2021-2022学年新教材人教英语选择性必修第四册课时作业:UNIT 1 SCIENCE FICTION 表达.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材人教英语选择性必修第四册课时作业:UNIT SCIENCE FICTION 表达 2021 2022 学年 新教材 英语 选择性 必修 第四 课时 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(三).阅读理解AA company has designed a water bottle,the Memobottle,which is ideal for the office workers bag,because its completely flat.With the same shape as a piece of paper,the Memobottle is a reusable water bottle that slides into your bag to lie next to books and laptops.The bottle,which can
2、also be washed in a dishwasher,is designed to help reduce the number of plastic bottles in landfills(废物埋填场)Two creative people Jesse Leeworthy and Jonathan Byrt,both 28,designed the bottle to be convenient to carry and environmentally friendly.It is made from a durable and dishwasherfriendly“green”p
3、lastic.Leeworthy and Byrt,from Australia,say more than 600 billion singleuse bottles were sold globally last year.In America alone,studies show that around 1,500 singleuse water bottle are consumed every secondonly 20 percent of these are recycled.And the cost of buying more and more plastic bottles
4、 adds tothe pair say that bottled water costs approximately 1,400 times more than tap water.“Weve always been passionate about the environment,”said Leeworthy.“For years we have been focused on creative design that provides environmental remedy while improving social convenience.The Memobottle was d
5、esigned to overcome the two problems that we see in our society: our attachment to the outdoors,and our inability to fit water bottles in laptop bags.”The bottle will be available in three different sizesA5 which holds 750 ml,A4 which holds 1.25 litres and letter size which stores 1.25 litres.The pr
6、oduct is seeking funding on Kickstarter and has already soared(飙升) past its primary goal of raising 8,310,reaching it in just 36 hours.Jonathan Byrt said,“The feedback weve received has been overwhelmingly positive! The email of support and interest,and social media comments have been amazing!”The p
7、roduct is expected to be on the market by Christmas and will be available for global delivery.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了一种新式的水瓶。新设计的水瓶的主要特点是实用、环保,而圆形水瓶已经过时了。1What is the main character of the newlydesigned water bottle?AClean and easy to wash.BPractical and friendly to the environment.CFlat and popular wi
8、th housewives.DCheap and convenient to carry in bags.B推理判断题。根据第二段的内容可知,新设计的水瓶的主要特点是实用、环保。故选B。2What are the two designers most concerned about?AMaterials and shape.BPrice and production.CComments and popularity.DEnvironment and convenience.D细节理解题。根据第四段中的“Weve always been passionate about the environm
9、ent,said Leeworthy.For years we have been focused on creative design that provides environmental remedy while improving social convenience.”可知,这两位设计师最关心的是环境和方便。故选D。3What is peoples attitude towards the water bottle?AOpposed.BIndifferent.CSupportive. DDoubtful.C推理判断题。根据倒数第二段中的“The feedback weve recei
10、ved has been overwhelmingly positive! The email of support and interest,and social media comments have been amazing!”和最后一段内容可知,人们对水瓶持支持的态度。故选C。4What can be the best title of the text?AThe Way to Protect Water ResourceBRound Water Bottles Are Out of DateCSeeking Fund for an Ideal Water BottleDTwo Cre
11、ative Australian Young DesignersB标题归纳题。根据第一段中的“A company has designed a water bottle,the Memobottle,which is ideal for the office workers bag,because its completely flat.With the same shape as a piece of paper,the Memobottle is a reusable water bottle that slides into your bag to lie next to books a
12、nd laptops.”可知,本文介绍了一种新式的水瓶,而圆形水瓶已经过时了。故选B。BIn the future,when robots can be used both in homes and in other areas,they could improve the living standards of people.Many people burn their energy on their daytoday tasks like cooking,cleaning after work,etc.When robots can complete such jobs,people ca
13、n spend more time with their family and friends.Experts say that many major problems in the modern world are caused by miscommunication.When people have more time,they can talk freely to solve such issues and eventually create a happy society.Robots can be used on certain jobs to avoid accidents cau
14、sed by careless behavior of some people.When robots are used on such work,it does not risk any human life due to accidents at the workplace.Human resources can be efficiently used by performing tasks which demand human skills like critical thinking and problem solving.Robots can be used on lowend jo
15、bs like moving heavy things and heavy weight lifting.While some people talk about how robots can be useful to humans,others voice their concerns about reduction in human value and the creation of a lazy society due to heavy dependency on robots.When robots become cheaper to produce,employers may pre
16、fer to use more robots than humans.As the technology constantly improves the abilities of robots,it could weaken the value of humans.Many people may rely on robots heavily.Some may even develop the habit of using robots on tasks that they can easily do.This could create a lazy society.As an aging so
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382079.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2020新课标高考语文二轮抢分复习课件:专题一 抢分点三 信息筛选题——确定信息源排查设误点 .ppt
