2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 1 LIFE CHOICES作业(含解析)北师大版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT LIFE CHOICES作业含解析北师大版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 CHOICES 作业 解析 北师大 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 1LIFE CHOICES(满分:100分建议用时:50分钟)第一部分单项选择(10分)()1.Judith _ on her new novel which is supposed to come out next month.A. has been working B works C worked D had worked()2. The secretary arranged _ convenient time and place for the applicants to have an interview.A. an B a C the D /()3. We _ turns
2、to clean up the classroom.A. have B take C make D do()4. You can set the table. _, Ill start making dinner.A. Meanwhile B All in all C After all D However()5.Make full use of whatever happens to you, for there is something _ from every experience.A. learning B to learn C learn D learned()6. He was i
3、n hospital for six months. He felt as if he was cut _ from the outside world.A. of B up C off D down()7. To find out more information, you can log on to the website _ call at 8858858.A. and B while C but D or()8. With the cost of living going up, they find _ difficult to make ends meet.A. her B it C
4、 him D them()9.Those _ suffer often learn the value of mercy.A. / B whom C whose D who ()10. Frank lost his ticket due _ his carelessness.A. to B for C in D from【答案】15 ABBAB610 CDBDA第二部分阅读理解(20分)AShakespeares Globe Exhibition & Tour is a unique international resource to explore Shakespeares work. Op
5、en all year round, it gives you an opportunity to learn more about the most famous playwright(剧作家), Shakespeare, and helps you further the experience and international understanding of him.Group Visits to the Exhibition & Tour*Opening Hours:Theatre Tours:MondaySunday: 9:30 am5:00 pmExhibition:Monday
6、Sunday: 9:00 am5:00 pmGroups of 15 people or more are required to pre-book their visit, and each group will have its own guide for free. To make a reservation, please fill in a Group Request Form and return it to us via email.*Exhibition and Tour PricesAdult:$15.00Senior (60):$13.50Student (with val
7、id ID):$11.50Child (515):$8.00Complimentary:Every 16th person free*Getting hereShakespeares Globe 21 New Globe Walk, London SE19DT, UKWe have currently improved security, with all bags being checked. Please arrive in good time, and do not bring any large bags and check the calendar before your visit
8、 or call 44 (0) 2079021500 to find out about our latest opening times.Visitors are advised to arrive by public transport or by taxi. There is a car park on Thames Exchange on the north side of Southwark Bridge (open 24 hours, seven days a week). Cabs may be found all year round on Southwark Bridge.
9、It may also be possible to pick one up from outside the entrance hall on New Globe Walk.*Where to eatSwan at Shakespeares Globe serves modern British seasonal food for dinner, afternoon tea or drinks in our beautiful bar and restaurant set over two floors, available for pre-theatre and post-theatre
10、dining.Swan RestaurantMondayFriday: 12:00 noon2:30 pm & 6:00 pm10:30 pmSaturday: 12:00 noon3:30 pmSunday: 12:00 noon9:00 pm()11.If a group of 20 children visit the Exhibition & Tour, what is required for them to do?AThey need to hire a guide themselves.BThey must be accompanied by an adult.CThey hav
11、e to pay $160 for tickets in total.DThey need to email for a reservation in advance.()12.Which of the following applies to visitors?ATheyre able to get a taxi near Southwark Bridge.BThey can park on the south side of Southwark Bridge.CThey are required to deposit their bags before entering.DIts more
12、 convenient to drive there than taking public transport.()13.What can we know about Swan Restaurant?A. Afternoon tea is not served on Sunday.BIt serves traditional seasonal food for dinner.CIt is closed from 3 pm to 5 pm on workdays.DIt serves three meals, drinks and afternoon tea.【语篇解读】这是一篇应用文,介绍了莎
13、士比亚的展览,人们可以借此机会了解最著名的剧作家莎士比亚。11D细节理解题。根据Exhibition中的“Groups of 15 people or more are required to prebook their visit To make a reservation, please fill in a Group Request Form and return it to us via email.”可知,15人或更多人数的团体应预订其行程,还要填写团体申请表,并通过电子邮件返回。12A细节理解题。根据*Getting here中的“Cabs may be found all yea
14、r round on Southwark Bridge.”可知,在Southwark Bridge,可能全年都有出租车。所以游客能在Southwark Bridge附近打到出租车。13C推理判断题。根据Swan Restaurant中的“MondayFriday: 12:00 noon2:30 pm & 6:00 pm10:30 pm”可知,天鹅餐厅的营业时间是周一至周五中午12:00到下午2:30,下午6:00到晚上10:30。所以判断出周一至周五工作日期间,下午3点到下午5点是不营业的,C项正确。BOne Sunday evening, it was quite dark when old
