2021年新教材高中英语 UNIT 1 TEENAGE LIFE Section Ⅳ Listening and Talking & Reading for Writing检测(含解析)新人教版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年新教材高中英语 UNIT TEENAGE LIFE Section Listening and Talking Reading for Writing检测含解析新人教版必修第一册 2021
- 资源描述:
-
1、SectionListeningandTalking&ReadingforWriting课后训练提升一、根据句意及首字母提示写出单词1.The old man spent his y in the countryside.答案youth2.Children under 14 must be accompanied(陪同) by an a.答案adult3.In many cases,it is difficult to solve problems related to the g gap.答案generation4.You can ask Jim for advice;he is an e
2、in modern literature.答案expert5.I tried to a his attention,but failed.答案attract6.As you know,a nearsighted person cannot f on distant objects.答案focus7.With time going by,hisb towards me became friendlier and friendlier.答案behaviour8.These people went through a lot of a in the rainforest.答案adventures二、
3、完成句子1.明天在我们学校将有一部电影上演。to be put on in our school tomorrow.答案There will be a film2.专家建议学生多休息。The expert .答案advises students to sleep more3.这个故事已经吸引了媒体的大量关注。The story from the media.答案has attracted a lot of attention4.其中的一项生存技能是学会如何生火。One of the survival skills is to .答案learn how to make a fire5.如果你没有
4、足够的钱买一辆新车的话,为什么不先买一辆二手车呢?first if you dont have enough money for a new one?答案Why not buy a used car三、阅读理解Five years ago,I was sent to a better middle school.Forme,everything there was new and strange.After I had been there for two months,there was an important test in the middle of the term.It cover
5、ed all my courses.In that test,I didnt get a good grade,but most of my classmates got an A.It made me upset for a long time.I felt everything in the world was changing.I thought my classmates were all better than me.During those days I was very unhappy.One day,myaunt,after talking with my teachers,t
6、alked to me.She told me to think about what I had done in the past and what I should do in the future.I was shocked by her words.I thought about what I had done during the past months,and I found I had done nothing to improve my grades.I thought I should work harder.After that,I paid more attention
7、to the teachers talking in the classes,and I asked my teachers or my classmates when I didnt understand something.I studied very late at night when I met with difficult problems.Most of all,I came to understand the importance of taking notes in class.As a result,I did better in some tests.About thre
8、e months later,another important test came at the end of the term.Thistime,I stood out not only in my class but also in the grade.From then on,I have tried to do my best when I do something because I know if I want something,I should work hard for it.1.Why did the writer fall behind in the new middl
9、e school?A.Because the teachers didnt treat him well enough.B.Because the subjects were becoming more difficult.C.Because he hated the life in the new school.D.Because he didnt put his heart into study.答案D解析细节理解题。根据第三段中的“IthoughtaboutwhatIhaddoneduringthepastmonths,andIfoundIhaddonenothingtoimprovem
10、ygrades.”可知,作者一开始并没有认真学习。故选D项。2.What did the writers aunt do to help him out?A.She punished him for not working hard.B.She helped him find out the reasons for his poor performance.C.She forced him to work harder.D.She asked his teachers to talk with him about his problems.答案B解析细节理解题。根据第三段中的“Shetoldm
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381695.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
