2020_2021高中英语Module1EuropeSectionⅢIntegratingSkills.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 高中英语 Module1EuropeSection IntegratingSkills
- 资源描述:
-
1、Module 1课时作业(三)Module 1Section Integrating Skills & Cultural Corner.单词拼写1What is the feature (特点) of todays TV program?2On Tuesday the countrys parliament (议会) voted to establish its own army.3Many representatives (代表) of the older generation were there.4The country is right now governed (统治) by a g
2、roup of army officers.5The hospital has an ideal geographical (地理的) location.6Flooding is likely in some coastal regions (地区) of the northeast during the early part of the week.7On the opposite (对面的) wall is hanging one map as well as dozens of pictures.8Is there an agreement (协议) on how much aid wi
3、ll be sent?.单句改错1Little on little, we began to get to know the representative.onby2Prices are always rising these days. Up to now, the petrol price has increased to 20%.increased后的toby3The whole population of the city were excited about the victory of Guangzhou Evergrande.werewas4On the one hand, th
4、eyd love to go abroad; but on other hand, they dont want to leave their hometown.other前加the5The book belonged to me.belongedbelongs6The new building is twice as taller as the old one beside it.tallertall.阅读理解In the early part of the twentieth century, racism (种族歧视) was widespread in the United State
5、s. Many African Americans were not given equal opportunities in education or employment. Marian Anderson (18971993) was an African American woman who gained fame as a concert singer in this climate of racism. She was born in Philadelphia and sang in church choirs during her childhood. When she asked
6、 for admission to a local music school in 1917, she was refused because she was black. Unable to attend music school, she began her career as a singer for religious activities. In 1929, she went to Europe to study voice and spent several years performing there. Her voice was widely praised throughou
7、t Europe. Then she returned to the US in 1935 and became a top concert singer after performing at Town Hall in New York City.Racism again affected Anderson in 1939. When it was arranged to sing at Constitution Hall in Washington DC., the Daughters of the American Revolution opposed (反对) it because o
8、f her color. She sang instead at the Lincoln Memorial for over 75,000 people. In 1955, Anderson became the first black soloist (独唱) to sing in the Metropolitan Opera of New York City. The famous conductor Toscanini praised her voice as “heard only once in a hundred years”. She was a US delegate (代表)
9、 to the United Nations in 1958 and won the UN peace prize in 1977. Anderson eventually triumphed over racism.【语篇解读】本文介绍了美国黑人歌唱家玛丽安安德生如何凭着自身实力和勤奋战胜了种族歧视,获得了事业上的成功。1According to this passage, what did Marian Anderson do between 1917 and 1929?AShe studied at a music school.BShe sang for religious activ
10、ities.CShe sang at Town Hall in New York.DShe studied voice in Europe.答案与解析:B细节理解题。根据第一段“Unable to attend music school, she began her career as a singer for religious activities.”可知在1917年到1929年之间Anderson为宗教活动唱歌。选B。2Toscanini thought that Marian Anderson _.Ahad a very rare (稀有的) voiceBsang occasional
11、ly in publicCsang only once in many yearsDwas seldom heard by people答案与解析:A推理判断题。由第二段“The famous conductor Toscanini praised her voice as heard only once in a hundred years”可知Toscanini说她的嗓音是百年难得一见的,所以是稀少的,故选A。3Andersons beautiful voice was first recognized _.Aat the Lincoln MemorialBin Washington DC
12、.Cin EuropeDat the United Nations答案与解析:C细节理解题。由第一段倒数第二、三句“.she went to Europe.praised throughout Europe.”可知她的美妙的声音一开始是在欧洲被认可的。选C。4This passage shows that Anderson finally defeated racism in the US by _.Aopposing the governmentBworking for the United NationsCsinging in the streetsDworking hard to per
13、fect her art答案与解析:D主旨大意题。 由文章主旨可知,Anderson凭着认真工作使得她的艺术日臻完善,借此击败种族歧视。选D。.完形填空Accept life as it is. I learned how to do it from my father. _1_, he did not teach me acceptance when he was strong and healthy, but rather when he was _2_ and ill.My father was _3_ a strong man who loved being active, but a
14、 terrible illness _4_ all that away. Now he can no longer walk, and he must sit quietly in a chair all day. Even talking is _5_. One night, I went to visit him with my sisters. We started _6_ about life, and I told them about one of my _7_. I said that we must very often give things up _8_ we growou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384357.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《优品》高中语文人教版必修1 第一单元第2课诗两首《雨巷》 课件(系列五).ppt
