2021-2022学年新教材人教英语选择性必修第四册课时作业:UNIT 1 SCIENCE FICTION 教学.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材人教英语选择性必修第四册课时作业:UNIT SCIENCE FICTION 教学 2021 2022 学年 新教材 英语 选择性 必修 第四 课时 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一).单词拼写1Every purchaser of a pound of coffee received a box of cookies as a bonus(意外收获)2The old Roman walls may still be seen but not in their integrity(完整)3The dignity(庄重) of the occasion was spoilt when she fell down the steps.4This position offers a weekly salary(薪水) of 200.5Both sides in
2、the conflict have agreed temporarily to suspend(暂停) hostilities.6The group meets on a regular basis,usually weekly(每周) or biweekly.7Dismissing(消除)her fears ,she climbed higher.8He calculated(计算) his gains and losses of money and the result was a minus.9A suitable answer has already been put forward
3、by the chairwoman(女主席)10Add the remaining flour(面粉) to make a soft dough.阅读理解AClaude Sammut,a professor of computer science and engineering at the University of New South Wales in Australia,said it would soon be possible for robots to defeat the stars of the future.For many years,Mr.Sammut has been
4、a member of a project called RoboCup,where robots have been programmed to learn how to play football and compete against others in a football match.As he explains,robots are having difficulty in learning how to control the ball and move the ball on their own,but he is still full of confidence that o
5、ne day in the future they will show the same skills as Wayae Rooney,who is one of the best football players in the world.Mr.Sammut also said,“In 1968,John McCarthy and Donald Michie made a bet with David Levy,who was then the chess champion in Scotland,that within 10 years a computer programme would
6、 be able to beat him.It took a little bit longer than 10 years(nearly 30 years) but eventually such programmes came into being.”“In the same spirit of a grand challenge,RoboCup aims to develop a team of robots that can defeat the world soccer champion team by the year 2050.To achieve this,or come ev
7、en closer to the ambition,robots will have to be able to sense and act in completely unstructured environments.This will require major advances in perception(感知),decisionmaking,learning,and cooperative behaviours.Considering robots are integrated hardware and software systems,great advances will als
8、o be needed in sensors(传感器),energy storage,and materials.”【语篇解读】你相信机器人的球技有一天会超过人类吗?科学家力求到2050年开发一个能够打败世界足球冠军队的机器人团队。1The RoboCup is aimed to develop robots that know how to Aplay computer football gamesBplay football and win in real matchesCunderstand the rules of the football gameDimprove the skill
9、s of real football playersB细节理解题。根据第二段中的“.where robots have been programmed to learn how to play football and compete against others in a football match.”可知RoboCup旨在设计出学会踢足球并在足球赛中与对手比赛的机器人,故选B项。2What kind of difficulty are the robots facing in playing football?AThey cant run as fast as real people.B
10、They cant recognize their partners accurately.CThey cant control the ball well by themselves.DThey cant pass the ball to their partners.C细节理解题。根据第三段中的“As he explains,robots are having difficulty in learning how to control the ball and move the ball on their own.”可知应选C。3The idea of designing a comput
11、er programme that could defeat a chess champion came forth Ain 1968Bin 1978Cin the 1990s D30 years agoA细节理解题。根据第四段中的“In 1968,John McCarthy and Donald Michie made a bet with David Levy,who was then the chess champion in Scotland.”可知应选A。4We can conclude from Mr.Sammuts words that .Amany parts of robot
12、s still need improvingBrobots would be smarter than human beings in the near futureCrobots have more ambitions than human beingsDrobots would take control of the worldA推理判断题。根据最后一段Sammut先生的话可以推断出,机器人的很多部件还需要改进。BA little girl lines up plastic letters in front of a little robot.The robot struggles to
13、reproduce them on a tablet.The girl kindly steps in to help,writing out the word to show the robot how to do it.She puts in effort to teach the robot,without realising that she is actually the one who is improving her writing skills.Yesterday,EPFL researchers introduced their new teaching tool at th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382071.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
