句意,故选K项。【15题详解】考查动词语态。句意:被剥夺了用餐体验让人们意识到他们对它的重视程度。分子句子可知,be动词之后

    39、,应加入动词过去分词表示“被动语态”。be deprived of意为“被剥夺”,符合句意,此处用动名词形式作主语。故选D项。【16题详解】考查形容词。句意:外出就餐满足了似乎对人性根本的需求。分析句子可知,类系动词seem之后,应加形容词作表语。形容词fundamental意为“根本的”符合句意,故选F项。【17题详解】考查名词。句意:经济和社会力量创造了餐馆的供给和需求。分析句子可知,the之后应加名词。根据后文“demand for restaurants”,可知是表示“需求”。名词supply意为“供给”,符合句意,故选J项。【18题详解】考查动词。句意:人们早已在屋外大快朵颐。分析句

    40、子可知,have之后应加入动词的过去分词,构成现在完成时。feasted为动词feast的过去分词,意为“饱餐”,符合句意,故选E项。【19题详解】考查非谓语动词。句意:至少从1170年代起,伦敦人就可以购买含有肉和鱼的熟食。分析句子可知,此处应填入非谓语动词。且根据“Ready-cooked meals”和“meat and fish”是上义词和下意词的关系,故应填含有“包括”的词。动词containing意为“包括”符合句意,故选C项。【20题详解】考查副词。句意:科尔时代出现在法国的dhte餐厅与我们今天所熟知和喜爱的现代餐厅非常相似。分析句子可知,此处应填入副词修饰resembled。

    41、副词closely意为“接近地”,符合句意,故选B项。【21题详解】考查名词。句意:许多这些早期餐馆的存在只是为了当地人的利益。分析句子可知,the之后应加入名词,名词benefit意为“有利,利益”符合句意,故选A项。【22题详解】考查非谓语动词。句意:大流行导致许多人购买了比以前更多的外卖食品,而其他人则为他们对烹饪的新发现而感到高兴。lead sb. to doing sth.意为“导致某人作某事”,动词purchasing意为“购买”符合句意,故选I项。III. Reading ComprehensionSection A (15%)Directions: For each blank

    42、 in the following passage there are four words or phrases marked A, B, C and D. Fill in each blank with the word or phrase that best fits the context.Walking while texting could lead to fines of up to $50 or 15 days imprisonment as state lawmaker warns of the dangers of “distracted walking” . Jared

    43、Schumacher is one of hundreds of thousands of New Jerseyans who _23_ use electronic devices to text, listen to music or do other tasks as they walk outdoors.If a “distracted walking” measure recently proposed by a state assemblywoman becomes law, the Trenton man and others like him could face _24_ o

    44、r even jail time.“I admit that Im usually listening to music, talking on my phone or texting while Im walking around, ” Schumacher, 20, said while _25_ to a text as he walked along a street in the state capital last weekend.Clear evidence shows people of all ages become more _26_ electronic devices

    45、for personal and professional matters. Accordingly, experts say distracted walking is now a growing _27_. They also note pedestrian deaths have been _28_ in recent years, with the percentage of all US fatalities (命运) involving pedestrians going up year by year.The rise in deaths coincides (与.同时发生) w

    46、ith states intending to _29_ bills that target pedestrians and/or bicyclists. For instance, a bill in Hawaii would fine someone $250 if he or she were to cross the street while _30_ an electronic devices. Similar bills have failed in states including Arkansas, Illinois, Nevada and New York.“Thus far

    47、, no states have put into effect a law _31_ targeting distracted bicyclists or pedestrians,” said Douglas Shinkle, transportation program director for the National Conference of State Legislatures. But he added that “a few states _32_ to introduce legislation every year” .The measure recently introd

    48、uced by New Jersey assemblywoman Pamela Lampitt would _33_ walking while texting and bar pedestrians on public roads from using electronic communication devices unless they are hands-_34_.Lawbreakers would face fines of up to $50, 15 days imprisonment or both, which is the same punishment as jaywalk

    49、ing. Half of the fine would be distributed to safety education about the _35_ of walking and texting, said Lampitt, a Democrat.Some see the proposal as a(n) _36_ government overreach, while others say they understand Lampitts reasoning. But most agree that people need to be made _37_ of the issue.23

    50、. A. naughtilyB. fashionablyC. routinelyD. rarely24. A. protestsB. challengesC. finesD. conflicts25. A. turningB. relatingC. shiftingD. responding26. A. skillful withB. dependent onC. particular aboutD. curious about27. A. concernB. tragedyC. patternD. factor28. A. shamefulB. inevitableC. risingD. d