15、 Stanley went for his walk. He was walking along the sidewalk.Suddenly, he saw a white car coming the corner at high speed. It was going too fast and crashed into a red car in the street where he was walking. He rushed up to the cars to see if anyone was hurt and needed help.The two drivers were arg
16、uing.“You came around the corner too fast,” one man said.“No!” said the driver of the white car, “Thats not true! Your car was parked in a wrong place.”Stanley listened to their argument and then said the white car driver was wrong to drive too fast. The driver of the red car asked Stanley to prove
17、he was right in court (法庭). Stanley gave the driver his name and telephone number.Next Thursday morning. Stanley was asked to go to the court. The lawyer(律师) for the driver of the white car asked him a lot of questions about what he had seen. Then he asked Stanley how old he was.“Im eighty-two,” ans
18、wered Stanley.“Do you usually wear glasses?” asked the lawyer.“Yes, I do,” answered Stanley.“Were you wearing them on the night of the accident?” the lawyer asked.“No,” replied Stanley.Then the lawyer said, “Why should the court believe you? You are eighty-two years old, you were not wearing your gl
19、asses, and it was dark. How far can you see in the dark?”Stanley thought about it for a minute. “Well,” he said,“when it is dark, I can see the moon. How far is that?”()14.The cause of the accident is that _.Athe red car was going too slowly Bthe white car was going too fastCthe drivers were sleepy
20、DStanley was in their way()15.Maybe the red car driver contacted Stanley by _.Awriting a letter to him Bsending an email to himCpaying a visit to him Dmaking a phone call to him()16.We can learn from the story that _.AStanley was a clever and humorous man BStanley wore glasses when the accident happ
21、enCthe lawyer thought that Stanley could see clearly DStanley was not able to see the moon【语篇解读】本文讲述了Stanley星期天晚上在街上散步的时候,目睹了一起交通事故,后来去法庭作证,被另一方律师质问的故事。14B细节理解题。根据第一段中的“Suddenly, he saw a white car coming the corner at high speed. It was going too fast and crashed into a red car in the street where
22、he was walking.”可知,这起交通事故是因为白色汽车开得太快的原因。故选B项。15D细节理解题。根据第五段最后一句话“Stanley gave the driver his name and telephone number.”可知,Stanley给红色车的司机留下了电话号码,因此,这个司机应该是通过电话联系上Stanley的。故选D项。16A推理判断题。根据全文大意可知,Stanley目睹了交通事故,知道是白色车速太快造成的交通事故,在回答白色车律师的质问下,用 “when it is dark, I can see the moon. How far is that?”,幽默地
23、回答了他的提问,可见,他是一个机智、幽默的人。故选A项。CShark nets in place across Australia, specifically in New South Wales (NSW) and Queensland, to protect beachgoers should be dropped as they have caused more harm than good, a study has found.The measures were carried out by some governments, including nets and traditiona
24、l drum lines, and provided beachgoers with a false sense of safety. The study found the effectiveness of nets was difficult to evaluate, while the significant damage they cause to other marine wildlife was clear. Researchers desire for nondeadly shark control measures such as eco-barriers, which phy
25、sically separate swimmers from sharks, sonar(声呐) technology, and various shark-spotting techniques.Researchers said while the risk of coming across a shark was rare, any shark-related deaths and injuries caught huge public and media attention.One of the arguments in support of using shark nets is th
26、at just one shark-related death has been reported in Queensland since the 1960s. Similarly, since the 1930s, NSW has had only one shark-related death. But there have been at least 13 people killed by sharks at beaches without nets on the NSW north coast over the past two years.The Humane Society Int
27、ernationals head of campaigns, Nicola Beynon, said the government needed to move away from outdated methods.“Deadly shark nets and drum lines are more than 50 years behind scientific and animal welfare standards for dealing with marine wildlife,” said Beynon.The NSW Greens marine spokesman, Justin F
28、ield, said, “People are 100 times more likely to drown at the beach than to be killed by a shark in Australia. Therefore, millions of dollars going into the shark net program should be directed to observation towers for our lifeguards and improving the beach devices.”()17.Which of the following do r
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384543.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
江西专版2020秋九年级语文上册第三单元检测卷作业课件新人教版.pptx
