2021-2022学年新教材北师大版英语必修第一册课时作业:UNIT1 LIFE CHOICES SECTION Ⅱ LESSON 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材北师大版英语必修第一册课时作业:UNIT1 LIFE CHOICES SECTION LESSON 2021 2022
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二).单句语法填空1Every employee must make his or her personal contribution(contribute)to improving safety.2I intended to visit(visit)him,but I was afraid I would disturb him.3He as well as you is(be)an experienced teacher.4You are one of the finest applicants(apply)I have ever interviewed.5It is ins
2、piring(inspire)to work with people like those and I will miss them.6He was late again.Its typical of him to keep(keep)everybody waiting.7In a word,I dont think what you said makes sense at all.8The concentration of nitrogen dioxide in Beijings air was reduced by an average of 20 per cent.9The war ca
3、used great sufferings(suffer)and losses to the local people.10I had been full of original ideas and eager for new challenges.阅读理解On my first day of high school,I asked an eleventh grader where my class was.And he told me it was“on the fourth floor,next to the pool.”I found out five minutes later tha
4、t we dont even have a fourth floor and theres no pool either!Besides that,I didnt have any trouble with the older kid.I think the biggest difference between middle and high school is the homework load(工作量) and size of the school.I went from maybe fifteen minutes of homework a night to several hours,
5、so I had to learn how to make full use of time!Our class size is around 550,but joining in clubs,sports,music,and other activities at school makes it easier to get to know people in every grade.The best advice I can give about the years you spend in high school is to learn things for yourself,not ju
6、st to get a good grade.There have been so many tests that Ive prepared for the night before.I have gotten an A,and not remembered anything later.Ive changed that this year, and I enjoy school so much more.Dont take easy classes just to have a simple year.If you have a choice between chemistry and sp
7、orts,the first will prove to be a lot more useful!While drinking and smoking might be present in some middle schools,theyre also around in high schools.I have a lot of friends who promised theyd never drink or smoke,but are now partying every weekend.If you have“fun” and spend your nights wasted ins
8、tead of studying,you will regret it when youre applying for(申请) college.The“friends” who say youre a loser for not partying are really not your friends at all.Its hard to see your closest friends grow apart and go in different directions,but dont follow their footsteps.Create your own path in life a
9、nd make your own decisions.【语篇解读】本文是一篇议论文。文章主要讨论了高中生活。1What does the author think of high school?AIt requires hard work.BThere are very few activities.CIts hard to meet new people there.DThere isnt enough time for homework.A推理判断题。根据第二段中的描述“I think the biggest difference between middle and high schoo
10、l is the homework load and size of the school.I went from maybe fifteen minutes of homework a night to several hours.”,可知,进入高中每晚要写几个小时的作业,故作者觉得高中学习生活很辛苦。2The author advises high school students to Agive up sportsBchoose useful classesCtry their best to get good gradesDget ready for tests the night b
11、eforeB细节理解题。根据第三段的“If you have a choice between.a lot more useful!”可知,作者建议高中生选择有用的课程。3The last paragraph mainly tells us Aabout the trouble caused by drinking and smokingBabout the importance of making friendsCnot to go to any party in high schoolDnot to lose ourselves in high schoolD段落大意题。作者的一些朋友上了
12、高中后开始抽烟喝酒、虚度时光,作者觉得要和这些所谓的朋友断绝往来,把握好自己的人生,不要重蹈他们的覆辙。由此可知,最后一段主要告诉我们在高中几年的学习生活中,不要迷失了自我。.完形填空“Just sign here,sir,” the deliveryman (送货员)said as he handed Oscar Reyna a package.The package consisted of (装有)a long,narrow box 1 wrapped in brown paper. 2 the box,Oscar saw an umbrella inside a very old on
13、e with a beautifully carved handle. 3 he had not seen it for more than 20 years,he recognized it immediately.Oscar was 16 when he first saw the 4 umbrella.He had gone to a concert with his grandparents.As they were leaving,he noticed an umbrella on an empty seat.Impressed by its 5 , Oscar felt a str
14、ong desire to find its owner.Oscar 6 the manager to look in the record of advance ticket sales.Just as he thought,a name matched the seat 7 Oscar had found the umbrella.The name was Mrs.Katie OBrien.Oscar talked his grandparents into going by Mrs.OBriens house on their way home.He rang the bell,the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382181.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年小学语文总复习名师精讲课件-第18课时 写景状物类文章的阅读(含课内)|人教新课标 (共12张PPT).ppt