    51、eclining29. A. payB. preserveC. rejectD. introduce30. A. operatingB. textingC. adoptingD. installing31. A. understandablyB. specificallyC. convincinglyD. unavoidably32. A. continueB. threatenC. refuseD. hesitate33. A. promoteB. banC. dismissD. embrace34. A. fullB. flexibleC. availableD. free35. A. c

    52、odesB. causesC. dangersD. habits36. A. unnecessaryB. properC. advancedD. exploitative37. A. awareB. guiltyC. assuredD. frightened【答案】23. C 24. C 25. D 26. B 27. A 28. C 29. D 30. A 31. B 32. A 33. B 34. D 35. C 36. A 37. A【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章针对“分心走路”的危险,指出大部分州都提出立法要对边走路边使用电子设备的人们进行罚款或监禁,并就此给出了不同的人对这件

    53、事的看法和态度。【23题详解】考查副词词义辨析。句意:贾里德舒马赫是数十万新加入的新泽西人中的一员,他们在户外行走时通常使用电子设备发短信、听音乐或做其他任务。A. naughtily淘气地;B. fashionably时髦地;C. routinely通常地,惯常地;D. rarely很少。结合前文提到“Walking while texting could lead to fines of up to $50 or 15 days imprisonment as state lawmaker warns of the dangers of “distracted walking”推断这里列举

    54、的应该是通常使用电子设备发短信、听音乐或做其他任务的人们。故选C。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:如果州议员最近提出的“分心行走”措施成为法律,特伦顿人和其他类似的人可能面临罚款甚至监禁。A. protests抗议;B. challenges挑战;C. fines罚款;D. conflicts冲突。根据前文提到“Walking while texting could lead to fines of up to $50 or 15 days imprisonment”可知与$50对应的应该是罚款。故选C。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:20岁的舒马赫上周末在该州首府的一条街道上边散

    55、步边回复短信,说:“我承认,我通常在散步时听音乐、打电话或发短信。”。A. turning转向;B. relating关联;C. shifting转换,换档;D. responding响应。结合文中提到的“distracted walking”,可知用respond to,意为“对做出回应”,表示边散步边回复短信符合题意。故选D。【26题详解】考查介词短语词义辨析。句意:有明确证据表明,各个年龄段的人在个人和职业事务上都更加依赖电子设备。A. skillful with熟练;B. dependent on 依赖;C. particular about对挑剔;D. curious about对好

    56、奇。结合文中提到人们边走路边使用电子设备的“distracted walking”,可知人们越来越依赖电子设备。故选B。【27题详解】考查名词词义辨析。句意:因此,专家表示,分心走路现在越来越成为一件令人担忧的事情。A. concern担忧,令人担忧的事;B. tragedy悲剧;C. pattern模式;D. factor因素。结合文章第一句“Walking while texting could lead to fines of up to $50 or 15 days imprisonment as state lawmaker warns of the dangers of “dist

    57、racted walking”.”,可知政府想要用罚款或监禁来控制分心走路,可见分心走路现在越来越成为一件令人担忧的事情。故选A。【28题详解】考查形容词词义辨析。句意:他们还指出,近年来,行人死亡人数一直在上升,涉及行人的美国死亡人数比例逐年上升。A. shameful可耻的;B. inevitable不可避免;C. rising上升的;D. declining下降。根据后文“with the percentage of all US fatalities (命运) involving pedestrians going up year by year.”,可知行人死亡人数一直在上升。故选C

    58、。【29题详解】考查动词词义辨析。句意:死亡人数的上升与各州打算推出针对行人和/或骑自行车的法案不谋而合。A. pay支付;B. preserve保留;C. reject拒绝;D. introduce介绍,推行。结合第二段第一句“If a “distracted walking” measure recently proposed by a state assemblywoman becomes law”可知各州打算推出针对行人和/或骑自行车的法案。故选D。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:例如,夏威夷的一张账单,如果某人在操作电子设备时横穿街道,将罚款250美元。A. operating

    59、操作;B. texting发短信;C. adopting收养,采用;D. installing安装。结合空格后宾语“an electronic devices”,可知用操作电子设备时横穿街道表示“distracted walking”符合题意。故选A。【31题详解】考查副词词义辨析。句意:“到目前为止,还没有一个州实施专门针对分心的自行车骑手或行人的法律,”州议会全国会议交通项目主任道格拉斯辛克尔说。A. understandably可以理解地;B. specifically 专门地;C. convincingly令人信服地;D. unavoidably不可避免地。结合空格后的“targeti

    60、ng distracted bicyclists or pedestrians”可知应该表示专门针对分心的自行车骑手或行人的法律。故选B。【32题详解】考查动词词义辨析。句意:但他补充道,“一些州继续每年推出立法”。A. continue继续;B. threaten威胁;C. refuse拒绝;D. hesitate犹豫。结合后文“introduce legislation every year”,结合连词“But”,可知应该表达一些州继续每年推出立法。故选A。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:新泽西州众议员帕梅拉兰皮特最近提出的这项措施将禁止一边发短信一边走路,并禁止公共道路上的行人使用

    61、电子通讯设备,除非他们是免提的。A. promote提升;B. ban禁止;C. dismiss解雇;D. embrace拥抱。结合空格前提到“The measure recently introduced”可知这项措施应该是禁止一边发短信一边走路。故选B。【34题详解】考查形容词词义辨析。句意:新泽西州众议员帕梅拉兰皮特最近提出的这项措施将禁止一边发短信一边走路,并禁止公共道路上的行人使用电子通讯设备,除非他们是免提的。A. full满的,完全的;B. flexible灵活的;C. available可用的;D. free自由的,免费的。结合空格前句子“using electronic co

    62、mmunication devices unless they are hands-”,可以推断这项措施的特例是将禁止一边发短信一边走路,并禁止公共道路上的行人使用电子通讯设备,除非他们是免提的,hands-free“免提”。故选D。【35题详解】考查名词词义辨析。句意:民主党人兰皮特表示,罚款的一半将分配给有关走路和发短信的危险的安全教育。A. codes代码;B. causes原因;C. dangers危险;D. habits习惯。结合空格前的“safety education”可推断是罚款的一半将分配给有关走路和发短信的危险的安全教育。故选C。【36题详解】考查形容词词义辨析。句意:一些

    63、人认为这项提议是政府不必要的过度行为,而另一些人则表示他们理解兰皮特的推理。A. unnecessary不必要的;B. proper适当的;C. advanced高级的;D. exploitative剥削性的。结合空格后的“government overreach”,可知人们认为这是不必要的政府的过度行为。故选A。【37题详解】考查形容词词义辨析。句意:但大多数人同意,需要让人们意识到这个问题。A. aware意识到的;B. guilty有罪的;C. assured确信的;D. frightened害怕的。结合空格前的“most agree that”可知大部分人同意需要让人们意识到这个问题。

    64、故选A。Section B (28%)Directions: Read the following four passages. Each passage is followed by several questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read.(A

    65、)The three men sat in the truck, unaware of the hot Nevada sun. Their attention was focused on a fourth man, middle-aged, tall slender, and rather well dressed for the desert-like land of the Carson River Valley. He walked purposefully over the sandy soil, systematically covering the area of a gentl

    66、e rise. In his outstretched hands was a Y-shaped tree branch, “I feel silly about this,” one of the men in the truck said. “What hes doing is contrary to all my beliefs.”“Just you wait,” one of the other two told him. “then you wont feel so silly any more.”At length, the man with the branch stopped

    67、his walking. The stick he carried by the two ends of the Y no longer pointed toward the sky. Instead, it was pointing to the ground with a definite swinging motion.“Thats it,” one of the men in the truck called. He jumped over the side and ran toward the man with the stick. Within minutes, a stake (

    68、桩) had been driven into the ground at the point where the forked stick was pointing. Early the next morning, a drilling rig (钻机) lowered its bit into the earth at the same point and mechanical digging began. Less than twenty feet down, the drill stuck something the man who said he felt silly had bee

    69、n seeking for months: water.It had been an uncommonly dry summer, even for that part of Nevada. One well had gone dry, and livestock were thirsty. Previous attempts at well drilling had failed. Government geologists and soil engineers had gone over the area with maps, testing equipment, and sounding

    70、 device. The best they could accomplish for the farmer was a gloomy series of dry holes. All the farmer had to show for his faith in men of science was a considerable drilling bill and a thirsty herd.He had felt silly because he had been pushed by desperation into listening to some of his neighbors

    71、who suggested he try a water witch: the man with the forked stick.After the well was completed and plenty water flowed forth, the farmer smiled nervously as he paid the water witch his twenty-five dollar fee. “It seems so crazy to be doing this,” he said. Perhaps part of the craziness came because t

    72、he farmer was a university graduate, a teacher of science at a nearby high school. However, even odder was the water witchs request for anonymity (匿名),“ I dont mind you telling people you had searched for water through the use of a divining rod (占卜杖),” the water witch had said, “but Ill be grateful

    73、to you if you dont mention my name in any way that gets into print. I dont think my boss would like it.”38. The farmer occasionally expressed the feeling that _.A. geologists would be able to do a better jobB. he was foolish to hire a witch to find waterC. he firmly believed in water witchingD. the

    74、water witchs fee was too high39. According to the passage, the farmers faith in men of science _.A. brought him innumerable benefitsB. helped him to overcome difficultiesC. enabled him to maintain his livestockD. made him waste a lot of money40. Before leaving, the water witch asked the farmer _.A.

    75、not to reveal his nameB. to pay more for his serviceC. to hire him for any future well drillingD. not to tell people how he searched for water【答案】38. B 39. D 40. A【解析】【导语】本文是一篇记叙文,文章讲述了在干旱的内华达州,在政府地质学家和土壤工程师都没有能够勘测到水源的情况下,一个农场主雇佣了一个水巫师帮助找到水源的故事。【38题详解】推理判断题。根据第一段最后一句中“I feel silly about this, one of

    76、 the men in the truck said. What hes doing is contrary to all my beliefs. (“我觉得这很傻,” 卡车上的一名男子说。“他所做的一切与我的信仰背道而驰。”)”和第六段“He had felt silly because he had been pushed by desperation into listening to some of his neighbors who suggested he try a water witch; the man with the forked stick. (他觉得自己很傻,因为绝望

    77、迫使他听邻居建议他试试水巫师:那个拿着叉子的人。)”,可知这位农场主偶尔会表示出来的感觉是:他雇女巫找水是愚蠢的。故选B。【39题详解】推理判断题。根据第五段最后一句“All the farmer had to show for his faith in men of science was a considerable drilling bill and a thirsty herd.(所有的农场主对科学的信仰展示的只是一笔可观的钻探费和一群饥渴的牛群。)”,可知根据这篇文章,农场主对科学家的信仰让他浪费了很多钱。故选D。【40题详解】推理判断题。根据最后一段最后一句中“ I dont mi

    78、nd you telling people you had searched for water through the use of a divining rod (占卜杖), the water witch had said,but Ill be grateful to you if you dont mention my name in any way that gets into print. I dont think my boss would like it.(“我不介意你告诉别人你是用占卜杖找水的,”水巫师说,“但如果你不以任何出版的方式提及我的名字,我会很感激你的。我想我的老板

    79、不会喜欢的。”)”,可知离开之前,水巫师让农场主不要透露他的名字。故选A。(B)Disney Premier AccessMore Flexible Access to the FunWith Disney Premier Access, enjoy priority access to some of your favorite attractions anytime of the day! Get to the fun faster and enjoy even more magic in the Park. Now available on the Shanghai Disney Res

    80、ort AppDisney Premier Access is available for the following attractions:Soaring over the Horizon in Adventure IsleRoaring Rapids in Adventure IsleTRON Lightcycle Power Run in TomorrowlandPeter Pans Flight in FantasylandThe Many Adventures of Winnie the Pooh in FantasylandPirates of the CaribbeanBatt

    81、le for the Sunken Treasure in Treasure CoveHow It Works:Step 1: Download Shanghai Disney Resort App before you come to the Park and create your own account with your mobile phone number and email account.Step 2: After entering the Park, open the Shanghai Disney Resort App and sign in, select “Buy Di

    82、sney Premier Access” and choose the attraction that you want to purchase Disney Premier Access for, or purchase a Disney Premier Access Set.Step 3: Link your park ticket to your account by scanning the QR code on your park ticket.Step 4: Create a party in the app by linking your friends or familys t

    83、ickets so that you can enjoy the attractions together. Ensure all members of your party have entered the park.Step 5: Confirm the selection for your Disney Premier Access or set and complete the payment process.Step 6: To use your Disney Premier Access, whenever you wish, go to the Fast-pass return

    84、entrance at the attraction and show your QR code in “My Plan” on the app or the QR code on your park ticket. If you have any questions or difficulty purchasing Disney Premier Access, please visit Guest Service after the turnstiles (十字转门) at the main entrance. Disney Premier Access is subject to avai

    85、lability.41. Disney Premier Access is designed to help visitors to _.A. save the cost of access to some available attractionsB. enter Shanghai Disneyland Park faster with priorityC. shorten the waiting time for entering some attractionsD. open their own accounts on Shanghai Disney Resort App42. When

    86、 you use your Disney Premier Access, you need to _.A. show your Fast-passB. download “My Plan”C. return your park ticketD. present your QR code43. What can be learned from the information above?A. The number of people who can get Disney Premier Access is limited.B. Disney Premier Access can be bough

    87、t at Guest Services at the main entrance.C. A party needs to be held if you want to visit the park with your friends or family.D. Your friends or familys tickets can be linked to your account beforehand at home.【答案】41. C 42. D 43. A【解析】【导语】本文是一篇应用文。文章主要介绍了迪士尼贵宾通道的特权和使用方法。【41题详解】细节理解题。根据文章第一部分“With D

    88、isney Premier Access, enjoy priority access to some of your favorite attractions anytime of the day! Get to the fun faster and enjoy even more magic in the Park.”(使用 Disney Premier Access,您可以在一天中的任何时候优先进入您最喜爱的一些景点!更快地获得乐趣,在公园里享受更多的魔法。)可知,迪士尼贵宾通道旨在帮助游客优先进入景点,体验更多的项目。C项“shorten the waiting time for en

    89、tering some attractions”(缩短进入部分景点的等待时间)符合原文表述,故选C项。42题详解】细节理解题。根据Step 6“To use your Disney Premier Access, whenever you wish, go to the Fast-pass return entrance at the attraction and show your QR code in “My Plan” on the app or the QR code on your park ticket.”(如需使用您的迪士尼贵宾通道,请随时前往景点的快速通行证回程入口,并在应用程

    90、序的“我的计划”中出示您的二维码或公园门票上的二维码。)可知,需要出示二维码。D项“present your QR code”(出示您的二维码)与原文表述一致,故选D项。【43题详解】推理判断题。根据文章Step 6“If you have any questions or difficulty purchasing Disney Premier Access, please visit Guest Service after the turnstiles (十字转门) at the main entrance. Disney Premier Access is subject to avai

    91、lability.”(如果您对购买 Disney Premier Access 有任何疑问或困难,请在正门十字转门后前往访客服务处。迪士尼贵宾通道视供应情况而定。)可以推测出,迪士尼贵宾通道的数量是根据游客数量来确定的,是有限的。A项“The number of people who can get Disney Premier Access is limited.”(可以获得迪士尼贵宾通道的人数有限。)符合推断,故选A项。(C)Ten years ago, the most powerful earthquake ever recorded in Japan struck off the c

    92、ountrys eastern coast. The 9.0-magnitude quake and the tsunami it caused damaged the Fukushima Daiichi nuclear power plant. Then followed the worst nuclear accident since the Chernobyl disaster in 1986.The disaster struck at a time of untested optimism surrounding nuclear-energy technologies and the

    93、 part they might have been able to play in achieving a low-carbon future. It led to fresh concerns over the vulnerabilities of nuclear infrastructures, and the fallibility (易错性) of humans in operating such complex systems.Many experts have cast nuclear power as an inevitable choice if the planet is

    94、to limit global warming. But, given the environmental and social concerns, others are more cautious, or remain opposed.In our view, two crucial questions concerning the future of nuclear energy need to be asked. First, can and will the sector ever overcome public disapproval? Second, do its benefits

    95、 outweigh risks and costs to people and the environment? To move forward, the nuclear industry must confront these questions.Today, around 50 nuclear-power reactors are being constructed across 16 countries. China leads, with 16 plants under way, followed by India and South Korea. According to the W

    96、orld Nuclear Industry Status Report, as of the end of February 2021, 414 nuclear-powered reactors were running in 32 countries, contributing 10.3% of the worlds supply of electricity. Overall, nuclear energy is ticking along but struggling.Much of the support for nuclear energy has focused almost en

    97、tirely on its techno-economic characteristics, which has downplayed the unresolved moral and ethical concerns surrounding its usage. Supporters often fail to consider inequalities in how the benefits and risks of nuclear technologies are distributed on the local, regional and global scale.Nearly thr

    98、ee-quarters of all uranium (铀) production globally, for instance, comes from mines that are in or near local communities, for example in the United States and Australia. These mines, left untreated after use, have poisoned lands and people. Nuclear waste is similarly trapped in equity concerns, give

    99、n that long- term repositories (贮存处) will probably be sited far from communities that have benefited from the production of nuclear electricity. The nuclear industry often presents the problem of waste storage as having known technical solutions. The reality of exactly where it should go, and how, i

    100、s still highly debated.44. Which of the following statements about Fukushima disaster is TRUE?A. It happened when many were concerned that nuclear power plant might go wrong.B. It rocked public strong confidence that nuclear power is the ideal alternative energy.C. It struck mainly because those in

    101、charge were not skilled at operating the systems.D. It demonstrated that nuclear technologies went untested before they were adopted.45. The underlined phrase “ticking along” (Paragraph 5) is closest in meaning to _.A. declining in useB. growing explosivelyC. making small progressD. meeting strong r

    102、esistance46. The last paragraph is written mainly to show that _.A. nuclear energy may cause great damage to the global environmentB. countries worldwide bear potential risks of nuclear energy unequallyC. opinions differ greatly as to how to raise the safety of nuclear industryD. technical solutions

    103、 are the key to the problem of nuclear waste storage47. What is the authors attitude towards nuclear energy?A. Negative.B. Objective.C. Positive.D. Prejudiced.【答案】44. B 45. C 46. B 47. B【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章讲述了地震引发日本核泄漏事故,由此引发人们对于核能问题的支持及反对态度。【44题详解】细节理解题。根据第二段“It led to fresh concerns over the vulner

    104、abilities of nuclear infrastructures, and the fallibility (易错性) of humans in operating such complex systems. (这引发了人们对于核设施的脆弱性,以及人们在操作时极有可能出错的新担忧)”可知,日本福岛核灾难引发了人们极大的担忧,动摇了人们对于未来核能源作为理想的可替代能源的乐观态度,打击了人们的信心。故选B。【45题详解】词义猜测题。根据第五段“According to the World Nuclear Industry Status Report, as of the end of F

    105、ebruary 2021, 414 nuclear-powered reactors were running in 32 countries, contributing 10.3% of the worlds supply of electricity.(根据世界核工业现状报告,截至2021年2月底,32个国家运行着414个核动力反应堆,贡献了世界电力供应10.3%)”可知,世界范围内有32个国家运行414个核动力反应堆,但是能提供的电力仅占世界的10.3%,所以说世界范围内各个国家虽然在发展核反应堆,但取得的成果不是很大。因此结合转折连词but可以推断出划线单词的含义是“取得缓慢进步”,故

    106、选C。【46题详解】推理判断题。根据最后一段“Nuclear waste is similarly trapped in equity concerns, given that long- term repositories (贮存处) will probably be sited far from communities that have benefited from the production of nuclear electricity(鉴于核废料的长期存储地,可能会选址在远离社区的位置,从而有益于核电的生产,但是各国也陷入了对核废料潜在风险公平性的担忧中)”可知,各国承担的核能潜在

    107、风险是不平等的。故选B。【47题详解】推理判断题。根据第四段“In our view, two crucial questions concerning the future of nuclear energy need to be asked. First, can and will the sector ever overcome public disapproval? Second, do its benefits outweigh risks and costs to people and the environment? To move forward, the nuclear in

    108、dustry must confront these questions.(我们认为,需要提出有关核能未来的两个关键问题。首先,该行业是否能够克服公众的不满?第二,它对人类和环境的好处是否大于风险和成本?为了向前发展,核工业必须面对这些问题)”可知,作者提出了核能对人类和环境是有好处的,但是同时也带来了一定的风险和成本,并引起公众的不满,由此可知,作者既承认核能的优势,也担心其劣势带来的风险和成本问题,因此作者对核能的态度是客观的。故选B。(D)Its never easy to admit the mistakes you make, but doing so is an important

    109、 step toward moving forward. National Geographic magazine recently published an article with the title “For decades, our coverage was racist. To rise above our past, we must acknowledge it.” It was written by the magazines editor-in-chief Susan Goldberg, the first woman and first Jewish person to ho

    110、ld the position. National geographic has acknowledged that its coverage of black and minority ethnic people in America and the wider world has been historically racist, frequently promoting caricatures (讽刺画) of the “nobel savage (野蛮人)” and barely featuring the US minority ethnic population.According

    111、 to Goldberg, the 130-year-old publications April issue “explores how race defines, separates and unites us”. In honor of 50 years since the killing of Martin Luther King, who is known for fighting racial inequality in the US, the issue is devoted to race.The publication republished a number of exam

    112、ples of historical racism in its coverage. One 1916 article about Australia included a photo of two Indigenous Australians with the caption (说明文字): “South Australian Black fellows: These savages rank lowest in the intelligence of all human beings.”To review its previous coverage of race, Goldberg as

    113、ked University of Virginia historian John Edwin Mason to look back at the magazines text, choice of subjects, and photography of people of color from the US and abroad. “Until the 1970s, National Geographic all but ignored people of color who lived in the United States, rarely acknowledging them bey

    114、ond laborer or domestic workers,” Goldberg wrote about Masons findings. “Meanwhile, it pictured natives elsewhere as exotics, famously and frequently unclothed, happy hunters, noble savages.”Mason also found that the magazine often ran photos of “uncivilized” natives amazed by “civilized” Western te

    115、chnology.In recent years, however, the magazine has improved. For example, in a 2015 project, National Geographic gave cameras to young people in the Caribbean country of Haiti and asked them to shoot pictures of their everyday lives.The coverage wasnt right before because it was told from a white A

    116、merican point of view, and I think it speaks to exactly why we needed a diversity of storytellers,” Goldberg told the Associated Press.National Geographics look at its past also inspired other media organizations to revisit their own historical coverage of race. The New York Times admitted that most

    117、 of its obituaries (讣告) were about the lives of white men, and has started publishing obituaries of famous women in a special section titled “Overlooked”. After all recognizing overlooked mistakes is what makes us grow.48. What is special about the April issue of National Geographic magazine?A. It i

    118、s devoted to race in memory of Martin Luther King.B. It is released to mark National Geographics 130th anniversary.C. It is the first issue since Susan Goldberg became the editor-in-chief.D. It is in this issue that readers can see Masons investigation report.49. Which of the following can prove Nat

    119、ional Geographics coverage was racist?A. It often pictured colored people with decent jobs.B. Natives were often pictured as unclothed happy hunters.C. It asked ordinary people to shoot pictures of their daily lives.D. It only featured minority groups in America but overlooked others.50. What can we

    120、 learn about the National Geographic?A. It used to tell stories from the perspective of a white Jewish woman.B. The overall image of natives in it was brave intelligent but uncivilized.C. It pushed other media organizations to reflect on their coverage of race.D. Its texts and choice of subjects wer

    121、e diverse and had no racial prejudice.51. According to the writer, recognizing the mistakes may _.A. affect the image of the world famous magazineB. eliminate racial discrimination around the worldC. help the magazine to move forward and grow betterD. discourage the editors from reporting bravely an

    122、d honestly【答案】48. A 49. B 50. C 51. C【解析】【导语】这是一篇说明文。国家地理杂志最近承认,其对美国乃至世界范围内的黑人和少数族裔的报道历来带有种族主义色彩,经常宣传对“高贵的野蛮人”的讽刺漫画,几乎不关注美国的少数族裔人口。文章同时介绍了国家地理曾经涉及到种族歧视的报道,同时国家地理对过去的回顾也激发了其他媒体机构重新审视自己对种族的历史报道。【48题详解】细节理解题。根据第二段“According to Goldberg, the 130-year-old publications April issue “explores how race defin

    123、es, separates and unites us”. In honor of 50 years since the killing of Martin Luther King, who is known for fighting racial inequality in the US, the issue is devoted to race.(据戈德堡介绍,这份有着130年历史的出版物的4月刊“探讨了种族如何定义我们,将我们分开,并将我们团结在一起”。为了纪念以反对美国种族不平等而闻名的马丁路德金被杀50周年,这个议题专门针对种族问题)”可知,国家地理杂志的四月号是特别的,因为它是为了

    124、纪念马丁路德金而设立的。故选A。【49题详解】细节理解题。根据第四段中“Meanwhile, it pictured natives elsewhere as exotics, famously and frequently unclothed, happy hunters, noble savages.(与此同时,它把其他地方的“土著”描绘成异国人,著名的经常不穿衣服的快乐猎人,高贵的野蛮人)”可知,B选项“当地人经常被描述成赤身裸体的快乐猎人”可以证明国家地理的报道是种族主义的。故选B。【50题详解】细节理解题。根据最后一段中“National Geographics look at it

    125、s past also inspired other media organizations to revisit their own historical coverage of race.(国家地理对过去的回顾也启发了其他媒体机构重新审视自己对种族的历史报道)”可知,国家地理激发了其他媒体机构反思他们对种族的报道。故选C。【51题详解】推理判断题。根据第一段“Its never easy to admit the mistakes you make, but doing so is an important step toward moving forward.(承认自己所犯的错误并不容易

    126、,但承认错误是前进的重要一步)”以及最后一段中“After all, recognizing overlooked mistakes is what makes us grow.(毕竟,认识到被忽视的错误是让我们成长的东西)”可推知,作者认为,承认错误可以帮助杂志前进,成长得更好。故选C。V. Translation (15%)Directions: Translate the following sentences into English, using the words given in the brackets.52. 按照我说的去做。立刻行动,不要犹豫。 (as)(汉译英)【答案】D

    127、o as I say. Act now, dont hesitate.【解析】【详解】考查方式状语从句和祈使句。表示“按照”应用提示词as;表示“立刻”应用now;表示“行动”应用act;表示“犹豫”应用hesitate。“按照我说的”作为方式状语修饰动词“做”,且本句为祈使句,故翻译为Do as I say。“立刻行动,不要犹豫”也是祈使句,翻译为Act now, dont hesitate。故翻译为Do as I say. Act now, dont hesitate。53. 无论工作环境多么艰苦,他从不抱怨,努力做好自己的工作。 (No matter) (汉译英)【答案】No matte

    128、r how hard the working environment is, he never complains and tries to do his job well.【解析】【详解】考查短语、时态、主谓一致和状语从句。no matter how+形容词+主语+谓语,表示“无论多么”,引导让步状语从句;working environment工作环境; try to do sth.努力做某事。陈述客观事实,用一般现在时。主语he为第三人称,所以谓语动词用第三人称单数形式。故翻译为No matter how hard the working environment is, he never

    129、complains and tries to do his job well.54. 多亏了定位技术,救援队仅用了两个小时就找到了失踪的男孩。 (rescue) (汉译英)【答案】Thanks to location technology, the rescue team found the missing boy in only two hours.【解析】【详解】考查名词作定语。多亏了可用短语“thanks to”,定位技术可以翻译为“ location technology”;救援队可以翻译为the rescue team,其中rescue为名词“救援”,作team的定语;find“找到

    130、”,在句中作谓语动词,时态为一般过去时态,所以动词用过去式;失踪的男孩可以翻译为“the missing boy”,in only two hours “在仅仅两个小时内”,作句子的时间状语。故翻译为Thanks to location technology, the rescue team found the missing boy in only two hours.55. 他爸爸认为他越早去留学,就越容易融入当地文化,适应新的生活。(the more, the more)(汉译英)【答案】His father believed that the sooner he went to stu

    131、dy abroad, the easier it would be for him to integrate into the local culture and adapt to his new life.【解析】【详解】考查固定短语和宾语从句。表示“认为”应用believes;表示“越,越”应用the more, the more;表示“留学”应用study abroad;表示“融入”应用integrate into;表示“当地文化”应用the local culture;表示“适应”应用adapt to;表示“新的生活”应用his new life。根据句意可可知,此处应用宾语从句,且“

    132、认为”和“去”的动作发生在过去某个时间,应用一般过去时。“适应”是发生在“认为”之后,应用过去将来时。故翻译为His father believed that the sooner he went to study abroad, the easier it would be for him to integrate into the local culture and adapt to his new life。56. 北斗系统的研发者正在积极推进国际合作, 以便为不同国家与行业提供服务。 (目的状语从句) (汉译英)【答案】BDS developers are actively promo

    133、ting international cooperation in order that/so that they can provide services for different countries and industries.【解析】【详解】考查目的状语从句、名词、副词、动词和时态。根据汉语提示可知,本句为现在进行时,引导目的状语从句用in order that或so that;表示“研发者”用developer;表示“积极”用actively;表示“推进”用promote;表示“国际合作”用international cooperation;表示“为提供”用providefor;表示 “不同国家和行业”用different countries and industries。故翻译为BDS developers are actively promoting international cooperation in order that/so that they can provide services for different countries and industries.听力答案:1-10 BABCC DBCAC 11-20 BCD AAC DDBA

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:上海市建平中学2021-2022学年高一英语下学期5月月考试题(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-378313.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 3 Coat and Scarf|冀教版(三起) (共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc六年级上册英语教案Unit 2 What a day! (Checkout time)译林版(三起).doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点)(19张ppt) (共16张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school人教.doc
  • 四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt四年级上册英语课件-lesson 2 what’s the missing number? ∣川教版(三年级起点) (共13张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语教案Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc六年级上册英语教案unit 2 ways to go to school part B∣人教(PEP)().doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc六年级上册英语教案Unit 2 Part B 第二课时.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 What is it 课件1|接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 6 Round Up 北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 2 New and Old|冀教版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 5 Get It Right 北师大版.doc
  • 六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc六年级上册英语教案unit 2 lesson 10_人教(精通).doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt四年级上册英语课件-Lesson 19 Let’s Go Shopping!_冀教版.ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Lesson 10 How Many Are There冀教版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 16 How many pupils can you see?|接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Katie always gets up early湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 15 These are pigs. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc六年级上册英语教案Unit 2 Charlie’s chores北师大版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin?|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc六年级上册英语教案Unit 2Ways to go to school B Review 人教PEP.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc六年级上册英语教案Unit 1How can I get therePBLet.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 14 Is the cat fat or thin |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean|接力版 (共15张PPT).ppt
  • 六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc六年级上册英语教案Unit 11 Shall we go to the theatre湘少版.doc
  • 四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt四年级上册英语课件-Lesson 13 The dress is clean. |接力版 (共17张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1